פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי נגד דרושפאקה- שלישי 21:00 ערוץ 5

04 אוקטובר 2016, 23:17

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
omer8783 כתב:והנה, אנחנו מתחילים...
לפטר את המאמן, לשרוף ת'מועדון, להחתים את סטף קארי לשלוש שנים... משחק אימון חברים,
זה. רק. משחק. אימון.

גם משחק אימון יכול לתת מסקנות אבל מכבי נראתה נהדר עד הפציעה של ווימס , זה מגוחך להתעלם מהחיסרון של ווימס וגאודלוק .

נכון

מסכים בעניין הזה. זה לא ההפסד מבחינתי, כי זה לא מעניין אותי. זה הבלאגן, השכונה. שכונתיות, או היעדר שכונתיות, זה משהו שיטתי, זה לא קשור לווימס, גאודלוק או פארקר. וזה מה שמטריד אותי.

04 אוקטובר 2016, 23:18

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
לפטר את המאמן, לשרוף ת'מועדון, להחתים את סטף קארי לשלוש שנים... משחק אימון חברים,
זה. רק. משחק. אימון.

גם משחק אימון יכול לתת מסקנות אבל מכבי נראתה נהדר עד הפציעה של ווימס , זה מגוחך להתעלם מהחיסרון של ווימס וגאודלוק .

נכון

ועכשיו פיני הזכיר לי שגם צירבס היה חסר רוב הזמן .

הסיכום הוא שמכבי חייבת את גאודלוק , ווימס .. צירבס חייב ללמוד להימנע מעבירות ויהיה בסדר .

יש למכבי קבוצה מוכשרת מאוד השנה , עם דלילות מסויימת בעמדות הפנים .. היו צריכים עוד שחקן משמעותי אחד בעמדות 4-5 .

סיכום שלי:
בוקס אווט
רגב פנאן
דיוויד בלאט
4 עבירות = מוות? (איפה צירבס)

מעל לסיכום ולמשחק הזה - אנטוני פארקר מלך. למי שלא זוכר/מכיר - הבנאדם עוד הספיק להגיע בגיל 31-2 חזרה לnba והיה פנטסטי.
לאירופה ולמכבי - שחקן של פעם בדור. זכינו.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 04 אוקטובר 2016, 23:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

ואנחנו נשארים עם התהיות איך היינו יכולים להיראות עם גאודלוק-ווימס-מילר בחמישייה.
זו קבוצה שונה לגמרי.

04 אוקטובר 2016, 23:19

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
זה. רק. משחק. אימון.

נכון

מסכים בעניין הזה. זה לא ההפסד מבחינתי, כי זה לא מעניין אותי. זה הבלאגן, השכונה. שכונתיות, או היעדר שכונתיות, זה משהו שיטתי, זה לא קשור לווימס, גאודלוק או פארקר. וזה מה שמטריד אותי.

אי אפשר לשפוט שיטה, או היעדר שיטה כששני השחקנים הכי חשובים שלך (וזה באמת אנדרסטייטמנט) יושבים בחוץ.

מול ירושלים זה תירוץ, מול דארושפקה זאת המציאות.

זה. רק. משחק. אימון.

אופטימיות יתר זו מחלה מדבקת..
אני לא רואה מהקבוצה הזאת שומדבר שאפשר להתעודד ממנו, במיוחד לא הגנתית. אנחנו לא נהפוך פתאום לבאד אסז בהגנה.. ומה לעשות שהגנה זה חלק חשוב מאוד במשחק?! במיוחד כשההתקפה שלך מחליטה להופיע רק למשחק אחד או שניים כל ההכנה ושהשחקנים החשובים שלך לא מפסיקים להיפצע אחד אחרי השני..
אנחנו בצעדי ענק לקראת עוד עונה מתסכלת שתכלול הפסדים מביכים ופציעות מדכאות. זה בלתי נמנע

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
זה. רק. משחק. אימון.

נכון

זה נכון, אבל קשור בעקיפין לווימס. המחסור בו בחמישייה החסיר חלק משיטת המשחק וכמובן היכולת, ו"באין דרך יפרע עם".

04 אוקטובר 2016, 23:20

יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
זה. רק. משחק. אימון.

נכון

ועכשיו פיני הזכיר לי שגם צירבס היה חסר רוב הזמן .

הסיכום הוא שמכבי חייבת את גאודלוק , ווימס .. צירבס חייב ללמוד להימנע מעבירות ויהיה בסדר .

יש למכבי קבוצה מוכשרת מאוד השנה , עם דלילות מסויימת בעמדות הפנים .. היו צריכים עוד שחקן משמעותי אחד בעמדות 4-5 .

זה באמת פשוט מאוד השנה. אם ווימס, גאודלוק, דווין ויוגב יהיו כשירים, אפשר לעשות משהו ביורוליג. אם לא, אפשר לקפל את הבסטה.

04 אוקטובר 2016, 23:20

מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .

04 אוקטובר 2016, 23:21

סיכום שלי למשחק:
מכבי פתחו מצוין, וזה כבר אומר שמתי שמכבי עם החמישייה החזקה ועם ההרכב החזק אז אנחנו נראים מעולה (אל תשכחו שווימס לא שיחק מהרבע השני)
ארז מתגלה כמאמן טיפש מאוד, מצטער אותי
הדבר החיובי של המשחק הוא שמכבי סיימה בסהכ רק עם 4 הפרש נגד דרוש בלי ווימס וגאודלוק (ואפשר להגיד גם בלי צירבס וראד) וזה מאוד מאוד משמח אותי כי זה אומר שאנחנו נראים טוב.
יוגב אוחיון מצוין, שחקן עם נשמה כל הכבוד אני אוהב אותו והוא צריך להיות הרכז הפותח העונה
דווין סמית' חי!, שיחק היום נהדר כל הכבוד לו
הדבר הרע מהמשחק זה שווימס נפצע ולפי איך שזה נראה זאת פציעה רצינית (אני מאוד מקווה שאני טועה חברים), אלכסנדר מחרב את המשחק, נכון שהוא קלע כמה סלים חשובים ברבע האחרון אבל הוא יותר הרס את המשחק מאשר תרם למשחק, מקל עדיין עושה טעויות שעולות לנו ביוקר, משחק ההגנה לא הכי טוב בעולם, וארז כמו שאמרתי מקודם לא נראה מאמן טוב בינתיים

מקאדו 3 כתב:מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .

מקאדו 3 כתב:מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .

זו לא קללה

אפשר לסכם את כל תקופת ההכנה במילה אחת- שערורייה.

- מעט מידי משחקים
- משחקים נגד יריבות חזקות מידי, בלי שום הדרגתיות.
- עומס יתר על השחקנים שנפצעים כל יומיים.
- אין גרף השתפרות, הקבוצה לא מוכנה לעונה. לא הגנתית ולא התקפית.
- שיהיה לנו בהצלחה.

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
זה. רק. משחק. אימון.

נכון

אי אפשר לשפוט שיטה, או היעדר שיטה כששני השחקנים הכי חשובים שלך (וזה באמת אנדרסטייטמנט) יושבים בחוץ.

ככלל, אני לא חושב שהמשחק הזה אומר שצריך לפטר את ארז או משהו. אני בעד, כעיקרון, לתת לו עד סוף העונה, ויהי מה. אבל יש דברים שכן מעצבנים אותי, כמו הסגירה לריבאונד, שזה לא תלוי בשחקן אחד מסויים, או הגנה מרושלת. בגלל זה אני אומר שזה לא ההפסד, כמו איך שזה נראה בדרך. הרי אי אפשר להתבסס רק על גאודלוק ו-ווימס כדי לנצח. אפשר לבנות עליהם שיסחבו כשהם משחקים, אבל הם לא ישחקו 40 דקות. ואנחנו לא יכולים להיראות רע כשהם לא על המגרש. לפחות לשמור.

04 אוקטובר 2016, 23:23

ארז: "ג'ו אלכסנדר יותר 5 מ- 4".
מה?

שמואל1 כתב:ארז: "ג'ו אלכסנדר יותר 5 מ- 4".
מה?

אוי לא :eek

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:[quote="omer8783"]והנה, אנחנו מתחילים...
זה. רק. משחק. אימון.

נכון

ככלל, אני לא חושב שהמשחק הזה אומר שצריך לפטר את ארז או משהו. אני בעד, כעיקרון, לתת לו עד סוף העונה, ויהי מה. אבל יש דברים שכן מעצבנים אותי, כמו הסגירה לריבאונד, שזה לא תלוי בשחקן אחד מסויים, או הגנה מרושלת. בגלל זה אני אומר שזה לא ההפסד, כמו איך שזה נראה בדרך. הרי אי אפשר להתבסס רק על גאודלוק ו-ווימס כדי לנצח. אפשר לבנות עליהם שיסחבו כשהם משחקים, אבל הם לא ישחקו 40 דקות. ואנחנו לא יכולים להיראות רע כשהם לא על המגרש. לפחות לשמור.[/quote]

הקבוצה הזאת לא תשמור. יש תמיד את המיתוס הזה שהגנה זה רק רצון וכו' . זה לא. הגנה זאת יכולת. בסגל הזה יש אולי שני שחקנים וחצי עם יכולת הגנתית.

04 אוקטובר 2016, 23:24

מה ארז אמר כרגע על אלכסנדר?

04 אוקטובר 2016, 23:24

yanay21 כתב:
שמואל1 כתב:ארז: "ג'ו אלכסנדר יותר 5 מ- 4".
מה?

אוי לא :eek

הוא מעביר את כולם קדימה
אלכסנדר 5 ופניני 4

04 אוקטובר 2016, 23:25

ארז הכין כרגע את הקרקע לשחרור של אייברסון
פרסם תגובה