אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי עפר » 11 יולי 2011, 03:57

אם האיטלקים מוכנים לשלם עבור בורשטיין אפשר לעשות את שני הדברים הללו:
1. את הכסף שהאיטלקים מוכנים לשלם לתת לחיפה ולהביא את לנסברג.
2. בכסף שמשתחרר מבורשטיין אפשר להחתים את לנסברג +(לימונד\אוחיון\רוט)
אפשרות נוספת- בכסף של האיטלקים + הכסף של בורשטיין להחתים שניים מבין לימונד\אוחיון\רוט\נעימי
מבלי לתת כסף לחיפה בשביל לשחרר את לנסברג.

בכל מקרה אם האיטלקים מוכנים לשלם עבור בורשטיין - אז בבקשה
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2011, 04:42

כמה אתה חושב שהאיטלקים מוכנים לשלם על בורשטיין ?? אולי 150K ...זה לא מספיק ליותר מידי ולכן מכבי לא בטוח תיפטר ממנו כלכך מהר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי עפר » 11 יולי 2011, 04:47

yzafrir כתב:כמה אתה חושב שהאיטלקים מוכנים לשלם על בורשטיין ?? אולי 150K ...זה לא מספיק ליותר מידי ולכן מכבי לא בטוח תיפטר ממנו כלכך מהר...

150K + השכר של בורשטיין = 2 מתוך (לימונד\אוחיון\רוט\נעימי)
או לחילופין שחרור של לנסברג + לנסברג + עודף
עפר

הודעהעל ידי Mta_atic » 11 יולי 2011, 05:05

במוסף הספורט של ידיעות שופכים קצת אור על נושא ביינום:

שמעון מזרחי: "אם וויל ביינום יגיד שהוא רוצה לחזור ולשחק במכבי ת"א, והעניין יהיה רציני, נשקול זאת בחיוב.
כמובן בהנחה שזה יהיה במסגרות שלנו, גם מקצועית וגם כספית".

כמו"כ כתוב שביינום שלח עם ג'ון שייר מזכרת לשמעון,
ושהוא יגיע בחודש הבא (7-8 אוגוסט) לישראל וישתתף במחנה הכדורסל "לחלום בגדול" בנהלל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2011, 05:21

עפר כתב:
yzafrir כתב:כמה אתה חושב שהאיטלקים מוכנים לשלם על בורשטיין ?? אולי 150K ...זה לא מספיק ליותר מידי ולכן מכבי לא בטוח תיפטר ממנו כלכך מהר...

150K + השכר של בורשטיין = 2 מתוך (לימונד\אוחיון\רוט\נעימי)
או לחילופין שחרור של לנסברג + לנסברג + עודף

הם לא ישלמו עליו ביי אווט של 150K אלא זה השכר שהם ישלמו ומכבי ישלימו לו לחוזה...הם רוצים אותו בהשאלה ...
זה יחסוך למכבי חלק מהשכר שלו , לא יותר ובטח שלא משהו שיספיק להחתמת שחקן אחר אלא אם יחרגו טיפה מהתקציב...הדבר היותר משמעותי בזה שהוא יעזוב זה לא העניין הכספי אלא הפינוי של מקום בסגל...

לגבי ביינום , הוא לא שוכח לשמעון את הטיפול שלו בסיפור עם ה"דריסה" , והוא אוהב את שמעון ומעריך אותו מאוד על זה .
אני לא יכול לשכוח את התמונה שלו בוכה על הכתף של שמעון בבית משפט....

שוב פעם , אם ביינום מוותר על החוזה שלו בNBA וחותם ליותר מעונה אז אין לי בעיה אבל רק בשביל להעביר את הזמן של השביתה ?? לא במכבי....העמדה הזאת חשובה מידי כדי שמכבי יקחו סיכון וזה לא כמו שנניח סטודומאייר היה חותם בלי שמכבי ישחררו אף שחקן ואז אם היה עוזב אחרי חודשים זה לא היה גורם נזק....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 11 יולי 2011, 08:47

שיחרור של טל בורשטיין הוא יותר ממתבקש , על המשבצת שלו , אפשר להביא כל שחקן ישראלי , התרומה המקצועית של טל היא אפסית בכל מידה , עם זאת לא הייתי מזלזל בנסיון שלו , קבוצה אי אפשר לבנות רק מחברה צעירים ומוכשרים , צריך גם איזה שועל אחד או 2 , שיעזרו לחברה הצעירים להבין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 09:18

Mta_atic כתב:במוסף הספורט של ידיעות שופכים קצת אור על נושא ביינום:

שמעון מזרחי: "אם וויל ביינום יגיד שהוא רוצה לחזור ולשחק במכבי ת"א, והעניין יהיה רציני, נשקול זאת בחיוב.
כמובן בהנחה שזה יהיה במסגרות שלנו, גם מקצועית וגם כספית".

כמו"כ כתוב שביינום שלח עם ג'ון שייר מזכרת לשמעון,
ושהוא יגיע בחודש הבא (7-8 אוגוסט) לישראל וישתתף במחנה הכדורסל "לחלום בגדול" בנהלל.

חדשות טובות,אתה יכול להעלות את הכתבה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 09:24

קיימת בכלל אפשרות שביינום ישחק פה גם לאחר השביתה או לא?
האם הוא מחוייב לחוזה שלו או שיש לו אופציה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 09:32

אתם קצת מגזימים בירידה שלכם על בורשטיין. נכון, התרומה שלו ירדה מאוד בהשווה לפעם (במיוחד בקליעה), אבל עדיין הוא שחקן מנוסה מאוד, וראינו את זה בשלבים המאוחרים של העונה. בחמשת המשחקים האחרונים ביורוליג, כשבלאט נעלץ להשתמש בו בגלל הפציעה של פרקינס, בורשטיין שיחק בצורה אחראית מאוד, חסך מעצמו את השטויות הרגילות בהובלת הכדור, ואיבד רק כדור 1 בחמשת המשחקים האלה. אז נכון, הוא לא תרם בקליעה, אבל גם שחקן מחליף, שלא מרבה בשגיאות במשחקים הקובעים, זה גם חשוב ולא עניין של מה בכך.

אני כבר רואה איזה נעימי עולה וישר מאבד 2-3 כדורים. אם למישהו יש ספק, אז כדאי שתזכרו איך שיחקו ביורוליג לימונד וחג'ג'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 09:41

felix_r כתב:אתם קצת מגזימים בירידה שלכם על בורשטיין. נכון, התרומה שלו ירדה מאוד בהשווה לפעם (במיוחד בקליעה), אבל עדיין הוא שחקן מנוסה מאוד, וראינו את זה בשלבים המאוחרים של העונה. בחמשת המשחקים האחרונים ביורוליג, כשבלאט נעלץ להשתמש בו בגלל הפציעה של פרקינס, בורשטיין שיחק בצורה אחראית מאוד, חסך מעצמו את השטויות הרגילות בהובלת הכדור, ואיבד רק כדור 1 בחמשת המשחקים האלה. אז נכון, הוא לא תרם בקליעה, אבל גם שחקן מחליף, שלא מרבה בשגיאות במשחקים הקובעים, זה גם חשוב ולא עניין של מה בכך.

אני כבר רואה איזה נעימי עולה וישר מאבד 2-3 כדורים. אם למישהו יש ספק, אז כדאי שתזכרו איך שיחקו ביורוליג לימונד וחג'ג'.

לא יודע מה איתך אבל מבחינתי שחקן ש"תרם" בשלבי ההכרעה(הסדרה+הפיינל פור)0 נקודות למרות ששיחק 60 דקות במצטבר ובשלושה מחמשת המשחקים שיחק מעל ל15 דקות אז הוא שחקן שולי ביותר
חוץ מזה אנחנו במיוחד מדברים על התפוקה שלו לעומת שכרו ובטוח ששחקן כמו לאנדסברג(שאפשר להביא אותו במקומו ואפילו יישאר עודף)עדיף ממנו בהרבה מבחינת התפוקה ביחס לשכר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2011, 09:48

פליקס , גם אני יכולתי לעלות למגרש ולטייל מצד לצד ומידי פעם להעביר את הכדור לשחקן אחר בהרבה פחות כסף אבל זה לא נקרא תרומה .
נכון שלא כל השמות האחרים בטוח יעשו עבודה טובה אבל זה לא אומר שבמקום טל אי אפשר למצוא אחד שכן יעשה עבודה טובה .
אגב , אני לא מאמין שהאיטלקים ישלמו לו את השכר המלא אלא רק חלק קטן ומכבי ישלימו את השאר כך שמבחינה כלכלית זה לא חסכון ענק למכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 11 יולי 2011, 09:51

בורשטיין סוס מת. לפי דעתי זה בולשיט אחד גדול, אבל אם יש סיכוי קלוש ביותר לשחרר אותו לאיטליה ולהיפטר מהשכר שלו, זה היינו הך.
er79

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 09:55

נסיון הוא בעיקר סיסמא שנועדה לפמפם שחקנים זקנים וגמורים.
לא ראיתי במה הנסיון של בורשטיין תרם בעונה שעברה, ודוקא השחקנים הפחות מנוסים (כמו פארגו ופרקינס) היו דומנינטים בהרבה ממנו.
בכלל, זה לא הנסיון שקולע נקודות, מוריד רבאונדים או מחלק אסיסטים, אלא השחקן. אם לשחקן אין את הכישורים, הנסיון לא יהפוך אותו פתאום לשחקן טוב.
המצב הזה מזכיר לי את הדיבורים של פדרמן כאשר הוא הנחית כאן את מרכוס בראון. במקום להודות שהוא הביא פנסיונר שבא להתעשר ע"ח מכבי רגע לפני פרישה, הוא סיפר שהוא הביא שחקן מנוסה מאוד והדגיש כמה הנסיון חשוב.

בכל מקרה, מי שבאמת מוטרד מסוגיית הנסיון, יכול להסיר הדאגה מליבו. במכבי של העונה הבאה כבר חתומים מספר רב של שחקנים מנוסים (במיוחד אם הלפרין מגיע), שרובם הם בעלי נסיון עשיר מהרמות הגבוהות ביותר של היורוליג.
אני בטוח שחסרונו של בורשטיין לא יורגש גם בנושא הקשור לנסיון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 10:00

rc4991 כתב:
felix_r כתב:אתם קצת מגזימים בירידה שלכם על בורשטיין. נכון, התרומה שלו ירדה מאוד בהשווה לפעם (במיוחד בקליעה), אבל עדיין הוא שחקן מנוסה מאוד, וראינו את זה בשלבים המאוחרים של העונה. בחמשת המשחקים האחרונים ביורוליג, כשבלאט נעלץ להשתמש בו בגלל הפציעה של פרקינס, בורשטיין שיחק בצורה אחראית מאוד, חסך מעצמו את השטויות הרגילות בהובלת הכדור, ואיבד רק כדור 1 בחמשת המשחקים האלה. אז נכון, הוא לא תרם בקליעה, אבל גם שחקן מחליף, שלא מרבה בשגיאות במשחקים הקובעים, זה גם חשוב ולא עניין של מה בכך.

לא יודע מה איתך אבל מבחינתי שחקן ש"תרם" בשלבי ההכרעה(הסדרה+הפיינל פור)0 נקודות למרות ששיחק 60 דקות במצטבר ובשלושה מחמשת המשחקים שיחק מעל ל15 דקות אז הוא שחקן שולי ביותר
חוץ מזה אנחנו במיוחד מדברים על התפוקה שלו לעומת שכרו ובטוח ששחקן כמו לאנדסברג(שאפשר להביא אותו במקומו ואפילו יישאר עודף)עדיף ממנו בהרבה מבחינת התפוקה ביחס לשכר

מצטער, אבל כדאי שתדע, שאפשר לתרום גם בלי לקלוע ;)
אם המאמן מעלה אותו כדי לתת כמה דקות מנוחה לפארגו, ובזמן הזה בורשטיין לא עשה שטויות, ולא גרם לריצה של היריבה, מבחינתי הוא עשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר. נכון, אם היה גם קולע, זה היה מוסיף, אבל זה רק בונוס מבחינתי. יותר מזה, לפעמים אני אפילו מעדיף שלא יקלע בכלל. למה? כי אני מכיר אותו. אני יודע, שהיום הוא יכול לקלוע 20 נקודות, ואז בשלושה המשחקים הבאים הוא יקבל בטחון, יזרוק הרבה מאוד זריקות מבלי לפגוע בכלום. עדיף כמו עכשיו: בלי בטחון בזריקה, ושלא יקח יותר מ 1-2 נסיונות קליעה למשחק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 11 יולי 2011, 10:04

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

מצטער, אבל כדאי שתדע, שאפשר לתרום גם בלי לקלוע ;)
אם המאמן מעלה אותו כדי לתת כמה דקות מנוחה לפארגו, ובזמן הזה בורשטיין לא עשה שטויות, ולא גרם לריצה של היריבה, מבחינתי הוא עשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר. נכון, אם היה גם קולע, זה היה מוסיף, אבל זה רק בונוס מבחינתי. יותר מזה, לפעמים אני אפילו מעדיף שלא יקלע בכלל. למה? כי אני מכיר אותו. אני יודע, שהיום הוא יכול לקלוע 20 נקודות, ואז בשלושה המשחקים הבאים הוא יקבל בטחון, יזרוק הרבה מאוד זריקות מבלי לפגוע בכלום. עדיף כמו עכשיו: בלי בטחון בזריקה, ושלא יקח יותר מ 1-2 נסיונות קליעה למשחק.

כמובן שנקודות זה לא הדבר היחיד שחשוב אבל זה לא שהוא מצטיין גם באחרים
לפי מה שאתה אומר התרומה שלו היא בכך שהוא לא מזיק וזאת לא נחשבת בעיני בכלל תמורה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 10:53

כמובן שנקודות זה לא הדבר היחיד שחשוב אבל זה לא שהוא מצטיין גם באחרים
לפי מה שאתה אומר התרומה שלו היא בכך שהוא לא מזיק וזאת לא נחשבת בעיני בכלל תמורה

תלוי מאוד ביחס לאיזה שחקן אתה אומר את זה. כשמדובר בשחקן ספסל ישראלי, שחקן 12-13, "לא גורם נזק" זו גם מעלה. לדעתי, כל השחקנים מהרשימה: רוט, נעימי, אוחיון וכו', לא עומדים אפילו בקריטריון הזה של "לא גורם נזק" ביורוליג, ולכן הם לא יכולים להיות שחקני ספסל במכבי. כפי שכתבתי למעלה, אם אתה חושב שהם כן, אתה מוזמן להזכר בחג'ג'... לעומת זאת לבורשטיין יש נסיון רב ביורוליג, ואם פתאום שחקן זר נפצע (כמו שנפצע פרקינס), בורשטיין יכול לעלות מהספסל ולתת את הרבע-שעה שלו מבלי שהקבוצה תתמוטט!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 11 יולי 2011, 10:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2011, 10:53

ובטח שלא במחיר שמשלמים עליו....טל הוא עציץ עוד יותר יקר משארפ ...אם כי עדיין רחוק מהשיא של גרין...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 11 יולי 2011, 10:57

פליקס , אתה כל הזמן מזכיר את חג'ג' אבל גם דרור הגיע למכבי כשהוא כבר מבוגר (או מנוסה כמו שאתה מגדיר את זה) והרבה מעבר לשיא...עובדה שאחרי מכבי הוא פשוט נעלם לגמרי...
לעומת זאת לימונד תרם יותר למרות אופי המשחק המפוזר שלו ובליגה היו לו כמה משחקים טובים...
אני בטוח שלאנדסברג ואולי גם אוחיון או רוט יכולים לתרום יותר מטל . את נעימי אני לא אוהב בלי קשר ליכולת המשחק שלו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2011, 11:09

yzafrir כתב:פליקס , אתה כל הזמן מזכיר את חג'ג' אבל גם דרור הגיע למכבי כשהוא כבר מבוגר (או מנוסה כמו שאתה מגדיר את זה) והרבה מעבר לשיא...עובדה שאחרי מכבי הוא פשוט נעלם לגמרי...
לעומת זאת לימונד תרם יותר למרות אופי המשחק המפוזר שלו ובליגה היו לו כמה משחקים טובים...
אני בטוח שלאנדסברג ואולי גם אוחיון או רוט יכולים לתרום יותר מטל . את נעימי אני לא אוהב בלי קשר ליכולת המשחק שלו...

תפסיק לבלב את הביצים, בסדר ;)
כפי שאני מגדיר את זה?
אני לא מגדיר כלום. לבורשטיין יש נסיון יורוליג רב (להזכירך, השתתף ב 3 זכיות). זו עובדה! לא הגדרה שלי, ולא של סבתא שלי. עובדה.
חג'ג' היה מעבר לשיאו כשבא למכבי? אולי כדאי שתרענן את זכרונך או שתפסיק לשקר. הוא הגיע בדיוק אחרי שנתן את משחק חייו בגמר גביע נגד מכבי של צביקה. אז הוא בא בדיוק בשיא שלו. זה שהשיא שלו שווה לתחת, זה משהו אחר.
וזה בדיוק מה ששווה השיא של נעמי, רוט ואוחיון, לדעתי.
לאנדסברג אולי כן יכול לתרום במכבי, אבל חיפה דורשת עליו ביי-אאוט, אז הוא לא יעלה לך פחות מבורשטיין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 יולי 2011, 11:20

אני לא מבין על מה הויכוח.
לברושטיין יש נסיון? שמחת זקנתי.
גם להלפרין יש נסיון רב ביורוליג ואם לא יהיו תקלות, הוא צפוי לתפוס את מקומו של בורשטיין בעונה הבאה כגארד השלישי ברוטציה.
בנוסף, יש את שייר כגארד רביעי וגם את דריק (שהוא השחקן המנוסה ביותר ביורוליג) לעת מצוא.
אני לא רואה במה בורשטיין יכול להוסיף.
צריכים גם לזכור שבורשטיין לא צפוי לשחק העונה יותר מדי ביורוליג (ואף ייתכן שלא יתלבש לאף אחד ממשחקי היורוליג), כך שתפקידו העיקרי יהיה בליגה המקומית.
בשביל ליגת קופל, לא צריכים נסיון יורוליג עשיר בכדי לתת תפוקה סבירה או בכדי "לא להזיק". אני בטוח שאוחיון ורוט יוכלו לעשות את העבודה לכל הפחות, טוב כמו בורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים