המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הטעות שלי היתה קשה יותר. תעזבו את הילד בשקט.
roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
בכל מקרה, האשמים פה הם אלו שמינו את אדלשטיין.
roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
אני חושב שהוא בעיקר צודק בכל מה שהוא דיבר על עולם הכושר. רואים שהוא מבין בזה ויודע את החשיבות של זה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
אני חושב שהוא בעיקר צודק בכל מה שהוא דיבר על עולם הכושר. רואים שהוא מבין בזה ויודע את החשיבות של זה.
לא ממש. הוא בעיקר עשה לובי לקובלסקי.
reuelc כתב:roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
מגוחך להטיל את כל האשמה על סוני ווימס, וזה בערך מה שפיני עשה.
reuelc כתב:roy1000 כתב:ראיתי את השידור החוזר. פיני עצבני רצח, אבל צודק בערך בכל מה שהוא אומר.
מגוחך להטיל את כל האשמה על סוני ווימס, וזה בערך מה שפיני עשה.
החציל האצטקי כתב:אפשר לחשוב שה-2-3 גבוה הזה זו איזו שיטת משחק מבריקה. סתם כדורסל. אין שום בעיה לשחק את הכדורסל שכל אירופה משחקת. גם ככה היכולת האישית של השחקנים קובעת את התוצאות.
בגדול, ארז ביזבז חודשיים על הסיסטם המפגר הזה שבכלל לא הוכיח את עצמו, במקום להתרכז בנקודות החולשה הברורות של הקבוצה. זה פיגור.
וכן, בהחלט צריך לשחרר נגיחה לסוני ווימס.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אפשר לחשוב שה-2-3 גבוה הזה זו איזו שיטת משחק מבריקה. סתם כדורסל. אין שום בעיה לשחק את הכדורסל שכל אירופה משחקת. גם ככה היכולת האישית של השחקנים קובעת את התוצאות.
בגדול, ארז ביזבז חודשיים על הסיסטם המפגר הזה שבכלל לא הוכיח את עצמו, במקום להתרכז בנקודות החולשה הברורות של הקבוצה. זה פיגור.
וכן, בהחלט צריך לשחרר נגיחה לסוני ווימס.
אבל זו השיטה של ארז. אתה לא יכול להביא פיל ולהגיד לו להתנהג כמו ג'ירפה. רוצה ג'ירפה? לך תשכור ג'ירפה.
שמואל1 כתב:המחדל הגדול ביותר של ארז זה שהוא לא עבד על הגנה איזורית חודשיים. זה פשוט הזוי.
הנקודה הכי חלשה במכבי והוא לא הצליח למצוא את הזמן לעבוד על הגנות יותר מתוחכמות.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:המחדל הגדול ביותר של ארז זה שהוא לא עבד על הגנה איזורית חודשיים. זה פשוט הזוי.
הנקודה הכי חלשה במכבי והוא לא הצליח למצוא את הזמן לעבוד על הגנות יותר מתוחכמות.
אני לא חושב שאפשר לשחק איזורית ביורוליג הנוכחי, בטח שלא עם השחקנים של מכבי. אין לך שחקנים מספיק ניידים וחכמים בשביל לא לחטוף מבול שלשות. לא רואה באיזורית פתרון קסם לבעיות ההגנה של מכבי.
שמואל1 כתב:איזורית הייתה מונעת את הטיילת מתחת לסל. עם תיאום טוב אפשר גם לא לחטוף שלשות.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:איזורית הייתה מונעת את הטיילת מתחת לסל. עם תיאום טוב אפשר גם לא לחטוף שלשות.
אם יש לך את טל בורשטיין ואנתוני פארקר אתה יכול לא לחטוף שלשות. עם מקל, גאודלוק, סוני ווימס וראד אתה תחטוף מבול. זה לא הליגה הישראלית. ביורוליג של היום קבוצות מפציצות בלי חשבון.
yanay21 כתב:מה שאני שונא בדייויד פדרמן, זה החיוך הזחוח שיש לו באופן קבוע. מעביר אותי על דעתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־11 אורחים