על ידי ankram » 06 אוקטובר 2015, 11:24
לא אביע את דעתי על ההחתמה בכל הקשור לצד המקצועי , לא מכיר כל כך את השחקן הזה וטרם ראיתי אותו.
מציע זאת גם עבורכם , וביחוד אתה שמואל.
אין ספק שהמודל שע"פ מכבי בונה את הקבוצה הוא מודל בעייתי , וההוספה של הבחור הזה רק מחדדת את זה.
עכשיו יש לנו 5 זרים בקו הקדמי 5!! יחד עם סמית' זה 6 , נוסיף על זה 3 "צעירים" (בדגש על שגב , בשביל מה הוא צריך את החרא הזה?) , נשארו לנו 3 "וותיקים" ולנו יש 6 (יוגב,טיילר,פארמר,פניני,יבזורי,לאנסברג) להשלמת הסגל בליגה , אז מי ינוח?
כל פתרונות הרוטציה למיניהם יביאו פיתרון של בין זר אחד ל 2 שלא ישחקו (כי מותר עד 5) + וותיק אחד או 2 שיישבו במשחק ליגה כזה או אחר , לא זכור לי שמכבי אי פעם הסתדרה עם רוטציה שכזאת.
פניני ינוח? - אז איך נבחן אם הוא חזר טוב מהפציעה? כנ"ל לאנסברג , אם יוגב ינוח אז מי יישמור בקו האחורי?
יבזורי ינוח? אז בשביל מה הבאנו אותו? איך הוא יכנס לרוטציה אמיתית אם הוא ישחק 30% ממשחקי הליגה בלבד.
רוצ'סטי? פארמר? נראה לי שאחד מהם ינוח
ומה לגבי הזרים? מי ינוח? פאביראני? אז איך הוא ייכנס לעניינים כנ"ל ארינזה. אמבקווה? אתם באמת רוצים להתנסות עם קו קדמי של ארינזה ופאביראני לבד?
רנדל? אז מי יישמור בעמדה 4?
כנראה שרק סמית' נשאר , או בנדר , ואני אישית רוצה לראות את בנדר כמה שיותר.
ולבסוף - את מי נרשום לפיינל פור? וע"ח מי?
כוונתי ברורה , סגל מלא מדי שקול לסגל חסר מדי , יותר מדי חסרונות , מעט מדי ייתרונות , בניגוד למשחקי מחשב שחקנים הם בני אדם , ולא כל שחקן מסוגל להיות "מוקפא" לתקופת זמן מסויימת ולהפשיר מתי שבדיוק צריך.
וזה מודל דפוק , מודל שאומר שעדיף לפזר 1.5 מליון על 3 שחקנים , שחלקם מתאושש מפציעה חמורה , וחלקם נודדים בין D leuge לחוזה של 10 ימים בNBA , במקום להחתים סנטר אחד מוכח וגדול וגיבוי.
להזכירכם , מכבי לקחה את הסופרוליג עם סנטר על אחד , וגיבוי מזדקן (צ'ורצ'יץ').
לא אוהב את הכיוון שמכבי הולכת אליו , גם אם יתברר שארינזה הוא הביאה הבאה של קייל היינס.