שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:asafb96 כתב:שמואל1 כתב:שרמדיני סנטר מצויין. הבעיה היחידה שלך בסגל היא בעמדת הרכז. לוגאן לא לנגפורד אבל הוא שחקן לא רע.
מה הבעיה בעמדת הרכז? ג'קסון ואוחיון יכולים לסגור את העמדה הזאת יופי. גם הלפרין עוזר בניהול המשחק, ככה שממש אין בעיה. אני מעדיף היום בלי ספק את ג'קסון, מאשר את ארויו המתבגר והעצלן בהגנה שבחתימה שלך
מה הבעיה? שאין בה באמת רכז. אני לא מחזיק מארון ג'קסון כרכז, בטח לא מוביל במכבי.
אארון ג'קסון הוא אחלה של רכז, בטח ובטח שיותר טוב מארויו של היום, שהוכיח את עצמו מול קבוצות ברמה הגבוה ביותר. נתן סדרה מצוינת מול צסק"א, והוביל קבוצה לגמר הפלייאוף הספרדי אחרי הדחת ריאל מדריד, ושנה אחרי הוא הוביל קבוצה להצלבה, שוב על חשבונה של ריאל. הוא רכז מצוין. איך אפשר לומר ש"אין בה באמת רכז"? ג'קסון לא רכז? אז מה הוא?
לא חושב שהוא יותר טוב מארויו. עם כל הכבוד לג'קסון, ארויו שחקן NBA. אני לא כל כך התרשמתי מעונת היורוליג של ג'קסון. זו אומנם עונה ראשונה שלו ביורוליג והוא עוד יכול להשתפר, אבל הוא בינוני. נגד צסק"א הוא היה טוב, אבל הסדרה הזאת הייתה גמורה עוד לפני שהתחילה.
לא יותר טוב מארויו? הרבה יותר טוב מארויו! ארויו עם כל הכבוד, בן 33, אחרי פציעה אם אני לא טועה, נותן עונה בינונית מאוד בטורקיה, ואת הגבלות ההגנה שלו כולנו זוכרים
ג'קסון בינוני? איזה בינוני? הוא רכז יוצא מהכלל. לומר שהוא לא רכז זה מגוחך. הוא היה אדיר מול צסק"א, והסדרה הזאת ממש לא הוכרעה מראש. ממש ממש לא. עובדה שבילבאו ניצחה את משחק 3, ובמשחק 4 היו רחוקים מרחק נגיעה מלהגיע למשחק חמישי, והפסידו ממש בשיניים. הוא רכז יוצא מהכלל. אין באירופה רכזים ברמה שלו בשוק, חוץ מאוקיץ' שנותן עונה לא משהו בכלל.
כל הזמן אנשים מדברים על המהירות שלו וכל פעם שראיתי אותו(וזה לא היה הרבה, אולי 3 פעמים)הוא היה ממש מסורבל ואיטי..חזר מפציעה אולי?
הוא מהיר, מאוד מהיר. הוא לא אתלטי כמו פארגו (אם כי יצא לי לראות אותו מטביע פה ושם), אבל הוא שחקן מהיר, עם שליטה מדהימה בכדור, ויכולת מדהימה במגרש פתוח. הוא גם יודע לקלוע לא רע בכלל ל3 ומחצי מרחק, ומנהל משחק טוב (4 אסיסטים למשחק בעונת יורוליג ראשונה זה יפה מאוד)