המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:הוא על העמדה של רודי , שחקן כמו טילור אם יכולת ואגו בשמים יתקשה מאוד ברגע שיבין שהוא עולה להיות הדריפר החדש של ריאל או הריברס החדש אבל אם פחות דקות , במכבי הוא בא להוביל בריאל רק לסגור סגל , אני מקווה שמכבי ירימו את ההצעה זה שחקן שחשוב מאוד לסגל שלנו וישנה מצד לצד את הסגל .
שחקן לא יכול רק להיסתכל על הצק אלא להבין לאן הוא מגיע ומה המקום שלו , הרי זה מה שקרה לאלכסנדר במכבי הוא חתם ולא הבין מה מיעדים לו.
my man כתב:הסיפור הזה של טיילור די מזכיר את הסיפור עם דגן ומגדל..
אדם כתב:הוא על העמדה של רודי , שחקן כמו טילור אם יכולת ואגו בשמים יתקשה מאוד ברגע שיבין שהוא עולה להיות הדריפר החדש של ריאל או הריברס החדש אבל אם פחות דקות , במכבי הוא בא להוביל בריאל רק לסגור סגל , אני מקווה שמכבי ירימו את ההצעה זה שחקן שחשוב מאוד לסגל שלנו וישנה מצד לצד את הסגל .
שחקן לא יכול רק להיסתכל על הצק אלא להבין לאן הוא מגיע ומה המקום שלו , הרי זה מה שקרה לאלכסנדר במכבי הוא חתם ולא הבין מה מיעדים לו.
my man כתב:קיילב גרין יכול להתאים לנו?
my man כתב:קיילב גרין יכול להתאים לנו?
אדם כתב:חיבים לתת יותר לטילור,לפי כל מה שמסתמן וכל מי שדיברתי איתם עליו ומי שמדבר עליו מדובר בחתיכת שחקן וחתיכת היזדמנות שיכולה לשנות את פני הדברים , אני לא מבין למה דני שובבני היה צריך להגיב אז על השחקן ולדבר עליו וכביכול להשויץ .
זה רק מראה אז תתגובה של שמעון על פארמר לא כחרטה אלא באמת בגרות והבנה וניסיון שזה עד שלא חתום לא מגיבים לא מדברים לא כלום כי שוב כמו ששמעון אמר ראיתי הרבה דברים מעולם עד שלא ראיתי חוזה חתום זה לא סופי.
דני רצה להיות חוכמולוג והגיב על השחקן ודיבר והשויץ וזה היתנקם בו .
אין שחקנים בסדר גודל הזה,קצת שיחות והסבר על מה מיעדים לו פה ומה מחכה לו בריאל והיסטוריה של השנים האחרונות של כל מיני אמריקאים שם ואני מקוה שהוא מבין שזה שהוא אמריקאי בספרד זה פוגע בו כי שם רודי נחשב לקדוש וחשוב ממנו וכמובן תוספת שכר לכיון ה900 אני מאמין שיעשה את העבודה.
cannon כתב:עדיין לא מלפפון ולא בהכרח מועמד אבל השם של John Shurna בפנקסים.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־42 אורחים