MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.
וכי למה? במה הוא עולה על מקל למעט קליעה מ 3? הוא שומר יותר טוב? מנהל משחק יותר טוב? חודר יותר טוב לסל?
1. כי כשהוא היה טוב הקבוצה נראתה יותר טוב.
2. כי לא בא לי על מקל כשחקן המוביל בקו האחורי עוד עונה, וזה בדיוק מה שיקרה. רותסטי עוד יכול בקונסטלציה מסויימת לעלות מהספסל ולהיות כלי התקפי משלים. מקל לא.
א. צא מנקודת הנחה שמקל הוא החתמה אסטרטגית לשנים הבאות , ואין סיכוי שישוחרר סתם ככה , אז אתה יכול להיות עצבני על זה , אבל אין לך מה לשגות באשליות.
ב. הקבוצה נראתה יותר טוב , בין השאר כי היה לה שחקן מטרה בצבע (אוננוקו) שאמנם היה שחקן חרא , אבל לפחות היה יכול לתפוס מקום בצבע ולרכז קצת הגנה , ודווין עוד שיחק , מקל אחרי שהוחתם למעשה שיחק הרבה משחקים ללא גבוהים כלל (אוננוקו שוחרר , אמבקווה נכנס לשלב הכאבים בברך , סמית כנ"ל , אופייבו לא אפוי מרגע החתמתו)
ג. רוצ'סטי לא יכול בשום קונסטלציה לעלות מהספסל ולהיות כלי התקפי משלים , ולאורך הקרייריה שלו הוא הוכיח שהוא יכול לבוא לידי ביטוי אך ורק כמנהיג הקבוצה הבלתי מעורער , והשחקן המוביל בה , לא ככינור שני ולא כשחקן ספסל.
ד. לפחות מקל מגיע למשחקים "גדולים" , גמר הגביע רשום על שמו יחד עם דווין , רוצ'סטי בעיקר הוכיח שהוא לא מסתדר במשחקים פיסיים , ולמעט אותו רבע גמר מול חיפה , בו קלע את סל הנצחון , הוא לא הופיע ביותר מדי משחקים
ה. אני לא יכול לקבל את זה שיש שחקן במכבי שעולה מהספסל וכל מה שהוא יודע זה לזרוק מ 3 ותו לא , לא הגנה , לא חדירה , לא כלום , די והותר שיש לנו איזה סילבן לאנסברג כזה.
ו. אתה באמת מעוניין לשרוף 2 מליון על שחקן מחליף שהוא אינסטאנט אופנס (למשחקים לא חשובים\לא פיסיים בלבד) בלבד? יש לנו איזו באר של כסף שאני לא מודע לה? די והותר שיש לנו את דווין על הטיקט הזה(לכאורה)