פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 17:16

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:טוז'ה, קודם כל אבן/ניקולה צריכים ללכת הביתה! ולו רק בשביל להראות שדברים הולכים להשתנות - מבחינתי- זה להודות בטעות. להגיד טעיתי לא משנה שם דבר!

דבר שני הייתי מסתפק בתשובות מלאות בקצת יותר תוכן מ: "עשינו טעויות" עשינו טעויות של ילדים" "שוב, עשינו טעויות"- דייויד פדרמן או ניקולה או שמעון הראו מה הולך לקרות שנה הבאה שיהיה שונה ושנמנע מהטעויות שנעשו בשנתיים האחרונות? הם חד משמעית לא! הם אמרו :"אנחנו מודעים לטעויות ונשנה אותם" ו"נביא 12 שחקני יורוליג" ו"מחירי המנויים יעלו"- הם מצפים שנסמוך על קבלת ההחלטות שלהם שבאה ממקום יותר "מודע" אבל שום דבר שנעשה בשנתיים האחרונות(ואני לא מדבר על העשור האחרון) מראה שיש על מי לסמוך...

לא יודע למה ניקולה צריך ללכת הביתה, הוא הודה שהיו טעיות עם הגבוהים העונה שבהם הוא היה מעורב אבל הוא אמר גם שהיו החלטות שהבעלים החליטו בניגוד לדעתו כמו עם פארמר. על מה בדיוק אתה רוצה להעיף אותו?
יש לך כאן בן אדם מחוייב שאוהב את המועדון, שחקן ענק ששיחק בקבוצה . את מי אתה היית רוצה לראות בתפקיד GM ? מישהו כמו שי האוזמן למשל?

טוג'ה, כל מי שעומד בראש המערכת הזאת אשם. ניקולה, אבן והבעלים. הם קיבלו את ההחלטות, והם הביאו את המועדון למקומו הנוכחי. מבחינתי כל אחד מהם צריך ללכת הביתה, ויפה שעת אחת קודם.
מכיוון שזה לא נראה כי הבעלים מתכוונים לשלם את המחיר, אז נציגיהם בצוות המקצועי (אבן וניקולה) הם אלו שכן.
זה שמכבי תמשיך בדיוק באותה מתכונת בעונה הבאה, למרות כל הכישלונות, זה ביזיון שאין כדוגמתו באף קבוצת ספורט שמכבדת את עצמה בעולם. פשוט בלתי נתפס.

"כל הכישלונות" בואו נשים דברים בפרופורציה, היו שנתיים מזוויעות זה נכון, אבל לפני כן היו עונות מוצלחות מאוד..ולפני כן היו עונות פחות מוצלחות...ולפני כן היו עונות מאוד מוצלחות וכך הלאה. לא צריך להפוך את העולם בגלל שתי עונות רעות. זמנים טובים יגיעו בעתיד עם אותה הנהלה שהייתה לנו במשך עשורים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 17:54

טוז'ה, בגדול יש דברים שאתה אומר שאני מסכים איתם, אבל המשפט הזה הוא בעייתי בעיניי:

היו שנתיים מזוויעות זה נכון, אבל לפני כן היו עונות מוצלחות מאוד

זה בדיוק הכיוון שההנהלה מושכת אליו כל דיון ענייני לגבי הטעויות והכשלונות שלהם.
זאת גם אחיזת עיניים וגם התעלמות מהמציאות.

אחיזת עיניים כי לא באמת היו עונות מוצלחות מאוד לפני כן. היתה עונה אחת גדולה (שהיתה מאוד לא רחוקה מלהיות קטסטרופה נוספת),
ולפני כן היתה עונה רעה מאוד, ולפניה היתה עונה סבירה מינוס (עם התעלות מסויימת בהצלבה מול פאו).
כל ההצלחות שכן היו בתקופה של ה4-5 השנים האחרונות, היו כאן כשהיה פה מאמן חזק ודומיננטי, ושימש כעלה תאנה לטעויות ההנהלה.

התעלמות מהמציאות כי מה שהיה זה לא כ"כ חשוב.
זה ששמעון הפך את מכבי למועדון גדול באירופה, לא אומר שהיום הוא כבר לא מסוגל לנהל את העניינים כמו שצריך. כנ"ל לגבי פדרמן.
עצם זה שהם נותנים לאנשים כמו אבי אבן להנחית להם על הראש בובל אחרי בובל, ולא עושים שום דבר, רק מראה שאין להם את זה יותר.

לכן, אני לא חושב שהם יודעים הכי טוב ויוכלו לתקן את מה שקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 18:02

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:ודרך אגב פיני לניקולה" אני אראה לך כמה אני חזק" ... אתה תותח פיני, אישיות לתפארת.

למה לזה אתה מאמין ולדברים שפיני אמר לא האמנת?

פיני לא אמר כלום חוץ מלדבר על הנעליים של בנדר במשך 15 דקות. סתם הצית אש וגרר את כל חבריו לתקשורת ללינץ' על ניקולה. היה ברור מההתחלה שכל זה היה כדי לסגור איזה חשבון אישי.

אבל מה שניקולה אומר זה אותנטי ובא מהלב. אנו בספק אם אתה מאמין לעצמך.

לא רק שאני מאמין לעצמי, אני אמרתי את כל מה שאני אומר עכשיו, עוד בזמן הראיון עם פיני.

ומה זה אמור להוכיח בדיוק?
יש פה אדם, שהוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון בתקופה הכי גרועה בתולדות הפרנצ'ייז, ואתה פשוט מסרב לראות אותו כאחראי בצורה כלשהי למצב הזה. העיקר את גודס רצית לפטר.

יש כישלונות שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה,ואי אפשר להחליק עם "אנחנו יודעים שטעינו וזה לא יקרה שוב" . יש כישלונות ששווים עריפת ראשים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מרץ 2016, 18:04

אני גם לא מבינה למה הם ממשיכים לחזור על זה שבמכבי כולם מקבלים החלטות ביחד וכולם אחראים ביחד על כשלונות והצלחות, אבל בינתיים היחידי שמשלם את המחיר הוא המאמן (למרות שהוא לא מחליט על כלום וניקולה הודה על כך בפה מלא).

אם כולם אחראים במידה שווה אז או שכולם ישלמו את המחיר או שאף אחד. אי אפשר לתלות בכיכר רק את הש.ג!!
(ואגב, רק שיהיה ברור, אני לא חושבת שגודס הוא מאמן מספיק טוב לרמות שמכבי מכוונת ולא חושבת שהוא צריך להיות מאמן שלנו, כנ"ל טבק - אבל לא הם צריכים להיות השעיר לעזאזל)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yanay21 » 04 מרץ 2016, 18:08

חנו'ש כתב:אני גם לא מבינה למה הם ממשיכים לחזור על זה שבמכבי כולם מקבלים החלטות ביחד וכולם אחראים ביחד על כשלונות והצלחות, אבל בינתיים היחידי שמשלם את המחיר הוא המאמן (למרות שהוא לא מחליט על כלום וניקולה הודה על כך בפה מלא).

אם כולם אחראים במידה שווה אז או שכולם ישלמו את המחיר או שאף אחד. אי אפשר לתלות בכיכר רק את הש.ג!!
(ואגב, רק שיהיה ברור, אני לא חושבת שגודס הוא מאמן מספיק טוב לרמות שמכבי מכוונת ולא חושבת שהוא צריך להיות מאמן שלנו, כנ"ל טבק - אבל לא הם צריכים להיות השעיר לעזאזל)

מסכים, זה אחד הדברים שמטרידים אותי.
גודס לא מאמן טוב, אבל הוא יותר טוב ממה שהיה במכבי, הרי לא נתנו לו כמעט כלום חוץ מפארגו. רצה להחליף את היינס, רצה גבוה נורמלי, רצה את מרכוס סלוטר. בגלל התקדימים שבלאט קבע, שהוא הסתדר עם מה שיש, כל שנה הם החריפו את זה.
לטבק, שאני לא חושב שצריך להיות פה שנה הבאה, דווקא יש קבלות כמאמן, אבל לא עם קבוצה מהסוג הזה. איך הוא אמור להוציא מזה משהו?איך מישהו יכול?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 18:22

jol9 כתב:טוז'ה, בגדול יש דברים שאתה אומר שאני מסכים איתם, אבל המשפט הזה הוא בעייתי בעיניי:

היו שנתיים מזוויעות זה נכון, אבל לפני כן היו עונות מוצלחות מאוד

זה בדיוק הכיוון שההנהלה מושכת אליו כל דיון ענייני לגבי הטעויות והכשלונות שלהם.
זאת גם אחיזת עיניים וגם התעלמות מהמציאות.

אחיזת עיניים כי לא באמת היו עונות מוצלחות מאוד לפני כן. היתה עונה אחת גדולה (שהיתה מאוד לא רחוקה מלהיות קטסטרופה נוספת),
ולפני כן היתה עונה רעה מאוד, ולפניה היתה עונה סבירה מינוס (עם התעלות מסויימת בהצלבה מול פאו).
כל ההצלחות שכן היו בתקופה של ה4-5 השנים האחרונות, היו כאן כשהיה פה מאמן חזק ודומיננטי, ושימש כעלה תאנה לטעויות ההנהלה.

התעלמות מהמציאות כי מה שהיה זה לא כ"כ חשוב.
זה ששמעון הפך את מכבי למועדון גדול באירופה, לא אומר שהיום הוא כבר לא מסוגל לנהל את העניינים כמו שצריך. כנ"ל לגבי פדרמן.
עצם זה שהם נותנים לאנשים כמו אבי אבן להנחית להם על הראש בובל אחרי בובל, ולא עושים שום דבר, רק מראה שאין להם את זה יותר.

לכן, אני לא חושב שהם יודעים הכי טוב ויוכלו לתקן את מה שקרה.

קודם כל, זה שלמכבי היו שנים טובות לפני שתי העונות האחרונות ,שהן באמת זועתיות ובלתי נסבלות זאת עובדה יוני, זה לא אחיזת עיניים. הייתה לנו עונה שזכינו בהכל רק לפני שנתיים, עונה סבירה פלוס(להגדרתי לפחות) בעונה שהגענו להצלבה נגד פאו ועונה מצויינת בעונתו הראשונה של דיוויד בלאט בקדנציה האחרונה שלו. אי אפשר להתווכח עם זה. ממה שאני יודע ,ההנהלה פעלה בדיוק באותה צורה כמו שהיא פועלת עכשיו,ההחלטות התקבלו באותו אופן,אותם סקאוטים אותם אנשי הנהלה ומאמן שונה שגם הוא לא תמיד החליט מי יהיו השחקנים שישחקו אצלו. אז יכול להיות שהוא הצליח יותר כי הוא היה מאמן טוב יותר(די בוודאות) אבל אי אפשר לתלות את כל ההצלחה בבלאט. להזכירך לפני שנתיים, בלאט ייבש לטיוס את הצורה שהיה קרוב לאולימפייקוס ורייס מצא את עצמו יושב מתוסכל בצד בפסקי זמן ויש סיכוי גדול שאם לא ההנהלה המושמצת שלנו ,שהתעקשה לתת לרייס יותר קרדיט ,בלאט לא היה מוצא את עצמו בNBA . סה"כ ההנהלה שלנו תמיד הייתה מעורבת בהחתמת שחקנים ובקבלת ההחלטות, בשנים הטובות יותר והטובות פחות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 18:28

בוודאי שזאת אחיזת עיניים, כי היו גם עונות לא טובות בדרך (נכון, שהן היו טובות בהרבה מהעונה הזאת, אבל זה לא באמת מדד).

אני לא מבין למה אתה מאמץ כ"כ בקלות את הדברים שנאמרו ע"י אנשים לא אמינים בעליל (כמו דני פדרמן), לגבי חלקה של ההנהלה
במה שהיה בעונת הטרבל.
אני אישית לא מאמין לזה, ולא חושב שהיה להם חלק מיוחד בהצלחה של העונה ההיא.
העונה ההיא (עובדתית) רשומה על שני הדייוידים, ועל ההתעלויות של רייס וטיוס בעיקר (וגם סופו והיקמן).

בכל מקרה, אם נעזוב רגע את העבר, ונתמקד במה שקורה עכשיו, אני עדיין לא הצלחתי להבין מה גורם לך לסמוך על אבי אבן
ושות' שיצליחו לבנות כאן קבוצה טובה יותר ממה שראינו בשנתיים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 18:29

quote]
פיני לא אמר כלום חוץ מלדבר על הנעליים של בנדר במשך 15 דקות. סתם הצית אש וגרר את כל חבריו לתקשורת ללינץ' על ניקולה. היה ברור מההתחלה שכל זה היה כדי לסגור איזה חשבון אישי.[/quote]

אבל מה שניקולה אומר זה אותנטי ובא מהלב. אנו בספק אם אתה מאמין לעצמך.[/quote]
לא רק שאני מאמין לעצמי, אני אמרתי את כל מה שאני אומר עכשיו, עוד בזמן הראיון עם פיני.[/quote]

יש פה אדם, שהוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון בתקופה הכי גרועה בתולדות הפרנצ'ייז, ואתה פשוט מסרב לראות אותו כאחראי בצורה כלשהי למצב הזה. העיקר את גודס רצית לפטר.

יש כישלונות שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה,ואי אפשר להחליק עם "אנחנו יודעים שטעינו וזה לא יקרה שוב" . יש כישלונות ששווים עריפת ראשים.[/quote]
אני התייחסתי לאמירה שלך שאם אני מאמין לעצמי.
הסמכות המקצועית העליונה במועדון היא בעצם לא הסמכות המקצועית העליונה, כי אם זה היה המקרה ,פארמר לא היה כאן, הבעלים הם הסמכות המקצועית העליונה .ואני דרך אגב היה מישהו שרצה מאוד את פארמר ואני חייב להודות שבדיעבד טעיתי וניקולה ואבי אבן המושמצים צדקו.
אז אני לא רואה את זה כמוך, אני לא חושב שצריך לערוף ראשים רק שילמדו מהטעיות. את גודס לא רציתי כי לדעתי הוא לא היה מאמן מספיק טוב למכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 18:31

toja27 כתב:quote]
פיני לא אמר כלום חוץ מלדבר על הנעליים של בנדר במשך 15 דקות. סתם הצית אש וגרר את כל חבריו לתקשורת ללינץ' על ניקולה. היה ברור מההתחלה שכל זה היה כדי לסגור איזה חשבון אישי.

אבל מה שניקולה אומר זה אותנטי ובא מהלב. אנו בספק אם אתה מאמין לעצמך.[/quote]
לא רק שאני מאמין לעצמי, אני אמרתי את כל מה שאני אומר עכשיו, עוד בזמן הראיון עם פיני.[/quote]

יש כישלונות שאי אפשר לעבור עליהם בשתיקה,ואי אפשר להחליק עם "אנחנו יודעים שטעינו וזה לא יקרה שוב" . יש כישלונות ששווים עריפת ראשים.[/quote]
אני התייחסתי לאמירה שלך שאם אני מאמין לעצמי.
הסמכות המקצועית העליונה במועדון היא בעצם לא הסמכות המקצועית העליונה, כי אם זה היה המקרה ,פארמר לא היה כאן, הבעלים הם הסמכות המקצועית העליונה .ואני דרך אגב היה מישהו שרצה מאוד את פארמר ואני חייב להודות שבדיעבד טעיתי וניקולה ואבי אבן המושמצים צדקו.
אז אני לא רואה את זה כמוך, אני לא חושב שצריך לערוף ראשים רק שילמדו מהטעיות. את גודס לא רציתי כי לדעתי הוא לא היה מאמן מספיק טוב למכבי.[/quote]

מה הופך את ניקולה לgm מספיק טוב בשביל מכבי? או את אבי אבן לסקאוט מספיק טוב בשביל מכבי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 18:38

jol9 כתב:בוודאי שזאת אחיזת עיניים, כי היו גם עונות לא טובות בדרך (נכון, שהן היו טובות בהרבה מהעונה הזאת, אבל זה לא באמת מדד).

אני לא מבין למה אתה מאמץ כ"כ בקלות את הדברים שנאמרו ע"י אנשים לא אמינים בעליל (כמו דני פדרמן), לגבי חלקה של ההנהלה
במה שהיה בעונת הטרבל.
העונה ההיא (עובדתית) רשומה על שני הדייוידים, ועל ההתעלויות של רייס וטיוס בעיקר (וגם סופו והיקמן).

בכל מקרה, אם נעזוב רגע את העבר, ונתמקד במה שקורה עכשיו, אני עדיין לא הצלחתי להבין מה גורם לך לסמוך על אבי אבן

זאת לא אחיזת עיניים כי אלה עונות טובות שקרו עם אותה ההנהלה, והצוות המקצועי למעט השינוי בעמדת המאמן והשינוי באמצע של ניקולה בגור. זאת עובדה ומשום מה אתה לא מייחס לזה שום חשיבות. אני לא צריך שדני פדרמן יגיד לי מה היה באותה עונה, ראיתי את זה בעיניים שלי, בלאט ייבש את טיוס ואם לא הפציעה של שון, טיוס היה כנראה באוליימפקוס .ורייס היה מתוסכל מהמאמן ולא מצא את עצמו.כשדני פדרמן אומר שהם התעקשו על השארת רייס, זה רק מאשש את מה שראיתי והרגשתי בעצמי.
אני לא בטוח שהם יבנו קבוצה טובה לעונה הבאה ומצד שני אני גם לא פוסל את האפשרות הזאת. למה? כי הם עשו את זה כבר בעבר וזאת לא תהיה הפעם הראשונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 18:45

מה הופך את ניקולה לgm מספיק טוב בשביל מכבי? או את אבי אבן לסקאוט מספיק טוב בשביל מכבי?

הרגשה אישית שלי, לא יותר כמו שאני לא יכול להוכיח שגיא גודס לא מאמן מספיק טוב למכבי בהתחשב בעובדה שהרבה מהשחקנים שהוא רצה לא הגיעו למכבי. אני רק אומר שאני מדבר מעיקר על ניקולה. לדעתי הוא אדם ראוי,שהיה שחקן גדול, אוהב את המועדון, ולדעתי מבין כדורסל כמישהו שהיה בעולם הזה כל החיים. אני באופן אישי רוצה שהוא ימשיך במועדון. לגבי אבי אבן, לא יודע , אין לי יותר מדי מה לומר עליו האמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 18:46

toja27 כתב:

הרגשה אישית שלי, לא יותר כמו שאני לא יכול להוכיח שגיא גודס לא מאמן מספיק טוב למכבי בהתחשב בעובדה שהרבה מהשחקנים שהוא רצה לא הגיעו למכבי. אני רק אומר שאני מדבר מעיקר על ניקולה. לדעתי הוא אדם ראוי,שהיה שחקן גדול, אוהב את המועדון, ולדעתי מבין כדורסל כמישהו שהיה בעולם הזה כל החיים. אני באופן אישי רוצה שהוא ימשיך במועדון. לגבי אבי אבן, לא יודע , אין לי יותר מדי מה לומר עליו האמת.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2016, 18:53

חנו'ש כתב:אני גם לא מבינה למה הם ממשיכים לחזור על זה שבמכבי כולם מקבלים החלטות ביחד וכולם אחראים ביחד על כשלונות והצלחות, אבל בינתיים היחידי שמשלם את המחיר הוא המאמן (למרות שהוא לא מחליט על כלום וניקולה הודה על כך בפה מלא).

פתאום את משחקת אותה לא מבינה?
מה כל כך קשה להבין? יש בעלים ויש שכירים.
כשהבעלים טועים, הם משלמים את מחיר הטעות בכסף.
כהעובדים טועים, הטעות עולה להם במישרה.
ככה זה עובד בכל מקום.

ולגבי המאמן. גודס היה חייב לעוף עוד ברגע שהוא הפסיד את הסידרה לאילת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 18:53

toja27 כתב:
jol9 כתב:בוודאי שזאת אחיזת עיניים, כי היו גם עונות לא טובות בדרך (נכון, שהן היו טובות בהרבה מהעונה הזאת, אבל זה לא באמת מדד).

במה שהיה בעונת הטרבל.

זאת לא אחיזת עיניים כי אלה עונות טובות שקרו עם אותה ההנהלה, והצוות המקצועי למעט השינוי בעמדת המאמן והשינוי באמצע של ניקולה בגור. זאת עובדה ומשום מה אתה לא מייחס לזה שום חשיבות. אני לא צריך שדני פדרמן יגיד לי מה היה באותה עונה, ראיתי את זה בעיניים שלי, בלאט ייבש את טיוס ואם לא הפציעה של שון, טיוס היה כנראה באוליימפקוס .ורייס היה מתוסכל מהמאמן ולא מצא את עצמו.כשדני פדרמן אומר שהם התעקשו על השארת רייס, זה רק מאשש את מה שראיתי והרגשתי בעצמי.
אני לא בטוח שהם יבנו קבוצה טובה לעונה הבאה ומצד שני אני גם לא פוסל את האפשרות הזאת. למה? כי הם עשו את זה כבר בעבר וזאת לא תהיה הפעם הראשונה.

היו לנו שנתיים גרועות, שבאו אחרי עונה גדולה (עם הרבה מאוד מזל), שבאה אחרי עונה רעה, שבאה אחרי עונה סבירה (מינוס לדעתי, אבל נעזוב את
המינוס).
אלה חמשת העונות האחרונות שלנו... משהו כאן לא מסתדר עם מה שאני אומר? עונה גדולה אחת, 3 עונות רעות ואחת בינונית.

השינוי של המאמן הוא קריטי. בתקופת בלאט (בכל ה-4 שנים), לא ראינו כאן כזאת רכבת של שחקנים כמו שהיתה בשנתיים האחרונות, וכזאת
כמות של בובלים.
בלאט בחר לעצמו את העוזרים, בלאט עבד עם מאמן כושר טוב ומנוסה, לבלאט הנחיתו פחות שחקנים על הראש, ובטח ובטח לא היה קורה
מה שקרה עם גודס העונה.
אז אני באמת לא מבין על מה אתה מבסס את הדברים שלך.

ולגבי העונה ההיא... אתה ראית משהו אחד, ואני ראיתי משהו אחר. המשהו האחר הזה היה לוח זמנים מאוד נוח שהגיע בדיוק בזמן,
ואיפשר לקבוצה לצבור ביטחון ולהתייצב (וזאת עבודה של מאמן). לא ראיתי שם שום דבר שההנהלה עשתה (חוץ מלהמנע מלפטר את בלאט
אחרי כמה הפסדים, אבל לא לפני שעשו לו את המוות והדליפו בכל מקום אפשרי את כל הרעל שלהם).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 מרץ 2016, 18:55

גם אצל בלאט הייתה רכבת שחקנים. רק תזכר בעונת שרמדיני, מלקולם תומאס, קנר-מדלי, פלניניץ'...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 18:59

felix_r כתב:גם אצל בלאט הייתה רכבת שחקנים. רק תזכר בעונת שרמדיני, מלקולם תומאס, קנר-מדלי, פלניניץ'...

קנר מדלי לא שייך לעניין כי הוא התחיל וסיים את העונה (ופשוט היה גרוע).
האחרים בהחלט כן, אבל בלאט היה 4 שנים במכבי. כמה שחקנים כאלה עברו בקבוצה בזמן הזה וכמה כאלה היו כאן רק בעונה האחרונה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 מרץ 2016, 19:17

jol9 כתב:
toja27 כתב:

במה שהיה בעונת הטרבל.

היו לנו שנתיים גרועות, שבאו אחרי עונה גדולה (עם הרבה מאוד מזל), שבאה אחרי עונה רעה, שבאה אחרי עונה סבירה (מינוס לדעתי, אבל נעזוב את
המינוס).
אלה חמשת העונות האחרונות שלנו... משהו כאן לא מסתדר עם מה שאני אומר? עונה גדולה אחת, 3 עונות רעות ואחת בינונית.

השינוי של המאמן הוא קריטי. בתקופת בלאט (בכל ה-4 שנים), לא ראינו כאן כזאת רכבת של שחקנים כמו שהיתה בשנתיים האחרונות, וכזאת
כמות של בובלים.
בלאט בחר לעצמו את העוזרים, בלאט עבד עם מאמן כושר טוב ומנוסה, לבלאט הנחיתו פחות שחקנים על הראש, ובטח ובטח לא היה קורה
מה שקרה עם גודס העונה.
אז אני באמת לא מבין על מה אתה מבסס את הדברים שלך.

ולגבי העונה ההיא... אתה ראית משהו אחד, ואני ראיתי משהו אחר. המשהו האחר הזה היה לוח זמנים מאוד נוח שהגיע בדיוק בזמן,
ואיפשר לקבוצה לצבור ביטחון ולהתייצב (וזאת עבודה של מאמן). לא ראיתי שם שום דבר שההנהלה עשתה (חוץ מלהמנע מלפטר את בלאט
אחרי כמה הפסדים, אבל לא לפני שעשו לו את המוות והדליפו בכל מקום אפשרי את כל הרעל שלהם).

ושכחת לציין את העונה ההיא שהגענו לגמר מול פאו...אז בכל השנים האלו, היו לנו עונות טובות ועונות לא טובות. בשנתיים האחרונות יש לנו שתי עונות זוועתיות אבל אותן העונות הטובות לא היו אחיזת עניים.
מצטער, אני לא רואה את זה שלבלאט היה איזה סיי גדול יותר מאחרים, הוא היה מאמן טוב יותר אבל אי אפשר להגיד שההנהלה לא התנהלה באותו אופן. כנראה שנתנו לו קצת יותר קרדיט אבל זה לא משהו מהותי.אותה ההנהלה , אותם האנשים, אותה דרך התנהלות כמו בשנים של ההצלחה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 04 מרץ 2016, 19:34

הסתכלתי על 5 העונות האחרונות. אפשר להסתכל גם על 6 וגם על 10, השאלה היא מהו הזמן המייצג ולדעתי 5 שנים מייצג מצויין.

אני חושב שההבדל היה גדול. בוא נתחיל בזה, שלבלאט לא היו מפטרים את עוזרי המאמנים ומלבישים על הראש עוזרי מאמן עלובים או עוזר כמו פיני
כמו שהלבישו לגודס.
אני לא מאמין ששחקנים נכים כמו פבראני וסימונס היו בכלל מתקרבים לנתב"ג כשבלאט היה כאן.

הוא לא היה מושלם, אבל הדברים השתנו באופן מאוד משמעותי אחרי העזיבה שלו (השנתיים האחרונות מצביעות על זה בבירור).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מרץ 2016, 21:53

felix_r כתב:

פתאום את משחקת אותה לא מבינה?
מה כל כך קשה להבין? יש בעלים ויש שכירים.
כשהבעלים טועים, הם משלמים את מחיר הטעות בכסף.
כהעובדים טועים, הטעות עולה להם במישרה.
ככה זה עובד בכל מקום.

ולגבי המאמן. גודס היה חייב לעוף עוד ברגע שהוא הפסיד את הסידרה לאילת.

אוקיי. וניקולה ואבי אבן ובמובן מסוים גם דני הם בעלים או שכירים??
למה הם עוד פה?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מרץ 2016, 23:41

הבעיה האמיתית של מכבי היא למעלה אצל הבעלים עוד לפני שמאשימים את ניקולה . הם אלו שנתנו לאדם כמו אבי אבן את הכוח שיש לו היום במכבי. ניקולה לפחות הוא איש מקצוע ומקושר בכדורסל האירופי , אבן לעומת זאת הוא נחש שיודע ללקק לבעלים כדי להתקדם.
המינימום שצריך לעשות שנה הבאה זה קודם כל להעביר את אבן לתפקיד הקודם שלא (אם לא מעיפים אותו בכלל) ולצמצם את הסמכויות שלו . עם ניקולה עוד אפשר להסתדר והאמת שאני די מאמין לו לגבי מה שאמר על פיני.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים