Rampel כתב:זוס 3 פותח.. איך עברת מזה שתאודוסיץ' צריך להיות פה לזוס כ-3 פותח? רבאק אראל כל ליגת הקיץ קטלת את מילר-מקינטייר ואתה רוצה בחמישיה את זוסמן שהיה פשוט מביך?Jack55 כתב:גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:
זו לא עמדה 3 חלשה בכלל.
כספי יכול לשחק 3
ומביאים שחקן נגיד כמו סטאוסקס שיכול לשחק גם 3.
עם סטאוסקאס אני מסכים..
הרבה שחקנים שיכולים לשחק 3 ואיכותיים מאוד.
זו תיהיה עמדה מאוד חזקה אם היא תראה ככה
זוסמן הולך לשחק הכי הרבה במכבי שנה הבאה בעמדה 3 לדעתי. בעיקר בגלל ההגנה
אם כספי יגיע, זוסמן יהיה ה3 הפותח שלנו בעונה הבאה בוודאות.
עכשיו כשמסתכלים על התמונה הכללית זה לא כזה סוף העולם שמילוש עזב ולסגל הזה עדיין יש פוטנציאל טוב להפוך למעולה, לעומת זאת אם כספי גם לא יגיע זאת כבר תהייה בעיה גדולה.
אם יצליחו באמת להביא לפה את גראנט, כספי, סטאוסקאס ועוד 2 שחקנים לקו הקדמי, זה יכול להיות סגל קטלני ביותר.
אני מת כבר לשמוע מי האופציות המובילות לקו הקדמי, בטח מחכים לחתימה של כספי ולסגור עם רכז ולאחר מכן יתמקדו בזה כי בינתיים אנחנו לא שומעים הרבה מהצד הזה.
הסווינגמן שמגיע צריך להיות ה-3 הפותח וזוסמן צריך פשוט להשלים אותו כשחקן 3&D (כשהוא יועיל בטובו גם לזרוק ולקלוע) מהספסל. ותכלס? מהספסל צריך לעלות אבדיה. זוסמן יכול להיות הפתרון ההגנתי לווילבקין ב-2.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי.
קודם כל לא אמרתי שאם זוסמן יפתח זה יהיה מעולה וזה מה שצריך להיות, אמרתי שלדעתי זה מה שיהיה כי ירצו לתת לו את ההזדמנות (לפחות בהתחלה) להוכיח את עצמו ולעשות את קפיצת המדרגה, ולאחר מכן יתאימו את הרוטציה לפי היכולת שלו בתחילת העונה.
ובדיוק כמו שגל גל כתב, זה שזוסמן יפתח ממש לא אומר שהוא יסיים את המשחק או יהיה מהמובילים, אבל אני כן חושב שיעלו לו את הדקות באופן משמעותי לכיוון ה15 דק' לפחות כל משחק ולכן גם יתנו לו את ההזדמנות לפתוח בתחילת העונה.
הוא יכול לפתוח ב3 לצידו של כספי וסקוטי מה שיהיה מצוין גם מבחינה הגנתית וגם מבחינת התאמה התקפית (שלשות וכו'), ואז הסווינגמן שיגיע בעמדה 2-3 יעלה מהספסל באמצע הרבע והוא גם זה שיסיים עם יותר דקות מבין השניים.
יכול להיות בכלל שהסווינגמן שיגיע יהיה יותר 2 מ3 ולכן יעדיפו לפתוח עם יובל ולאחר מכן לעלות את הסווינגמן מהספסל, אבל בגדול אני חושב שיתנו לו לפתוח בתחילת העונה בעיקר בשביל שיוכיח את עצמו ולראות אם הוא אכן מתאים והצליח לעשות את קפיצת המדרגה.
עכשיו בנוגע למילר-מקינטייר, אני חושב שהתבלבלת איתי כי אני בחיים לא דיברתי עליו בליגת הקיץ, היחיד שדיברתי עליו ועל הכישרון שלו הוא ג'בונטה גרין.
תמיד אמרתי שהוא אחלה של שחקן שלדעתי יכול להתפתח לרכז טוב ביורוליג בעתיד אבל שכרגע הוא לא בשל להיות רכז מוביל בקבוצה כמו מכבי.
בנוגע לזוסמן וליגת הקיץ, אני חושב שהוא שבצד ההגנתי הוא היה נחמד אבל מבחינה כללית הוא היה רע אין ספק, אבל זה בכלל לא משקף את מה שהוא, בליגת הקיץ הוא לא באמת היה מיועד למשהו, סתם עמד בפינה בהתקפות בלי לעשות כלום, תוסיף לזה את הלחץ, ההתרגשות והרצון להוכיח את עצמך בשביל להשיג חוזה בNBA ותקבל תוצאה לא משהו.
לעומת זאת במכבי יהיה לו מקום שהוא יודע מה הוא בסגל ותפקיד שהוא מיועד אליו, הוא ידע מה בדיוק הוא צריך לעשות בהתקפות ולא ינסה לקחת על עצמו יותר מדי איפה שלא צריך.
ועוד משהו, כמובן שזה לא צריך להיות שיקול בכלל אבל סתם נכניס את זה, אם זוסמן וכספי יפתחו ביחד ביורוליג לא יהיה לאף אחד בתקשורת מה להגיד רע על מכבי מבחינת ישראלים והצביון הישראלי וכל החרא הזה.
מה יותר טוב מ2 צברים שפותחים ביורוליג, גם כל האלה שרק מנסים לתפוס את מכבי בקטנות בקטעים האלה יהיו מרוצים