המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
טיקי חוזר כתב:עכשיו אני חושב לעצמי האם יותם חותם צריך באמת עוד 2 זרים או מספיק עוד גארד אחד גבוה טוב ? מצד שני יש שלוש מסגרות והיה מספיק זמן לכולם ......ממש דלמה
itay92 כתב:שמתם לב שכול השחקנים שחתמו עכשיו זה רק לשנתיים:שייר,פארגו,ג'יימס וכנראה גם הלפרין.
כנראה בגלל שאז מסתיים החוזה של בלאט.
טיקי חוזר כתב:עכשיו אני חושב לעצמי האם יותם חותם צריך באמת עוד 2 זרים או מספיק עוד גארד אחד גבוה טוב ? מצד שני יש שלוש מסגרות והיה מספיק זמן לכולם ......ממש דלמה
טיקי חוזר כתב:באמת מזל , בטוח שלליגת פח כאן יש לנו סגל ישראלי לא רע בכלל .
לגבי כדיר גם החלטה נכונה - רוצה י-ם - ביטול חוזה מוחלט , קבוצה אחרת ניתן לשקול השאלה .
הבנתי שמכבי בפירוש לא מתכוון להציג שום דבר לכספי חוץ ממסגרת אימון עם הקבוצה ....
טיקי חוזר כתב:הבנתי שמכבי בפירוש לא מתכוון להציג שום דבר לכספי חוץ ממסגרת אימון עם הקבוצה ....
טיקי חוזר כתב:באמת מזל , בטוח שלליגת פח כאן יש לנו סגל ישראלי לא רע בכלל .
Euro_Basket כתב:כפי שגודס אמר, מחפשים 2 זרים ושני ישראלים לקו האחורי.
שייר והלפרין כבר חתמו, כעת אני מניח שיגיעו קומבו-גארד (אם פרקינס לא יישאר) וסווינגמן ובכך יושלם הסגל.
Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:כפי שגודס אמר, מחפשים 2 זרים ושני ישראלים לקו האחורי.
שייר והלפרין כבר חתמו, כעת אני מניח שיגיעו קומבו-גארד (אם פרקינס לא יישאר) וסווינגמן ובכך יושלם הסגל.
יש למישהו ידיעות במקרה? כי מישהו אמר לי שבלאט מצוטט שם והוא אומר שפרקינס לא ימשיך ומחפשים לו מחלפים
אבי כתב:Holiday_Armadillo כתב:Euro_Basket כתב:כפי שגודס אמר, מחפשים 2 זרים ושני ישראלים לקו האחורי.
יש למישהו ידיעות במקרה? כי מישהו אמר לי שבלאט מצוטט שם והוא אומר שפרקינס לא ימשיך ומחפשים לו מחלפים
בלאט מצוטט בידיעות היום כשהוא אומר שיחפשו מחליף לפרקינס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־9 אורחים