פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ארינזה אונואקו חתם במכבי לשלושה חודשים

06 אוקטובר 2015, 09:48

אדגר פו כתב:
קובי כתב:
אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?

האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...

אפשר להציץ בתכתובת הזאת ? מסקרן.

אם יש לך פייסבוק - חופשי...

https://www.facebook.com/slonim/posts/10153363502518929

06 אוקטובר 2015, 10:37

בן82 כתב:
MTA2311 כתב:אם יוכל לתת 10 דקות- רבע שעה של משהו כמו 6 ריבאונד, הגנה חזקה בצבע וקצת משיכת אש לצבע בהתקפה, זאת החתמה טובה, שתעזור לנו הרבה. זה לא בשמיים. לא צריך סופר סטאר בשביל הדברים האלה.

אז הביאו מחליף, שיחליף את פבראני, שאותו בכלל רצינו כמחליף (לסנטר אמיתי) :eek: המממ.

איזה סנטר אמיתי חשבת שמכבי תביא בתחילת אוקטובר? כמה כסף נראה לך שנשאר בקופה?

לדעתי בכל מקרה לא צריך יותר ממחליף.

06 אוקטובר 2015, 10:50

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אם יוכל לתת 10 דקות- רבע שעה של משהו כמו 6 ריבאונד, הגנה חזקה בצבע וקצת משיכת אש לצבע בהתקפה, זאת החתמה טובה, שתעזור לנו הרבה. זה לא בשמיים. לא צריך סופר סטאר בשביל הדברים האלה.

השיטה של להעמיס בשחקנים בינוניים שכל אחד מהם יודע לעשות משהו ספציפי, לא ממש עבדה עד עכשיו.

כמו שאנחנו מכירים את דני, זה או זה, או כלום. כלום, וויטור צריך למשוך 20 דקות למשחק.

לדעתי יהיה מאוד קשה לשלב אותו ברוטציה ביחד עם אמבקווה ופבארני. זה מן גלגל חמישי כזה שסיכויי ההצלחה שלו לא גבוהים. עמדת הסנטר היא פספוס ענק של מכבי העונה. פבארני פלוס הבחור הזה מגיעים ביחד לכמעט מליון דולר לעונה. באמת שכבר היה אפשר לקחת את ראדוליצה במליון וחצי ואפילו לוותר על אמבקווה.

06 אוקטובר 2015, 10:53

קובי כתב:
אדגר פו כתב:
קובי כתב:
אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?

האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...

אפשר להציץ בתכתובת הזאת ? מסקרן.

אם יש לך פייסבוק - חופשי...

https://www.facebook.com/slonim/posts/10153363502518929

לא הולך, לא נורא.
תודה בכל אופן.

06 אוקטובר 2015, 10:53

MTA2311 כתב:איזה סנטר אמיתי חשבת שמכבי תביא בתחילת אוקטובר? כמה כסף נראה לך שנשאר בקופה?

הביקורת היא על זה שמגיעים לתחילת אוקטובר בלי סנטר נורמלי.
אז מי הסנטר המוביל שלך? פבראני והברך, אמבקווה הקופץ לנומך או השמנמן החדש?

06 אוקטובר 2015, 11:04

דווקא נראה לא רע עב הבשר הזה, יוסיף מימד לקבוצה.

06 אוקטובר 2015, 11:06

dod כתב:
MTA2311 כתב:איזה סנטר אמיתי חשבת שמכבי תביא בתחילת אוקטובר? כמה כסף נראה לך שנשאר בקופה?

לדעתי הוקונספט בגבוהים הוא שאין היררכיה ברורה בינתיים. זה לא חסר תקדים, זה קורה בעוד הרבה קבוצות שאין להם סנטר אחד שמשחק 30 דקות ועושה הכול, מצרך מאוד נדיר באירופה היום.

מה שבטוח, לגודס יש הרבה עבודה כאן.

06 אוקטובר 2015, 11:08

dod כתב:

הביקורת צריכה להיות על החתמת סנטר בלי ברך, ב750 אלף דולר. לפחות קלטו שעשו שטות (שוב), ומנסים לתקן.

06 אוקטובר 2015, 11:12

לפחות החתמנו שחקן שהוא לא פצוע שזה הישג ענק!!
לפי דעתי הוא ישתלב יפה ויתפוס את המקום של פבראני כסנטר הפותח שלנו.

06 אוקטובר 2015, 11:13

MTA2311 כתב:הביקורת צריכה להיות על החתמת סנטר בלי ברך, ב750 אלף דולר. לפחות קלטו שעשו שטות (שוב), ומנסים לתקן.

אכן

06 אוקטובר 2015, 11:22

dod כתב:
MTA2311 כתב:הביקורת צריכה להיות על החתמת סנטר בלי ברך, ב750 אלף דולר. לפחות קלטו שעשו שטות (שוב), ומנסים לתקן.

אכן

בדיוק. ההחתמה של פבראני מלכתחילה היא בעייתית, עם כל הכבוד שיש לי אליו והסבלנות שיש לי כלפיו עדיין. מכבי ת"א לא אמורה להיות מוסד שיקומי לשחקן שלא שיחק שנה וחצי ומשחק 10 דקות ועוטף את הברך באיגלו קרח. היינו צריכים להחתים לפני חודשיים סנטר בריא ומוכח, ואז היה די בו ובאמבקווה. אבל כן - אם כבר טועים, שוב, לפחות מנסים לתקן מהר ולא עושים מלחמות אגו עם הצוות המקצועי. למרות שיש מצב שבמצב היחסים, גודס שמע מה מביאים לו בספורט 5.

06 אוקטובר 2015, 11:22

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

השיטה של להעמיס בשחקנים בינוניים שכל אחד מהם יודע לעשות משהו ספציפי, לא ממש עבדה עד עכשיו.

כמו שאנחנו מכירים את דני, זה או זה, או כלום. כלום, וויטור צריך למשוך 20 דקות למשחק.

לדעתי יהיה מאוד קשה לשלב אותו ברוטציה ביחד עם אמבקווה ופבארני. זה מן גלגל חמישי כזה שסיכויי ההצלחה שלו לא גבוהים. עמדת הסנטר היא פספוס ענק של מכבי העונה. פבארני פלוס הבחור הזה מגיעים ביחד לכמעט מליון דולר לעונה. באמת שכבר היה אפשר לקחת את ראדוליצה במליון וחצי ואפילו לוותר על אמבקווה.

אתה ושחף ננעלתם על ראדוליצה וזה לא ממש רלוונטי, לא רק בגלל המחיר, אלא בעיקר בגלל דג'ורג'וביץ'.
הייתי רוצה פה גם את פאו גאסול עד הפרישה - גם לא רלוונטי.

06 אוקטובר 2015, 11:24

מני כתב:לפחות החתמנו שחקן שהוא לא פצוע שזה הישג ענק!!
לפי דעתי הוא ישתלב יפה ויתפוס את המקום של פבראני כסנטר הפותח שלנו.

אני חושב שאמבקווה יהיה סנטר הפותח. הבחור הזה אולי יתפוס את עמדת המחליף על חשבון פבארני.

06 אוקטובר 2015, 11:24

לא אביע את דעתי על ההחתמה בכל הקשור לצד המקצועי , לא מכיר כל כך את השחקן הזה וטרם ראיתי אותו.

מציע זאת גם עבורכם , וביחוד אתה שמואל.

אין ספק שהמודל שע"פ מכבי בונה את הקבוצה הוא מודל בעייתי , וההוספה של הבחור הזה רק מחדדת את זה.

עכשיו יש לנו 5 זרים בקו הקדמי 5!! יחד עם סמית' זה 6 , נוסיף על זה 3 "צעירים" (בדגש על שגב , בשביל מה הוא צריך את החרא הזה?) , נשארו לנו 3 "וותיקים" ולנו יש 6 (יוגב,טיילר,פארמר,פניני,יבזורי,לאנסברג) להשלמת הסגל בליגה , אז מי ינוח?
כל פתרונות הרוטציה למיניהם יביאו פיתרון של בין זר אחד ל 2 שלא ישחקו (כי מותר עד 5) + וותיק אחד או 2 שיישבו במשחק ליגה כזה או אחר , לא זכור לי שמכבי אי פעם הסתדרה עם רוטציה שכזאת.
פניני ינוח? - אז איך נבחן אם הוא חזר טוב מהפציעה? כנ"ל לאנסברג , אם יוגב ינוח אז מי יישמור בקו האחורי?
יבזורי ינוח? אז בשביל מה הבאנו אותו? איך הוא יכנס לרוטציה אמיתית אם הוא ישחק 30% ממשחקי הליגה בלבד.
רוצ'סטי? פארמר? נראה לי שאחד מהם ינוח
ומה לגבי הזרים? מי ינוח? פאביראני? אז איך הוא ייכנס לעניינים כנ"ל ארינזה. אמבקווה? אתם באמת רוצים להתנסות עם קו קדמי של ארינזה ופאביראני לבד?
רנדל? אז מי יישמור בעמדה 4?
כנראה שרק סמית' נשאר , או בנדר , ואני אישית רוצה לראות את בנדר כמה שיותר.

ולבסוף - את מי נרשום לפיינל פור? וע"ח מי?

כוונתי ברורה , סגל מלא מדי שקול לסגל חסר מדי , יותר מדי חסרונות , מעט מדי ייתרונות , בניגוד למשחקי מחשב שחקנים הם בני אדם , ולא כל שחקן מסוגל להיות "מוקפא" לתקופת זמן מסויימת ולהפשיר מתי שבדיוק צריך.

וזה מודל דפוק , מודל שאומר שעדיף לפזר 1.5 מליון על 3 שחקנים , שחלקם מתאושש מפציעה חמורה , וחלקם נודדים בין D leuge לחוזה של 10 ימים בNBA , במקום להחתים סנטר אחד מוכח וגדול וגיבוי.

להזכירכם , מכבי לקחה את הסופרוליג עם סנטר על אחד , וגיבוי מזדקן (צ'ורצ'יץ').

לא אוהב את הכיוון שמכבי הולכת אליו , גם אם יתברר שארינזה הוא הביאה הבאה של קייל היינס.

06 אוקטובר 2015, 11:30

בליגה לא צריך את פבארני. מכבי תסתדר בלעדיו.

לדעתי מכבי פעלה כאן מהטראומה של שנה שעברה בה נתקענו בלי שחקנים ולכן הקבוצה השנה עמוסה, אולי עמוסה מדי.

אבל זו קבוצה מאוד מאוד מסקרנת בסך הכול. בנדר שחקן מאוד מסקרן שאף אחד לא חשב שיכול לתרום העונה והנה נראה שהוא מתחיל להיכנס לעניינים. פבארני לא ברור מה יהיה איתו, הגארדים הם שחקנים שיכולים להתפוצץ, יש כאן פוטנציאל יפה מאוד.
יש כמובן גם פוטנציאל להיכשל.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 06 אוקטובר 2015, 11:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 אוקטובר 2015, 11:31

ankram כתב:לא אביע את דעתי על ההחתמה בכל הקשור לצד המקצועי , לא מכיר כל כך את השחקן הזה וטרם ראיתי אותו.

אין ספק שהמודל שע"פ מכבי בונה את הקבוצה הוא מודל בעייתי , וההוספה של הבחור הזה רק מחדדת את זה.

עכשיו יש לנו 5 זרים בקו הקדמי 5!! יחד עם סמית' זה 6 , נוסיף על זה 3 "צעירים" (בדגש על שגב , בשביל מה הוא צריך את החרא הזה?) , נשארו לנו 3 "וותיקים" ולנו יש 6 (יוגב,טיילר,פארמר,פניני,יבזורי,לאנסברג) להשלמת הסגל בליגה , אז מי ינוח?
כל פתרונות הרוטציה למיניהם יביאו פיתרון של בין זר אחד ל 2 שלא ישחקו (כי מותר עד 5) + וותיק אחד או 2 שיישבו במשחק ליגה כזה או אחר , לא זכור לי שמכבי אי פעם הסתדרה עם רוטציה שכזאת.
פניני ינוח? - אז איך נבחן אם הוא חזר טוב מהפציעה? כנ"ל לאנסברג , אם יוגב ינוח אז מי יישמור בקו האחורי?
יבזורי ינוח? אז בשביל מה הבאנו אותו? איך הוא יכנס לרוטציה אמיתית אם הוא ישחק 30% ממשחקי הליגה בלבד.
ומה לגבי הזרים? מי ינוח? פאביראני? אז איך הוא ייכנס לעניינים כנ"ל ארינזה. אמבקווה? אתם באמת רוצים להתנסות עם קו קדמי של ארינזה ופאביראני לבד?

כוונתי ברורה , סגל מלא מדי שקול לסגל חסר מדי , יותר מדי חסרונות , מעט מדי ייתרונות , בניגוד למשחקי מחשב שחקנים הם בני אדם , ולא כל שחקן מסוגל להיות "מוקפא" לתקופת זמן מסויימת ולהפשיר מתי שבדיוק צריך.

וזה מודל דפוק , מודל שאומר שעדיף לפזר 1.5 מליון על 3 שחקנים , שחלקם מתאושש מפציעה חמורה , וחלקם נודדים בין D leuge לחוזה של 10 ימים בNBA , במקום להחתים סנטר אחד מוכח וגדול וגיבוי.

לא אוהב את הכיוון שמכבי הולכת אליו , גם אם יתברר שארינזה הוא הביאה הבאה של קייל היינס.

בגדול, אני מסכים לגבי הקונספט הבעייתי וכבר שנים אני תקליט שבור לגבי סגל קצר ואיכותי, ע"ח סגל ארוך ופחות איכותי.
מצד שני, הכל מתחיל ונגמר בהחלטה של מכבי לקחת שריון יורוליג ולקבל את מרותם של החוקים יוצאי הדופן בליגה הישראלית, מה שמערבל לחלוטין את הסגל בין שני לחמישי וגורם להתנהלות בעייתית, עד בלתי אפשרית. בסוף נגמור פה עם שחקנים בודדים שישחקו פעמיים בשבוע. לא רחוק היום.

06 אוקטובר 2015, 11:35

אני גם חושב שפבאריני לא ישחק בליגה. גם ככה הוא לא עומד בעומס של האימונים.

06 אוקטובר 2015, 11:38

roy1000 כתב:אני גם חושב שפבאריני לא ישחק בליגה. גם ככה הוא לא עומד בעומס של האימונים.

גם מקצועית שאר הגבוהים שלנו צריכים להתסדר טוב יותר עם הפורוודים הזריזים בליגה ובכלל להספיק לשלוט בליגה שלנו. אפילו ירושלים יש לה סנטר אחד מזדקן שלא שומר כל כך.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 06 אוקטובר 2015, 11:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 אוקטובר 2015, 11:38

קובי כתב:
ankram כתב:לא אביע את דעתי על ההחתמה בכל הקשור לצד המקצועי , לא מכיר כל כך את השחקן הזה וטרם ראיתי אותו.

בגדול, אני מסכים לגבי הקונספט הבעייתי וכבר שנים אני תקליט שבור לגבי סגל קצר ואיכותי, ע"ח סגל ארוך ופחות איכותי.
מצד שני, הכל מתחיל ונגמר בהחלטה של מכבי לקחת שריון יורוליג ולקבל את מרותם של החוקים יוצאי הדופן בליגה הישראלית, מה שמערבל לחלוטין את הסגל בין שני לחמישי וגורם להתנהלות בעייתית, עד בלתי אפשרית. בסוף נגמור פה עם שחקנים בודדים שישחקו פעמיים בשבוע. לא רחוק היום.

איזה שיריון ליורוליג? מה זה הקישקוש הזה? תפסיקו כבר לחזור אחרי הזיות של אוהדי הפועל!

אין שום קשר בין המנהלת לבין היורוליג! אין! המנהלת לא מחליטה מי ייצג את ישראל ביורוליג. היורוליג בעצמה, ורק היא, מחליטה מי ישחק בה. המנהלת לא יכולה לשריין כלום.

06 אוקטובר 2015, 11:40

קובי כתב:בגדול, אני מסכים לגבי הקונספט הבעייתי וכבר שנים אני תקליט שבור לגבי סגל קצר ואיכותי, ע"ח סגל ארוך ופחות איכותי.

להיפך. כדי להתאים לליגה הישראלית צריך סגל עם פחות שחקנים - כדי שלא כל פעם 2-3 ישבו בצד.
הכל מתחיל ונגמר בהחלטה לחסוך כסף מה שאומר שמראש הולכים על שחקנים בעייתים / פצועים כרוניים / חולים (פבראני, סמית', רנדל, סופו)
פרסם תגובה