Mitelka כתב:טוב, אז מייק ג'יימס זה הסיפור הכי גדול שראיתי באירופה במשהו כמו 20 שנה האחרונות. אין לי מושג איך זה יכול להיות. זה אפילו לא מדע בידיוני הסיפור שלו. זה שחקן ליגה לאומית בישראל עד לפני דקה שדופק 27 נק' נגד ריאל מדריד עם 6 מ6 מהשלוש. הסיפור שלו זה חומר לסרט שגם אם הוא יהיה הכי אותנטי בעולם זה ישמע בדיוני. לא יודע. אני באמת לא מבין כלום כנראה. אין לי אפילו שמץ של הסבר איך זה קרה.
ורק אל תגידו לי שקוצ'ה גאונים או משהו שהם ראו את זה. הם לא. יש תופעות שאין להם הסבר. זה ההגדרה המילונית ל - אין הסבר. אל תחפשו.
זו תגובה של מישהו שראה רק משחק אחד העונה ביורוליג. אבדת פרופורציה לגמרי !!!
ג'יימס שחקן שקולע קצת יותר משלושה אחת למשחק בפחות מ40% לאורך העונה וקולע פחות מ-10% נקודות למשחק...מה שגרוע יותר שהוא רכז שמוסר פחות משלושה אסיסטים למשחק.
אתמול הוא התפוצץ באופן חריג כמו שרייס התפוצץ נגד ריאל רק שרייס עשה את זה בגמר היורוליג ופה אנחנו עדיין בטופ 16.
בנוגע לפנר' ואוברדוביץ' , הם עדיין לא זכו בגביע !!! בואו נחכה לסוף העונה ואז נראה. זה שאוברדוביץ' מאמן גדול זה ברור אבל להזכירכם זו לא העונה הראשונה שהוא מאמן בפנר' עם תקציב ענק ועדיין לא השיג כלום. אני די בטוח שעם הסגלים שהיה לבלאט פה , הוא לא היה מתקרב לעשות את מה שבלאט עשה.