ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 14:41

בכל מקרה אני מניח שההחתמה הבאה תהיה בסביבות אוקטובר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אוגוסט 2016, 14:44

אם סרפין מגיע זה אומר שציברס הוא הסנטר המחליף.
אני זוכר אותו ב-2011 בזמן הלוקאווט בקאחה לבוראל והוא היה מצויין למרות שהיה צעיר יחסית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2016, 14:51

yzafrir כתב:אם סרפין מגיע זה אומר שציברס הוא הסנטר המחליף.
אני זוכר אותו ב-2011 בזמן הלוקאווט בקאחה לבוראל והוא היה מצויין למרות שהיה צעיר יחסית...

מאיפה בכלל המידע, שספרין יכול להגיע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2016, 14:52

http://www.basketballinsiders.com/thoma ... situation/
כתבה מאוד מחמיאה על רובינסון, כולל ציטוטים של מאמנים ושחקנים.

ויתר על מיליון דולר מובטחים בברוקלין (אופציית שחקן), בדומה לשיין לארקין (שויתר על מיליון וחצי). אולי זה אפשרי.
מצד שני, עושה רושם שהספרס באמת בעניין, אז כנראה שלא. גם כל הדיבורים על כך שהוא רוצה לאמץ נישה של רול פלייר ובא צנוע יותר לא מבשרים על זה שהוא בכיוון.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 18 אוגוסט 2016, 14:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי londoner » 18 אוגוסט 2016, 14:53

felix_r כתב:
yzafrir כתב:אם סרפין מגיע זה אומר שציברס הוא הסנטר המחליף.

מאיפה בכלל המידע, שספרין יכול להגיע?

http://sports.walla.co.il/item/2989346

Apparently, budget isn't an issue. What a "surprise"....
londoner

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2016, 14:55

התקציב אף פעם לא בעיה כשאין מצב שהשחקן יגיע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי londoner » 18 אוגוסט 2016, 15:02

Holiday_Armadillo כתב:התקציב אף פעם לא בעיה כשאין מצב שהשחקן יגיע

Perhaps. But it is also obvious that previous reports as if Maccabi will sign the last 2 players with a budget of 600-700k USD for both were ridiculous. More like 1-1.3M is realistic. 400k for Rudd leaves a healthy budget for a solid 5. I actually think that a player in caliber (and price) of Seraphin is more likely to join than a gamble from the D-league for 300k.
londoner

הודעהעל ידי נמרצהוב » 18 אוגוסט 2016, 15:03

יש דיבור אמיתי על רובינסון או שהכל סתם חלומות רטובים
נמרצהוב

הודעהעל ידי Blondjam » 18 אוגוסט 2016, 15:07

החציל האצטקי כתב:
Blondjam כתב:סראפין ותמואס רובינסלאון הם המועמדים המובילים ואם אחד מהם יגיע זה וואו.מועמדים בעדיפות נמוכה יותר הם כמו שציינת קורי ג'פרסון ואלאדה אמינו ששיחק באילת שלו סעיף יציאה ליורוליג מהקבוצה הלבנונית שסיכם

זו קביעה שלך או שיש לזה איזשהו ביסוס?
חתיכת הבדל ענק בין תומאס רובינסון לאלאדה אמינו. רובינסון השחקן הכי טוב ברשימה הזאת ואם להשקיע במישהו כסף אז אני שם את הצ'יפים עליו.

אני אומר לך אך ורק דברים מבוססים.רובינסון עדיפות ראשונה אך מעדיף למצות את כל האפשרויות בנבא.אמור להחזיר תשובה תוך מספר ימים.לגבי סרפין השחקן מבקש למעלה ממיליון דולר ואיתו זה יותר נושא כספי. לגבי אמינו וגפרסון אלו האופציות בתחתית הרשימה ולא יודע אם יילכו עליהם או שמא ימתינו לאוקטובר.אני חושב שרובינסון הכי מתאים מבחינה מקצועית ואגב לא תהיה שום בעיה איתו מבחינה כספית אם יחליט להגיע.בסביבות 800 אלף דולר ממה שהבנתי
Blondjam

הודעהעל ידי נמרצהוב » 18 אוגוסט 2016, 15:14

Blondjam כתב:
החציל האצטקי כתב:
Blondjam כתב:סראפין ותמואס רובינסלאון הם המועמדים המובילים ואם אחד מהם יגיע זה וואו.מועמדים בעדיפות נמוכה יותר הם כמו שציינת קורי ג'פרסון ואלאדה אמינו ששיחק באילת שלו סעיף יציאה ליורוליג מהקבוצה הלבנונית שסיכם

חתיכת הבדל ענק בין תומאס רובינסון לאלאדה אמינו. רובינסון השחקן הכי טוב ברשימה הזאת ואם להשקיע במישהו כסף אז אני שם את הצ'יפים עליו.

אני אומר לך אך ורק דברים מבוססים.רובינסון עדיפות ראשונה אך מעדיף למצות את כל האפשרויות בנבא.אמור להחזיר תשובה תוך מספר ימים.לגבי סרפין השחקן מבקש למעלה ממיליון דולר ואיתו זה יותר נושא כספי. לגבי אמינו וגפרסון אלו האופציות בתחתית הרשימה ולא יודע אם יילכו עליהם או שמא ימתינו לאוקטובר.אני חושב שרובינסון הכי מתאים מבחינה מקצועית ואגב לא תהיה שום בעיה איתו מבחינה כספית אם יחליט להגיע.בסביבות 800 אלף דולר ממה שהבנתי

רובינסון זה מפלצת!
אבל די בטוח שישחק העונה בNBA הרבה קבוצות מעוניינות בו
נמרצהוב

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 אוגוסט 2016, 15:51

londoner כתב:
Holiday_Armadillo כתב:התקציב אף פעם לא בעיה כשאין מצב שהשחקן יגיע

Perhaps. But it is also obvious that previous reports as if Maccabi will sign the last 2 players with a budget of 600-700k USD for both were ridiculous. More like 1-1.3M is realistic. 400k for Rudd leaves a healthy budget for a solid 5. I actually think that a player in caliber (and price) of Seraphin is more likely to join than a gamble from the D-league for 300k.

אני דווקא חושב ההפך, לא אתפלא אם יגיע שחקן של 450-500k מקסימום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 15:52

שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי londoner » 18 אוגוסט 2016, 16:10

MTA2311 כתב:שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.

Of course, that would be silly but t also proves that the club is ready to spend money on the right player rather than setting a low budget no matter what.
londoner

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2016, 16:23

עם סראפין או רובינסון מכבי קבוצת פיינל פור. קדימה פדרמן לפתוח את הכיס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 18 אוגוסט 2016, 16:26

londoner כתב:
MTA2311 כתב:שתי הסיטואציות לא יפתיעו. מניח שלמכבי יש את המועמדים הספציפיים שהיא מוכנה לשלם להם סכומים גבוהים, במידה וזה לא ילך לא יוציאו כסף בכוח.

Of course, that would be silly but t also proves that the club is ready to spend money on the right player rather than setting a low budget no matter what.

This is very encouraging. Maccabi's management is working this year with discretion.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי Chen » 18 אוגוסט 2016, 16:27

סראפין זה לא מה שאנחנו צריכים, יש לו הרבה איכויות שיש גם לצירבס ולפי מה שראיתי בסרטונים זה לא הקפיץ ההגנתי שאנחנו צריכים, אבל אם מביאים לכאן שחקן ברמה כזאת אי אפשר להתלונן. רובינסון זה כיוון יותר טוב אבל הסיכוי לראות אותו נמוך בהרבה לדעתי, שניהם גם מאוד יקרים אבל מכבי באמת תוכל להציע להם הצעות נדיבות יותר- במקום 350K יציעו 700K וזה עדיין רחוק ממה שהם ראויים להרוויח.

בכל מקרה אני חושב שהסנטר שיבוא יהיה צריך לתת את רוב הדקות בעמדה, לא רואה את צירבס עושה יותר מ20 דקות ולא בגלל כושר, אלא בגלל שאתה מכניס שחקן כזה אתה משנה סגנון משחק.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 18 אוגוסט 2016, 17:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2016, 16:27

שמואל1 כתב:עם סראפין או רובינסון מכבי קבוצת פיינל פור. קדימה פדרמן לפתוח את הכיס.

ממש :fe:
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי A_P_18 » 18 אוגוסט 2016, 16:29

Blondjam כתב:
החציל האצטקי כתב:

אני דווקא חושב שמי שהכי מתאים כרגע הוא קורי ג'פרסון , אומנם סארפין ורובינסון טובים ממנו אבל לפי דעתי ג'פרסון הוא בדיוק החתיכה החסרה להשלים את הפאזל כיוון שהוא יכול לשחק גם ליד צירבס במקרה שיהיו קשיים עם ראד כ4.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2016, 16:29

Nadav#30 כתב:
londoner כתב:

This is very encouraging. Maccabi's management is working this year with discretion.

אתה רוצה שאורי ימות? מספיק משתמש אחד שהוא לא מבין את ההודעות שלו בפורום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 18 אוגוסט 2016, 16:37

MTA2311 כתב:
Nadav#30 כתב:
londoner כתב:

אתה רוצה שאורי ימות? מספיק משתמש אחד שהוא לא מבין את ההודעות שלו בפורום.

למה, יש שם מספיק אותיות כדי לכתוב Kibush. הוא מבין מצויין אנגלית, למה ככה לזלזל?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים