המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Shay_uzan כתב:אני לא יודע, קשה לי לראות סנריו שהמאמנים יבחרו אותו 12 (אחרי החמישיה) בזמן שהשחקנים שלהם, שמו אותו 10
עידן כתב:Shay_uzan כתב:אני לא יודע, קשה לי לראות סנריו שהמאמנים יבחרו אותו 12 (אחרי החמישיה) בזמן שהשחקנים שלהם, שמו אותו 10
אם התקשורת+האוהדים+השחקנים כולם מסכימים שהוא שחקן טופ 10 במערב - אתה חושב שהמאמנים מעריכים אותו פחות מטופ 12 במערב?
הוא טופ 10 (על פי מי שהצביע עד כה) כולל ה-5 שכבר נבחרו, זה לא שפתאום אחרי שנבחרו חמישה אז הוא יורד למקום 13. הרי אם ההצבעה של אתמול הייתה קובעת גם את המחליפים, הוא היה נכנס בוודאות, בהתחשב בכך שיש 12 מקומות.
התחרות שלו תהיה קשה מאוד ללא ספק, הוא רחוק מלהיות 100% בפנים כמו שגופי התקשורת מפמפמים לאחרונה, אבל יש לו סיכוי טוב מאוד להיכנס לדעתי אחרי שראינו את התוצאות של אתמול.

Shay_uzan כתב:גימי באטלר גמר את העונה, זאת מכה קשה לגולדן סטייט שנמצאת מקום מעל פורטלנד
___________________________________עידן כתב:Shay_uzan כתב:אני לא יודע, קשה לי לראות סנריו שהמאמנים יבחרו אותו 12 (אחרי החמישיה) בזמן שהשחקנים שלהם, שמו אותו 10
אם התקשורת+האוהדים+השחקנים כולם מסכימים שהוא שחקן טופ 10 במערב - אתה חושב שהמאמנים מעריכים אותו פחות מטופ 12 במערב?
הוא טופ 10 (על פי מי שהצביע עד כה) כולל ה-5 שכבר נבחרו, זה לא שפתאום אחרי שנבחרו חמישה אז הוא יורד למקום 13. הרי אם ההצבעה של אתמול הייתה קובעת גם את המחליפים, הוא היה נכנס בוודאות, בהתחשב בכך שיש 12 מקומות.
התחרות שלו תהיה קשה מאוד ללא ספק, הוא רחוק מלהיות 100% בפנים כמו שגופי התקשורת מפמפמים לאחרונה, אבל יש לו סיכוי טוב מאוד להיכנס לדעתי אחרי שראינו את התוצאות של אתמול.
ההפך, הנקודה שלי שאני לא רואה אותו נופל מטופ 12, האמת לא רואה אותו נופל מטופ 9 גם. אני מבין את הבילבול בניסוח שלי, אני לא רואה את המאמנים בוחרים אותו *מעל* 12
Gevaudan כתב:הוא יהיה אולסטאר השנה, תהיו רגועים.
מה שיותר קריטי בעיניי כרגע הוא המיקום של פורטלנד בהמשך העונה.
על פניו, הלו״ז להמשך די נוח, הפצועים מתחילים לחזור בהדרגה ולאט לאט נצבר על הספסל עומק הכרחי להתמודדויות השונות במאני טיים.
שני הדברים הכי חיוביים שיצאו ממכת הפציעות הנוראה שלהם היא ש:
1. דני הוכיח שגם כמוביל כדור ומנהל התקפה הוא עושה עבודה מצוינת. עצם הנוכחות שלו על המגרש מצופפת הגנות ומייצרת חילופים, והוא יודע למצוא את החברים שלו כמעט מכל עמדה. זה בונוס ואני מקווה שימשיך להוביל כדור גם כשהפצועים יחזרו.
2. אפשר להגיד שפורטלנד מצאה סוף סוף מחליפים ראויים לאנפרי סיימונז ומאטיס טייבול הפציע בדמותם של קיילב לאב וסידי סיסוקו.
הם אומנם בחוזי two-way עם מגבלת משחקים ויהיו חייבים להשתדרג עד סוף העונה, אבל בין כה וכה יהיה מדובר באחוז זעום ממגבלת השכר של פורטלנד, שלדעתי תצליח להתאים את עצמה כדי שישארו.
התחרות לא קלה, יש את הארדן והקליפרס, ממפיס שבעיניי לא יוותרו בקלות וכמובן גולדן סטייט שיכולה לעשות צרות גם בלי ג'ימי, אבל פורטלנד אמורה וצריכה לעשות פליי-אוף העונה. זה סופר חשוב לצעירים (כולל דני) שלא מכירים את המעמד וזקוקים לעקומת הלמידה הזו.
~Box & 1~ כתב:ולא פחות מדהים בעיניי, הם מרחק רק 4.5 משחקים מהמקום הרביעי במערב כשאנחנו כבר לקראת סוף ינואר, אחרי כמות החיסורים הבלתי הגיונית שהם סבלו ממנה העונה. הלוואי שמסע הקסם הזה יימשך, גם בבניית הנראטיב של דני כסופרסטאר, וגם במאזן הניצחונות של פורטלנד.
במבט קדימה, יוסטון ומינסוטה נראות לי קבוצות שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעבור אותן השנה בטבלה, הן פשוט יותר מדי מוכשרות, אבל כמו שהלייקרס נראים ובנויים, ובתקווה שפיניקס יתחילו לרדת לקרקע (יש להם את הלו"ז ה6 בדרגת הקושי שלו בכל הליגה עד סוף העונה), אולי החלום לסיים במקום השישי שמוביל ישירות לפלייאוף אפשרי.
בואו נראה מה הם יכולים לעשות ב2 משחקים הקרובים שלהם, מיאמי וטורונטו בבית. משחקים קשים, אבל כאלה שקבוצה שחולמת לסיים במקום ישיר לפלייאוף במערב צריכה לנצח.

~Box & 1~ כתב:ולא פחות מדהים בעיניי, הם מרחק רק 4.5 משחקים מהמקום הרביעי במערב כשאנחנו כבר לקראת סוף ינואר, אחרי כמות החיסורים הבלתי הגיונית שהם סבלו ממנה העונה. הלוואי שמסע הקסם הזה יימשך, גם בבניית הנראטיב של דני כסופרסטאר, וגם במאזן הניצחונות של פורטלנד.
במבט קדימה, יוסטון ומינסוטה נראות לי קבוצות שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעבור אותן השנה בטבלה, הן פשוט יותר מדי מוכשרות, אבל כמו שהלייקרס נראים ובנויים, ובתקווה שפיניקס יתחילו לרדת לקרקע (יש להם את הלו"ז ה6 בדרגת הקושי שלו בכל הליגה עד סוף העונה), אולי החלום לסיים במקום השישי שמוביל ישירות לפלייאוף אפשרי.
בואו נראה מה הם יכולים לעשות ב2 משחקים הקרובים שלהם, מיאמי וטורונטו בבית. משחקים קשים, אבל כאלה שקבוצה שחולמת לסיים במקום ישיר לפלייאוף במערב צריכה לנצח.
עידן כתב:הם במרחק 5.5 משחקים ממקום ארבע.

חבל, פוגע משמעותית בקייס שלו לשחקן החודשShay_uzan כתב:דני לא יחזור הלילה.
סיים עם 20 נקודות, 7 ריבאונדים ו4 אסיסטים אחרי שסיים את המשחק 2 דקות אחרי תחילת המחצית השניה, סך הכל 17 דקות. מחר פורטלנד מול טורונטו. כרגע, היתרון גדול לטובת פורטלנד

שמואל1 כתב:חבל, פוגע משמעותית בקייס שלו לשחקן החודשShay_uzan כתב:דני לא יחזור הלילה.
סיים עם 20 נקודות, 7 ריבאונדים ו4 אסיסטים אחרי שסיים את המשחק 2 דקות אחרי תחילת המחצית השניה, סך הכל 17 דקות. מחר פורטלנד מול טורונטו. כרגע, היתרון גדול לטובת פורטלנד

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים