02 אפריל 2016, 20:19
Mitelka כתב:טוב, אז מייק ג'יימס זה הסיפור הכי גדול שראיתי באירופה במשהו כמו 20 שנה האחרונות. אין לי מושג איך זה יכול להיות. זה אפילו לא מדע בידיוני הסיפור שלו. זה שחקן ליגה לאומית בישראל עד לפני דקה שדופק 27 נק' נגד ריאל מדריד עם 6 מ6 מהשלוש. הסיפור שלו זה חומר לסרט שגם אם הוא יהיה הכי אותנטי בעולם זה ישמע בדיוני. לא יודע. אני באמת לא מבין כלום כנראה. אין לי אפילו שמץ של הסבר איך זה קרה.
ורק אל תגידו לי שקוצ'ה גאונים או משהו שהם ראו את זה. הם לא. יש תופעות שאין להם הסבר. זה ההגדרה המילונית ל - אין הסבר. אל תחפשו.
02 אפריל 2016, 20:38
02 אפריל 2016, 20:48
02 אפריל 2016, 20:58
02 אפריל 2016, 21:01
02 אפריל 2016, 21:18
my man כתב:חנו'ש כתב:Mitelka כתב:פארגו עוד איכשהו היה שם סביר. לקח אליפות למכבי עם תצוגות גדולות בסיום העונה. ואמנם זאת הייתה מכבי לא משהו ופיינל פור ומשחק אחד, ועדיין, זאת הייתה מכבי של הצלבה ביורוליג והוא לקח לה אליפות. וגם בלי קשר - גליל גלבוע באותה תקופה הייתה קבוצה של 1-4 בקלות בישראל.
פה מדובר בבן אדם שלפני שנתיים שיחק בפאקינג רודוס. רודוס !! אולם בסדר גודל של היובל הרצליה. לפני זה הוא היה בליגה הלאומית עם גליל עליון בקרבות פלייאוף נגד מגידו ונס ציונה. והיום הוא מפרק את בית המוות ביורוליג.
הזוי.
דווקא עולה לי לראש שם של שחקן שהתחיל כשחקן ליגה לאומית בישראל וסיים עם מקום מכובד ביותר בהיכל התהילה של היורוליג ולא מעט תארים בכיס.
וזה אפילו היה לפני פחות מ20 שנה....
אוף...אני מתבייש אבל מי?
02 אפריל 2016, 21:21
jol9 כתב:אוברייטד לגמרי. גליון ההישגים שלו (כולל 8 תארי יורוליג עם 4 קבוצות שונות) ממחיש את זה היטב.
02 אפריל 2016, 21:21
my man כתב:חנו'ש כתב:Mitelka כתב:פארגו עוד איכשהו היה שם סביר. לקח אליפות למכבי עם תצוגות גדולות בסיום העונה. ואמנם זאת הייתה מכבי לא משהו ופיינל פור ומשחק אחד, ועדיין, זאת הייתה מכבי של הצלבה ביורוליג והוא לקח לה אליפות. וגם בלי קשר - גליל גלבוע באותה תקופה הייתה קבוצה של 1-4 בקלות בישראל.
פה מדובר בבן אדם שלפני שנתיים שיחק בפאקינג רודוס. רודוס !! אולם בסדר גודל של היובל הרצליה. לפני זה הוא היה בליגה הלאומית עם גליל עליון בקרבות פלייאוף נגד מגידו ונס ציונה. והיום הוא מפרק את בית המוות ביורוליג.
הזוי.
דווקא עולה לי לראש שם של שחקן שהתחיל כשחקן ליגה לאומית בישראל וסיים עם מקום מכובד ביותר בהיכל התהילה של היורוליג ולא מעט תארים בכיס.
וזה אפילו היה לפני פחות מ20 שנה....
אוף...אני מתבייש אבל מי?
02 אפריל 2016, 21:24
rc4991 כתב:jol9 כתב:אוברייטד לגמרי. גליון ההישגים שלו (כולל 8 תארי יורוליג עם 4 קבוצות שונות) ממחיש את זה היטב.
לא מזלזל בהישגים שלו (למרות שגם אני חושב שזו פחות חוכמה עם תקציבי עתק) אבל גם לא חושב שהוא כזה גדול (אפילו היו לו שנים בהן לא העפיל להצלבה!!) ושכל מהלך שלו הוא טקטיקה מופלאה
02 אפריל 2016, 21:30
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אוברייטד לגמרי. גליון ההישגים שלו (כולל 8 תארי יורוליג עם 4 קבוצות שונות) ממחיש את זה היטב.
לא מזלזל בהישגים שלו (למרות שגם אני חושב שזו פחות חוכמה עם תקציבי עתק) אבל גם לא חושב שהוא כזה גדול (אפילו היו לו שנים בהן לא העפיל להצלבה!!) ושכל מהלך שלו הוא טקטיקה מופלאה
אם הוא לא כזה גדול, מי כן?
02 אפריל 2016, 21:53
rc4991 כתב:jol9 כתב:אוברייטד לגמרי. גליון ההישגים שלו (כולל 8 תארי יורוליג עם 4 קבוצות שונות) ממחיש את זה היטב.
02 אפריל 2016, 21:54
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אוברייטד לגמרי. גליון ההישגים שלו (כולל 8 תארי יורוליג עם 4 קבוצות שונות) ממחיש את זה היטב.
הבן אדם הוא מאמן מוביל ביבשת כבר 25 שנה בערך.
פיני החזיק בצמרת המאמנים פחות מעשור. מסינה לא זכה בכלום בשנים האחרונות שלו (והוא באמת עבד עם תקציבי עתק),
דייויד זכה כולה בתואר אירופאי אחד... איבקוביץ' בשניים.
אף אחד בכלל לא נמצא באיזור שלו...
על פיל ג'קסון אמרו שנים שהוא לא באמת כזה גדול. זה רק בגלל שהוא הצליח להתחבר למייק ולזכות באמונו.
על פט ריילי אמרו שזה בגלל שהוא אימן את מג'יק, קארים ווורת'י.
אז אין מאמנים גדולים בעצם? או שאולי מאמן גדול הוא בהכרח אחד כזה שמצליח להפתיע או להביא הישגים כנגד כל הסיכויים?
02 אפריל 2016, 22:06
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אוברייטד לגמרי. גליון ההישגים שלו (כולל 8 תארי יורוליג עם 4 קבוצות שונות) ממחיש את זה היטב.
הבן אדם הוא מאמן מוביל ביבשת כבר 25 שנה בערך.
פיני החזיק בצמרת המאמנים פחות מעשור. מסינה לא זכה בכלום בשנים האחרונות שלו (והוא באמת עבד עם תקציבי עתק),
דייויד זכה כולה בתואר אירופאי אחד... איבקוביץ' בשניים.
אף אחד בכלל לא נמצא באיזור שלו...
על פיל ג'קסון אמרו שנים שהוא לא באמת כזה גדול. זה רק בגלל שהוא הצליח להתחבר למייק ולזכות באמונו.
על פט ריילי אמרו שזה בגלל שהוא אימן את מג'יק, קארים ווורת'י.
אז אין מאמנים גדולים בעצם? או שאולי מאמן גדול הוא בהכרח אחד כזה שמצליח להפתיע או להביא הישגים כנגד כל הסיכויים?
02 אפריל 2016, 22:46
02 אפריל 2016, 22:51
02 אפריל 2016, 23:02
jol9 כתב:אבל איך אפשר לקבוע שאוברדוביץ' לא הוציא יותר מהקבוצות שלו, כשאתם מקובעים בדעה שיש לו סגל של מליונים?
גם בפאו ד"א, שהיו קבוצה גדולה ועשירה יותר מפנר, היו לו שחקנים מדהימים, אבל לדעתי הם היו מדהימים בעיקר בגלל
מה שהוא הפך אותם להיות.
בכל מקרה מה שהוא עשה עם חובנטוד ועם פרטיזן, ובתקופה שלפני שכל אירופאי שיודע להקפיץ כדור היה נחטף לNBA,
זה לא פחות גדול ממה שדייויד עשה עם מכבי, איבקוביץ' וברצוקאס עם אול' וקזלאוסקס עם ז'לגיריס.
אבל אפילו אם לא היה לוקח את אותם התארים עם פרטיזן וחובנטוד, אתה באמת יכול לבוא
ולהגיד שמישהו מהרביעייה הזאת הוא מאמן גדול יותר מזליקו?
02 אפריל 2016, 23:03
החציל האצטקי כתב:כן... גם פופוביץ' לא משהו.
02 אפריל 2016, 23:03
02 אפריל 2016, 23:20
MTA2311 כתב:אני לא מבין למה תקציבי עתק מורידים מההישג. תואר זה תואר.
צריך להסתייג נגיד מההצלחה של בארסה כדורגל כי יש לה תקציב עתק?
04 אפריל 2016, 17:33