21 יוני 2015, 00:08
toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
כספי- הישראלי הראשון שנבחר לNBA . אני חושב שזה לא כל כך דורש ממכבי לתת דקות שחקן ברמה הזאת נכון? כאילו אם לא לו אז למי כן מגיע?
מקל אמור להתלונן. הוא לא קיבל את ההזדמנות שהייתה מגיעה לו. הוא סיים את העונה שעברה בצורה נפלאה ולכן מכבי מיהרו להחזיר אותו. מה שמכבי לא ציפתה הוא שיש כאן שחקן עם כבוד עצמי ולא סוג של התנהגות של יניב גרין. הוא הבין עם מי יש לו עסק ועשה אחורה פנה ובצדק.
החוזה של אליהו אולי היה גבוה מדי אבל להוריד את החוזה מ850 אלף ל300 זה בגדר השפלה. זה כמעט להראות את הדרך החוצה בדרך הכי מגעילה שאפשר. לימים שחקן כמו סילבן לאנדסברג יקבל חוזה מעל 400 אלף דולר. קצת פרופורציות.
ובכל הדיון הזה התעלמתם ממה שקורה בשנים האחרונות וזה באמת מה שרלוונטי ב2015 ולא ב2005. מכבי כמעט ולא עושה שום מאמצים בגזרת הישראלים. שחקנים כמו בר טימור,שון דאוסן עמית שמחון לא משחקים במכבי בעוד שג'ק כהן, שאייר ולאנדסברג כן.
21 יוני 2015, 00:13
toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
כספי- הישראלי הראשון שנבחר לNBA . אני חושב שזה לא כל כך דורש ממכבי לתת דקות שחקן ברמה הזאת נכון? כאילו אם לא לו אז למי כן מגיע?
מקל אמור להתלונן. הוא לא קיבל את ההזדמנות שהייתה מגיעה לו. הוא סיים את העונה שעברה בצורה נפלאה ולכן מכבי מיהרו להחזיר אותו. מה שמכבי לא ציפתה הוא שיש כאן שחקן עם כבוד עצמי ולא סוג של התנהגות של יניב גרין. הוא הבין עם מי יש לו עסק ועשה אחורה פנה ובצדק.
החוזה של אליהו אולי היה גבוה מדי אבל להוריד את החוזה מ850 אלף ל300 זה בגדר השפלה. זה כמעט להראות את הדרך החוצה בדרך הכי מגעילה שאפשר. לימים שחקן כמו סילבן לאנדסברג יקבל חוזה מעל 400 אלף דולר. קצת פרופורציות.
ובכל הדיון הזה התעלמתם ממה שקורה בשנים האחרונות וזה באמת מה שרלוונטי ב2015 ולא ב2005. מכבי כמעט ולא עושה שום מאמצים בגזרת הישראלים. שחקנים כמו בר טימור,שון דאוסן עמית שמחון לא משחקים במכבי בעוד שג'ק כהן, שאייר ולאנדסברג כן.
21 יוני 2015, 00:23
חנו'ש כתב:toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
לגבי לימונד אני חושבת שנסכים שאנחנו לא מסכימים.
אני אישית לא אוהבת וחושבת שהוא שחקן סבבה לרמת העכברושים, רחוק מלהיות ראוי למכבי (וחסר שכל כבר אמרתי?), הוא גם היה עונה שלמה בצהוב והוכיח זאת כנראה.
כספי כיום הוא שחקן נ.ב.א לגיטימי - במכבי הוא היה ילד בן 20!! שחקן נ.ב.א או לא, קשה לדעת את זה כשאתה בן 20 ואין לך שום זכויות יתר לקבל דקות ומעמד בכיר כשאתה ילד בן 20, פוטנציאל נ.ב.א או לא.
ויחסית לילד בן 20 הוא קיבל מספיק דקות כי הוא הוכיח שהוא ילד מוכשר והיה ראוי לכך.
ושוב לגבי מקל, אתה יודע כמה דקות יורוליג קיבל כאן גיא פניני בחודש הראשון שלו במכבי? כ-6 דקות בממוצע!! האם הוא ישר בכה שלא נותנים לו צ'אנס וברח??
לא!! הוא נשאר ונלחם כמו גבר והוכיח במעט הדקות שקיבל שהוא ראוי ליותר. אז בהמשך הוא קיבל יותר.
ככה זה במכבי, אף אחד לא ייתן לך דקות רק כי אתה ישראלי והיית מצוין בגליל ואתה חושב שמגיע לך. תוכיח על המגרש בצורה עקבית שמגיע לך, אפילו אם זה רק בליגה.
אני לא מכירה הרבה שחקנים שהוכיחו על המגרש (של מכבי, לא גליל כן?) שהם ראויים ועדיין לא קיבלו צ'אנס כי הם ישראליים או וואטאבר.
לגבי אליהו זה יותר מורכב ממה שכתבת (ואני חושבת שמכבי הציעה משהו בכיוון ה-400 אלף אבל זה לא אני ולא אתה יודעים בוודאות), ואני עד היום לא מאשימה אף אחד מהצדדים על ההיפרדות.
בכל מקרה מדובר כאן על קטע כספי ולא מקצועי וכידוע בנושאים הללו אנחנו לא חוסכים מביקורת על הנהלתינו המהוללת.
21 יוני 2015, 00:31
felix_r כתב:למה הוא עשה את זה? לא היה לו סיכוי באריזונה?
21 יוני 2015, 00:34
חנו'ש כתב:toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
לגבי לימונד אני חושבת שנסכים שאנחנו לא מסכימים.
אני אישית לא אוהבת וחושבת שהוא שחקן סבבה לרמת העכברושים, רחוק מלהיות ראוי למכבי (וחסר שכל כבר אמרתי?), הוא גם היה עונה שלמה בצהוב והוכיח זאת כנראה.
כספי כיום הוא שחקן נ.ב.א לגיטימי - במכבי הוא היה ילד בן 20!! שחקן נ.ב.א או לא, קשה לדעת את זה כשאתה בן 20 ואין לך שום זכויות יתר לקבל דקות ומעמד בכיר כשאתה ילד בן 20, פוטנציאל נ.ב.א או לא.
ויחסית לילד בן 20 הוא קיבל מספיק דקות כי הוא הוכיח שהוא ילד מוכשר והיה ראוי לכך.
ושוב לגבי מקל, אתה יודע כמה דקות יורוליג קיבל כאן גיא פניני בחודש הראשון שלו במכבי? כ-6 דקות בממוצע!! האם הוא ישר בכה שלא נותנים לו צ'אנס וברח??
לא!! הוא נשאר ונלחם כמו גבר והוכיח במעט הדקות שקיבל שהוא ראוי ליותר. אז בהמשך הוא קיבל יותר.
ככה זה במכבי, אף אחד לא ייתן לך דקות רק כי אתה ישראלי והיית מצוין בגליל ואתה חושב שמגיע לך. תוכיח על המגרש בצורה עקבית שמגיע לך, אפילו אם זה רק בליגה.
אני לא מכירה הרבה שחקנים שהוכיחו על המגרש (של מכבי, לא גליל כן?) שהם ראויים ועדיין לא קיבלו צ'אנס כי הם ישראליים או וואטאבר.
לגבי אליהו זה יותר מורכב ממה שכתבת (ואני חושבת שמכבי הציעה משהו בכיוון ה-400 אלף אבל זה לא אני ולא אתה יודעים בוודאות), ואני עד היום לא מאשימה אף אחד מהצדדים על ההיפרדות.
בכל מקרה מדובר כאן על קטע כספי ולא מקצועי וכידוע בנושאים הללו אנחנו לא חוסכים מביקורת על הנהלתינו המהוללת.
21 יוני 2015, 00:39
jol9 כתב:toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
טוז'ה, אני קצת מתקשה לעקוב אחריך. האם אתה מתלונן על זה שמכבי לא מביאה צעירים? לא נותנת להם הזדמנות?
לא סופרת ישראלים? לא סופרת ישראלים צברים?
כל הטענות האלה לגיטימיות, אני פשוט לא מצליח להבין האם אתה טוען את כל אלה או את חלקן.
לגבי הסוף של הפוסט שלך, לא הבנתי מה הבעיה עם לנדסברג.. לי אישית אין ספק שמדובר בישראלי הכי טוב בליגה. שחקן נהדר,
שהפציעה שלו, די הרגה לנו את האליפות.
אליהו לא היה שווה את החוזה שלו, לעומתו לנדסברג שווה יותר ממה שהוא מרוויח עכשיו, ככה שהכל בסדר.
21 יוני 2015, 01:00
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
טוז'ה, אני קצת מתקשה לעקוב אחריך. האם אתה מתלונן על זה שמכבי לא מביאה צעירים? לא נותנת להם הזדמנות?
כל הטענות האלה לגיטימיות, אני פשוט לא מצליח להבין האם אתה טוען את כל אלה או את חלקן.
לגבי הסוף של הפוסט שלך, לא הבנתי מה הבעיה עם לנדסברג.. לי אישית אין ספק שמדובר בישראלי הכי טוב בליגה. שחקן נהדר,
אליהו לא היה שווה את החוזה שלו, לעומתו לנדסברג שווה יותר ממה שהוא מרוויח עכשיו, ככה שהכל בסדר.
לא יודע למה הקשיים כשאני כותב את זה פעם אחר פעם. אז כן זה מה שאני אומר. וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג ובלייזר שיודע שמכבי מתעניינת בו ממהר לחתום בחיפה. הרי על זה התחיל כל הדיון.
קודם כל אני לא אוהב את לאנדסברג ומבחינתי טוב שהוא לא היה במכבי. לדעתי הוא שחקן רע לקבוצה.
בלי שום קשר הזכרתי אותו כי הוא מתאזרח שנראה שמכבי מחתימה יותר ויותר ולא מנסה למצוא ישראלים ראויים.
21 יוני 2015, 01:05
toja27 כתב:אז לא הסכמנו לגבי לימונד. ואותה עונה לא הייתה מדד לכלום כי כולם נראו רע. אם אני לא טועה גם טריי סימונס שיחק באותה עונה והיה רע אבל שיחק נהדר בחולון ולקח אליפות.ויש סיכוי גבוה שאם היו סדרות, אז חולון הייתה לוקחת את הסדרה.
toja27 כתב:וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג
21 יוני 2015, 06:18
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
לא יודע למה הקשיים כשאני כותב את זה פעם אחר פעם. אז כן זה מה שאני אומר. וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג ובלייזר שיודע שמכבי מתעניינת בו ממהר לחתום בחיפה. הרי על זה התחיל כל הדיון.
קודם כל אני לא אוהב את לאנדסברג ומבחינתי טוב שהוא לא היה במכבי. לדעתי הוא שחקן רע לקבוצה.
בלי שום קשר הזכרתי אותו כי הוא מתאזרח שנראה שמכבי מחתימה יותר ויותר ולא מנסה למצוא ישראלים ראויים.
הקשיים הם כי אתה מתפזר לכל הכיוונים והמסרים לא לגמרי אחידים. פתאום לימונד ואליהו משתרבבים לדיון על צעירים וכו',
אבל לא משנה, העניין מובן.
אם זה מעניין אותך, אני אגיד לך מה דעתי בנושא הכללי שקשור לישראלים צברים.
אני חושב שמצב היום הוא לא תקין, אבל לא בגלל שהלפרין ואליהו לא במכבי. אם להיות הוגנים, אז הם לא השחקנים שהיו מקפיצים אותנו
ביורוליג, ואנחנו גם יודעים למה. מצד שני, הם בוודאי היו הופכים אותנו לעמוקים יותר, מה שהיה עוזר לנו בזירה המקומית.
לכן, הבחירה כאן היא לא פשוטה. אל תשכח גם, שכל שחקן שמגיע למכבי, תג המחיר שלו קופץ מיד. מכבי מנסה לשחק במגרש הזה
והיא די כושלת בשנה-שנתיים האחרונות.
לגבי אלטיט - וואלה, גם אני לא מבין, איך בעונה שבה סופו רק מזיק, ורוב הזמן בכלל לא מתלבש, כהן הוא רכיכה בגובה 210 שלא מסוגל
לקחת ריבאונד גם אם החיים שלו תלויים בזה, ולמעשה אין שום דבר אחר בצבע, כי גם טיוס נעדר לא מעט, איך לא נמצא מקום אמיתי
לאלטיט. לא מבין את זה.
בכל אופן, בוא נראה מה אפשר לעשות קדימה, או מה היית רוצה שיעשו - אוחיון, סילבן ופניני יש. מכבי צריכה עוד 2 שחקנים, ו-2 צעירים.
אני הייתי מאוד שמח אם לפחות אחד מבין הצעירים לא יהיה נער פוסטר ושיישחק דקות משמעותיות בליגה.
השחקן החמישי... מקווה שזה לא יהיה כהן. מקל זה מצויין, אבל אם לא, שיעשו חריש בישראלים שמשחקים בליגה ויימצאו מישהו.
עמית שמחון כגארד רביעי, זה לא כזה מופרך (הבחור עובד קשה בהגנה, וקולע טוב משלוש, מה צריך יותר מזה למחליף?).
21 יוני 2015, 06:27
חנו'ש כתב:toja27 כתב:אז לא הסכמנו לגבי לימונד. ואותה עונה לא הייתה מדד לכלום כי כולם נראו רע. אם אני לא טועה גם טריי סימונס שיחק באותה עונה והיה רע אבל שיחק נהדר בחולון ולקח אליפות.ויש סיכוי גבוה שאם היו סדרות, אז חולון הייתה לוקחת את הסדרה.
הוא לא שיחק בעונה של סימונס אלא עונה אחרי, אצל פיני כשהפסדנו בסדרה לפרטיזן.
בכל מקרה, כמו שאמרתי דעתי על השחקן הזה שונה משלך ומכבי כנראה מסכימים איתי. הוא לא פספוס של מכבי!!toja27 כתב:וזה יוצר מצב ששחקן כמו דאוסן מעדיף להישאר בראשון במקום לשחק בקבוצת יורוליג
אתה יודע שמכבי לא היתה היחידה שהתעניינה בדאוסן? גם י-ם הביעה התעניינות בבחור והיא כמובן "אבירת הכדורסלן הישראלי".
דאוסן יכל בכיף לסיים את החוזה בראשון ולצפות מהצד איך מכבי והפועל נאבקות עליו בקיץ, ובכל זאת הוא מיהר להישאר בראשון ולא חיכה גם להצעה של הפועל.
אז כנראה שזה לאו דווקא קשור למכבי וליחסה לשחקנים ישראליים.
לדאוסן יש איזו תוכנית ברורה לקריירה שלו וכרגע הוא חושב שמה שנכון זה להישאר בראשון - זכותו....
21 יוני 2015, 09:05
toja27 כתב:הוא כן שיחק בעונה של סימונס. אפי התחיל באותה עונה כמאמן ולא סיים אותה. לא יודע למה נתפסתי בסימונס, אולי כי הוא שחקן שהתרשמתי ממנו לטובה ולא מצא את עצמו במכבי בערך כמו כל השחקנים כולל לימונד.
אמיר כץ שהיה שחקן בעברו וכיום הוא ואביו של שון דאוסן מנווטים לו את הקריירה מסביר:
"אני חושב שאתה צריך לבוא למכבי כשחקן בשל ומוכן. גם אני וגם ג'ו יודעים שמי שלא הגיע מוכן למכבי בעבר פשוט נשרף, או שישב על הספסל או שאיבד את הקריירה"
אז אני לא יודע מה הסיפור עם הפועל ירושלים, זה באמת קצת מוזר שהוא לא שקל ללכת לשם אבל יכול להיות שזה מאותה סיבה. אבל הוא אומר לך כאן שחור על גבי לבן את מה שאני אומר.
21 יוני 2015, 09:15
קובי כתב:כ"כ הרבה דיבורים ואף אחד לא שם אותו בסגל??? ב-NBA יותר 4, אבל באירופה בקלות 5.
21 יוני 2015, 10:18
אדגר פו כתב:קובי כתב:כ"כ הרבה דיבורים ואף אחד לא שם אותו בסגל??? ב-NBA יותר 4, אבל באירופה בקלות 5.
קוביקון, מה נזכרת בו ?![]()
בדיוק אני והבן שלי חרשנו עליו עם עוד כמה מדנקקים גדולים - מייקל, קרטר, רובינסון, הד"ר, קלייד דרקסלר, ווילקינס, וכדומה.
ד"א, איש הגשם הזה הפך להומלס בפעם האחרונה שבדקתי עליו. אללה ירחמו.
21 יוני 2015, 10:46
21 יוני 2015, 10:49
my man כתב:הרי צריכים ישראלי גבוה נכון?!
אז למה לא מדברים עם רוזפלט????
21 יוני 2015, 11:26
roy1000 כתב:my man כתב:הרי צריכים ישראלי גבוה נכון?!
אז למה לא מדברים עם רוזפלט????
יש לו חוזה בחולון. יש את פישר בעדיפות ראשונה ורותבראט בעדיפות שניה.
שאלה נוספת שעולה בחולון בימים האחרונים היא המשך דרכו של אייזיק רוזפלט שחתם בקיץ שעבר על חוזה חדש, ומחזיק בחוזה לעוד שנתיים. שמו של רוזפלט עולה בתקופה האחרונה כאפשרות חיזוק של הפועל ירושלים והפועל תל אביב, כשגורמים בחולון אמרו היום כי אם השחקן יבקש לעזוב, הקבוצה שתקלוט אותו תצטרך לשלם פיצוי כספי לא מבוטל.
21 יוני 2015, 15:12
21 יוני 2015, 15:19
docariel כתב:מה אתם אומרים על סגל כזה?
1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט
21 יוני 2015, 15:21
docariel כתב:מה אתם אומרים על סגל כזה?
1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט
21 יוני 2015, 15:26
my man כתב:docariel כתב:מה אתם אומרים על סגל כזה?
1. רוצ'סטי, אוחיון
2. פארגו, לאנדסברג
3. סמית, פניני
4. ארצג,רנדל ,רוזפלט
5. פבארני, פישר,רותבארט