ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי jol9 » 17 אוגוסט 2016, 23:58

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.

אחד הגדולים אי פעם? אחי הגזמת לגמרי
אני חושב שהוא אוברייטד, הוא שחקן טוב ככינור שלישי של D AND 3 אבל ממש לא משהו מיוחד שמצדיק חוזים מופרכים
הזוי להגיד עליו שהוא מהגדולים אי פעם במכבי

מתי פעם אחרונה היה במכבי זר ל7 שנים אם בכלל? לדעתי ניקו הכי קרוב.
לא דיברתי על יכולת אישית, דיברתי עליו כסמל, בסטטיסטיקות של כל הזמנים ועוד.

זה המדד? הזמן שהעביר פה? סלח לי אבל זה ממש לא מעניין אותי
הוא גם לא סמל ולא נראה לי קרוב לעשות משהו מיוחד בסטט' האלה מלבד הזמן שהוא במועדון, וזה עדיין לא משנה לי כלום
יש למועדון הזה כל כך הרבה שחקנים מדהימים (הן מקצועית והן כסמלים) שאני לא מבין איך אפשר בכלל להגיד את זה

וסמית' הוא לגמרי לגמרי אחד מהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוגוסט 2016, 23:59

yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו מגדירים "גדולה". אני חושב שהכי בטוח להגדיר אותו כאחד הסמלים הגדולים שלנו. לא רק שבע שנים(כשהיה יכול להרוויח יותר, ולהתאמץ פחות), אלא גם המאמץ העילאי שהוא נתן. נכון שלפעמים הוא חירב משחקים כשהזריקות לא נכנסו, אבל הוא תמיד נתן הכול מעצמו, וכמעט ואין לנו כאלו יותר.

ממש לא חושב שהוא אחד הסמלים הגדולים שלנו, אתם עושים עוול לאגדות עבר
הפעם היחידה שהוא יכל להרוויח יותר היתה בקיץ שעבר וגם אז הוא קיבל חוזה ממכבי לשלוש שנים, משהו שקבוצות אחרות לא התכוונו לתת לו כך שגם פה לא מדובר על ויתור כספי גבוה מדי
אני לגמרי מעריך את המלחמה שלו (גם לינהארט נתן הכל על המגרש), באמת, אבל זה לא הופך אותו למשהו מיוחד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 17 אוגוסט 2016, 23:59

סמית בריא הוא שחקן גדול
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוגוסט 2016, 00:00

עאלק ״הזמן שהעביר פה״, יש סיבה שהשאירו אותו פה כל כך הרבה זמן, הוא וויתר על המון כסף ונתן מעצמו. הסטטיסטיקה שלו מרשימה כי הוא פה כל כך הרבה זמן (מדבר על האוברול של כל השנים).
יאללה, תן לי 6 זרים שהם יותר ״סמלים״ ממנו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:01

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.

אחד הגדולים אי פעם? אחי הגזמת לגמרי
אני חושב שהוא אוברייטד, הוא שחקן טוב ככינור שלישי של D AND 3 אבל ממש לא משהו מיוחד שמצדיק חוזים מופרכים
הזוי להגיד עליו שהוא מהגדולים אי פעם במכבי

מתי פעם אחרונה היה במכבי זר ל7 שנים אם בכלל? לדעתי ניקו הכי קרוב.
לא דיברתי על יכולת אישית, דיברתי עליו כסמל, בסטטיסטיקות של כל הזמנים ועוד.

זה המדד? הזמן שהעביר פה? סלח לי אבל זה ממש לא מעניין אותי
הוא גם לא סמל ולא נראה לי קרוב לעשות משהו מיוחד בסטט' האלה מלבד הזמן שהוא במועדון, וזה עדיין לא משנה לי כלום
יש למועדון הזה כל כך הרבה שחקנים מדהימים (הן מקצועית והן כסמלים) שאני לא מבין איך אפשר בכלל להגיד את זה

וסמית' הוא לגמרי לגמרי אחד מהם.

עצוב מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 18 אוגוסט 2016, 00:03

הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
הפסדנו בהצלבה 3-0 פעמיים, ולא עברנו את שלב הבתים פעם אחת. העונות היחידות שהוגדרו טובות בתקופתו הן 2012 ו-2014 ובשתיהן הוא לא היה שחקן מרכזי (ובשתיהן בלו שיחק אבל זה כבר לדיון אחר)

בקיצור לקרוא לו אחד הטובים אי פעם זה עוול גדול לשחקנים ההגדולים באמת שהיו כאן.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:03

rc4991 כתב:
yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו מגדירים "גדולה". אני חושב שהכי בטוח להגדיר אותו כאחד הסמלים הגדולים שלנו. לא רק שבע שנים(כשהיה יכול להרוויח יותר, ולהתאמץ פחות), אלא גם המאמץ העילאי שהוא נתן. נכון שלפעמים הוא חירב משחקים כשהזריקות לא נכנסו, אבל הוא תמיד נתן הכול מעצמו, וכמעט ואין לנו כאלו יותר.

הפעם היחידה שהוא יכל להרוויח יותר היתה בקיץ שעבר וגם אז הוא קיבל חוזה ממכבי לשלוש שנים, משהו שקבוצות אחרות לא התכוונו לתת לו כך שגם פה לא מדובר על ויתור כספי גבוה מדי
אני לגמרי מעריך את המלחמה שלו (גם לינהארט נתן הכל על המגרש), באמת, אבל זה לא הופך אותו למשהו מיוחד

להגיד שלינהארט נתן הכול על המגרש, וזה בר השוואה לסמית' זה די מגוחך, אני מניח שכתבת בצחוק, אבל עדיין.

זה שחקן שבלעדיו לא היינו זוכים בכלום, ולא מגיעים לשום הצלבה ב2015. ההישג הזה לבדו הוא אחד הגדולים, כי אף אחד לא סחב את הקבוצה ככה. גם לא פארקר(כי הקבוצה לא הייתה מספיק גרועה כדי לסחוב, לא כי הוא לא יכול). כדי להיות סמל ושחקן גדול שלנו הוא לא חייב להיות לג'נדרי, אנחנו לא קבוצת NBA שמפרישה מספרים, ולא כולם שחקני שושלת. יחסית לסמלים אירופאיים אחר, דווין מחוויר, בהחלט. אבל בשבילנו, הוא סמל. וכן, זה גם מראה על הקבוצה שלנו, לא פחות משזה מראה על סמית'.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:04

Nadav#30 כתב:הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
הפסדנו בהצלבה 3-0 פעמיים, ולא עברנו את שלב הבתים פעם אחת. העונות היחידות שהוגדרו טובות בתקופתו הן 2012 ו-2014 ובשתיהן הוא לא היה שחקן מרכזי (ובשתיהן בלו שיחק אבל זה כבר לדיון אחר)

נכון שהוא לא הגיע בלא מעט משחקים, אבל ההפסדים שלנו בהצלבה ובארץ ממש לא קשורים לסמית'. כולנו יודעים למי הם קשורים, אתה יותר חכם מזה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:06

LIAV10 כתב:עאלק ״הזמן שהעביר פה״, יש סיבה שהשאירו אותו פה כל כך הרבה זמן, הוא וויתר על המון כסף ונתן מעצמו. הסטטיסטיקה שלו מרשימה כי הוא פה כל כך הרבה זמן (מדבר על האוברול של כל השנים).
יאללה, תן לי 6 זרים שהם יותר ״סמלים״ ממנו.

אז מה שהוא פה לשבע שנים (אם לא היה חתום היה עוזב כבר הקיץ), זה לא אומר שהוא תותח
אם כבר הטובים יותר גם מתקדמים אחרי זה למקומות טובים יותר ובשנים הראשונות שלו כאן בכלל לא קפצו עליו מועדונים מבחוץ
הוא לא ויתר על המון כסף כפי שכבר הסברתי לינאי

אני לא מספיק מבוגר ולא מכיר את כל ההיסטוריה של מכבי אבל האפמן, מגי, ניקולה, פארקר, שאראס, ויליאמס ועוד המון שמות שיוצא לי לשמוע מדי פעם עשו הרבה יותר ממנו, ובל נשכח את כל הישראלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:09

yanay21 כתב:
rc4991 כתב:

להגיד שלינהארט נתן הכול על המגרש, וזה בר השוואה לסמית' זה די מגוחך, אני מניח שכתבת בצחוק, אבל עדיין.

זה שחקן שבלעדיו לא היינו זוכים בכלום, ולא מגיעים לשום הצלבה ב2015. ההישג הזה לבדו הוא אחד הגדולים, כי אף אחד לא סחב את הקבוצה ככה. גם לא פארקר(כי הקבוצה לא הייתה מספיק גרועה כדי לסחוב, לא כי הוא לא יכול). כדי להיות סמל ושחקן גדול שלנו הוא לא חייב להיות לג'נדרי, אנחנו לא קבוצת NBA שמפרישה מספרים, ולא כולם שחקני שושלת. יחסית לסמלים אירופאיים אחר, דווין מחוויר, בהחלט. אבל בשבילנו, הוא סמל. וכן, זה גם מראה על הקבוצה שלנו, לא פחות משזה מראה על סמית'.

1. לא כתבתי בצחוק את לינהארט, אנחנו מדברים נטו נעל לתת הכל על המגרש וגם לינהארט הוא סוג השחקן הזה
2. אוי ואבוי שהוא נחשב לשחקן מוביל שסחב אותנו לפאקינג הצלבה...אני באמת לא יודע איך להגיב לזה
3. הוא כן חייב להיות שחקן גדול, אף אחד לא מכריח אותך לקבוע שהוא שחקן גדול ולא זכור שיש תקן של שחקנים כאלה שצריך למלא
מי ששחקן גדול הוא שחקן גדול ולהכניס את סמית' לרשימה הזאת זה זלזול גמור בכל השמות האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 00:12

אז בהפסדים של האליפויות ובהדחות מאירופה הוא היה השחקן המרכזי, ובעונות המוצלחות, הוא לא היה
השחקן המרכזי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:13

יש הבדל משמעותי בין לתת הכול לשבוע וחצי כמו לינהארט(אגב, מת על לינהארט, לא בא לרדת עליו), לבין לתת הכול במשך שנים.

זו הייתה אחת הסחיבות הכי הירואיות בהיסטוריה שלנו, זה שאתה מזלזל לא הופך את זה לפחות גדול. אני מבין שאתה עומד מאחורי הטיעון שלך והכול, אבל להקטין את ההישג הזה זה די חסר טעם.

אז אל תגיד שהוא שחקן גדול ,אבל להגיד שהוא לא סמל זה די מגוחך. אין שום תקן שצריך למלא, אבל זה סובייקטיבי. אנחנו מכבי תל אביב, ומלבד כמה שנים יפות, החל משנות התשעים והלאה, אנחנו קבוצה לא זוהרת במיוחד. אז הכול בהתאם. כנראה נסכים שלא להסכים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Nadav#30 » 18 אוגוסט 2016, 00:18

jol9 כתב:

אז בהפסדים של האליפויות ובהדחות מאירופה הוא היה השחקן המרכזי, ובעונות המוצלחות, הוא לא היה
השחקן המרכזי?

זאת עובדה.
ב- 2012 היה את לנגפורד, סופו, בלו ועוד.
ב- 2014 היה את רייס, בלו, טיוס ועוד.

אולי לא דייקתי, אבל ברגע שנותנים לו את המושכות הוא נכשל, זאת עובדה ולשחקן כזה אי אפשר לקרוא אחד הטובים אי פעם.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:19

yanay21 כתב:יש הבדל משמעותי בין לתת הכול לשבוע וחצי כמו לינהארט(אגב, מת על לינהארט, לא בא לרדת עליו), לבין לתת הכול במשך שנים.

זו הייתה אחת הסחיבות הכי הירואיות בהיסטוריה שלנו, זה שאתה מזלזל לא הופך את זה לפחות גדול. אני מבין שאתה עומד מאחורי הטיעון שלך והכול, אבל להקטין את ההישג הזה זה די חסר טעם.

אז אל תגיד שהוא שחקן גדול ,אבל להגיד שהוא לא סמל זה די מגוחך. אין שום תקן שצריך למלא, אבל זה סובייקטיבי. אנחנו מכבי תל אביב, ומלבד כמה שנים יפות, החל משנות התשעים והלאה, אנחנו קבוצה לא זוהרת במיוחד. אז הכול בהתאם. כנראה נסכים שלא להסכים.

מה לא מודה? אתה קולט שאתה מפאר אותו (ונותן רק לו את הקרדיט המפוקפק) על העפלה להצלבה??!
ואם אתה רוצה קצת סטט' הוא עשה בטופ 16 - 13.5 נק' + 4.2 רב' ו-13.3 מדד...ממש לא הירואי, לא סחיבה ולא הישג מפואר
מיותר לציין שבהצלבה הוא היה כל כך גרוע וסיים עם 4.7 (כולל 27 אחוז ל-2, שמונה אחוז ל-3!!) ומדד שלילי

להכניס שחקן לרשימה הזאת בגלל האסל וקצת הבלחות זה לזלזל בכל האגדות שהיו כאן, ודווקא היו (כולל ישראלים)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוגוסט 2016, 00:21

אני מחוץ לדיון, אין פה כבוד לאגדות, לא מתכוון להסביר למה סמית׳ לא ״עוד אחד״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 00:23

הודעה אחרונה, כי זה ויכוח לשווא, אבל הוא היה השחקן היציב היחיד שלנו במהלך העונה הזו. פארגו, רנדל, והוא. רנדל היה בעונת שיא חריגה, פארגו היה חולה נפש, שלא באשמתו. בהצלבה הוא היה גרוע, לא מוריד את זה ממנו, אבל הוא גם היה גמור פיזית, ונשמר הרבה יותר טוב(ולא, זה לא תירוץ, אבל עדיין).

אם יום אחד תעבור על העונה הזו שוב, תראה כמה גדול הוא היה בה. באמת, משחק משחק. וזה לא השחקן הרגיל שהוא ,אני לא חי בסרט שכן.
ושוב, אני לא משווה אותו לפארקר, שארפ, או ברקוביץ'. לא קרוב, ולא באזור. אבל הוא כן סמל, שים לב שאני חוזר על המילה סמל, ואתה חוזר על "שחקן גדול". על זה עוד אפשר להתווכח, אבל סמל הוא כן. ועדיף שנסיים את זה כאן.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2016, 00:26

סבבה, הוא סמל כי הוא קורע את התחת וכאן הרבה שנים
לפי ההגדרה הזאת גם אוחיון הופך לסמל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 00:30

Nadav#30 כתב:
jol9 כתב:

השחקן המרכזי?

זאת עובדה.

אולי לא דייקתי, אבל ברגע שנותנים לו את המושכות הוא נכשל, זאת עובדה ולשחקן כזה אי אפשר לקרוא אחד הטובים אי פעם.

ובעונות האחרות לא היו לנו את פארמר, את היקמן, את פארגו ואחרים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 18 אוגוסט 2016, 01:03

jol9 כתב:
Nadav#30 כתב:
jol9 כתב:

השחקן המרכזי?

זאת עובדה.

ובעונות האחרות לא היו לנו את פארמר, את היקמן, את פארגו ואחרים?

תסכים איתי שהתפקיד שלו ב2012 ו 2014 היה יותר קטן מאשר בעונות האחרות. הקבוצה בשנים אלו פחות הסתמכה עליו.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2016, 01:07

נדב, אולי אתה צודק, אבל אני חושב שלהפיל עליו את התיקים של הכשלונות ולקחת ממנו את התיקים
של ההצלחות, זה קצת לא הוגן.

זה קצת כמו שאלה שלא אוהבים את פיני אומרים שבלאט עשה את כל העבודה ובחר את השחקנים.

הוא היה שחקן גדול. סמל גדול. מודל לחיכוי. אדם טוב, שקט וצנוע, שעובד קשה ונותן את התחת כל משחק.
ווינר גדול. שחקן הגנה גדול.
וכן - יש לו גם חלק מאוד גדול בתואר יורוליג היסטורי.

לדעתי הוא בקלות אחד הגדולים. לא פארקר ולא שאראס אבל בהחלט בטופ 20 של גדולי השחקנים והסמלים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־23 אורחים