yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:יוסי22 כתב:[quote="omer8783"]והנה, אנחנו מתחילים...
לפטר את המאמן, לשרוף ת'מועדון, להחתים את סטף קארי לשלוש שנים... משחק אימון חברים,
זה. רק. משחק. אימון.
גם משחק אימון יכול לתת מסקנות אבל מכבי נראתה נהדר עד הפציעה של ווימס , זה מגוחך להתעלם מהחיסרון של ווימס וגאודלוק .
נכון
מסכים בעניין הזה. זה לא ההפסד מבחינתי, כי זה לא מעניין אותי. זה הבלאגן, השכונה. שכונתיות, או היעדר שכונתיות, זה משהו שיטתי, זה לא קשור לווימס, גאודלוק או פארקר. וזה מה שמטריד אותי.
אי אפשר לשפוט שיטה, או היעדר שיטה כששני השחקנים הכי חשובים שלך (וזה באמת אנדרסטייטמנט) יושבים בחוץ.
מול ירושלים זה תירוץ, מול דארושפקה זאת המציאות.
ככלל, אני לא חושב שהמשחק הזה אומר שצריך לפטר את ארז או משהו. אני בעד, כעיקרון, לתת לו עד סוף העונה, ויהי מה. אבל יש דברים שכן מעצבנים אותי, כמו הסגירה לריבאונד, שזה לא תלוי בשחקן אחד מסויים, או הגנה מרושלת. בגלל זה אני אומר שזה לא ההפסד, כמו איך שזה נראה בדרך. הרי אי אפשר להתבסס רק על גאודלוק ו-ווימס כדי לנצח. אפשר לבנות עליהם שיסחבו כשהם משחקים, אבל הם לא ישחקו 40 דקות. ואנחנו לא יכולים להיראות רע כשהם לא על המגרש. לפחות לשמור.[/quote]
הקבוצה הזאת לא תשמור. יש תמיד את המיתוס הזה שהגנה זה רק רצון וכו' . זה לא. הגנה זאת יכולת. בסגל הזה יש אולי שני שחקנים וחצי עם יכולת הגנתית.