17 אוגוסט 2016, 23:58
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.
אחד הגדולים אי פעם? אחי הגזמת לגמרי
אני חושב שהוא אוברייטד, הוא שחקן טוב ככינור שלישי של D AND 3 אבל ממש לא משהו מיוחד שמצדיק חוזים מופרכים
הזוי להגיד עליו שהוא מהגדולים אי פעם במכבי
מתי פעם אחרונה היה במכבי זר ל7 שנים אם בכלל? לדעתי ניקו הכי קרוב.
לא דיברתי על יכולת אישית, דיברתי עליו כסמל, בסטטיסטיקות של כל הזמנים ועוד.
זה המדד? הזמן שהעביר פה? סלח לי אבל זה ממש לא מעניין אותי
הוא גם לא סמל ולא נראה לי קרוב לעשות משהו מיוחד בסטט' האלה מלבד הזמן שהוא במועדון, וזה עדיין לא משנה לי כלום
יש למועדון הזה כל כך הרבה שחקנים מדהימים (הן מקצועית והן כסמלים) שאני לא מבין איך אפשר בכלל להגיד את זה
17 אוגוסט 2016, 23:59
yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו מגדירים "גדולה". אני חושב שהכי בטוח להגדיר אותו כאחד הסמלים הגדולים שלנו. לא רק שבע שנים(כשהיה יכול להרוויח יותר, ולהתאמץ פחות), אלא גם המאמץ העילאי שהוא נתן. נכון שלפעמים הוא חירב משחקים כשהזריקות לא נכנסו, אבל הוא תמיד נתן הכול מעצמו, וכמעט ואין לנו כאלו יותר.
17 אוגוסט 2016, 23:59
18 אוגוסט 2016, 00:00
18 אוגוסט 2016, 00:01
jol9 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:קצת חורה לי שמדברים ככה על אחד הגדולים פה אי פעם, אבל לא מפתיע שזה בא ממך, מעולם לא באמת אהבת אותו.
אחד הגדולים אי פעם? אחי הגזמת לגמרי
אני חושב שהוא אוברייטד, הוא שחקן טוב ככינור שלישי של D AND 3 אבל ממש לא משהו מיוחד שמצדיק חוזים מופרכים
הזוי להגיד עליו שהוא מהגדולים אי פעם במכבי
מתי פעם אחרונה היה במכבי זר ל7 שנים אם בכלל? לדעתי ניקו הכי קרוב.
לא דיברתי על יכולת אישית, דיברתי עליו כסמל, בסטטיסטיקות של כל הזמנים ועוד.
זה המדד? הזמן שהעביר פה? סלח לי אבל זה ממש לא מעניין אותי
הוא גם לא סמל ולא נראה לי קרוב לעשות משהו מיוחד בסטט' האלה מלבד הזמן שהוא במועדון, וזה עדיין לא משנה לי כלום
יש למועדון הזה כל כך הרבה שחקנים מדהימים (הן מקצועית והן כסמלים) שאני לא מבין איך אפשר בכלל להגיד את זה
וסמית' הוא לגמרי לגמרי אחד מהם.
18 אוגוסט 2016, 00:03
18 אוגוסט 2016, 00:03
rc4991 כתב:yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו מגדירים "גדולה". אני חושב שהכי בטוח להגדיר אותו כאחד הסמלים הגדולים שלנו. לא רק שבע שנים(כשהיה יכול להרוויח יותר, ולהתאמץ פחות), אלא גם המאמץ העילאי שהוא נתן. נכון שלפעמים הוא חירב משחקים כשהזריקות לא נכנסו, אבל הוא תמיד נתן הכול מעצמו, וכמעט ואין לנו כאלו יותר.
ממש לא חושב שהוא אחד הסמלים הגדולים שלנו, אתם עושים עוול לאגדות עבר
הפעם היחידה שהוא יכל להרוויח יותר היתה בקיץ שעבר וגם אז הוא קיבל חוזה ממכבי לשלוש שנים, משהו שקבוצות אחרות לא התכוונו לתת לו כך שגם פה לא מדובר על ויתור כספי גבוה מדי
אני לגמרי מעריך את המלחמה שלו (גם לינהארט נתן הכל על המגרש), באמת, אבל זה לא הופך אותו למשהו מיוחד
18 אוגוסט 2016, 00:04
Nadav#30 כתב:הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
הפסדנו בהצלבה 3-0 פעמיים, ולא עברנו את שלב הבתים פעם אחת. העונות היחידות שהוגדרו טובות בתקופתו הן 2012 ו-2014 ובשתיהן הוא לא היה שחקן מרכזי (ובשתיהן בלו שיחק אבל זה כבר לדיון אחר)
בקיצור לקרוא לו אחד הטובים אי פעם זה עוול גדול לשחקנים ההגדולים באמת שהיו כאן.
18 אוגוסט 2016, 00:06
LIAV10 כתב:עאלק ״הזמן שהעביר פה״, יש סיבה שהשאירו אותו פה כל כך הרבה זמן, הוא וויתר על המון כסף ונתן מעצמו. הסטטיסטיקה שלו מרשימה כי הוא פה כל כך הרבה זמן (מדבר על האוברול של כל השנים).
יאללה, תן לי 6 זרים שהם יותר ״סמלים״ ממנו.
18 אוגוסט 2016, 00:09
yanay21 כתב:rc4991 כתב:yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו מגדירים "גדולה". אני חושב שהכי בטוח להגדיר אותו כאחד הסמלים הגדולים שלנו. לא רק שבע שנים(כשהיה יכול להרוויח יותר, ולהתאמץ פחות), אלא גם המאמץ העילאי שהוא נתן. נכון שלפעמים הוא חירב משחקים כשהזריקות לא נכנסו, אבל הוא תמיד נתן הכול מעצמו, וכמעט ואין לנו כאלו יותר.
ממש לא חושב שהוא אחד הסמלים הגדולים שלנו, אתם עושים עוול לאגדות עבר
הפעם היחידה שהוא יכל להרוויח יותר היתה בקיץ שעבר וגם אז הוא קיבל חוזה ממכבי לשלוש שנים, משהו שקבוצות אחרות לא התכוונו לתת לו כך שגם פה לא מדובר על ויתור כספי גבוה מדי
אני לגמרי מעריך את המלחמה שלו (גם לינהארט נתן הכל על המגרש), באמת, אבל זה לא הופך אותו למשהו מיוחד
להגיד שלינהארט נתן הכול על המגרש, וזה בר השוואה לסמית' זה די מגוחך, אני מניח שכתבת בצחוק, אבל עדיין.
זה שחקן שבלעדיו לא היינו זוכים בכלום, ולא מגיעים לשום הצלבה ב2015. ההישג הזה לבדו הוא אחד הגדולים, כי אף אחד לא סחב את הקבוצה ככה. גם לא פארקר(כי הקבוצה לא הייתה מספיק גרועה כדי לסחוב, לא כי הוא לא יכול). כדי להיות סמל ושחקן גדול שלנו הוא לא חייב להיות לג'נדרי, אנחנו לא קבוצת NBA שמפרישה מספרים, ולא כולם שחקני שושלת. יחסית לסמלים אירופאיים אחר, דווין מחוויר, בהחלט. אבל בשבילנו, הוא סמל. וכן, זה גם מראה על הקבוצה שלנו, לא פחות משזה מראה על סמית'.
18 אוגוסט 2016, 00:12
Nadav#30 כתב:הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
הפסדנו בהצלבה 3-0 פעמיים, ולא עברנו את שלב הבתים פעם אחת. העונות היחידות שהוגדרו טובות בתקופתו הן 2012 ו-2014 ובשתיהן הוא לא היה שחקן מרכזי (ובשתיהן בלו שיחק אבל זה כבר לדיון אחר)
18 אוגוסט 2016, 00:13
18 אוגוסט 2016, 00:18
jol9 כתב:Nadav#30 כתב:הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
אז בהפסדים של האליפויות ובהדחות מאירופה הוא היה השחקן המרכזי, ובעונות המוצלחות, הוא לא היה
השחקן המרכזי?
18 אוגוסט 2016, 00:19
yanay21 כתב:יש הבדל משמעותי בין לתת הכול לשבוע וחצי כמו לינהארט(אגב, מת על לינהארט, לא בא לרדת עליו), לבין לתת הכול במשך שנים.
זו הייתה אחת הסחיבות הכי הירואיות בהיסטוריה שלנו, זה שאתה מזלזל לא הופך את זה לפחות גדול. אני מבין שאתה עומד מאחורי הטיעון שלך והכול, אבל להקטין את ההישג הזה זה די חסר טעם.
אז אל תגיד שהוא שחקן גדול ,אבל להגיד שהוא לא סמל זה די מגוחך. אין שום תקן שצריך למלא, אבל זה סובייקטיבי. אנחנו מכבי תל אביב, ומלבד כמה שנים יפות, החל משנות התשעים והלאה, אנחנו קבוצה לא זוהרת במיוחד. אז הכול בהתאם. כנראה נסכים שלא להסכים.
18 אוגוסט 2016, 00:21
18 אוגוסט 2016, 00:23
18 אוגוסט 2016, 00:26
18 אוגוסט 2016, 00:30
Nadav#30 כתב:jol9 כתב:Nadav#30 כתב:הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
אז בהפסדים של האליפויות ובהדחות מאירופה הוא היה השחקן המרכזי, ובעונות המוצלחות, הוא לא היה
השחקן המרכזי?
זאת עובדה.
ב- 2012 היה את לנגפורד, סופו, בלו ועוד.
ב- 2014 היה את רייס, בלו, טיוס ועוד.
אולי לא דייקתי, אבל ברגע שנותנים לו את המושכות הוא נכשל, זאת עובדה ולשחקן כזה אי אפשר לקרוא אחד הטובים אי פעם.
18 אוגוסט 2016, 01:03
jol9 כתב:Nadav#30 כתב:jol9 כתב:Nadav#30 כתב:הבן אדם נמצא פה 6 שנים, מתוכם איבדנו שלוש אליפויות.
השחקן המרכזי?
זאת עובדה.
ב- 2012 היה את לנגפורד, סופו, בלו ועוד.
ב- 2014 היה את רייס, בלו, טיוס ועוד.
אולי לא דייקתי, אבל ברגע שנותנים לו את המושכות הוא נכשל, זאת עובדה ולשחקן כזה אי אפשר לקרוא אחד הטובים אי פעם.
ובעונות האחרות לא היו לנו את פארמר, את היקמן, את פארגו ואחרים?
18 אוגוסט 2016, 01:07