מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2016, 16:24

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
ankram כתב:
LIAV10 כתב:קשה להיות עדין עם סגל כזה.
יורוקאפ קלאסי.

ואללה ? ברמה של ניז'ני? שטרסבורג? כי זה יורוקאפ קלאסי.
אתה חייב לקחת בחשבון שמקל,אוחיון,הנדריקס ושגב בוודאות נשארים , ואני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שגם אמבקווה,פניני,לאנסברג וסמית'.
בוא נראה אותך מוציא משהוא יותר מהסגל שלי (שכמובן צריך להיות ריאלים , דהיינו לא לכתוב שמות כמו תיאודוסיץ',דה קולו, סוני ווימס..)

די איבדתי עניין האמת.
נראה אולי בקיץ.

שמע, יש לך את התחת הכי גדול שראיתי.
בשנתיים שאתה בצבא ולא יכול לראות משחקים המועדון איבד רלוונטיות בכל רמה שהוא משתתף בה.

לא בטוח שהבנתי את הביטוי ״התחת הכי גדול״, אנא הסבר לי.

תחת=מזל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 24 מרץ 2016, 16:25

yzafrir כתב:אנקראם , טוב שכתבת בתחילת התאור "עזבו אתכם משמות " , ככה חסכת ממני את התגובות על השמות שהזכרת. בו הסכם את זה בלא מסכים איתך כמעט על אף שחקן.

למה לוותר להנהלה ולא לדרוש יותר ?

הייתי הולך על משהו כזה :
עמדה 1 : מקל , יוגב
עמדה 2 : גאודלוק , וויליאמס , דאוסן
עמדה 3: ג'ף טיילור , פניני
עמדה 4: תומפקינס , אוסטין דיי ,שגב (גם ל-5)
עמדה 5: אומיץ' , הנדריקס

אפשריות נוספות , לעמדה 2 להחתים קומבוגארד שיוכל לרכז במידת הצורך במקום גאודלוק .
בעמדה 3 גם האניקאט הוא אופציה טובה
בעמדה 4 יהיה יותר קל להחתים את תומפקינס מאשר את מילר שנמצא בעליה .
בעמדה 5 יש הרבה אופציות טובות חוץ מאומיץ' כמו דובלייביץ' והמילטון או אפילו אייברסון מקארשיאקה . לדעתי גם קוזמיץ' שלא ממש פורח בפאו הוא אופציה מעניינת...
הכסף הגדול צריך ללכת על גארד וסנטר ( משהו כמו 3-4 מיליון) , שאר הזרים זה בערך עד מיליון לכל אחד.

גאודלוק לא פחות מ2 מליון וחתם בnba. מי זה הקומבו גארד במקומו? שיכול לרכז?
דאוסון לא יבוא להיות יבזורי 2 ובטח שלא מחליף שלישי. גג מחליף.
פניני מחליף ראשון לעמדה3???? הצחקת אותי. הבחור שנה שעברה קרע את המיניסקוס ומה שנשאר ממנו מהשנה ואילך זה קלעי שלשות לא רע ותו לא , הוא בקושי יכול לעשות ספרינט מצד אחד של המגרש לשני.
גם טיילר הוא לא כזה שוס. האניקט בוודאי עולה עליו , בטח התקפית.
תומפקינס לאור העונה האחרונה שלו בריאל מסתמן כסטרץ' 4 לא הכי מלוטש בעולם , הוא גם לא שומר כזה גדול , ומאד לא יציב
אומיץ׳ בחירה טובה. קוזמיץ׳ הוא בדיחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מרץ 2016, 15:56

ankram כתב:
yzafrir כתב:אנקראם , טוב שכתבת בתחילת התאור "עזבו אתכם משמות " , ככה חסכת ממני את התגובות על השמות שהזכרת. בו הסכם את זה בלא מסכים איתך כמעט על אף שחקן.

למה לוותר להנהלה ולא לדרוש יותר ?

הייתי הולך על משהו כזה :
עמדה 1 : מקל , יוגב
עמדה 2 : גאודלוק , וויליאמס , דאוסן
עמדה 3: ג'ף טיילור , פניני
עמדה 4: תומפקינס , אוסטין דיי ,שגב (גם ל-5)
עמדה 5: אומיץ' , הנדריקס

אפשריות נוספות , לעמדה 2 להחתים קומבוגארד שיוכל לרכז במידת הצורך במקום גאודלוק .
בעמדה 3 גם האניקאט הוא אופציה טובה
בעמדה 4 יהיה יותר קל להחתים את תומפקינס מאשר את מילר שנמצא בעליה .
בעמדה 5 יש הרבה אופציות טובות חוץ מאומיץ' כמו דובלייביץ' והמילטון או אפילו אייברסון מקארשיאקה . לדעתי גם קוזמיץ' שלא ממש פורח בפאו הוא אופציה מעניינת...
הכסף הגדול צריך ללכת על גארד וסנטר ( משהו כמו 3-4 מיליון) , שאר הזרים זה בערך עד מיליון לכל אחד.

גאודלוק לא פחות מ2 מליון וחתם בnba. מי זה הקומבו גארד במקומו? שיכול לרכז?
דאוסון לא יבוא להיות יבזורי 2 ובטח שלא מחליף שלישי. גג מחליף.
פניני מחליף ראשון לעמדה3???? הצחקת אותי. הבחור שנה שעברה קרע את המיניסקוס ומה שנשאר ממנו מהשנה ואילך זה קלעי שלשות לא רע ותו לא , הוא בקושי יכול לעשות ספרינט מצד אחד של המגרש לשני.
גם טיילר הוא לא כזה שוס. האניקט בוודאי עולה עליו , בטח התקפית.
תומפקינס לאור העונה האחרונה שלו בריאל מסתמן כסטרץ' 4 לא הכי מלוטש בעולם , הוא גם לא שומר כזה גדול , ומאד לא יציב
אומיץ׳ בחירה טובה. קוזמיץ׳ הוא בדיחה.

אתה רציני לגבי אדם הנגה ? קלעי שלשות מצויין ??? אני אתן לך לבדוק את הסטטיסטיקה שלו בקריירה לבד ...שחקן בינוני לחלוטין !!
לגבי גאודלוק או קומבו אחר , כמו שאמרתי מכבי יצטרכו לכוון לשחקנים של 1.5-2 מיליון לעונה גם בעמדת הגארד וגם הסנטר...
שון דאוסן במקום לאנדסברג כמחליף בעמדה 3 לפני פניני ומחליף שני בעמדה 2 .
לדעתי ג'ף טיילור עולה על האניקט בכל פרמטר , אבל זה לא משנה כי גם את האניקט אני אוהב...
אוסטין דיי הוא סטרץ' , תומפקינס הוא יותר 4-5 . היתה טעות מבחינתו להגיע לריאל אבל אולי עכשיו כשהמחיר שלו ירד יהיה אפשר להחתים אותו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 25 מרץ 2016, 16:33

אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 26 מרץ 2016, 10:25

ankram כתב:אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.

תתפלא אבל את הנגה אני מכיר מאז העונה שלו במנרסה ולא רק מהמשחק האחרון שלו ביורוליג...
כשמדובר בקליעה , אין דבר יותר מדויק מסטט' . תבדוק בעצמך ותגלה שדיברת שטויות , אפילו במשחק האחרון הוא קלע 1/5 מהשלוש...קלעי גדול !!!
שחקן הגנה ושבנוי על התלהבות הוא כן אבל זה לא הופך אותו לראוי למכבי....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 27 מרץ 2016, 15:37

yzafrir כתב:
ankram כתב:אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.

תתפלא אבל את הנגה אני מכיר מאז העונה שלו במנרסה ולא רק מהמשחק האחרון שלו ביורוליג...
כשמדובר בקליעה , אין דבר יותר מדויק מסטט' . תבדוק בעצמך ותגלה שדיברת שטויות , אפילו במשחק האחרון הוא קלע 1/5 מהשלוש...קלעי גדול !!!

בטופ16 הוא מדורג:

3 בחסימות,ריבאונד הגנה,חטיפות - יעני שחקן הגנה אדיר.
בעשיריה הראשונה במדד , 5 בריבאונד כולל , וכל זה שיפור רציני לעומת העונה הרגילה , הוא לא דיויד בלו מה 3 , אבל יודע לקלוע משם , אם כי לא לוקח יותר מדי זריקות.
תן לי הרבה שחקנים שדופקים מדד 30 מול צסק"א ,סופר אתלט , לי בא שהוא יגיע למכבי , אתה מוזמן לפנטז על סוני ווימס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 27 מרץ 2016, 18:19

ankram כתב:
yzafrir כתב:

בטופ16 הוא מדורג:

3 בחסימות,ריבאונד הגנה,חטיפות - יעני שחקן הגנה אדיר.
בעשיריה הראשונה במדד , 5 בריבאונד כולל , וכל זה שיפור רציני לעומת העונה הרגילה , הוא לא דיויד בלו מה 3 , אבל יודע לקלוע משם , אם כי לא לוקח יותר מדי זריקות.
תן לי הרבה שחקנים שדופקים מדד 30 מול צסק"א ,סופר אתלט , לי בא שהוא יגיע למכבי , אתה מוזמן לפנטז על סוני ווימס.

מה קשור סוני ווימס ? דיברתי על שחקנים כמו ג'ף טיילור או האניקט שטובים ממנו בהרבה.
לא רק שאתה מתלהב מעונה אחת שלו , אתה מתלהב רק ממה שהוא עושה בשלב הטופ 16...בדיוק כמו שהתלהבו מהעונה שעברה של רוצ'סטי...
אתה מנסה ליפות את זה שהוא חרא קלעי לשלוש אבל הוא כזה לאורך כל הקריירה .
אני לא חולק על זה שהוא שחקן הגנה טוב אבל זה לא מספיק כדי להיות שחקן טופ יורוליג .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 29 מרץ 2016, 13:28

לא יודע אם זה נכון , אבל אם כן , אז זה מעודד.

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

מכבי ת"א דייקה ב-7/19 ממעבר לקשת, לצד 14/17 מקו העונשין כאשר מי שצפה מהצד היה טיילור רוצ'סטי, שבכלל נבחר אשתקד לסקורר המוביל ביבשת, אבל לא הצדיק את החתמתו בת"א, ובפגרה הקרובה, כפי שפרסמנו ב-ONE בחודש ינואר, יתפשר כלכלית עם הצהובים ויעזוב.
אם בזמנו עתידו של המתאזרח במכבי ת"א היה תלוי בזהות המאמן, אזי שעכשיו בהנהלה הבינו פה אחד כי אין ברירה אלא לבנות את הסגל בלעדיו.

הגארד, כזכור, חתם על חוזה לשלוש עונות בפורמט של שנתיים מובטחות פלוס אופציה לעונה שלישית בשווי של למעלה ממיליון דולרים נטו לעונה, אולם במשחקי "ניצחון חובה" בקלאסיקו מול הפועל ירושלים, רוצ'סטי נעצר שלוש פעמים העונה על סקור חד-ספרתי ואיכזב. "מול אשדוד היה תורו לשבת במסגרת הרוטציה של השחקנים, אבל זה לא כ"כ רלוונטי. ז'אן טבק לא יכול לראות אותו", אמר גורם ל-ONE.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2016, 13:37

לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 29 מרץ 2016, 13:39

MTA2311 כתב:לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.

וכי למה? במה הוא עולה על מקל למעט קליעה מ 3? הוא שומר יותר טוב? מנהל משחק יותר טוב? חודר יותר טוב לסל?
אל תשכח ששנה הבאה הוא עולה כפול , דהיינו 2 מליון!!
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2016, 13:42

ankram כתב:

וכי למה? במה הוא עולה על מקל למעט קליעה מ 3? הוא שומר יותר טוב? מנהל משחק יותר טוב? חודר יותר טוב לסל?

1. כי כשהוא היה טוב הקבוצה נראתה יותר טוב.
2. כי לא בא לי על מקל כשחקן המוביל בקו האחורי עוד עונה, וזה בדיוק מה שיקרה. רותסטי עוד יכול בקונסטלציה מסויימת לעלות מהספסל ולהיות כלי התקפי משלים. מקל לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 29 מרץ 2016, 14:11

MTA2311 כתב:
ankram כתב:

1. כי כשהוא היה טוב הקבוצה נראתה יותר טוב.
2. כי לא בא לי על מקל כשחקן המוביל בקו האחורי עוד עונה, וזה בדיוק מה שיקרה. רותסטי עוד יכול בקונסטלציה מסויימת לעלות מהספסל ולהיות כלי התקפי משלים. מקל לא.

א. צא מנקודת הנחה שמקל הוא החתמה אסטרטגית לשנים הבאות , ואין סיכוי שישוחרר סתם ככה , אז אתה יכול להיות עצבני על זה , אבל אין לך מה לשגות באשליות.
ב. הקבוצה נראתה יותר טוב , בין השאר כי היה לה שחקן מטרה בצבע (אוננוקו) שאמנם היה שחקן חרא , אבל לפחות היה יכול לתפוס מקום בצבע ולרכז קצת הגנה , ודווין עוד שיחק , מקל אחרי שהוחתם למעשה שיחק הרבה משחקים ללא גבוהים כלל (אוננוקו שוחרר , אמבקווה נכנס לשלב הכאבים בברך , סמית כנ"ל , אופייבו לא אפוי מרגע החתמתו)
ג. רוצ'סטי לא יכול בשום קונסטלציה לעלות מהספסל ולהיות כלי התקפי משלים , ולאורך הקרייריה שלו הוא הוכיח שהוא יכול לבוא לידי ביטוי אך ורק כמנהיג הקבוצה הבלתי מעורער , והשחקן המוביל בה , לא ככינור שני ולא כשחקן ספסל.
ד. לפחות מקל מגיע למשחקים "גדולים" , גמר הגביע רשום על שמו יחד עם דווין , רוצ'סטי בעיקר הוכיח שהוא לא מסתדר במשחקים פיסיים , ולמעט אותו רבע גמר מול חיפה , בו קלע את סל הנצחון , הוא לא הופיע ביותר מדי משחקים
ה. אני לא יכול לקבל את זה שיש שחקן במכבי שעולה מהספסל וכל מה שהוא יודע זה לזרוק מ 3 ותו לא , לא הגנה , לא חדירה , לא כלום , די והותר שיש לנו איזה סילבן לאנסברג כזה.
ו. אתה באמת מעוניין לשרוף 2 מליון על שחקן מחליף שהוא אינסטאנט אופנס (למשחקים לא חשובים\לא פיסיים בלבד) בלבד? יש לנו איזו באר של כסף שאני לא מודע לה? די והותר שיש לנו את דווין על הטיקט הזה(לכאורה)
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2016, 14:17

ברור שמקל לפניו. שחקן פח של קבוצות קטנות. טוב שעוזב. נקסט. רבאק, אפילו ברתולומאו מתאזרח טוב ממנו.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2016, 14:23

לא מקל ולא רוצסטי הם שחקנים מובילים ברמת יורוליג. אם אחד מהם יכול להתרגל לעלות מהספסל, זה רוצסטי בהתחשב בסט התכונות שלו.
אם כבר הזכרת את גמר הגביע, אז רוצסטי היה האקס פאקטור במשחק ההוא. בלי התפוקה שלו כשהמשחק עוד היה חי זה היה סיפור אחר לגמרי.
רוצסטי לא עולה 2 מיליון. הוא עולה בדיוק כמו מקל, והוא שחקן טוב יותר.
ד"א, כשרוצסטי היה טוב, הוא עשה הרבה יותר מרק לזרוק מבחוץ. הוא ניהל את המשחק הרבה יותר טוב מאיך שמקל מנהל עכשיו, ואפילו בלי לכדרר 20 שניות כל התקפה.

מקל לעולם לא יוכל להיות פחות מהשחקן המוביל בקו האחורי. הוא צריך את הכדור, הוא צריך לעשות אתה הפיק אנד רול והוא צריך להרגיש מהמאמן שהקבוצה שלו. יש פה כאלה שחושבים שזה יספיק ברמת יורוליג, אני חושב שלא. אני בספק אם אתה לא מסכים איתי פה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2016, 14:26

ועוד משהו. אם ההחתמות האסטרטגיות של המועדון הזה הן מקל והנדריקס, כדאי לחשוב על אסטרטגיה אלטרנטיבית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2016, 14:31

MTA2311 כתב:ועוד משהו. אם ההחתמות האסטרטגיות של המועדון הזה הן מקל והנדריקס, כדאי לחשוב על אסטרטגיה אלטרנטיבית.

חשבתי שתסיים את המשפט הזה במשחק מילים יותר מתוחכם ועוקצני
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2016, 14:42

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ועוד משהו. אם ההחתמות האסטרטגיות של המועדון הזה הן מקל והנדריקס, כדאי לחשוב על אסטרטגיה אלטרנטיבית.

חשבתי שתסיים את המשפט הזה במשחק מילים יותר מתוחכם ועוקצני

קשה לי מאוד לפספס הזדמנות לאכזב אותך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 מרץ 2016, 15:04

לא מבין איך אפשר לומר דבר כזה.
חוץ מקליעת שלשות אין לרוצ'סטי שום יתרון על מקל.
מקל צעיר יותר, מגוון יותר, חזק יותר, שומר טוב (הרבה) יותר. ישראלי, שחקן בית של מכבי שהקהל יכול להתחבר אליו.
מקל השיג חוזה ב- NBA ואף היה טוב לפרקים. לולא הפציעה שקטעה הופעות טובות שלו, כנראה היה מסיים שם את החוזה.
רוצ'סטי לא מחזיק מעמד יותר מעונה אחת בקבוצה לכל אורך הקריירה, שלא נדבר על זה שהוא קורס לחלוטין בגלל ששחקן אחר מקבל יותר תשומת לב ממנו.
פשוט שחקן אפס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 29 מרץ 2016, 16:32

MTA2311 כתב:לא מקל ולא רוצסטי הם שחקנים מובילים ברמת יורוליג. אם אחד מהם יכול להתרגל לעלות מהספסל, זה רוצסטי בהתחשב בסט התכונות שלו.
אם כבר הזכרת את גמר הגביע, אז רוצסטי היה האקס פאקטור במשחק ההוא. בלי התפוקה שלו כשהמשחק עוד היה חי זה היה סיפור אחר לגמרי.
רוצסטי לא עולה 2 מיליון. הוא עולה בדיוק כמו מקל, והוא שחקן טוב יותר.
ד"א, כשרוצסטי היה טוב, הוא עשה הרבה יותר מרק לזרוק מבחוץ. הוא ניהל את המשחק הרבה יותר טוב מאיך שמקל מנהל עכשיו, ואפילו בלי לכדרר 20 שניות כל התקפה.

מקל לעולם לא יוכל להיות פחות מהשחקן המוביל בקו האחורי. הוא צריך את הכדור, הוא צריך לעשות אתה הפיק אנד רול והוא צריך להרגיש מהמאמן שהקבוצה שלו. יש פה כאלה שחושבים שזה יספיק ברמת יורוליג, אני חושב שלא. אני בספק אם אתה לא מסכים איתי פה.

ראיתי את מקל באליפות אירופה , לא השתכנעתי שהוא אוהב לכדרר בשביל לכדרר , והיו עוד מהלכים אצל המאמן הלאומי שהם לא פיק נ רול , השתמשו במקל לפוסט אפ , השתמשו בו לחיתוך , השתמשו בו לעוד דברים.
אם טבק יישאר , זהות הרכז לא תהיה רלוונטית זאת תהיה קבוצה מחורבנת גם אם ישחקו בה שחקנים של מליון וחצי ומעלה.
אם יגיע מאמן בעל שיעור קומה , הוא יוציא את הכדור מהידיים של מקל , ישחק עוד תרגילים מלבד פיק נ רול , ואז תוכל לראות מה מקל שווה.
אני מסכים איתך שאם מקל יעשה את אותם הדברים שהוא עושה השנה תחת טבק , זה לא יתאים ליורוליג , אני גם לא חושב שזה יתאים ליורוקאפ , אבל במקרה דנן , עם מאמן זבל , הזהות של השחקן לא רלוונטית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2016, 17:02

מקל, אוחיון
מלקולם דילייני, דה קולו, לאנדסברג
ווימס, פניני
קאוזמינסקאס, בנדר, מושון יעקוסי
וסלי, איתי שגב, שגב משה אקספרס
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.