ת'רד המלפפונים V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3 - כספי בדרך

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2019, 03:42

Rampel כתב:
Jack55 כתב:
גל גל כתב:
my man כתב:
גל גל כתב:

זו לא עמדה 3 חלשה בכלל.
כספי יכול לשחק 3

ומביאים שחקן נגיד כמו סטאוסקס שיכול לשחק גם 3.

עם סטאוסקאס אני מסכים..

הרבה שחקנים שיכולים לשחק 3 ואיכותיים מאוד.

זו תיהיה עמדה מאוד חזקה אם היא תראה ככה

זוסמן הולך לשחק הכי הרבה במכבי שנה הבאה בעמדה 3 לדעתי. בעיקר בגלל ההגנה

אם כספי יגיע, זוסמן יהיה ה3 הפותח שלנו בעונה הבאה בוודאות.
עכשיו כשמסתכלים על התמונה הכללית זה לא כזה סוף העולם שמילוש עזב ולסגל הזה עדיין יש פוטנציאל טוב להפוך למעולה, לעומת זאת אם כספי גם לא יגיע זאת כבר תהייה בעיה גדולה.
אם יצליחו באמת להביא לפה את גראנט, כספי, סטאוסקאס ועוד 2 שחקנים לקו הקדמי, זה יכול להיות סגל קטלני ביותר.
אני מת כבר לשמוע מי האופציות המובילות לקו הקדמי, בטח מחכים לחתימה של כספי ולסגור עם רכז ולאחר מכן יתמקדו בזה כי בינתיים אנחנו לא שומעים הרבה מהצד הזה.
זוס 3 פותח.. איך עברת מזה שתאודוסיץ' צריך להיות פה לזוס כ-3 פותח? רבאק אראל כל ליגת הקיץ קטלת את מילר-מקינטייר ואתה רוצה בחמישיה את זוסמן שהיה פשוט מביך?

הסווינגמן שמגיע צריך להיות ה-3 הפותח וזוסמן צריך פשוט להשלים אותו כשחקן 3&D (כשהוא יועיל בטובו גם לזרוק ולקלוע) מהספסל. ותכלס? מהספסל צריך לעלות אבדיה. זוסמן יכול להיות הפתרון ההגנתי לווילבקין ב-2.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

נראה לי שלא הבנת למה התכוונתי.

קודם כל לא אמרתי שאם זוסמן יפתח זה יהיה מעולה וזה מה שצריך להיות, אמרתי שלדעתי זה מה שיהיה כי ירצו לתת לו את ההזדמנות (לפחות בהתחלה) להוכיח את עצמו ולעשות את קפיצת המדרגה, ולאחר מכן יתאימו את הרוטציה לפי היכולת שלו בתחילת העונה.
ובדיוק כמו שגל גל כתב, זה שזוסמן יפתח ממש לא אומר שהוא יסיים את המשחק או יהיה מהמובילים, אבל אני כן חושב שיעלו לו את הדקות באופן משמעותי לכיוון ה15 דק' לפחות כל משחק ולכן גם יתנו לו את ההזדמנות לפתוח בתחילת העונה.
הוא יכול לפתוח ב3 לצידו של כספי וסקוטי מה שיהיה מצוין גם מבחינה הגנתית וגם מבחינת התאמה התקפית (שלשות וכו'), ואז הסווינגמן שיגיע בעמדה 2-3 יעלה מהספסל באמצע הרבע והוא גם זה שיסיים עם יותר דקות מבין השניים.
יכול להיות בכלל שהסווינגמן שיגיע יהיה יותר 2 מ3 ולכן יעדיפו לפתוח עם יובל ולאחר מכן לעלות את הסווינגמן מהספסל, אבל בגדול אני חושב שיתנו לו לפתוח בתחילת העונה בעיקר בשביל שיוכיח את עצמו ולראות אם הוא אכן מתאים והצליח לעשות את קפיצת המדרגה.

עכשיו בנוגע למילר-מקינטייר, אני חושב שהתבלבלת איתי כי אני בחיים לא דיברתי עליו בליגת הקיץ, היחיד שדיברתי עליו ועל הכישרון שלו הוא ג'בונטה גרין.
תמיד אמרתי שהוא אחלה של שחקן שלדעתי יכול להתפתח לרכז טוב ביורוליג בעתיד אבל שכרגע הוא לא בשל להיות רכז מוביל בקבוצה כמו מכבי.
בנוגע לזוסמן וליגת הקיץ, אני חושב שהוא שבצד ההגנתי הוא היה נחמד אבל מבחינה כללית הוא היה רע אין ספק, אבל זה בכלל לא משקף את מה שהוא, בליגת הקיץ הוא לא באמת היה מיועד למשהו, סתם עמד בפינה בהתקפות בלי לעשות כלום, תוסיף לזה את הלחץ, ההתרגשות והרצון להוכיח את עצמך בשביל להשיג חוזה בNBA ותקבל תוצאה לא משהו.
לעומת זאת במכבי יהיה לו מקום שהוא יודע מה הוא בסגל ותפקיד שהוא מיועד אליו, הוא ידע מה בדיוק הוא צריך לעשות בהתקפות ולא ינסה לקחת על עצמו יותר מדי איפה שלא צריך.

ועוד משהו, כמובן שזה לא צריך להיות שיקול בכלל אבל סתם נכניס את זה, אם זוסמן וכספי יפתחו ביחד ביורוליג לא יהיה לאף אחד בתקשורת מה להגיד רע על מכבי מבחינת ישראלים והצביון הישראלי וכל החרא הזה.
מה יותר טוב מ2 צברים שפותחים ביורוליג, גם כל האלה שרק מנסים לתפוס את מכבי בקטנות בקטעים האלה יהיו מרוצים :laugh2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יולי 2019, 10:14

לפי ynet, כספי קרוב לסיכום במכבי. יש כבר הבנות כספיות - 3.9 מיליון דולר ל 3 שנים ותפקיד במועדון לאחר הפרישה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 45,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 יולי 2019, 10:24

מטופש בעיני להוציא סכום כזה על שחקן משלים , הוא יבוא על תקן של הכוכב של הקייץ וזה כל כך עצוב .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 14 יולי 2019, 11:10

מקאדו 3 כתב:מטופש בעיני להוציא סכום כזה על שחקן משלים , הוא יבוא על תקן של הכוכב של הקייץ וזה כל כך עצוב .

לא באמת חשבת שיבוא רכז על, נכון?
er79

הודעהעל ידי cifkcv » 14 יולי 2019, 11:30

ספורט 5:
חזית נוספת שבה מתרחשת עבודה מאחורי הקלעים היא מול דיאנדרה קיין. הגארד התראיין לערוץ הספורט לפני כשלושה שבועות ותקף את מכבי בטענה שעדיין לא הוגשה לו הצעה. ואולם, במכבי טוענים כי דווקא כן הוגשה לקיין הצעה נדיבה, עוד לפני הראיון, והתאכזבו שבחר לתקוף את מכבי, לטענתם כחלק מטקטיקה לנסות להשיג הצעה טובה יותר. למרות הכל, במכבי מאמינים כי קיין יישאר בסופו של דבר בצהוב.
מה מה מה מה?!
כבר באמת חשבתי שנפטרנו ממנו.
מה לעזאזאל קורה שם מה?
cifkcv

הודעהעל ידי er79 » 14 יולי 2019, 11:36

cifkcv כתב:ספורט 5:
חזית נוספת שבה מתרחשת עבודה מאחורי הקלעים היא מול דיאנדרה קיין. הגארד התראיין לערוץ הספורט לפני כשלושה שבועות ותקף את מכבי בטענה שעדיין לא הוגשה לו הצעה. ואולם, במכבי טוענים כי דווקא כן הוגשה לקיין הצעה נדיבה, עוד לפני הראיון, והתאכזבו שבחר לתקוף את מכבי, לטענתם כחלק מטקטיקה לנסות להשיג הצעה טובה יותר. למרות הכל, במכבי מאמינים כי קיין יישאר בסופו של דבר בצהוב.
מה מה מה מה?!
מה לעזאזאל קורה שם מה?

היה לי ברור שלא נפטרנו מהדרעק הזה. כל הכתבה הזאת עשתה לי חשק להקיא
er79

הודעהעל ידי MM3 » 14 יולי 2019, 11:40

מקאדו 3 כתב:מטופש בעיני להוציא סכום כזה על שחקן משלים , הוא יבוא על תקן של הכוכב של הקייץ וזה כל כך עצוב .

איזה שחקן nba שהגיע לאירופה לא היה שחקן משלים ?? בהגדרה אם הוא לא היה שחקן משלים הוא היה מקבל חוזה שאף קבוצה באירופה לא הייתה יכול לעמוד בו .
אתה יכול לא לאהוב את האופי שלו אבל במכבי הוא ממש לא יהיה שחקן משלים .. וכספי הוא החתמה מצוינת לעמדה 4 או 3.

האם זה מספיק ? לא . בוא נראה שבכלל זה יחתם.
MM3

הודעהעל ידי my man » 14 יולי 2019, 11:41

er79 כתב:
cifkcv כתב:ספורט 5:
מה מה מה מה?!
מה לעזאזאל קורה שם מה?

היה לי ברור שלא נפטרנו מהדרעק הזה. כל הכתבה הזאת עשתה לי חשק להקיא

נו כל עוד אין פרידה רשמית לא נפרדתם..כל נער צעיר לומד את זה על בשרו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין 2 » 14 יולי 2019, 12:03

קיין זה כמו נקודת חן מעצבנת שצומחת מחדש בכל פעם לאחר שאתה מסיר אותה. אי אפשר להיפטר מהאנטי כדורסל הזה.
התנין 2

הודעהעל ידי מני » 14 יולי 2019, 12:28

הפוך גוטה הפוך....
אם כבר להשאיר אז את רול וטיוס ולא את קלויארו וקיין.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי קובי » 14 יולי 2019, 12:45

התנין 2 כתב:קיין זה כמו נקודת חן מעצבנת שצומחת מחדש בכל פעם לאחר שאתה מסיר אותה. אי אפשר להיפטר מהאנטי כדורסל הזה.

איכס. למרות שהיית יכול להגדיל ולומר פלוּלה.

דבר שני גזענות.

שלישי, מירי רגב אומרת סרטן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2019, 13:10

שמואל1 כתב:לפי ynet, כספי קרוב לסיכום במכבי. יש כבר הבנות כספיות - 3.9 מיליון דולר ל 3 שנים ותפקיד במועדון לאחר הפרישה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 45,00.html

מצוין, 1.3 מיליון לעונה זה בדיוק הסכום שחשבתי שיסגרו ואני מרוצה לגמרי.
עכשיו רק שיחתום רשמית ונסגור את הסיפור הזה סופית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 יולי 2019, 13:13

"הכל יופי טופי". מדוע מכבי ת"א מתמהמהת עם הרכש?
ההאשטאג שנולד, הקשר בין תאודוסיץ' לבלאט, החוזה שהוצע לקיין, המגעים עם כספי והישועה שהגיעה מכיוון היורוליג. בעוד היריבות למפעל הבכיר של היבשת מרוקנות את השוק משחקנים בכירים, הצהובים נותרו עם וולטרס והרבה סימני שאלה. התשובה בקרוב?
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 19534.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2019, 13:19

שמואל1 כתב:"הכל יופי טופי". מדוע מכבי ת"א מתמהמהת עם הרכש?
ההאשטאג שנולד, הקשר בין תאודוסיץ' לבלאט, החוזה שהוצע לקיין, המגעים עם כספי והישועה שהגיעה מכיוון היורוליג. בעוד היריבות למפעל הבכיר של היבשת מרוקנות את השוק משחקנים בכירים, הצהובים נותרו עם וולטרס והרבה סימני שאלה. התשובה בקרוב?
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 19534.html

מה? מי? כספי?
בהקשר הזה, לא מן הנמנע שכמו שטאריק בלאק חתום במועדון עם אופציה להשיג חוזה מובטח - יש שחקן נוסף שכבר חתום בקבוצה אך עדיין לא הודיעו עליו באופן רשמי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cifkcv » 14 יולי 2019, 13:25

לא. וכתוב 'לא מן הנמנע' זה לא שווה יותר מספקולציה של משתמשים בפורום.
cifkcv

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2019, 13:33

cifkcv כתב:לא. וכתוב 'לא מן הנמנע' זה לא שווה יותר מספקולציה של משתמשים בפורום.

צודק :wubyellow
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 יולי 2019, 14:29

בשביל שאני אוכל להגיד שמישהו אחר הביא משהו לפה

עומרי כספי על סף סגירה במכבי תל אביב

https://m.one.co.il/Mobile/Article/339669.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 14 יולי 2019, 14:32

פה כתוב שהשכר יעמוד על 1.05 לעונה, אפילו יותר טוב ממה שחשבתי.
אני מאוד שמח שהוא מגיע, מאמין שעד חמישי תהייה הודעה רשמית אם חס וחלילה לא יהיה איזה בלת״מ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 14 יולי 2019, 14:38

1.1 זה עוד שכר סביר במידה ופוקס משתתף בו
בכל מקרה אני סומך על שאר הכתבים ולא על הדיווחים של עמורבן מ-YNET
A.Parker

הודעהעל ידי ankram » 14 יולי 2019, 14:53

יש לו הטבת מס כתושב חוזר לא?
סמל אישי של המשתמש