פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יולי 2015, 21:10
לא בטוח שזה נכון
21 יולי 2015, 21:13
הוא על העמדה של רודי , שחקן כמו טילור אם יכולת ואגו בשמים יתקשה מאוד ברגע שיבין שהוא עולה להיות הדריפר החדש של ריאל או הריברס החדש אבל אם פחות דקות , במכבי הוא בא להוביל בריאל רק לסגור סגל , אני מקווה שמכבי ירימו את ההצעה זה שחקן שחשוב מאוד לסגל שלנו וישנה מצד לצד את הסגל .
שחקן לא יכול רק להיסתכל על הצק אלא להבין לאן הוא מגיע ומה המקום שלו , הרי זה מה שקרה לאלכסנדר במכבי הוא חתם ולא הבין מה מיעדים לו.
21 יולי 2015, 21:15
טיילור קילר הגנתי שמשחק מצויין OFF-BALL. זו החתמה מעולה לריאל. ברור שיהיה שם אגו- זו ריאל מדריד.
21 יולי 2015, 21:16
אדם כתב:הוא על העמדה של רודי , שחקן כמו טילור אם יכולת ואגו בשמים יתקשה מאוד ברגע שיבין שהוא עולה להיות הדריפר החדש של ריאל או הריברס החדש אבל אם פחות דקות , במכבי הוא בא להוביל בריאל רק לסגור סגל , אני מקווה שמכבי ירימו את ההצעה זה שחקן שחשוב מאוד לסגל שלנו וישנה מצד לצד את הסגל .
שחקן לא יכול רק להיסתכל על הצק אלא להבין לאן הוא מגיע ומה המקום שלו , הרי זה מה שקרה לאלכסנדר במכבי הוא חתם ולא הבין מה מיעדים לו.
קראתי שיש לו הצעה גם מפנר. אני לא רואה את מכבי הולכת להלחם בפנר וריאל. חבל על הזמן
21 יולי 2015, 21:17
הסיפור הזה של טיילור די מזכיר את הסיפור עם דגן ומגדל..
21 יולי 2015, 21:17
בגלל זה לא מדליפים לפני שהכל סגור וחתום
21 יולי 2015, 21:20
my man כתב:הסיפור הזה של טיילור די מזכיר את הסיפור עם דגן ומגדל..
זה מזכיר את סיפורם של עוד 50000000 שחקנים ב 50 השנים האחרונות.
ככה זה תמיד עם כל שחקן, שבוחר את ההצעה הטובה ביותר. אין בזה שום דבר מיוחד.
21 יולי 2015, 21:21
אדם כתב:הוא על העמדה של רודי , שחקן כמו טילור אם יכולת ואגו בשמים יתקשה מאוד ברגע שיבין שהוא עולה להיות הדריפר החדש של ריאל או הריברס החדש אבל אם פחות דקות , במכבי הוא בא להוביל בריאל רק לסגור סגל , אני מקווה שמכבי ירימו את ההצעה זה שחקן שחשוב מאוד לסגל שלנו וישנה מצד לצד את הסגל .
בכלל לא בטוח שבמכבי הוא הגיע להוביל. אל תשכח שלפניו בעמדה יש את השחקן אולי הכי חשוב וטוב בסגל (דווין סמית'). אין לי ספק שלפחות בהתחלה הוא היה מגיע בתור שחקן ספסל.
21 יולי 2015, 21:22
אבל אולי זה יצא לטובה ונקבל שני גבוהים, אם כי לך תדע עם מכבי, שם יש כמה מנהלים ולכל אחד יש דיעה ( אולי שתיים ).
21 יולי 2015, 23:07
איך שלא תסובב את זה הוא היה מתחלק אם דווין וקצת משחק בעמדה 2,והוא בא ל25 דקות מינימום .
אני לא חושב שיש צורך בשני 4 ,4 אחד אבל טוב יספיק ,4 שיתן את הארסנל שאנחנו מחפשים ,ובנוסף חייב סוג של גארד נוסף אם הגנה ונוכחות וסייז בגודל ופיזיות ואתלטיות .
יש לנו את פבראני שאם הוא לא יהיה פלופ ובנוסף לאמבאקווה ו4 נוסף זה יספיק.
ככל שעובר הזמן אני חושב שטעינו שלא הבאנו בנוסף גבוה ישראלי ,זה בעייתי מבחינת הרכבים כרגע בליגה הישראלית ,בנוסף היה צורך במישו לא דניאל רום ,אולי פישר או מישו סביר כמו רותבהראט.
22 יולי 2015, 00:24
קיילב גרין יכול להתאים לנו?
22 יולי 2015, 00:28
my man כתב:קיילב גרין יכול להתאים לנו?
קיילב גרין? really?
האמת, כששנה שעברה היה מועמד, הייתה לי תחושה טובה לגביו - שחקן עם אפסייד, בא מססארי לבמת היורוליג הגדולה. יכול להתגלות כהברקה במכבי.
המשחקים שלו במדי מלאגה נגד מכבי לא עשו לי ממש חשק. אפרורי לחלוטין.
22 יולי 2015, 00:30
my man כתב:קיילב גרין יכול להתאים לנו?
בדיוק כמו שיניב גרין יכול להתאים
22 יולי 2015, 01:28
לפי שיטת האקסיות, מכבי תחתים את ארצג, ששיחק בעבר בצסקא
22 יולי 2015, 07:09
חיבים לתת יותר לטילור,לפי כל מה שמסתמן וכל מי שדיברתי איתם עליו ומי שמדבר עליו מדובר בחתיכת שחקן וחתיכת היזדמנות שיכולה לשנות את פני הדברים , אני לא מבין למה דני שובבני היה צריך להגיב אז על השחקן ולדבר עליו וכביכול להשויץ .
זה רק מראה אז תתגובה של שמעון על פארמר לא כחרטה אלא באמת בגרות והבנה וניסיון שזה עד שלא חתום לא מגיבים לא מדברים לא כלום כי שוב כמו ששמעון אמר ראיתי הרבה דברים מעולם עד שלא ראיתי חוזה חתום זה לא סופי.
דני רצה להיות חוכמולוג והגיב על השחקן ודיבר והשויץ וזה היתנקם בו .
אין שחקנים בסדר גודל הזה,קצת שיחות והסבר על מה מיעדים לו פה ומה מחכה לו בריאל והיסטוריה של השנים האחרונות של כל מיני אמריקאים שם ואני מקוה שהוא מבין שזה שהוא אמריקאי בספרד זה פוגע בו כי שם רודי נחשב לקדוש וחשוב ממנו וכמובן תוספת שכר לכיון ה900 אני מאמין שיעשה את העבודה.
22 יולי 2015, 07:16
אדם כתב:חיבים לתת יותר לטילור,לפי כל מה שמסתמן וכל מי שדיברתי איתם עליו ומי שמדבר עליו מדובר בחתיכת שחקן וחתיכת היזדמנות שיכולה לשנות את פני הדברים , אני לא מבין למה דני שובבני היה צריך להגיב אז על השחקן ולדבר עליו וכביכול להשויץ .
זה רק מראה אז תתגובה של שמעון על פארמר לא כחרטה אלא באמת בגרות והבנה וניסיון שזה עד שלא חתום לא מגיבים לא מדברים לא כלום כי שוב כמו ששמעון אמר ראיתי הרבה דברים מעולם עד שלא ראיתי חוזה חתום זה לא סופי.
דני רצה להיות חוכמולוג והגיב על השחקן ודיבר והשויץ וזה היתנקם בו .
אין שחקנים בסדר גודל הזה,קצת שיחות והסבר על מה מיעדים לו פה ומה מחכה לו בריאל והיסטוריה של השנים האחרונות של כל מיני אמריקאים שם ואני מקוה שהוא מבין שזה שהוא אמריקאי בספרד זה פוגע בו כי שם רודי נחשב לקדוש וחשוב ממנו וכמובן תוספת שכר לכיון ה900 אני מאמין שיעשה את העבודה.
טייללור זה מים תחת הגשר. לא יהיה כאן. מתקדמים.
22 יולי 2015, 07:23
עדיין לא מלפפון ולא בהכרח מועמד אבל השם של John Shurna בפנקסים.
22 יולי 2015, 07:50
cannon כתב:עדיין לא מלפפון ולא בהכרח מועמד אבל השם של John Shurna בפנקסים.
ישלו זריקה של ילד מפגר.
22 יולי 2015, 11:34
אגב, איך יודעים שכל הטרולים ברשת סתם זורקים שמות לאוויר? כי תמיד שמות הטרולים הם צפויים, כאלה שכל אחד כאן היה יכול לנחש: פארמר, ארצג, מקל וכו'.
מועמד מפתיע כמו ג'פרי טיילור? אותו אף טרול לא העלה...
22 יולי 2015, 12:06
מכבי במגעים עם ריצארד הנדריקס , למה זה טוב ?