אני קצת לוקח בערבון מוגבל את 2 העונות האחרונות שלו.
הוא שיחק עם איבנוביץ' שאנחנו יודעים עד כמה אוהב שחקנים אמריקאים, ואצל אוברדוביץ' שלא כל שחקן יכול להתאים לשיטה שלו (לוגאן לא שחקן פיק אנד רול גדול...)
בעונה האחרונה שהוא היה שחקן מוביל הוא לקח את סופוט להצלבה, במכבי גם מייעדים לו תפקיד של שחקן מוביל ככה שיחסית זאת החתמה בסדר וצריך לתת לה צ'אנס.
1. היא תמיד הביאה מציאות או הימורים מושכלים, אבל הפעם מכבי התעלתה על עצמה - הקו האחורי הוא כולו הימור אחד גדול, מחוזק בגארד מוכח ובעל נסיון - אנמי ולא יציב, שבקבוצות הגדולות שהוא שיחק בהן (קאחה ופאנא) הוא היה על תקן שחקן משלים. אצלנו, הוא אמור להיות העוגן והגארד המוביל... לי זה נשמע צולע לגמרי...
2. ברציונאל המשפט הזה לגמרי הגיוני, וטוב לדעת שמכבי מוכנה לבצע שינויים על מנת לשפר את הסגל.
אבל לפחות לדעתי יש פה מצב די אבסורדי. אנחנו נמצאים בתקופה של בניית הסגל. לדבר כבר עכשיו על הקצאת כסף לתיקונים במהלך העונה ?... למה לא לבנות כמו שצריך עכשיו ???
דיבורים עכשוויים על תיקונים תוך כדי העונה אומרים משהו על מה מקבלי ההחלטות עצמם חושבים על בניית הסגל שלהם..
1. מסכים איתך שהקו האחורי לא נראה משהו בלשון המעטה. אבל אני יודע שאני קצת חוזר על עצמי לפני שנתיים התחלנו עונה עם קו אחורי של פרקינס שנתן עונה סבירה עונה קודם לכן, פארגו שהגיע מגליל והפורום זעק כאן בצעקות נהי ואידסון גם הוא אחרי עונה מאוד אנמית. בסופו של דבר הגענו לגמר היורוליג... ככה שאי אפשר לדעת עדיין מה דיוויד מתכנן לנו, אני בכל מקרה סומך עליו בעיניים עצומות.
2. אני מסכים שזאת לא המטרה, לבנות משהו ולתקן אם צריך. אבל אני בדיעה שלא משנה איזה שחקן תביאי הוא הימור- לא כל שחקן יכול להשתלב במערכת של מכבי, לא כל שחקן יתן תוצאות מהרגע הראשון ובגלל שהקהל של מכבי בהיכל הוא תובעני וברגע שהוא ישים לב שאין כדורסל טוב או אין קבוצה מנצחת הוא ישמיע את קולו, ואז אני בטוח שמכבי תנסה לשפר ולעשות שינויים.
יכול להיות שכרגע הם חושבים שזה מספיק, יכול להיות שהם רוצים לתת לזה צ'אנס ולראות לאיפה זה מתפתח, אחרי שהסגל ירוץ יהיה הרבה יותר קל למצוא את החסרונות ויהיה קל לדעת מי עדיין לא ברמה הזאת...
מנהלי מכבי בעסק 40 שנה ככה שאת העבודה הם יודעים (למרות שיש כאן כאלה שחושבים שלא..)
אני לא יכול שלא לתת לזה צ'אנס, למרות שעל הנייר זה באמת לא נראה מי יודע מה.
עם כמה שאני רואה כדורסל כבר 15 שנים, ועם כמה שאני מאמן כדורסל, יש הרבה דברים שהם מעבר.