המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אם סרפין מגיע זה אומר שציברס הוא הסנטר המחליף.
אני זוכר אותו ב-2011 בזמן הלוקאווט בקאחה לבוראל והוא היה מצויין למרות שהיה צעיר יחסית...
felix_r כתב:yzafrir כתב:אם סרפין מגיע זה אומר שציברס הוא הסנטר המחליף.
אני זוכר אותו ב-2011 בזמן הלוקאווט בקאחה לבוראל והוא היה מצויין למרות שהיה צעיר יחסית...
מאיפה בכלל המידע, שספרין יכול להגיע?
Holiday_Armadillo כתב:התקציב אף פעם לא בעיה כשאין מצב שהשחקן יגיע
החציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:סראפין ותמואס רובינסלאון הם המועמדים המובילים ואם אחד מהם יגיע זה וואו.מועמדים בעדיפות נמוכה יותר הם כמו שציינת קורי ג'פרסון ואלאדה אמינו ששיחק באילת שלו סעיף יציאה ליורוליג מהקבוצה הלבנונית שסיכם
זו קביעה שלך או שיש לזה איזשהו ביסוס?
חתיכת הבדל ענק בין תומאס רובינסון לאלאדה אמינו. רובינסון השחקן הכי טוב ברשימה הזאת ואם להשקיע במישהו כסף אז אני שם את הצ'יפים עליו.
Blondjam כתב:החציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:סראפין ותמואס רובינסלאון הם המועמדים המובילים ואם אחד מהם יגיע זה וואו.מועמדים בעדיפות נמוכה יותר הם כמו שציינת קורי ג'פרסון ואלאדה אמינו ששיחק באילת שלו סעיף יציאה ליורוליג מהקבוצה הלבנונית שסיכם
חתיכת הבדל ענק בין תומאס רובינסון לאלאדה אמינו. רובינסון השחקן הכי טוב ברשימה הזאת ואם להשקיע במישהו כסף אז אני שם את הצ'יפים עליו.
אני אומר לך אך ורק דברים מבוססים.רובינסון עדיפות ראשונה אך מעדיף למצות את כל האפשרויות בנבא.אמור להחזיר תשובה תוך מספר ימים.לגבי סרפין השחקן מבקש למעלה ממיליון דולר ואיתו זה יותר נושא כספי. לגבי אמינו וגפרסון אלו האופציות בתחתית הרשימה ולא יודע אם יילכו עליהם או שמא ימתינו לאוקטובר.אני חושב שרובינסון הכי מתאים מבחינה מקצועית ואגב לא תהיה שום בעיה איתו מבחינה כספית אם יחליט להגיע.בסביבות 800 אלף דולר ממה שהבנתי
londoner כתב:Holiday_Armadillo כתב:התקציב אף פעם לא בעיה כשאין מצב שהשחקן יגיע
Perhaps. But it is also obvious that previous reports as if Maccabi will sign the last 2 players with a budget of 600-700k USD for both were ridiculous. More like 1-1.3M is realistic. 400k for Rudd leaves a healthy budget for a solid 5. I actually think that a player in caliber (and price) of Seraphin is more likely to join than a gamble from the D-league for 300k.
MTA2311 כתב:שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.
londoner כתב:MTA2311 כתב:שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.
Of course, that would be silly but t also proves that the club is ready to spend money on the right player rather than setting a low budget no matter what.
שמואל1 כתב:עם סראפין או רובינסון מכבי קבוצת פיינל פור. קדימה פדרמן לפתוח את הכיס.
Blondjam כתב:החציל האצטקי כתב:Blondjam כתב:סראפין ותמואס רובינסלאון הם המועמדים המובילים ואם אחד מהם יגיע זה וואו.מועמדים בעדיפות נמוכה יותר הם כמו שציינת קורי ג'פרסון ואלאדה אמינו ששיחק באילת שלו סעיף יציאה ליורוליג מהקבוצה הלבנונית שסיכם
אני אומר לך אך ורק דברים מבוססים.רובינסון עדיפות ראשונה אך מעדיף למצות את כל האפשרויות בנבא.אמור להחזיר תשובה תוך מספר ימים.לגבי סרפין השחקן מבקש למעלה ממיליון דולר ואיתו זה יותר נושא כספי. לגבי אמינו וגפרסון אלו האופציות בתחתית הרשימה ולא יודע אם יילכו עליהם או שמא ימתינו לאוקטובר.אני חושב שרובינסון הכי מתאים מבחינה מקצועית ואגב לא תהיה שום בעיה איתו מבחינה כספית אם יחליט להגיע.בסביבות 800 אלף דולר ממה שהבנתי
Nadav#30 כתב:londoner כתב:MTA2311 כתב:שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.
Of course, that would be silly but t also proves that the club is ready to spend money on the right player rather than setting a low budget no matter what.
This is very encouraging. Maccabi's management is working this year with discretion.
MTA2311 כתב:Nadav#30 כתב:londoner כתב:MTA2311 כתב:שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.
This is very encouraging. Maccabi's management is working this year with discretion.
אתה רוצה שאורי ימות? מספיק משתמש אחד שהוא לא מבין את ההודעות שלו בפורום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־6 אורחים