my man כתב:שועל כתב:חד משמעית לא שווה את זה
שועלוס תגיד- מי היית רוצה ב4 יחד עם מילר?
במגבלות התקציב- אני אוהב מאוד את פטרסון מסרטוב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:שועל כתב:חד משמעית לא שווה את זה
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:חד משמעית לא שווה את זה
rc4991 כתב:אנחנו תמיד מדברים על סכומים שלא קשורים למכבי, אחרת דה קולו היה שווה מיליון דולר גג
אני חושב שמילר יותר טוב. רנדולף די טווינר, אין לו קליעה טובה ממש לעמדה 4 או משחק פנים לעמדה 5
מילר לעומתו מביא כל מה שאפשר לרצות מהעמדה הזאת ברמה גבוהה וכשהעתיד עוד לפניו (ובסגנון של מכבי הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי)
בכלל לא אתפלא אם הוא יהיה הטוב בעמדתו כבר בעונה הבאה
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:חד משמעית לא שווה את זה
כלומר אתה לא חושב שצריך שעמדה 4 תיתן גם גיבוי ב5 לפעמים?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אנחנו תמיד מדברים על סכומים שלא קשורים למכבי, אחרת דה קולו היה שווה מיליון דולר גג
אני חושב שמילר יותר טוב. רנדולף די טווינר, אין לו קליעה טובה ממש לעמדה 4 או משחק פנים לעמדה 5
מילר לעומתו מביא כל מה שאפשר לרצות מהעמדה הזאת ברמה גבוהה וכשהעתיד עוד לפניו (ובסגנון של מכבי הוא יהיה הרבה יותר אפקטיבי)
אני חושב שאתה חי בסרט. רנדולף מביא נתונים פיזיים ואתלטיים שלא קשורים לעולם של מילר. התקרה של מילר הרבה יותר מוגבלת. הוא שחקן טוב, אבל רחוק שנות אור למהיות הטוב בעמדה שלו באירופה.
my man כתב:לדעתי בקבוצה אידיאלית עמדה 4 יכולה לתת גם דקות ב5..בכלל העמדות בשנים האחרונות מתגמשות...
איזה סנטר יהיה מספיק טוב ליד צירבס שהם לא יצטרכו עזרה מעמדה אחרת?
שועל כתב:my man כתב:לדעתי בקבוצה אידיאלית עמדה 4 יכולה לתת גם דקות ב5..בכלל העמדות בשנים האחרונות מתגמשות...
זה נכון שהם התגמשו אבל עדיין לא כל 4 יכול לשחק 5 ברמה טובה. מה שאני התכוונתי לומר שבקבוצה עם עומק זה לא צריך להיות חלק מהשיקולים, ועדיף להחתים כל שחקן לפי האיכויות בעמדה שלו, אבל לנו אין עומק.
צירבס זו החתמה לא טובה, נקווה שמכבי תחתים שני סנטרים איכותיים.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אנחנו תמיד מדברים על סכומים שלא קשורים למכבי, אחרת דה קולו היה שווה מיליון דולר גג
אני חושב שאתה חי בסרט. רנדולף מביא נתונים פיזיים ואתלטיים שלא קשורים לעולם של מילר. התקרה של מילר הרבה יותר מוגבלת. הוא שחקן טוב, אבל רחוק שנות אור למהיות הטוב בעמדה שלו באירופה.
my man כתב:שועל כתב:my man כתב:לדעתי בקבוצה אידיאלית עמדה 4 יכולה לתת גם דקות ב5..בכלל העמדות בשנים האחרונות מתגמשות...
זה נכון שהם התגמשו אבל עדיין לא כל 4 יכול לשחק 5 ברמה טובה. מה שאני התכוונתי לומר שבקבוצה עם עומק זה לא צריך להיות חלק מהשיקולים, ועדיף להחתים כל שחקן לפי האיכויות בעמדה שלו, אבל לנו אין עומק.
צירבס זו החתמה לא טובה, נקווה שמכבי תחתים שני סנטרים איכותיים.
אז לדעתי זה כן צריך להיות חלק מהשיקולים כי הרבה קבוצות היום עוברות ל"סמול בול"..
לגבי צירבס זה לא done deal?
MTA2311 כתב:צירבאס ואמבקווה זה אחד הקווים הקדמיים הגרועים במפעל
jol9 כתב:MTA2311 כתב:צירבאס ואמבקווה זה אחד הקווים הקדמיים הגרועים במפעל
אני חושב שזה נוטה הרבה יותר לקו הקדמי הגרוע במפעל, מאשר לאחד הקווים הקדמיים הגרועים במפעל.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:צירבאס ואמבקווה זה אחד הקווים הקדמיים הגרועים במפעל
אני חושב שזה נוטה הרבה יותר לקו הקדמי הגרוע במפעל, מאשר לאחד הקווים הקדמיים הגרועים במפעל.
אם אתה כל כך נחרץ אז אין סיבה שאני אנסה לסייג
שועל כתב:ההחלטה שחששתי שתתקבל אכן התקבלה כנראה, ואחד השחקנים החלשים של מכבי העונה עומד להישאר לעונה הבאה.
אמבקווה הוא שחקן שנותן תרומה בינונית מינוס בשני צידי המגרש. אין שום פעולה שהוא עושה יותר טוב מכל סנטר בינוני בליגה שמרוויח חמישית מהשכר שלו.
לאחרונה התברר שהגובה האמתי שלו הוא 1.98, ואי אפשר להגיד שהוא מכפה על זה באתלטיות יוצאת דופן.
החלטה רעה של מכבי. הוא וצירבס יספקו את הקו הקדמי הגרוע ביורוליג.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 48&lang=HE
אגב, בכתבה מופיע שמכבי תממש עליו את האופציה, לי זכור שהוא מראש חתם לשתי עונות.
rc4991 כתב:קודם כל, מילר אתלט לא פחות ורנדולף יכול לחלום על יכולת הכדרור והחדירה של מילר
רנדולף שחקן מצויין עם נתונים טובים רק שבעמדה 5 הם פחות משמעותיים ובתור 4 הקליעה שלו בינונית
למילר יש תקרה גבוהה מאוד. כמה שחקנים אתה מכיר שהם אתלטים, שומרים, חוסמים, קולעים,מכדררים וחודרים ברמה הזאת?
למילר יש פוטנציאל עצום והוא עוד צעיר, מה גם שסגנון המשחק בסרביה מגביל אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־18 אורחים