פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

12 יוני 2014, 21:34

Maccabikid כתב:
חנו'ש כתב:מה לגבי קאמבק של לאזמה??

יש לנו את טיוס וסופו, וללזמה אין שום טווח קליעה, לא חושב שהוא מה שחסר לנו.

רק אם יקחו אותו במקום ג'יימס... וגם זה לא שוס הכי גדול

12 יוני 2014, 21:35

חנו'ש כתב:
Maccabikid כתב:
חנו'ש כתב:מה לגבי קאמבק של לאזמה??

יש לנו את טיוס וסופו, וללזמה אין שום טווח קליעה, לא חושב שהוא מה שחסר לנו.

אולי לא לאזמה ספציפית, אבל אני לא יודעת עד כמה כדאי להפקיד עונה שלמה ארוכה ומלאת פציעות בידיהם של סופו וטיוס בלבד.
תחשוב שרק פציעה קטנה אחת של טיוס דופקת אותך עם סנטר אחד בודד שיכול לשחק 15-20 דקות.
לא סתם הביאו את זיזיץ'.
האופציה הכי טובה אולי היא להביא פורוורד שיוכל גם לשחק כסנטר לעת מצוא ברמה שהסמול בול שייווצר לא יהיה סופר סופר סמול בול.

מסכים, כתבתי כבר פה שאני חושב שצריכים להביא גם שחקן שיכול לשחק כ4 וכ5.

13 יוני 2014, 08:01

אני לא בטוח שפאו הולכים לשינמוך. מישהו באינטרבסקט כתב שהם מציעים לקלאתיס 6 מליון דולר לשלוש עונות

13 יוני 2014, 12:29

התחילו להריץ שמות :
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 70720.html

13 יוני 2014, 12:34

שון ווליאמס שחקן טוב.

13 יוני 2014, 12:37

לדעתי כדאי לפתוח אשכול חדש לנושא .

13 יוני 2014, 12:47

צריך להביא 4, 4-5 ו1-2. מקווה שאת ההשקעה הרצינית (עד כמה שאפשר לצפות מפדרמן), יעשו על הקומבו גארד.

13 יוני 2014, 12:48

למה 4-5 ו-4? כלומר, למה לא 5 ו-4?

13 יוני 2014, 12:52

1.כי אחרי שבלו יעזוב לא יהיה לנו אפילו 4 אחד בסגל.
2. סנטר שלישי לא יראה פה יותר מ5-10 דקות למשחק במקרה הטוב, אז לפחות שיוכל לשחק גם 4.

13 יוני 2014, 12:57

אבל יש לך כבר את ת'יוס שיכול לשחק 4. לגבי סנטר שלישי אני מאוד בספק. ראית כמה דקות סופו שיחק בגמר?

13 יוני 2014, 13:01

שון וויליאמס כל שנה מועמד זה לא חדש

13 יוני 2014, 13:03

שחף כתב:אבל יש לך כבר את ת'יוס שיכול לשחק 4. לגבי סנטר שלישי אני מאוד בספק. ראית כמה דקות סופו שיחק בגמר?

אני גם חושב שטיוס יכול לשחק 4. אני מקווה שהמאמן שיהיה פה עונה הבאה גם יחשוב ככה.
אני מסכים שצריך גיבוי מסויים לסופו וטיוס, אבל אני לא חושב שצריך לנפח את הסגל עם 5 שחקנים בקו הקידמי. אפשר להסתדר עם 4.

13 יוני 2014, 13:06

אם המאמן הבא יתן לטיוס לשחק 4-5 אז הסנטר שיביאו יהיה צריך להיות בעל קליעה מחצי מרחק.

13 יוני 2014, 13:09

למה 5? סופו, ת'יוס, 4 ועוד סנטר מחליף.

13 יוני 2014, 13:41

גודס עובד עם בלאט כבר 4 שנים , אני לא רואה שום סיבה לחשוב שפתאום עם המעבר לעמדת המאמן הראשי הוא יעביר את טיוס לעמדה 4 .

לדעתי נראה בדיוק את אותה שיטה בעונה הבאה עם שינויים קוסמטיים בלבד , בוודאי אם מכבי תצליח להשאיר את היקמן והשינוי היחיד יהיה מחליף לבלו ואולי מחליף לאינגלס שלא היה רלוונטי .

אני מקווה שנקבל גם את סמית ושון ג'יימס בריאים , זה יכול לתת למכבי עומק שלא היה לה העונה ויותר יציבות במשחקים תוך כדי העונה .

13 יוני 2014, 13:45

יוסי22 כתב:גודס עובד עם בלאט כבר 4 שנים , אני לא רואה שום סיבה לחשוב שפתאום עם המעבר לעמדת המאמן הראשי הוא יעביר את טיוס לעמדה 4 .

לדעתי נראה בדיוק את אותה שיטה בעונה הבאה עם שינויים קוסמטיים בלבד , בוודאי אם מכבי תצליח להשאיר את היקמן והשינוי היחיד יהיה מחליף לבלו ואולי מחליף לאינגלס שלא היה רלוונטי .

אני מקווה שנקבל גם את סמית ושון ג'יימס בריאים , זה יכול לתת למכבי עומק שלא היה לה העונה ויותר יציבות במשחקים תוך כדי העונה .

יוסי, שון ג'יימס לא יהיה במכבי בעונה הבאה.

13 יוני 2014, 13:52

אני מקווה מאוד שכן למרות שזה נראה ככה ובשביל הפרוטוקול אף פעם לא חשבתי שהוא מתאים להיות הסנטר הפותח של מכבי אבל הוא סופו וטיוס נראה לי פתרון מעולה לעמדות הפנים מכיוון שסופו מועד לפורענות (בעיקר עם השופטים של הליגה אבל גם באירופה הוא מאבד את זה לפעמים ) ולטיוס יש בעיית עבירות פלוס בעיית גובה מול קבוצות מסויימות .

אני רוצה להאמין שמישהו למד משהו מהעונה הזו וכל אלו שרצו לשחרר את בלאט ולהחליף שחקנים מבינים שאם ההנהלה לא היתה (הרבה!) יותר חכמה מהם העונה לא היתה נגמרת כמו שהיא נגמרה ואולי גם לגבי שחקנים יתחילו לגלות קצת יותר סבלנות , אין סיבה להעיף את ג'יימס לפני שבודקים לעומק מה מצבו בייחוד כשהוא השתלב כל כל כך טוב בקבוצה מבחינת האופי והמחוייבות ,לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.

13 יוני 2014, 13:59

נו, 5 זה לא סנטר?

13 יוני 2014, 14:07

יוסי22 כתב:אני מקווה מאוד שכן למרות שזה נראה ככה ובשביל הפרוטוקול אף פעם לא חשבתי שהוא מתאים להיות הסנטר הפותח של מכבי אבל הוא סופו וטיוס נראה לי פתרון מעולה לעמדות הפנים מכיוון שסופו מועד לפורענות (בעיקר עם השופטים של הליגה אבל גם באירופה הוא מאבד את זה לפעמים ) ולטיוס יש בעיית עבירות פלוס בעיית גובה מול קבוצות מסויימות .

אני רוצה להאמין שמישהו למד משהו מהעונה הזו וכל אלו שרצו לשחרר את בלאט ולהחליף שחקנים מבינים שאם ההנהלה לא היתה (הרבה!) יותר חכמה מהם העונה לא היתה נגמרת כמו שהיא נגמרה ואולי גם לגבי שחקנים יתחילו לגלות קצת יותר סבלנות , אין סיבה להעיף את ג'יימס לפני שבודקים לעומק מה מצבו בייחוד כשהוא השתלב כל כל כך טוב בקבוצה מבחינת האופי והמחוייבות ,לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.

אני מסכים.
אני גם חושב שזאת שלישיית גבוהים טובה מאוד, אפילו אם שון לא חוזר למה שהיה לפני. השאלה היא האם ייקחו סיכון עם שחקן גבוה שלא שיחק שנה בגלל פציעה (והוא גם לא זול).
אני מאוד אוהב אותו, ולכן אין לי שום בעיה אם יישאר.

לגבי מה שאמרת על ההנהלה, בוא רק נגיד שההנהלה היתה מאוד מאוד קרובה להעיף את בלאט בסביבות נובמבר דצמבר. שמעון כנראה היה זה שעצר את זה.

13 יוני 2014, 14:15

ג'יימס בעיני לא כזה מיוחד. יש בעיני לא מעט שחקנים כמוהו באירופה והוא אוטוטו בן 31, מבוסס ב-90% על האתלטיות שלו וחסר מסה לחלוטין אחרי פציעה קשה. בעיני עדיף שמכבי תביא סנטר קלאסי כבק אפ לסופו ות'יוס, ואולי כזה שישחק בליגה רוב הזמן. גם בשנה שעברה ראינו כבר ירידה חדה ביכולת שלו. חוץ מזה שהוא ות'יוס די דומים, רק שת'יוס צעיר יותר והרבה יותר טוב.
נושא נעול