24 מרץ 2016, 16:24
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ankram כתב:LIAV10 כתב:קשה להיות עדין עם סגל כזה.
יורוקאפ קלאסי.
ואללה ? ברמה של ניז'ני? שטרסבורג? כי זה יורוקאפ קלאסי.
אתה חייב לקחת בחשבון שמקל,אוחיון,הנדריקס ושגב בוודאות נשארים , ואני לא הייתי מוציא מכלל אפשרות שגם אמבקווה,פניני,לאנסברג וסמית'.
בוא נראה אותך מוציא משהוא יותר מהסגל שלי (שכמובן צריך להיות ריאלים , דהיינו לא לכתוב שמות כמו תיאודוסיץ',דה קולו, סוני ווימס..)
די איבדתי עניין האמת.
נראה אולי בקיץ.
שמע, יש לך את התחת הכי גדול שראיתי.
בשנתיים שאתה בצבא ולא יכול לראות משחקים המועדון איבד רלוונטיות בכל רמה שהוא משתתף בה.
לא בטוח שהבנתי את הביטוי ״התחת הכי גדול״, אנא הסבר לי.
24 מרץ 2016, 16:25
yzafrir כתב:אנקראם , טוב שכתבת בתחילת התאור "עזבו אתכם משמות " , ככה חסכת ממני את התגובות על השמות שהזכרת. בו הסכם את זה בלא מסכים איתך כמעט על אף שחקן.
למה לוותר להנהלה ולא לדרוש יותר ?
הייתי הולך על משהו כזה :
עמדה 1 : מקל , יוגב
עמדה 2 : גאודלוק , וויליאמס , דאוסן
עמדה 3: ג'ף טיילור , פניני
עמדה 4: תומפקינס , אוסטין דיי ,שגב (גם ל-5)
עמדה 5: אומיץ' , הנדריקס
אפשריות נוספות , לעמדה 2 להחתים קומבוגארד שיוכל לרכז במידת הצורך במקום גאודלוק .
בעמדה 3 גם האניקאט הוא אופציה טובה
בעמדה 4 יהיה יותר קל להחתים את תומפקינס מאשר את מילר שנמצא בעליה .
בעמדה 5 יש הרבה אופציות טובות חוץ מאומיץ' כמו דובלייביץ' והמילטון או אפילו אייברסון מקארשיאקה . לדעתי גם קוזמיץ' שלא ממש פורח בפאו הוא אופציה מעניינת...
הכסף הגדול צריך ללכת על גארד וסנטר ( משהו כמו 3-4 מיליון) , שאר הזרים זה בערך עד מיליון לכל אחד.
25 מרץ 2016, 15:56
ankram כתב:yzafrir כתב:אנקראם , טוב שכתבת בתחילת התאור "עזבו אתכם משמות " , ככה חסכת ממני את התגובות על השמות שהזכרת. בו הסכם את זה בלא מסכים איתך כמעט על אף שחקן.
למה לוותר להנהלה ולא לדרוש יותר ?
הייתי הולך על משהו כזה :
עמדה 1 : מקל , יוגב
עמדה 2 : גאודלוק , וויליאמס , דאוסן
עמדה 3: ג'ף טיילור , פניני
עמדה 4: תומפקינס , אוסטין דיי ,שגב (גם ל-5)
עמדה 5: אומיץ' , הנדריקס
אפשריות נוספות , לעמדה 2 להחתים קומבוגארד שיוכל לרכז במידת הצורך במקום גאודלוק .
בעמדה 3 גם האניקאט הוא אופציה טובה
בעמדה 4 יהיה יותר קל להחתים את תומפקינס מאשר את מילר שנמצא בעליה .
בעמדה 5 יש הרבה אופציות טובות חוץ מאומיץ' כמו דובלייביץ' והמילטון או אפילו אייברסון מקארשיאקה . לדעתי גם קוזמיץ' שלא ממש פורח בפאו הוא אופציה מעניינת...
הכסף הגדול צריך ללכת על גארד וסנטר ( משהו כמו 3-4 מיליון) , שאר הזרים זה בערך עד מיליון לכל אחד.
גאודלוק לא פחות מ2 מליון וחתם בnba. מי זה הקומבו גארד במקומו? שיכול לרכז?
דאוסון לא יבוא להיות יבזורי 2 ובטח שלא מחליף שלישי. גג מחליף.
פניני מחליף ראשון לעמדה3???? הצחקת אותי. הבחור שנה שעברה קרע את המיניסקוס ומה שנשאר ממנו מהשנה ואילך זה קלעי שלשות לא רע ותו לא , הוא בקושי יכול לעשות ספרינט מצד אחד של המגרש לשני.
גם טיילר הוא לא כזה שוס. האניקט בוודאי עולה עליו , בטח התקפית.
תומפקינס לאור העונה האחרונה שלו בריאל מסתמן כסטרץ' 4 לא הכי מלוטש בעולם , הוא גם לא שומר כזה גדול , ומאד לא יציב
אומיץ׳ בחירה טובה. קוזמיץ׳ הוא בדיחה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
25 מרץ 2016, 16:33
26 מרץ 2016, 10:25
ankram כתב:אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.
27 מרץ 2016, 15:37
yzafrir כתב:ankram כתב:אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.
תתפלא אבל את הנגה אני מכיר מאז העונה שלו במנרסה ולא רק מהמשחק האחרון שלו ביורוליג...
כשמדובר בקליעה , אין דבר יותר מדויק מסטט' . תבדוק בעצמך ותגלה שדיברת שטויות , אפילו במשחק האחרון הוא קלע 1/5 מהשלוש...קלעי גדול !!!
שחקן הגנה ושבנוי על התלהבות הוא כן אבל זה לא הופך אותו לראוי למכבי....
27 מרץ 2016, 18:19
ankram כתב:yzafrir כתב:ankram כתב:אני רואה שכמו אבי אבן אתה מסתכל רק על סטאטיסטיקות, ככה הוא הביא את היינס ופאבריני. הנגה קולע שלשות טוב בטופ16 מול יריבות שמכבי לא עוברת מולם את החצי. הוא שומר נפלא. מאד מזכיר את אידסון עם היכולת שלו לכסות על כולם בהגנה וטס למתפרצות כמו רנדל על ספידים. אחלה שחקן. אומנם ממבט עיניים ולא על סמך סטאטיסטיקה אבל אני מעדיף ככה.
תתפלא אבל את הנגה אני מכיר מאז העונה שלו במנרסה ולא רק מהמשחק האחרון שלו ביורוליג...
כשמדובר בקליעה , אין דבר יותר מדויק מסטט' . תבדוק בעצמך ותגלה שדיברת שטויות , אפילו במשחק האחרון הוא קלע 1/5 מהשלוש...קלעי גדול !!!
שחקן הגנה ושבנוי על התלהבות הוא כן אבל זה לא הופך אותו לראוי למכבי....
בטופ16 הוא מדורג:
3 בחסימות,ריבאונד הגנה,חטיפות - יעני שחקן הגנה אדיר.
בעשיריה הראשונה במדד , 5 בריבאונד כולל , וכל זה שיפור רציני לעומת העונה הרגילה , הוא לא דיויד בלו מה 3 , אבל יודע לקלוע משם , אם כי לא לוקח יותר מדי זריקות.
תן לי הרבה שחקנים שדופקים מדד 30 מול צסק"א ,סופר אתלט , לי בא שהוא יגיע למכבי , אתה מוזמן לפנטז על סוני ווימס.
29 מרץ 2016, 13:28
29 מרץ 2016, 13:37
29 מרץ 2016, 13:39
MTA2311 כתב:לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.
29 מרץ 2016, 13:42
ankram כתב:MTA2311 כתב:לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.
וכי למה? במה הוא עולה על מקל למעט קליעה מ 3? הוא שומר יותר טוב? מנהל משחק יותר טוב? חודר יותר טוב לסל?
29 מרץ 2016, 14:11
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.
וכי למה? במה הוא עולה על מקל למעט קליעה מ 3? הוא שומר יותר טוב? מנהל משחק יותר טוב? חודר יותר טוב לסל?
1. כי כשהוא היה טוב הקבוצה נראתה יותר טוב.
2. כי לא בא לי על מקל כשחקן המוביל בקו האחורי עוד עונה, וזה בדיוק מה שיקרה. רותסטי עוד יכול בקונסטלציה מסויימת לעלות מהספסל ולהיות כלי התקפי משלים. מקל לא.
29 מרץ 2016, 14:17
29 מרץ 2016, 14:23
29 מרץ 2016, 14:26
29 מרץ 2016, 14:31
MTA2311 כתב:ועוד משהו. אם ההחתמות האסטרטגיות של המועדון הזה הן מקל והנדריקס, כדאי לחשוב על אסטרטגיה אלטרנטיבית.
29 מרץ 2016, 14:42
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ועוד משהו. אם ההחתמות האסטרטגיות של המועדון הזה הן מקל והנדריקס, כדאי לחשוב על אסטרטגיה אלטרנטיבית.
חשבתי שתסיים את המשפט הזה במשחק מילים יותר מתוחכם ועוקצני
29 מרץ 2016, 15:04
MTA2311 כתב:לוקח אותו לפני מקל בכל יום נתון.
29 מרץ 2016, 16:32
MTA2311 כתב:לא מקל ולא רוצסטי הם שחקנים מובילים ברמת יורוליג. אם אחד מהם יכול להתרגל לעלות מהספסל, זה רוצסטי בהתחשב בסט התכונות שלו.
אם כבר הזכרת את גמר הגביע, אז רוצסטי היה האקס פאקטור במשחק ההוא. בלי התפוקה שלו כשהמשחק עוד היה חי זה היה סיפור אחר לגמרי.
רוצסטי לא עולה 2 מיליון. הוא עולה בדיוק כמו מקל, והוא שחקן טוב יותר.
ד"א, כשרוצסטי היה טוב, הוא עשה הרבה יותר מרק לזרוק מבחוץ. הוא ניהל את המשחק הרבה יותר טוב מאיך שמקל מנהל עכשיו, ואפילו בלי לכדרר 20 שניות כל התקפה.
מקל לעולם לא יוכל להיות פחות מהשחקן המוביל בקו האחורי. הוא צריך את הכדור, הוא צריך לעשות אתה הפיק אנד רול והוא צריך להרגיש מהמאמן שהקבוצה שלו. יש פה כאלה שחושבים שזה יספיק ברמת יורוליג, אני חושב שלא. אני בספק אם אתה לא מסכים איתי פה.
29 מרץ 2016, 17:02