ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת"א, רמי הדר המאמן הקבוע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2016, 21:09

ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
בכל מקרה, האשמים פה הם אלו שמינו את אדלשטיין.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2016, 21:09

jol9 כתב:הטעות שלי היתה קשה יותר. תעזבו את הילד בשקט.

חמוד כזה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי reuelc » 23 אוקטובר 2016, 21:13

roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.

מגוחך להטיל את כל האשמה על סוני ווימס, וזה בערך מה שפיני עשה.
סמל אישי של המשתמש
reuelc

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2016, 21:14

roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.

אני חושב שהוא בעיקר צודק בכל מה שהוא דיבר על עולם הכושר. רואים שהוא מבין בזה ויודע את החשיבות של זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2016, 21:16

jol9 כתב:

אני חושב שהוא בעיקר צודק בכל מה שהוא דיבר על עולם הכושר. רואים שהוא מבין בזה ויודע את החשיבות של זה.

לא ממש. הוא בעיקר עשה לובי לקובלסקי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוקטובר 2016, 21:18

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

לא ממש. הוא בעיקר עשה לובי לקובלסקי.

בזמנו קובלסקי עזב את מכבי והלך לאולימפיאקוס בעיקבות פיני
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 אוקטובר 2016, 21:19

reuelc כתב:

לא, הוא לא. הוא אמר שהמועדון היה צריך להשתיק את ווימס אחרי שפתח את הפה על ארז, והוא צודק. הביקרות היתה על איך שהם טיפלו בזה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 23 אוקטובר 2016, 21:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2016, 21:19

reuelc כתב:

אני לקחתי את זה בצורה אחרת - ווימס וגאודלוק רגילים לשחק בצורה מסויימת. הם לא מוכנים (או לא יכולים) ללמוד את הכדורסל של ארז. הם רוצים את הסטים שהם מכירים ושכולם משחקים באירופה. שוב אנחנו חוזרים לזה שהשחקנים לא מתאים אחד לשני ולא לארז.

פיני העביר ביקורת על ארז שהוא לא היה אסרטיבי מספיק.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 23 אוקטובר 2016, 21:20

הדבר היחיד שאהבתי אצל גרשון, זה שהוא השתיק את עידו גור. נמאס כבר מכל הפלצנים האלה בערוץ הספורט, שחושבים שהם מבינים כדורסל (או כדורגל לצורך העניין)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2016, 21:21

אפשר לחשוב שה-2-3 גבוה הזה זו איזו שיטת משחק מבריקה. סתם כדורסל. אין שום בעיה לשחק את הכדורסל שכל אירופה משחקת. גם ככה היכולת האישית של השחקנים קובעת את התוצאות.
בגדול, ארז ביזבז חודשיים על הסיסטם המפגר הזה שבכלל לא הוכיח את עצמו, במקום להתרכז בנקודות החולשה הברורות של הקבוצה. זה פיגור.

וכן, בהחלט צריך לשחרר נגיחה לסוני ווימס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2016, 21:24

החציל האצטקי כתב:אפשר לחשוב שה-2-3 גבוה הזה זו איזו שיטת משחק מבריקה. סתם כדורסל. אין שום בעיה לשחק את הכדורסל שכל אירופה משחקת. גם ככה היכולת האישית של השחקנים קובעת את התוצאות.
בגדול, ארז ביזבז חודשיים על הסיסטם המפגר הזה שבכלל לא הוכיח את עצמו, במקום להתרכז בנקודות החולשה הברורות של הקבוצה. זה פיגור.

אבל זו השיטה של ארז. אתה לא יכול להביא פיל ולהגיד לו להתנהג כמו ג'ירפה. רוצה ג'ירפה? לך תשכור ג'ירפה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 אוקטובר 2016, 21:26

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:אפשר לחשוב שה-2-3 גבוה הזה זו איזו שיטת משחק מבריקה. סתם כדורסל. אין שום בעיה לשחק את הכדורסל שכל אירופה משחקת. גם ככה היכולת האישית של השחקנים קובעת את התוצאות.

אבל זו השיטה של ארז. אתה לא יכול להביא פיל ולהגיד לו להתנהג כמו ג'ירפה. רוצה ג'ירפה? לך תשכור ג'ירפה.

צודק
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2016, 21:28

המחדל הגדול ביותר של ארז זה שהוא לא עבד על הגנה איזורית חודשיים. זה פשוט הזוי.
הנקודה הכי חלשה במכבי והוא לא הצליח למצוא את הזמן לעבוד על הגנות יותר מתוחכמות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2016, 21:31

שמואל1 כתב:המחדל הגדול ביותר של ארז זה שהוא לא עבד על הגנה איזורית חודשיים. זה פשוט הזוי.

אני לא חושב שאפשר לשחק איזורית ביורוליג הנוכחי, בטח שלא עם השחקנים של מכבי. אין לך שחקנים מספיק ניידים וחכמים בשביל לא לחטוף מבול שלשות. לא רואה באיזורית פתרון קסם לבעיות ההגנה של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2016, 21:55

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:המחדל הגדול ביותר של ארז זה שהוא לא עבד על הגנה איזורית חודשיים. זה פשוט הזוי.

אני לא חושב שאפשר לשחק איזורית ביורוליג הנוכחי, בטח שלא עם השחקנים של מכבי. אין לך שחקנים מספיק ניידים וחכמים בשביל לא לחטוף מבול שלשות. לא רואה באיזורית פתרון קסם לבעיות ההגנה של מכבי.

איזורית הייתה מונעת את הטיילת מתחת לסל. עם תיאום טוב אפשר גם לא לחטוף שלשות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: ארז אלדשטיין פוטר ממכבי ת

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2016, 21:58

שמואל1 כתב:איזורית הייתה מונעת את הטיילת מתחת לסל. עם תיאום טוב אפשר גם לא לחטוף שלשות.

אם יש לך את טל בורשטיין ואנתוני פארקר אתה יכול לא לחטוף שלשות. עם מקל, גאודלוק, סוני ווימס וראד אתה תחטוף מבול. זה לא הליגה הישראלית. ביורוליג של היום קבוצות מפציצות בלי חשבון.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 אוקטובר 2016, 22:02

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:איזורית הייתה מונעת את הטיילת מתחת לסל. עם תיאום טוב אפשר גם לא לחטוף שלשות.

אם יש לך את טל בורשטיין ואנתוני פארקר אתה יכול לא לחטוף שלשות. עם מקל, גאודלוק, סוני ווימס וראד אתה תחטוף מבול. זה לא הליגה הישראלית. ביורוליג של היום קבוצות מפציצות בלי חשבון.

בסדר. שלשות הן זריקות באחוזים נמוכים יותר מזריקות בצבע. זה עדיף.
לא כל יום קבוצות יפציצו.
אני חושב שזה עדיף על 40 דקות אישית וטראפים מפגרים. מכבי סופגת 90 למשחק וזה לא יכול להיות גרוע יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 23 אוקטובר 2016, 22:30

מה שאני שונא בדייויד פדרמן, זה החיוך הזחוח שיש לו באופן קבוע. מעביר אותי על דעתי
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אוקטובר 2016, 22:32

yanay21 כתב:מה שאני שונא בדייויד פדרמן, זה החיוך הזחוח שיש לו באופן קבוע. מעביר אותי על דעתי

כל כך
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי צהובון » 23 אוקטובר 2016, 22:39

היי חברה. הרבה זמן לא הייתי כאן והיום אני חש שיש לי מה לתרום לשיחה

לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...
התעוררתי היום בבוקר עם הידיעה ההזויה הזו ומאז אני ממש מבועס.
ארז לדעתי היה החתמה מצויינת למכבי, ואני מאוד מבועס מזה שהוא ומכבי סיימו, וכנראה שלתמיד, וכל כך מהר.

אין כל כך מה להוסיף בכל מה שנוגע למרד השחקנים. אני חושב שזו ממש רפיסות של ההנהלה שמתקפלת בפני שחקנים פישרים, חבר'ה שנמצאים בעשור השלישי לחייהם וצריכים לקבל שתי סטירות לחי ולסתום את הפה שלהם. גם הזרים, ובעיקר הישראלים! ובקבוצה אירופית נטולת "פרנצ'ייס פליירס" שמכבדת את עצמה, ההנהלה היתה צריכה לדפוק לשחקנים פטיש 5 קילו בראש!

אני רוצה להתמקד יותר בפן המקצועי.
בעבר תמיד הייתי מדגיש כאן בפורום על החשיבות של סבלנות. לצערי, הרבה מהאוהדים הצעירים נוהגים להיגרר אחרי התקשורת כשהם באים לנתח את המצב בקבוצה. כל מיני פאנלים של פרשנים בשקל במקרה הטוב, או מאמני עבר עם אג'נדות במקרה הרע.
אני כאן כדי להזכיר דבר מאוד פשוט. בכל הקבוצות הטובות ביותר של מכבי, תמיד הקבוצה קירטעה בחודשים (לא שבועות... חודשים!) הראשונים של העונה.
אתחיל בקבוצה הראשונה של פיני ב-99/00 עם שפר והאפמן שהיתה קבוצה בינונית והתחילה את הריצה המדהימה שלה רק באזור ינואר. אותו כנ"ל לגבי הקבוצה שבאה אחריה עם פארקר, שבא על המשבצת של שפר הפורש. מיותר להזכיר לכולם בסוגריים שגם פארקר שלא מזמן נכנס להיכל התהילה, היה כפסע מלעוף ממכבי. אני זוכר את זה מצויין. אני וחבר שלי ראינו אותו בחימומים ופשוט הוקסמנו מהתנועה ובכל משחק היה נכנס לסל עם רוורס ליי אפ יפיפה וכדור שנכנס, מביא סיבוב טחינה, ויוצא מהסל, וחבר שלי עם המשפט הקבוע "חסר גרוש ללירה". גם הקבוצה הזו התחברה רק לאחר כמה חודשים וגם זו שאחריה עם בלאט, בשוק והאפמן שחזר ברגע האחרון.
ושוב אני מדגיש. לא מדובר בשבוע שבועיים של קרטוע אלא במספר חודשים עד ששחקנים למדו את השיטה בכל הקבוצות האלה.

אותו דבר בדיוק קרה עם הקבוצה האחרונה של דיוויד, לצעירים שבינכם שזקוקים לדוגמא מהשנים האחרונות...
איפה היינו היום אם דיוויד היה הולך הביתה וגודס (שהוא לדעתי באמת מאמן בינוני) היה נשאר לנהל את המשך העונה. לדעתי אפילו הצלבה עם מילאנו לא היינו זוכים לראות.

בקיצור מה שאני מנסה להגיד הוא שכל אלה שטוענים באמצע אוקטובר (?!?!?!?!?!?! אנחנו באוקטובר אנשים!!!!!!). שהשחקנים לא מחוברים למאמן, או שההגנה לא משהו, או שאין מספיק תרגילים בהתקפה והשחקנים לא יודעים מה לעשות בהגנה או בהתקפה.
אני אנסה להיות עדין ולהגיד שאין לכם מושג, לא בכדורסל, אלא בכלל באיך בונים מערכת מקצועית כל שהיא שצריכה לתפקד בהרמוניה!!!!
בכל תחום שהוא, בין אם זה ספורט או יחידה בצבא, אנשים צריכים להכיר את החוזקות והחולשות של החברים שלהם, וזה דבר שלוקח שבועות רבים להשיג באימונים יום יומיים. אתם חושבים ששאראס העיף לבסטון האלי הופים כבר בשבוע הראשון? אתם חושבים שווציץ או הנפלד ידעו כבר אחרי חודש איך להכניס לגבוה שלידם את הכדור לצבע מההיי פוסט? פניני כבר באימון הראשון ידע איפה למצוא את סופו בצבע???
את שלל הוצאות החוץ מתחת לסל היריבה, שפיני פיתח בתחילת שנות האלפיים, לקח לקבוצה ללמוד חצי שנה לפני שזכינו להנות מהן בהיכל.

אני מתחרפן כל פעם שאיזה קופמן או סהר מזיינים את השכל על איך שהקבוצה ניראית באוקטובר, כי הם בתחרות רייטינג עם עוד 10 ערוצים וצריכים להשאיר את הקהל במתח!
אבל מאוהדים שכבר ראו את הסיפור הזה מתרחש מולם כבר בעשרות עונות, עם עשרות קבוצות, הייתי מצפה ליותר מאשר "טוב שארז הלך כי" "רואים שהקבוצה מבולבלת" או "אין הגנה" או "חוץ מגאודלוק אין מכבי"........

...........ב א ו ק ט ו ב ר ! ! ! ! ! !
נערך לאחרונה על ידי צהובון בתאריך 23 אוקטובר 2016, 22:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
צהובון

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, גל גל ו־5 אורחים