דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי A.Parker » 19 ינואר 2026, 23:51

וואו
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 ינואר 2026, 00:06

אני לא יודע, קשה לי לראות סנריו שהמאמנים יבחרו אותו *מעל* 12 (אחרי החמישיה) בזמן שהשחקנים שלהם, שמו אותו 10
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 20 ינואר 2026, 14:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 20 ינואר 2026, 13:21

Shay_uzan כתב:אני לא יודע, קשה לי לראות סנריו שהמאמנים יבחרו אותו 12 (אחרי החמישיה) בזמן שהשחקנים שלהם, שמו אותו 10

אם התקשורת+האוהדים+השחקנים כולם מסכימים שהוא שחקן טופ 10 במערב - אתה חושב שהמאמנים מעריכים אותו פחות מטופ 12 במערב?

הוא טופ 10 (על פי מי שהצביע עד כה) כולל ה-5 שכבר נבחרו, זה לא שפתאום אחרי שנבחרו חמישה אז הוא יורד למקום 13. הרי אם ההצבעה של אתמול הייתה קובעת גם את המחליפים, הוא היה נכנס בוודאות, בהתחשב בכך שיש 12 מקומות.

התחרות שלו תהיה קשה מאוד ללא ספק, הוא רחוק מלהיות 100% בפנים כמו שגופי התקשורת מפמפמים לאחרונה, אבל יש לו סיכוי טוב מאוד להיכנס לדעתי אחרי שראינו את התוצאות של אתמול.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 20 ינואר 2026, 14:36

גימי באטלר גמר את העונה, זאת מכה קשה לגולדן סטייט שנמצאת מקום מעל פורטלנד

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:אני לא יודע, קשה לי לראות סנריו שהמאמנים יבחרו אותו 12 (אחרי החמישיה) בזמן שהשחקנים שלהם, שמו אותו 10

אם התקשורת+האוהדים+השחקנים כולם מסכימים שהוא שחקן טופ 10 במערב - אתה חושב שהמאמנים מעריכים אותו פחות מטופ 12 במערב?

הוא טופ 10 (על פי מי שהצביע עד כה) כולל ה-5 שכבר נבחרו, זה לא שפתאום אחרי שנבחרו חמישה אז הוא יורד למקום 13. הרי אם ההצבעה של אתמול הייתה קובעת גם את המחליפים, הוא היה נכנס בוודאות, בהתחשב בכך שיש 12 מקומות.

התחרות שלו תהיה קשה מאוד ללא ספק, הוא רחוק מלהיות 100% בפנים כמו שגופי התקשורת מפמפמים לאחרונה, אבל יש לו סיכוי טוב מאוד להיכנס לדעתי אחרי שראינו את התוצאות של אתמול.

ההפך, הנקודה שלי שאני לא רואה אותו נופל מטופ 12, האמת לא רואה אותו נופל מטופ 9 גם. אני מבין את הבילבול בניסוח שלי, אני לא רואה את המאמנים בוחרים אותו *מעל* 12
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 20 ינואר 2026, 16:13

Shay_uzan כתב:גימי באטלר גמר את העונה, זאת מכה קשה לגולדן סטייט שנמצאת מקום מעל פורטלנד

עידן כתב:

ההפך, הנקודה שלי שאני לא רואה אותו נופל מטופ 12, האמת לא רואה אותו נופל מטופ 9 גם. אני מבין את הבילבול בניסוח שלי, אני לא רואה את המאמנים בוחרים אותו *מעל* 12

אהה הבנתי :) פשוט כתבת כזה "לא יודע", היה נשמע שאתה בספק/מודאג.

אני עדיין לא חושב כמו שכתבתי שהוא בוודאות בפנים, אבל אני הרבה יותר אופטימי אחרי התוצאות של ההצבעות שראינו.
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 21 ינואר 2026, 16:30

הוא יהיה אולסטאר השנה, תהיו רגועים.
מה שיותר קריטי בעיניי כרגע הוא המיקום של פורטלנד בהמשך העונה.

על פניו, הלו״ז להמשך די נוח, הפצועים מתחילים לחזור בהדרגה ולאט לאט נצבר על הספסל עומק הכרחי להתמודדויות השונות במאני טיים.

שני הדברים הכי חיוביים שיצאו ממכת הפציעות הנוראה שלהם היא ש:
1. דני הוכיח שגם כמוביל כדור ומנהל התקפה הוא עושה עבודה מצוינת. עצם הנוכחות שלו על המגרש מצופפת הגנות ומייצרת חילופים, והוא יודע למצוא את החברים שלו כמעט מכל עמדה. זה בונוס ואני מקווה שימשיך להוביל כדור גם כשהפצועים יחזרו.

2. אפשר להגיד שפורטלנד מצאה סוף סוף מחליפים ראויים לאנפרי סיימונז ומאטיס טייבול הפציע בדמותם של קיילב לאב וסידי סיסוקו.
הם אומנם בחוזי two-way עם מגבלת משחקים ויהיו חייבים להשתדרג עד סוף העונה, אבל בין כה וכה יהיה מדובר באחוז זעום ממגבלת השכר של פורטלנד, שלדעתי תצליח להתאים את עצמה כדי שישארו.

התחרות לא קלה, יש את הארדן והקליפרס, ממפיס שבעיניי לא יוותרו בקלות וכמובן גולדן סטייט שיכולה לעשות צרות גם בלי ג'ימי, אבל פורטלנד אמורה וצריכה לעשות פליי-אוף העונה. זה סופר חשוב לצעירים (כולל דני) שלא מכירים את המעמד וזקוקים לעקומת הלמידה הזו.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 21 ינואר 2026, 17:55

נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 21 ינואר 2026, 17:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 21 ינואר 2026, 17:55

Gevaudan כתב:הוא יהיה אולסטאר השנה, תהיו רגועים.
מה שיותר קריטי בעיניי כרגע הוא המיקום של פורטלנד בהמשך העונה.

על פניו, הלו״ז להמשך די נוח, הפצועים מתחילים לחזור בהדרגה ולאט לאט נצבר על הספסל עומק הכרחי להתמודדויות השונות במאני טיים.

שני הדברים הכי חיוביים שיצאו ממכת הפציעות הנוראה שלהם היא ש:
1. דני הוכיח שגם כמוביל כדור ומנהל התקפה הוא עושה עבודה מצוינת. עצם הנוכחות שלו על המגרש מצופפת הגנות ומייצרת חילופים, והוא יודע למצוא את החברים שלו כמעט מכל עמדה. זה בונוס ואני מקווה שימשיך להוביל כדור גם כשהפצועים יחזרו.

2. אפשר להגיד שפורטלנד מצאה סוף סוף מחליפים ראויים לאנפרי סיימונז ומאטיס טייבול הפציע בדמותם של קיילב לאב וסידי סיסוקו.
הם אומנם בחוזי two-way עם מגבלת משחקים ויהיו חייבים להשתדרג עד סוף העונה, אבל בין כה וכה יהיה מדובר באחוז זעום ממגבלת השכר של פורטלנד, שלדעתי תצליח להתאים את עצמה כדי שישארו.

התחרות לא קלה, יש את הארדן והקליפרס, ממפיס שבעיניי לא יוותרו בקלות וכמובן גולדן סטייט שיכולה לעשות צרות גם בלי ג'ימי, אבל פורטלנד אמורה וצריכה לעשות פליי-אוף העונה. זה סופר חשוב לצעירים (כולל דני) שלא מכירים את המעמד וזקוקים לעקומת הלמידה הזו.

על פי השנים האחרונות, פורטלנד תצטרך כנראה באזור ה-47-48 נצחונות בשביל לסיים מקום 7. לא פשוט בכלל.

אם פורטלנד תסיים 9-10 אז הסיכוי לפלייאוף קלוש. ממקום 7 הסיכוי מצוין. תיאורטית גם מקום 6 אפשרי כמובן, אבל זה כבר נראה לי הרבה פחות ריאלי כי צריך לעקוף הרבה קבוצות בדרך לשם.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 22 ינואר 2026, 01:44

פורטלנד נכון לרגע זה היא הקבוצה בכושר הכי טוב ב-NBA. יש לה 8-2 בעשר המשחקים האחרונים. תוצאה הכי טובה בין כול הקבוצות בליגה. לא שזה מבטיח משהו להמשך, אבל סתם נתון נחמד :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 22 ינואר 2026, 03:20

ולא פחות מדהים בעיניי, הם מרחק רק 4.5 משחקים מהמקום הרביעי במערב כשאנחנו כבר לקראת סוף ינואר, אחרי כמות החיסורים הבלתי הגיונית שהם סבלו ממנה העונה. הלוואי שמסע הקסם הזה יימשך, גם בבניית הנראטיב של דני כסופרסטאר, וגם במאזן הניצחונות של פורטלנד.

במבט קדימה, יוסטון ומינסוטה נראות לי קבוצות שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעבור אותן השנה בטבלה, הן פשוט יותר מדי מוכשרות, אבל כמו שהלייקרס נראים ובנויים, ובתקווה שפיניקס יתחילו לרדת לקרקע (יש להם את הלו"ז ה6 בדרגת הקושי שלו בכל הליגה עד סוף העונה), אולי החלום לסיים במקום השישי שמוביל ישירות לפלייאוף אפשרי.

בואו נראה מה הם יכולים לעשות ב2 משחקים הקרובים שלהם, מיאמי וטורונטו בבית. משחקים קשים, אבל כאלה שקבוצה שחולמת לסיים במקום ישיר לפלייאוף במערב צריכה לנצח.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 ינואר 2026, 10:04

~Box & 1~ כתב:ולא פחות מדהים בעיניי, הם מרחק רק 4.5 משחקים מהמקום הרביעי במערב כשאנחנו כבר לקראת סוף ינואר, אחרי כמות החיסורים הבלתי הגיונית שהם סבלו ממנה העונה. הלוואי שמסע הקסם הזה יימשך, גם בבניית הנראטיב של דני כסופרסטאר, וגם במאזן הניצחונות של פורטלנד.

במבט קדימה, יוסטון ומינסוטה נראות לי קבוצות שיהיה כמעט בלתי אפשרי לעבור אותן השנה בטבלה, הן פשוט יותר מדי מוכשרות, אבל כמו שהלייקרס נראים ובנויים, ובתקווה שפיניקס יתחילו לרדת לקרקע (יש להם את הלו"ז ה6 בדרגת הקושי שלו בכל הליגה עד סוף העונה), אולי החלום לסיים במקום השישי שמוביל ישירות לפלייאוף אפשרי.

בואו נראה מה הם יכולים לעשות ב2 משחקים הקרובים שלהם, מיאמי וטורונטו בבית. משחקים קשים, אבל כאלה שקבוצה שחולמת לסיים במקום ישיר לפלייאוף במערב צריכה לנצח.

ההגנה של פיניקס לדעתי תשמור להם על המקום שלהם. פורטלנד בסיטואציה טובה אבל להתקדם יהיה מאוד קשה במערב הצפוף
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 22 ינואר 2026, 10:42

~Box & 1~ כתב:ולא פחות מדהים בעיניי, הם מרחק רק 4.5 משחקים מהמקום הרביעי במערב כשאנחנו כבר לקראת סוף ינואר, אחרי כמות החיסורים הבלתי הגיונית שהם סבלו ממנה העונה. הלוואי שמסע הקסם הזה יימשך, גם בבניית הנראטיב של דני כסופרסטאר, וגם במאזן הניצחונות של פורטלנד.

הם במרחק 5.5 משחקים ממקום ארבע.

זה גם לא מעט, אבל יותר מזה - יש הרבה יותר מידי קבוצות לעבור בשביל שזה יהיה ריאלי, לא רואה שום סיכוי שהם מגיעים לשם. גם מקום 6 יהיה קשה מאוד כמובן.

כמו שכתבת, בוא נראה איך הם עוברים את המשחקים הקרובים קודם כל.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 23 ינואר 2026, 01:29

עידן כתב:הם במרחק 5.5 משחקים ממקום ארבע.

צודק, טעות שלי.

פחות כיוונתי למקום 4 אלא יותר למקום 6 על חשבון הלייקרס, פיניקס וגולדן סטייט נטולת באטלר.

זה יהיה קשה מאוד, אבל בואו נראה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ינואר 2026, 07:29

דני החזיק את הגב, המשיך לשחק לאיזה 2 דקות, הוא היה נראה בסדר אבל הוא ירד יותר מוקדם מבדרך כלל.
הוא לא בחדר הלבשה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ינואר 2026, 07:45

דני לא יחזור הלילה.
סיים עם 20 נקודות, 7 ריבאונדים ו4 אסיסטים אחרי שסיים את המשחק 2 דקות אחרי תחילת המחצית השניה, סך הכל 17 דקות. מחר פורטלנד מול טורונטו. כרגע, היתרון גדול לטובת פורטלנד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ינואר 2026, 08:44

ספליטר טוען שזאת החלטה שלו ולא של הצוות הרפואי כדי לא לסכן אותו למחר (למרות שבסוף הצוות הרפואי אישר את ההחלטה). לטענת ספליטר, כרגע דני צפוי לשחק מחר.
חייב לציין דני היה נראה מבואס ודווח שהוא רצה לחזור למשחקהוספליטר בא לעודד אותו כמה דקות אחרי הפציעה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Gevaudan » 23 ינואר 2026, 09:32

החלטה נבונה. מתיחות שריר בגב הן אחד הדברים הכי מעצבנים שיש.
לוקח להן שבועות שלמים להחלים, ואני מניח שלספורטאים שנמצאים בתנועה מתמדת הדבר הזה מלווה בעקשנות גדולה יותר.

למרות שהבנתי מאיזשהו פיזיותרפיסט שדווקא במקרים כאלה תנועתיות עוזרת להם להחלים. יש מצב שבגלל זה מיהרו להחזיר אותו.
מקווה שישחק מחר ושזה לא רציני.
Gevaudan

הודעהעל ידי Gevaudan » 23 ינואר 2026, 09:34

שמחתי שפורטלנד ניצחו. אין סאברדיט מגעיל, אנטישמי ודוחה כמו זה של מיאמי. קיבלו על הראש מה שמגיע להם.
ובכלל פורטלנד קבוצה טובה מהם בעיניי, בייחוד לאור הכושר האחרון. כדי שהם יוכלו לעשות משהו מול טורנטו הם יהיו חייבים את דני. מקווה שישחק מחר.
Gevaudan

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ינואר 2026, 12:47

Shay_uzan כתב:דני לא יחזור הלילה.
סיים עם 20 נקודות, 7 ריבאונדים ו4 אסיסטים אחרי שסיים את המשחק 2 דקות אחרי תחילת המחצית השניה, סך הכל 17 דקות. מחר פורטלנד מול טורונטו. כרגע, היתרון גדול לטובת פורטלנד
חבל, פוגע משמעותית בקייס שלו לשחקן החודש
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ינואר 2026, 13:38

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:דני לא יחזור הלילה.
חבל, פוגע משמעותית בקייס שלו לשחקן החודש

פורטלנד הקבוצה הכי טובה בינואר, שחקן החודש או לא צריך להסתכל קודם כל על זה. הוא העמיד שורה סטטיסטית מאוד יפה בחצי מהזמן ואם הוא ישחק מחר וינצח לדעתי זה לא יפגע בכלום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים