פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

20 יוני 2011, 15:56

הלפרין לקראת סיכום לפי וואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1833700

20 יוני 2011, 16:00

גם לפי ספורט5
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01936.html

20 יוני 2011, 16:00

שמתם לב שכול השחקנים שחתמו עכשיו זה רק לשנתיים:שייר,פארגו,ג'יימס וכנראה גם הלפרין.
כנראה בגלל שאז מסתיים החוזה של בלאט.

20 יוני 2011, 16:01

עכשיו אני חושב לעצמי האם יותם חותם צריך באמת עוד 2 זרים או מספיק עוד גארד אחד גבוה טוב ? מצד שני יש שלוש מסגרות והיה מספיק זמן לכולם ......ממש דלמה

20 יוני 2011, 16:02

מקווה שיצא עשן לבן בקרוב (אולי כבר הערב) ונסגור כבר את כל נושא הישראלים. אחרי זה כולה 2 זרים ונגמר הסיפור.

20 יוני 2011, 16:05

טיקי חוזר כתב:עכשיו אני חושב לעצמי האם יותם חותם צריך באמת עוד 2 זרים או מספיק עוד גארד אחד גבוה טוב ? מצד שני יש שלוש מסגרות והיה מספיק זמן לכולם ......ממש דלמה

אני חושבת שצריך..
יותם לא מסוגל לנהל משחק,שייר אתה לא יודע מה תקבל ממנו,ולהשאיר את כל האחריות על פארגו..זה אסון..
מבחינתי צריך עוד גארד ועוד סווינגמן\סמול פורוורד(אם הלפרין חותם לפי דעתי אפשר ללכת על סמול פורוורד ולא סווינגמן)

itay92 כתב:שמתם לב שכול השחקנים שחתמו עכשיו זה רק לשנתיים:שייר,פארגו,ג'יימס וכנראה גם הלפרין.
כנראה בגלל שאז מסתיים החוזה של בלאט.

דבר ראשון,אנחנו עוד לא יודעים לכמה זמן שון ג'יימס חתם..זה לא מפורט בשום מקום(חוץ מספורט5 וגם הם מחקו את זה)
דבר שני,יש רצון של קבוצה ויש גם רצון של שחקן..יכול להיות שמכבי רצו ליותר והשחקנים לא..מה גם ששון ג'יימס שיחק כבר 3 שנים בבני השרון ועוד מעט נגמרות לו ההקלות במס..

20 יוני 2011, 16:06

הלפרין סיכם ל-3 שנים
http://www.one.co.il/Article/181756.html

20 יוני 2011, 16:06

טיקי חוזר כתב:עכשיו אני חושב לעצמי האם יותם חותם צריך באמת עוד 2 זרים או מספיק עוד גארד אחד גבוה טוב ? מצד שני יש שלוש מסגרות והיה מספיק זמן לכולם ......ממש דלמה

מזל שזה לא החלטה שלנו, ואני סומך על ההנהלה ובלאט שידעו לעשות את ההחלטות הטובות ביותר עבור המועדון :read

20 יוני 2011, 16:08

גם בספורט 5 מצטרפים: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01936.html

20 יוני 2011, 16:09

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3013
כנראה שזה רשמי ולשלוש שנים
נערך לאחרונה על ידי עמיר לונ בתאריך 20 יוני 2011, 16:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

20 יוני 2011, 16:10

באמת מזל , בטוח שלליגת פח כאן יש לנו סגל ישראלי לא רע בכלל .
לגבי כדיר גם החלטה נכונה - רוצה י-ם - ביטול חוזה מוחלט , קבוצה אחרת ניתן לשקול השאלה .
הבנתי שמכבי בפירוש לא מתכוון להציג שום דבר לכספי חוץ ממסגרת אימון עם הקבוצה ....

20 יוני 2011, 16:13

טיקי חוזר כתב:באמת מזל , בטוח שלליגת פח כאן יש לנו סגל ישראלי לא רע בכלל .
לגבי כדיר גם החלטה נכונה - רוצה י-ם - ביטול חוזה מוחלט , קבוצה אחרת ניתן לשקול השאלה .
הבנתי שמכבי בפירוש לא מתכוון להציג שום דבר לכספי חוץ ממסגרת אימון עם הקבוצה ....

מאיפה כספי בא? ומה היא הייתה אמורה להציע לו?

20 יוני 2011, 16:14

טיקי חוזר כתב:הבנתי שמכבי בפירוש לא מתכוון להציג שום דבר לכספי חוץ ממסגרת אימון עם הקבוצה ....

כמו שצריך..

20 יוני 2011, 16:17

טיקי חוזר כתב:באמת מזל , בטוח שלליגת פח כאן יש לנו סגל ישראלי לא רע בכלל .

הייתי אומר אפילו מצוין, וזה אפילו לא קרוב מבחינת קבוצות ישראליות אחרות. יש לנו 4 שחקנים ישראלים שהם שחקני רוטציה לגיטימיים ביורוליג ועוד אחד (שייר) שיש לו פוטנציאל גדול להפוך לכזה.

כספי לא קשור. גם אם היה בא לפה, זה רק לכמה חודשים עד שהשביתה תגמר, ובלאט אמר בפירוש שאין טעם בתסריט כזה.

20 יוני 2011, 16:30

כפי שגודס אמר, מחפשים 2 זרים ושני ישראלים לקו האחורי.
שייר והלפרין כבר חתמו, כעת אני מניח שיגיעו קומבו-גארד (אם פרקינס לא יישאר) וסווינגמן ובכך יושלם הסגל.

20 יוני 2011, 16:38

בטוח שעדיף לשלם חצי מילון להלפרין מי לשלם באי הוא לחיפה באותו גודל , מה עוד שבעונה הבא לנדסברג הזה יהיה חופשי ובורשטיין מסיים חוזה :clap2

20 יוני 2011, 16:40

Euro_Basket כתב:כפי שגודס אמר, מחפשים 2 זרים ושני ישראלים לקו האחורי.
שייר והלפרין כבר חתמו, כעת אני מניח שיגיעו קומבו-גארד (אם פרקינס לא יישאר) וסווינגמן ובכך יושלם הסגל.

יש למישהו ידיעות במקרה? כי מישהו אמר לי שבלאט מצוטט שם והוא אומר שפרקינס לא ימשיך ומחפשים לו מחלפים

20 יוני 2011, 16:42

יש לאישתי , אני הולך בדוק

20 יוני 2011, 16:49

Holiday_Armadillo כתב:

יש למישהו ידיעות במקרה? כי מישהו אמר לי שבלאט מצוטט שם והוא אומר שפרקינס לא ימשיך ומחפשים לו מחלפים

בלאט מצוטט בידיעות היום כשהוא אומר שיחפשו מחליף לפרקינס.

20 יוני 2011, 16:52

אבי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

בלאט מצוטט בידיעות היום כשהוא אומר שיחפשו מחליף לפרקינס.

כי הוא לא נשאר או כי מחפשים מחליף למקרה ש...?
נושא נעול