המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:כמה אתה חושב שהאיטלקים מוכנים לשלם על בורשטיין ?? אולי 150K ...זה לא מספיק ליותר מידי ולכן מכבי לא בטוח תיפטר ממנו כלכך מהר...
עפר כתב:yzafrir כתב:כמה אתה חושב שהאיטלקים מוכנים לשלם על בורשטיין ?? אולי 150K ...זה לא מספיק ליותר מידי ולכן מכבי לא בטוח תיפטר ממנו כלכך מהר...
150K + השכר של בורשטיין = 2 מתוך (לימונד\אוחיון\רוט\נעימי)
או לחילופין שחרור של לנסברג + לנסברג + עודף
Mta_atic כתב:במוסף הספורט של ידיעות שופכים קצת אור על נושא ביינום:
שמעון מזרחי: "אם וויל ביינום יגיד שהוא רוצה לחזור ולשחק במכבי ת"א, והעניין יהיה רציני, נשקול זאת בחיוב.
כמובן בהנחה שזה יהיה במסגרות שלנו, גם מקצועית וגם כספית".
כמו"כ כתוב שביינום שלח עם ג'ון שייר מזכרת לשמעון,
ושהוא יגיע בחודש הבא (7-8 אוגוסט) לישראל וישתתף במחנה הכדורסל "לחלום בגדול" בנהלל.
felix_r כתב:אתם קצת מגזימים בירידה שלכם על בורשטיין. נכון, התרומה שלו ירדה מאוד בהשווה לפעם (במיוחד בקליעה), אבל עדיין הוא שחקן מנוסה מאוד, וראינו את זה בשלבים המאוחרים של העונה. בחמשת המשחקים האחרונים ביורוליג, כשבלאט נעלץ להשתמש בו בגלל הפציעה של פרקינס, בורשטיין שיחק בצורה אחראית מאוד, חסך מעצמו את השטויות הרגילות בהובלת הכדור, ואיבד רק כדור 1 בחמשת המשחקים האלה. אז נכון, הוא לא תרם בקליעה, אבל גם שחקן מחליף, שלא מרבה בשגיאות במשחקים הקובעים, זה גם חשוב ולא עניין של מה בכך.
אני כבר רואה איזה נעימי עולה וישר מאבד 2-3 כדורים. אם למישהו יש ספק, אז כדאי שתזכרו איך שיחקו ביורוליג לימונד וחג'ג'.
rc4991 כתב:felix_r כתב:אתם קצת מגזימים בירידה שלכם על בורשטיין. נכון, התרומה שלו ירדה מאוד בהשווה לפעם (במיוחד בקליעה), אבל עדיין הוא שחקן מנוסה מאוד, וראינו את זה בשלבים המאוחרים של העונה. בחמשת המשחקים האחרונים ביורוליג, כשבלאט נעלץ להשתמש בו בגלל הפציעה של פרקינס, בורשטיין שיחק בצורה אחראית מאוד, חסך מעצמו את השטויות הרגילות בהובלת הכדור, ואיבד רק כדור 1 בחמשת המשחקים האלה. אז נכון, הוא לא תרם בקליעה, אבל גם שחקן מחליף, שלא מרבה בשגיאות במשחקים הקובעים, זה גם חשוב ולא עניין של מה בכך.
אני כבר רואה איזה נעימי עולה וישר מאבד 2-3 כדורים. אם למישהו יש ספק, אז כדאי שתזכרו איך שיחקו ביורוליג לימונד וחג'ג'.
לא יודע מה איתך אבל מבחינתי שחקן ש"תרם" בשלבי ההכרעה(הסדרה+הפיינל פור)0 נקודות למרות ששיחק 60 דקות במצטבר ובשלושה מחמשת המשחקים שיחק מעל ל15 דקות אז הוא שחקן שולי ביותר
חוץ מזה אנחנו במיוחד מדברים על התפוקה שלו לעומת שכרו ובטוח ששחקן כמו לאנדסברג(שאפשר להביא אותו במקומו ואפילו יישאר עודף)עדיף ממנו בהרבה מבחינת התפוקה ביחס לשכר
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:אתם קצת מגזימים בירידה שלכם על בורשטיין. נכון, התרומה שלו ירדה מאוד בהשווה לפעם (במיוחד בקליעה), אבל עדיין הוא שחקן מנוסה מאוד, וראינו את זה בשלבים המאוחרים של העונה. בחמשת המשחקים האחרונים ביורוליג, כשבלאט נעלץ להשתמש בו בגלל הפציעה של פרקינס, בורשטיין שיחק בצורה אחראית מאוד, חסך מעצמו את השטויות הרגילות בהובלת הכדור, ואיבד רק כדור 1 בחמשת המשחקים האלה. אז נכון, הוא לא תרם בקליעה, אבל גם שחקן מחליף, שלא מרבה בשגיאות במשחקים הקובעים, זה גם חשוב ולא עניין של מה בכך.
לא יודע מה איתך אבל מבחינתי שחקן ש"תרם" בשלבי ההכרעה(הסדרה+הפיינל פור)0 נקודות למרות ששיחק 60 דקות במצטבר ובשלושה מחמשת המשחקים שיחק מעל ל15 דקות אז הוא שחקן שולי ביותר
חוץ מזה אנחנו במיוחד מדברים על התפוקה שלו לעומת שכרו ובטוח ששחקן כמו לאנדסברג(שאפשר להביא אותו במקומו ואפילו יישאר עודף)עדיף ממנו בהרבה מבחינת התפוקה ביחס לשכר
מצטער, אבל כדאי שתדע, שאפשר לתרום גם בלי לקלוע![]()
אם המאמן מעלה אותו כדי לתת כמה דקות מנוחה לפארגו, ובזמן הזה בורשטיין לא עשה שטויות, ולא גרם לריצה של היריבה, מבחינתי הוא עשה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר. נכון, אם היה גם קולע, זה היה מוסיף, אבל זה רק בונוס מבחינתי. יותר מזה, לפעמים אני אפילו מעדיף שלא יקלע בכלל. למה? כי אני מכיר אותו. אני יודע, שהיום הוא יכול לקלוע 20 נקודות, ואז בשלושה המשחקים הבאים הוא יקבל בטחון, יזרוק הרבה מאוד זריקות מבלי לפגוע בכלום. עדיף כמו עכשיו: בלי בטחון בזריקה, ושלא יקח יותר מ 1-2 נסיונות קליעה למשחק.
כמובן שנקודות זה לא הדבר היחיד שחשוב אבל זה לא שהוא מצטיין גם באחרים
לפי מה שאתה אומר התרומה שלו היא בכך שהוא לא מזיק וזאת לא נחשבת בעיני בכלל תמורה
yzafrir כתב:פליקס , אתה כל הזמן מזכיר את חג'ג' אבל גם דרור הגיע למכבי כשהוא כבר מבוגר (או מנוסה כמו שאתה מגדיר את זה) והרבה מעבר לשיא...עובדה שאחרי מכבי הוא פשוט נעלם לגמרי...
לעומת זאת לימונד תרם יותר למרות אופי המשחק המפוזר שלו ובליגה היו לו כמה משחקים טובים...
אני בטוח שלאנדסברג ואולי גם אוחיון או רוט יכולים לתרום יותר מטל . את נעימי אני לא אוהב בלי קשר ליכולת המשחק שלו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים