הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2015, 00:08

toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
כספי- הישראלי הראשון שנבחר לNBA . אני חושב שזה לא כל כך דורש ממכבי לתת דקות שחקן ברמה הזאת נכון? כאילו אם לא לו אז למי כן מגיע?
מקל אמור להתלונן. הוא לא קיבל את ההזדמנות שהייתה מגיעה לו. הוא סיים את העונה שעברה בצורה נפלאה ולכן מכבי מיהרו להחזיר אותו. מה שמכבי לא ציפתה הוא שיש כאן שחקן עם כבוד עצמי ולא סוג של התנהגות של יניב גרין. הוא הבין עם מי יש לו עסק ועשה אחורה פנה ובצדק.
החוזה של אליהו אולי היה גבוה מדי אבל להוריד את החוזה מ850 אלף ל300 זה בגדר השפלה. זה כמעט להראות את הדרך החוצה בדרך הכי מגעילה שאפשר. לימים שחקן כמו סילבן לאנדסברג יקבל חוזה מעל 400 אלף דולר. קצת פרופורציות.
ובכל הדיון הזה התעלמתם ממה שקורה בשנים האחרונות וזה באמת מה שרלוונטי ב2015 ולא ב2005. מכבי כמעט ולא עושה שום מאמצים בגזרת הישראלים. שחקנים כמו בר טימור,שון דאוסן עמית שמחון לא משחקים במכבי בעוד שג'ק כהן, שאייר ולאנדסברג כן.

לגבי לימונד אני חושבת שנסכים שאנחנו לא מסכימים.
אני אישית לא אוהבת וחושבת שהוא שחקן סבבה לרמת העכברושים, רחוק מלהיות ראוי למכבי (וחסר שכל כבר אמרתי?), הוא גם היה עונה שלמה בצהוב והוכיח זאת כנראה.
כספי כיום הוא שחקן נ.ב.א לגיטימי - במכבי הוא היה ילד בן 20!! שחקן נ.ב.א או לא, קשה לדעת את זה כשאתה בן 20 ואין לך שום זכויות יתר לקבל דקות ומעמד בכיר כשאתה ילד בן 20, פוטנציאל נ.ב.א או לא.
ויחסית לילד בן 20 הוא קיבל מספיק דקות כי הוא הוכיח שהוא ילד מוכשר והיה ראוי לכך.
ושוב לגבי מקל, אתה יודע כמה דקות יורוליג קיבל כאן גיא פניני בחודש הראשון שלו במכבי? כ-6 דקות בממוצע!! האם הוא ישר בכה שלא נותנים לו צ'אנס וברח??
לא!! הוא נשאר ונלחם כמו גבר והוכיח במעט הדקות שקיבל שהוא ראוי ליותר. אז בהמשך הוא קיבל יותר.
ככה זה במכבי, אף אחד לא ייתן לך דקות רק כי אתה ישראלי והיית מצוין בגליל ואתה חושב שמגיע לך. תוכיח על המגרש בצורה עקבית שמגיע לך, אפילו אם זה רק בליגה.
אני לא מכירה הרבה שחקנים שהוכיחו על המגרש (של מכבי, לא גליל כן?) שהם ראויים ועדיין לא קיבלו צ'אנס כי הם ישראליים או וואטאבר.
לגבי אליהו זה יותר מורכב ממה שכתבת (ואני חושבת שמכבי הציעה משהו בכיוון ה-400 אלף אבל זה לא אני ולא אתה יודעים בוודאות), ואני עד היום לא מאשימה אף אחד מהצדדים על ההיפרדות.
בכל מקרה מדובר כאן על קטע כספי ולא מקצועי וכידוע בנושאים הללו אנחנו לא חוסכים מביקורת על הנהלתינו המהוללת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2015, 00:13

toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
כספי- הישראלי הראשון שנבחר לNBA . אני חושב שזה לא כל כך דורש ממכבי לתת דקות שחקן ברמה הזאת נכון? כאילו אם לא לו אז למי כן מגיע?
מקל אמור להתלונן. הוא לא קיבל את ההזדמנות שהייתה מגיעה לו. הוא סיים את העונה שעברה בצורה נפלאה ולכן מכבי מיהרו להחזיר אותו. מה שמכבי לא ציפתה הוא שיש כאן שחקן עם כבוד עצמי ולא סוג של התנהגות של יניב גרין. הוא הבין עם מי יש לו עסק ועשה אחורה פנה ובצדק.
החוזה של אליהו אולי היה גבוה מדי אבל להוריד את החוזה מ850 אלף ל300 זה בגדר השפלה. זה כמעט להראות את הדרך החוצה בדרך הכי מגעילה שאפשר. לימים שחקן כמו סילבן לאנדסברג יקבל חוזה מעל 400 אלף דולר. קצת פרופורציות.
ובכל הדיון הזה התעלמתם ממה שקורה בשנים האחרונות וזה באמת מה שרלוונטי ב2015 ולא ב2005. מכבי כמעט ולא עושה שום מאמצים בגזרת הישראלים. שחקנים כמו בר טימור,שון דאוסן עמית שמחון לא משחקים במכבי בעוד שג'ק כהן, שאייר ולאנדסברג כן.

טוז'ה, אני קצת מתקשה לעקוב אחריך. האם אתה מתלונן על זה שמכבי לא מביאה צעירים? לא נותנת להם הזדמנות?
לא סופרת ישראלים? לא סופרת ישראלים צברים?
כל הטענות האלה לגיטימיות, אני פשוט לא מצליח להבין האם אתה טוען את כל אלה או את חלקן.

לגבי הסוף של הפוסט שלך, לא הבנתי מה הבעיה עם לנדסברג.. לי אישית אין ספק שמדובר בישראלי הכי טוב בליגה. שחקן נהדר,
שהפציעה שלו, די הרגה לנו את האליפות.
אליהו לא היה שווה את החוזה שלו, לעומתו לנדסברג שווה יותר ממה שהוא מרוויח עכשיו, ככה שהכל בסדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2015, 00:23

חנו'ש כתב:

אני אישית לא אוהבת וחושבת שהוא שחקן סבבה לרמת העכברושים, רחוק מלהיות ראוי למכבי (וחסר שכל כבר אמרתי?), הוא גם היה עונה שלמה בצהוב והוכיח זאת כנראה.
כספי כיום הוא שחקן נ.ב.א לגיטימי - במכבי הוא היה ילד בן 20!! שחקן נ.ב.א או לא, קשה לדעת את זה כשאתה בן 20 ואין לך שום זכויות יתר לקבל דקות ומעמד בכיר כשאתה ילד בן 20, פוטנציאל נ.ב.א או לא.
ויחסית לילד בן 20 הוא קיבל מספיק דקות כי הוא הוכיח שהוא ילד מוכשר והיה ראוי לכך.
ושוב לגבי מקל, אתה יודע כמה דקות יורוליג קיבל כאן גיא פניני בחודש הראשון שלו במכבי? כ-6 דקות בממוצע!! האם הוא ישר בכה שלא נותנים לו צ'אנס וברח??
לא!! הוא נשאר ונלחם כמו גבר והוכיח במעט הדקות שקיבל שהוא ראוי ליותר. אז בהמשך הוא קיבל יותר.
ככה זה במכבי, אף אחד לא ייתן לך דקות רק כי אתה ישראלי והיית מצוין בגליל ואתה חושב שמגיע לך. תוכיח על המגרש בצורה עקבית שמגיע לך, אפילו אם זה רק בליגה.
אני לא מכירה הרבה שחקנים שהוכיחו על המגרש (של מכבי, לא גליל כן?) שהם ראויים ועדיין לא קיבלו צ'אנס כי הם ישראליים או וואטאבר.
לגבי אליהו זה יותר מורכב ממה שכתבת (ואני חושבת שמכבי הציעה משהו בכיוון ה-400 אלף אבל זה לא אני ולא אתה יודעים בוודאות), ואני עד היום לא מאשימה אף אחד מהצדדים על ההיפרדות.
בכל מקרה מדובר כאן על קטע כספי ולא מקצועי וכידוע בנושאים הללו אנחנו לא חוסכים מביקורת על הנהלתינו המהוללת.

אני רק אחזק ואומר, שאותם שני שחקנים ישראלים או מתאזרחים, שהם לדעתי שני הישראלים הטובים ביותר שהיו במכבי ב15 השנים
האחרונות (בלו ושארפ), שניהם כמעט ולא ראו דקות בתחילת הקריירה שלהם במכבי.
אצל שארפ זה היה בתחילת כל עונה שהוא היה מיובש, עד שהפך לבאנקר, ובלו היה קפוא על הספסל ולא הצליח להתחבר, עד ההופעה
ההירואית שלו בפיינל פור בתל אביב. כמובן שלאחר מכן הוא גם הפך למנהיג חיובי ולשחקן גדול, אבל ההתחלה שלו לא היתה פשוטה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2015, 00:31

felix_r כתב:למה הוא עשה את זה? לא היה לו סיכוי באריזונה?

לא לגמרי סגור על זה, אבל העונה שלו באריזונה סטייט הייתה די מחורבנת, למרות שקיבל צ׳אנסים. הוא קיווה לפרוץ יותר כבר כפרשמן.
אאל״ט היה שם גם עניין עם החלפת מאמן אבל לגבי זה אני באמת לא בטוח. בכל מקרה- החלטה טובה, כל עוד הוא מתקדם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 00:34

חנו'ש כתב:

אז לא הסכמנו לגבי לימונד. ואותה עונה לא הייתה מדד לכלום כי כולם נראו רע. אם אני לא טועה גם טריי סימונס שיחק באותה עונה והיה רע אבל שיחק נהדר בחולון ולקח אליפות.ויש סיכוי גבוה שאם היו סדרות, אז חולון הייתה לוקחת את הסדרה.
כמובן שלא ידענו אם כספי ישחק בNBA אבל כבר באותם שנים הוא היה שחקן מאוד יעיל אז איזו סיבה תהיה למכבי לא לשתף אותו? בכל אופן לגבי כספי אני מסכים, בשורה תחתונה הוא קיבל את הדקות שלו אבל שוב המקרה שלו זה חריג מאוד כי הוא היה שחקן מוכשר מאוד כבר באותו גיל, ולא לתת לא לשחק הרבה זמן זה היה פשוט עוול ולא משנה מה הרקע שלו: זר, ישראלי, או צעיר עולה כי בכל המקרים הוא עזר למכבי באינטרסים שלה.
ואני לא מסכים איתך לגבי מקל. אז פניני עשה את זה בדרך שלו ומקל עשה את זה בדרך שלו. להצלחה אפשר להגיע בדרכים שונות כי מדובר באנשים שונים. מה גם שמקל מבחינת כישרון עלה על פניני . הגדולה של פניני זה באמת באופי שלו. ההתרשמות שלי באותו זמן הייתה שמקל לא קיבל את ההזדמנות שלו ובדיעבד טוב שהוא הלך ממכבי. לימים המאמן של מכבי יתקשר אליו ויפציר בו לחזור למכבי ויבטיח שהוא מאוד מוערך .
לגבי אליהו ,זה דווקא יותר מורכב ממה שאת רשמת. זה היה באמצע. מכבי בחיים לא היית מציעה הצעה כזאת אם באיזשהו מקום היא לא חשה סוג של חוסר ההערכה כלפיו. אין סיכוי שבעולם שאליהו היה מקבל את ההצעה שלהם כי סוג של השפלה בדרך מוסתרת. אליהו הרגיש והבין זאת ולכן בחר שלא לשחק במכבי יותר.ולראייה, הוא בחר לשחק בירושלים בסכום דומה למה שהציעו במכבי.
ושוב אני חוזר לנקודה, מה מכבי עושה כיום. היא לא מקדמת ישראלים בכלל. למשל, לבן אלטיט יש פוטנציאל: יש גוף חזק, אתלט, מהיר, צריך רק לשייף אותו. אבל הוא בקושי מקבל דקות בליגה הישראלית.
ובשוק ההעברות יש לה נטייה לאחרונה לזלוג לכיוון מתאזרחים. הנה, הם פספסו עוד מתאזרח אחד שהתעניינו בו, ההוא שחתם במכבי חיפה.
אז נכון, זה כבר לא רמת כישרון כמו שהיה פעם. אבל בכל זאת קצת מאמץ.קצת השקעה. אבל למה שיעשו את זה כשתמיד יש איזה ג'ון שאייר או לאנדסברג אלכסנדר לאזרח.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 21 יוני 2015, 00:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 00:39

jol9 כתב:

טוז'ה, אני קצת מתקשה לעקוב אחריך. האם אתה מתלונן על זה שמכבי לא מביאה צעירים? לא נותנת להם הזדמנות?
כל הטענות האלה לגיטימיות, אני פשוט לא מצליח להבין האם אתה טוען את כל אלה או את חלקן.

לגבי הסוף של הפוסט שלך, לא הבנתי מה הבעיה עם לנדסברג.. לי אישית אין ספק שמדובר בישראלי הכי טוב בליגה. שחקן נהדר,
אליהו לא היה שווה את החוזה שלו, לעומתו לנדסברג שווה יותר ממה שהוא מרוויח עכשיו, ככה שהכל בסדר.

לא יודע למה הקשיים כשאני כותב את זה פעם אחר פעם. אז כן זה מה שאני אומר. וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג ובלייזר שיודע שמכבי מתעניינת בו ממהר לחתום בחיפה. הרי על זה התחיל כל הדיון.
קודם כל אני לא אוהב את לאנדסברג ומבחינתי טוב שהוא לא היה במכבי. לדעתי הוא שחקן רע לקבוצה.
בלי שום קשר הזכרתי אותו כי הוא מתאזרח שנראה שמכבי מחתימה יותר ויותר ולא מנסה למצוא ישראלים ראויים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2015, 01:00

toja27 כתב:
jol9 כתב:

לא יודע למה הקשיים כשאני כותב את זה פעם אחר פעם. אז כן זה מה שאני אומר. וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג ובלייזר שיודע שמכבי מתעניינת בו ממהר לחתום בחיפה. הרי על זה התחיל כל הדיון.
קודם כל אני לא אוהב את לאנדסברג ומבחינתי טוב שהוא לא היה במכבי. לדעתי הוא שחקן רע לקבוצה.
בלי שום קשר הזכרתי אותו כי הוא מתאזרח שנראה שמכבי מחתימה יותר ויותר ולא מנסה למצוא ישראלים ראויים.

הקשיים הם כי אתה מתפזר לכל הכיוונים והמסרים לא לגמרי אחידים. פתאום לימונד ואליהו משתרבבים לדיון על צעירים וכו',
אבל לא משנה, העניין מובן.

אם זה מעניין אותך, אני אגיד לך מה דעתי בנושא הכללי שקשור לישראלים צברים.
אני חושב שמצב היום הוא לא תקין, אבל לא בגלל שהלפרין ואליהו לא במכבי. אם להיות הוגנים, אז הם לא השחקנים שהיו מקפיצים אותנו
ביורוליג, ואנחנו גם יודעים למה. מצד שני, הם בוודאי היו הופכים אותנו לעמוקים יותר, מה שהיה עוזר לנו בזירה המקומית.
לכן, הבחירה כאן היא לא פשוטה. אל תשכח גם, שכל שחקן שמגיע למכבי, תג המחיר שלו קופץ מיד. מכבי מנסה לשחק במגרש הזה
והיא די כושלת בשנה-שנתיים האחרונות.
לגבי אלטיט - וואלה, גם אני לא מבין, איך בעונה שבה סופו רק מזיק, ורוב הזמן בכלל לא מתלבש, כהן הוא רכיכה בגובה 210 שלא מסוגל
לקחת ריבאונד גם אם החיים שלו תלויים בזה, ולמעשה אין שום דבר אחר בצבע, כי גם טיוס נעדר לא מעט, איך לא נמצא מקום אמיתי
לאלטיט. לא מבין את זה.

בכל אופן, בוא נראה מה אפשר לעשות קדימה, או מה היית רוצה שיעשו - אוחיון, סילבן ופניני יש. מכבי צריכה עוד 2 שחקנים, ו-2 צעירים.
אני הייתי מאוד שמח אם לפחות אחד מבין הצעירים לא יהיה נער פוסטר ושיישחק דקות משמעותיות בליגה.
השחקן החמישי... מקווה שזה לא יהיה כהן. מקל זה מצויין, אבל אם לא, שיעשו חריש בישראלים שמשחקים בליגה ויימצאו מישהו.
עמית שמחון כגארד רביעי, זה לא כזה מופרך (הבחור עובד קשה בהגנה, וקולע טוב משלוש, מה צריך יותר מזה למחליף?).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2015, 01:05

toja27 כתב:אז לא הסכמנו לגבי לימונד. ואותה עונה לא הייתה מדד לכלום כי כולם נראו רע. אם אני לא טועה גם טריי סימונס שיחק באותה עונה והיה רע אבל שיחק נהדר בחולון ולקח אליפות.ויש סיכוי גבוה שאם היו סדרות, אז חולון הייתה לוקחת את הסדרה.

הוא לא שיחק בעונה של סימונס אלא עונה אחרי, אצל פיני כשהפסדנו בסדרה לפרטיזן.
בכל מקרה, כמו שאמרתי דעתי על השחקן הזה שונה משלך ומכבי כנראה מסכימים איתי. הוא לא פספוס של מכבי!!
toja27 כתב:וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג

אתה יודע שמכבי לא היתה היחידה שהתעניינה בדאוסן? גם י-ם הביעה התעניינות בבחור והיא כמובן "אבירת הכדורסלן הישראלי".
דאוסן יכל בכיף לסיים את החוזה בראשון ולצפות מהצד איך מכבי והפועל נאבקות עליו בקיץ, ובכל זאת הוא מיהר להישאר בראשון ולא חיכה גם להצעה של הפועל.
אז כנראה שזה לאו דווקא קשור למכבי וליחסה לשחקנים ישראליים.
לדאוסן יש איזו תוכנית ברורה לקריירה שלו וכרגע הוא חושב שמה שנכון זה להישאר בראשון - זכותו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 06:18

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

הקשיים הם כי אתה מתפזר לכל הכיוונים והמסרים לא לגמרי אחידים. פתאום לימונד ואליהו משתרבבים לדיון על צעירים וכו',
אבל לא משנה, העניין מובן.

אם זה מעניין אותך, אני אגיד לך מה דעתי בנושא הכללי שקשור לישראלים צברים.
אני חושב שמצב היום הוא לא תקין, אבל לא בגלל שהלפרין ואליהו לא במכבי. אם להיות הוגנים, אז הם לא השחקנים שהיו מקפיצים אותנו
ביורוליג, ואנחנו גם יודעים למה. מצד שני, הם בוודאי היו הופכים אותנו לעמוקים יותר, מה שהיה עוזר לנו בזירה המקומית.
לכן, הבחירה כאן היא לא פשוטה. אל תשכח גם, שכל שחקן שמגיע למכבי, תג המחיר שלו קופץ מיד. מכבי מנסה לשחק במגרש הזה
והיא די כושלת בשנה-שנתיים האחרונות.
לגבי אלטיט - וואלה, גם אני לא מבין, איך בעונה שבה סופו רק מזיק, ורוב הזמן בכלל לא מתלבש, כהן הוא רכיכה בגובה 210 שלא מסוגל
לקחת ריבאונד גם אם החיים שלו תלויים בזה, ולמעשה אין שום דבר אחר בצבע, כי גם טיוס נעדר לא מעט, איך לא נמצא מקום אמיתי
לאלטיט. לא מבין את זה.

בכל אופן, בוא נראה מה אפשר לעשות קדימה, או מה היית רוצה שיעשו - אוחיון, סילבן ופניני יש. מכבי צריכה עוד 2 שחקנים, ו-2 צעירים.
אני הייתי מאוד שמח אם לפחות אחד מבין הצעירים לא יהיה נער פוסטר ושיישחק דקות משמעותיות בליגה.
השחקן החמישי... מקווה שזה לא יהיה כהן. מקל זה מצויין, אבל אם לא, שיעשו חריש בישראלים שמשחקים בליגה ויימצאו מישהו.
עמית שמחון כגארד רביעי, זה לא כזה מופרך (הבחור עובד קשה בהגנה, וקולע טוב משלוש, מה צריך יותר מזה למחליף?).

יוני תראה איך הדיון התחיל. רוי שאל איך קרה שכל הצעירים תפוסים, עניתי שמכבי לא מתעניינים כל כך בצעירים הישראלים ואז פליקס הכניס לדיון את אליהו שכל הפורום שמח שהוא עזב אז זרמתי איתו כי לדעתי הנושאים לא כל כך מנותקים אחד מהשני.

אם אתה שואל אותי , מכבי צריכה לשדר בצורה ברורה שצעירים ישראלים יקבלו אצלה הזדמנות הוגנת לשחק ולהתפתח והם לא מביאים אותם רק בגלל חוק הצעירים שנכפה עליה. עד שזה לא יקרה, צעירים מוכשרים יותר משגב ולאומי לא ימהרו לחתום במכבי כי למה להם באמת? זאת הקבוצה הבכירה בארץ ביי פאר, אבל כזאת שלא תיתן לך זמן מגרש איכותי אם אתה לא איזה עומרי כספי או ליאור אליהו.
אין לי פתרון את מי להביא כי באמת רב השחקנים הצעירים כבר תפוסים. אלה מעל גיל 25 יש יותר כמובן אבל גם אותם מכבי לא תצליח להביא בקלות והם לא פותרים את בעיית חוק הצעירים.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 21 יוני 2015, 06:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 21 יוני 2015, 06:27

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:אז לא הסכמנו לגבי לימונד. ואותה עונה לא הייתה מדד לכלום כי כולם נראו רע. אם אני לא טועה גם טריי סימונס שיחק באותה עונה והיה רע אבל שיחק נהדר בחולון ולקח אליפות.ויש סיכוי גבוה שאם היו סדרות, אז חולון הייתה לוקחת את הסדרה.

הוא לא שיחק בעונה של סימונס אלא עונה אחרי, אצל פיני כשהפסדנו בסדרה לפרטיזן.
בכל מקרה, כמו שאמרתי דעתי על השחקן הזה שונה משלך ומכבי כנראה מסכימים איתי. הוא לא פספוס של מכבי!!
toja27 כתב:וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג

אתה יודע שמכבי לא היתה היחידה שהתעניינה בדאוסן? גם י-ם הביעה התעניינות בבחור והיא כמובן "אבירת הכדורסלן הישראלי".
דאוסן יכל בכיף לסיים את החוזה בראשון ולצפות מהצד איך מכבי והפועל נאבקות עליו בקיץ, ובכל זאת הוא מיהר להישאר בראשון ולא חיכה גם להצעה של הפועל.
אז כנראה שזה לאו דווקא קשור למכבי וליחסה לשחקנים ישראליים.
לדאוסן יש איזו תוכנית ברורה לקריירה שלו וכרגע הוא חושב שמה שנכון זה להישאר בראשון - זכותו....

הוא כן שיחק בעונה של סימונס. אפי התחיל באותה עונה כמאמן ולא סיים אותה. לא יודע למה נתפסתי בסימונס, אולי כי הוא שחקן שהתרשמתי ממנו לטובה ולא מצא את עצמו במכבי בערך כמו כל השחקנים כולל לימונד.

אמיר כץ שהיה שחקן בעברו וכיום הוא ואביו של שון דאוסן מנווטים לו את הקריירה מסביר:

"אני חושב שאתה צריך לבוא למכבי כשחקן בשל ומוכן. גם אני וגם ג'ו יודעים שמי שלא הגיע מוכן למכבי בעבר פשוט נשרף, או שישב על הספסל או שאיבד את הקריירה"

אז אני לא יודע מה הסיפור עם הפועל ירושלים, זה באמת קצת מוזר שהוא לא שקל ללכת לשם אבל יכול להיות שזה מאותה סיבה. אבל הוא אומר לך כאן שחור על גבי לבן את מה שאני אומר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2015, 09:05

toja27 כתב:הוא כן שיחק בעונה של סימונס. אפי התחיל באותה עונה כמאמן ולא סיים אותה. לא יודע למה נתפסתי בסימונס, אולי כי הוא שחקן שהתרשמתי ממנו לטובה ולא מצא את עצמו במכבי בערך כמו כל השחקנים כולל לימונד.

אמיר כץ שהיה שחקן בעברו וכיום הוא ואביו של שון דאוסן מנווטים לו את הקריירה מסביר:

"אני חושב שאתה צריך לבוא למכבי כשחקן בשל ומוכן. גם אני וגם ג'ו יודעים שמי שלא הגיע מוכן למכבי בעבר פשוט נשרף, או שישב על הספסל או שאיבד את הקריירה"

אז אני לא יודע מה הסיפור עם הפועל ירושלים, זה באמת קצת מוזר שהוא לא שקל ללכת לשם אבל יכול להיות שזה מאותה סיבה. אבל הוא אומר לך כאן שחור על גבי לבן את מה שאני אומר.

אני מבין למה לא רצה להגיע לירושלים - יש שם את הלפרין שיושב בדיוק על המשבצת שלו. דווקא במכבי אין דארג ישראלי והוא היה יכול לקבל דקות ואולי אפילו מקום בחמישיה. מכבי הפכה למקום לא כל כך אטרקטיבי לשחקנים ישראלים.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 יוני 2015, 09:15

קובי כתב:כ"כ הרבה דיבורים ואף אחד לא שם אותו בסגל??? ב-NBA יותר 4, אבל באירופה בקלות 5.

קוביקון, מה נזכרת בו ? :)

בדיוק אני והבן שלי חרשנו עליו עם עוד כמה מדנקקים גדולים - מייקל, קרטר, רובינסון, הד"ר, קלייד דרקסלר, ווילקינס, וכדומה.

ד"א, איש הגשם הזה הפך להומלס בפעם האחרונה שבדקתי עליו. אללה ירחמו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי קובי » 21 יוני 2015, 10:18

אדגר פו כתב:
קובי כתב:כ"כ הרבה דיבורים ואף אחד לא שם אותו בסגל??? ב-NBA יותר 4, אבל באירופה בקלות 5.

קוביקון, מה נזכרת בו ? :)

בדיוק אני והבן שלי חרשנו עליו עם עוד כמה מדנקקים גדולים - מייקל, קרטר, רובינסון, הד"ר, קלייד דרקסלר, ווילקינס, וכדומה.

ד"א, איש הגשם הזה הפך להומלס בפעם האחרונה שבדקתי עליו. אללה ירחמו.

וגם השמין...

קפץ לי באיזה עמוד פייסבוק של כדורסל. איזה שחקן מלהיב הוא היה. הוא והכפפה, יחד עם שרמפף היו יחידת חיסול...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי my man » 21 יוני 2015, 10:46

הרי צריכים ישראלי גבוה נכון?!
אז למה לא מדברים עם רוזפלט????
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 21 יוני 2015, 10:49

my man כתב:הרי צריכים ישראלי גבוה נכון?!

יש לו חוזה בחולון. יש את פישר בעדיפות ראשונה ורותבראט בעדיפות שניה.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 21 יוני 2015, 11:26

roy1000 כתב:
my man כתב:הרי צריכים ישראלי גבוה נכון?!

יש לו חוזה בחולון. יש את פישר בעדיפות ראשונה ורותבראט בעדיפות שניה.

http://sports.walla.co.il/item/2865375
שאלה נוספת שעולה בחולון בימים האחרונים היא המשך דרכו של אייזיק רוזפלט שחתם בקיץ שעבר על חוזה חדש, ומחזיק בחוזה לעוד שנתיים. שמו של רוזפלט עולה בתקופה האחרונה כאפשרות חיזוק של הפועל ירושלים והפועל תל אביב, כשגורמים בחולון אמרו היום כי אם השחקן יבקש לעזוב, הקבוצה שתקלוט אותו תצטרך לשלם פיצוי כספי לא מבוטל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי docariel » 21 יוני 2015, 15:12

מה אתם אומרים על סגל כזה?

1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יוני 2015, 15:19

docariel כתב:מה אתם אומרים על סגל כזה?

1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט

נהדר , רק לא מציאותי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי my man » 21 יוני 2015, 15:21

1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט

תמונה
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי docariel » 21 יוני 2015, 15:26

my man כתב:

1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט

תמונה

חחחח...כמה כיף לחלום..:)
סמל אישי של המשתמש
docariel

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־29 אורחים