Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:מה לגבי קאמבק של לאזמה??
יש לנו את טיוס וסופו, וללזמה אין שום טווח קליעה, לא חושב שהוא מה שחסר לנו.
רק אם יקחו אותו במקום ג'יימס... וגם זה לא שוס הכי גדול
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:מה לגבי קאמבק של לאזמה??
חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:מה לגבי קאמבק של לאזמה??
אולי לא לאזמה ספציפית, אבל אני לא יודעת עד כמה כדאי להפקיד עונה שלמה ארוכה ומלאת פציעות בידיהם של סופו וטיוס בלבד.
תחשוב שרק פציעה קטנה אחת של טיוס דופקת אותך עם סנטר אחד בודד שיכול לשחק 15-20 דקות.
לא סתם הביאו את זיזיץ'.
האופציה הכי טובה אולי היא להביא פורוורד שיוכל גם לשחק כסנטר לעת מצוא ברמה שהסמול בול שייווצר לא יהיה סופר סופר סמול בול.
שחף כתב:אבל יש לך כבר את ת'יוס שיכול לשחק 4. לגבי סנטר שלישי אני מאוד בספק. ראית כמה דקות סופו שיחק בגמר?
יוסי22 כתב:גודס עובד עם בלאט כבר 4 שנים , אני לא רואה שום סיבה לחשוב שפתאום עם המעבר לעמדת המאמן הראשי הוא יעביר את טיוס לעמדה 4 .
לדעתי נראה בדיוק את אותה שיטה בעונה הבאה עם שינויים קוסמטיים בלבד , בוודאי אם מכבי תצליח להשאיר את היקמן והשינוי היחיד יהיה מחליף לבלו ואולי מחליף לאינגלס שלא היה רלוונטי .
אני מקווה שנקבל גם את סמית ושון ג'יימס בריאים , זה יכול לתת למכבי עומק שלא היה לה העונה ויותר יציבות במשחקים תוך כדי העונה .
יוסי22 כתב:אני מקווה מאוד שכן למרות שזה נראה ככה ובשביל הפרוטוקול אף פעם לא חשבתי שהוא מתאים להיות הסנטר הפותח של מכבי אבל הוא סופו וטיוס נראה לי פתרון מעולה לעמדות הפנים מכיוון שסופו מועד לפורענות (בעיקר עם השופטים של הליגה אבל גם באירופה הוא מאבד את זה לפעמים ) ולטיוס יש בעיית עבירות פלוס בעיית גובה מול קבוצות מסויימות .
אני רוצה להאמין שמישהו למד משהו מהעונה הזו וכל אלו שרצו לשחרר את בלאט ולהחליף שחקנים מבינים שאם ההנהלה לא היתה (הרבה!) יותר חכמה מהם העונה לא היתה נגמרת כמו שהיא נגמרה ואולי גם לגבי שחקנים יתחילו לגלות קצת יותר סבלנות , אין סיבה להעיף את ג'יימס לפני שבודקים לעומק מה מצבו בייחוד כשהוא השתלב כל כל כך טוב בקבוצה מבחינת האופי והמחוייבות ,לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים