המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הטירוף בטוויטר נמשך.
ציוץ של ג'יימס מהדקות האחרונות:
I plan to stay in Milan and i guess not play. That’s what it sounds like I’m going to do.
MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
אני לא כועסת עליו שהוא רוצה את כל הכסף, אבל יש לו חרא אופי בלי קשרשמואל1 כתב:הטירוף בטוויטר נמשך.
ציוץ של ג'יימס מהדקות האחרונות:
I plan to stay in Milan and i guess not play. That’s what it sounds like I’m going to do.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
בגדול זה נכון, אבל אין שום סיבה לנהל את המאבק הזה בטוויטר
MM3 כתב:הם רוצים למזער נזקים , בטח המו"מ עכשיו הוא על גובה הפיצוי (השתתפות) בחוזה הבא שלו.Jack55 כתב:yellowaura כתב:Jack55 כתב:yellowaura כתב:
די ברור לא?
יש לו חוזה מובטח בדכ מגיעים לפשרה שאחד הצדדים לא מעוניין...הוא רוצה את מלוא הסכום.
מילאנו בטח איימו עליו שאם הוא יחצה גבול בטוויטר הם יפעלו נגדו ואני מאמין שהוא יוריד הילוך בביקורת
אז לא הבנתי מה הבעיה, אם הם רוצים לשחרר אותו הם חייבים לשלם לו את כל הסכום לא?
או שהם מחפשים קבוצה כמו מכבי שתשלם לו חצי מהסכום ומילאנו תשלם את החצי השני לצורך העניין.
קודם כל הוא נפגע..יש לו אגו והוא מרגיש שזרקו אותו.
דבר שני כנראה מילאנו רוצים למצוא פשרה ולשלם פחות כי לא מדובר בחוזה זניח.
אני לא רואה הרבה קבוצות רודפות אחריו בשלב זה..
יכול להיות שהוא יקבל חוזה מקבוצה אחרת של 1 מיליון דולר ומילאנו לא מעוניינים לשלם 700 k דולר על שחקן שמשחק ביריבה.
באירופה מדובר בסכום גדול
אבל זה לא בסדר מבחינת מילאנו, אם הם רוצים לשחרר אותו הם צריכים לשלם לו את כל השכר שמגיע לו.
לא?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
אח שלי אם היו מנחיתים לך מתכנת ("אני לא מתכנת אני מהנדס!!!!“) חדש על הראש, מפטרים אותך מהרגע להרגע ודורשים ממך לוותר על כסף, היית מנהל מאבק בכל פלטפורמה שהיית מצליח לגייס.
יש לו כוח והשפעה ברשתות החברתיות, המעסיק שלו השתין לו על הראש, אז הוא עושה מה שצריך בשביל לקבל לפחות את הכסף שמגיע לו.
אין לגיטימי מזה.
האמת שזו דוגמה לא טובה. בהייטק זה קורה כל הזמן. אפשר לתת לך התראה של חודש לפני פיטורים והחוזה הדדי אז אין שום כסף שמקבלים.MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
אח שלי אם היו מנחיתים לך מתכנת ("אני לא מתכנת אני מהנדס!!!!“) חדש על הראש, מפטרים אותך מהרגע להרגע ודורשים ממך לוותר על כסף, היית מנהל מאבק בכל פלטפורמה שהיית מצליח לגייס.
יש לו כוח והשפעה ברשתות החברתיות, המעסיק שלו השתין לו על הראש, אז הוא עושה מה שצריך בשביל לקבל לפחות את הכסף שמגיע לו.
אין לגיטימי מזה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
אין לגיטימי מזה.
שמואל1 כתב:האמת שזו דוגמה לא טובה. בהייטק זה קורה כל הזמן. אפשר לתת לך התראה של חודש לפני פיטורים והחוזה הדדי אז אין שום כסף שמקבלים.MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס
אין לגיטימי מזה.
Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?
תאמרו לי, מה שהוא עושה עכשיו בטוויטר לא מדליק לכם כבר נורת אזהרה?
דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.
Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
כל ההתנהגות שלו עכשיו בטוויטר רק מוכיחה לי את מה שחשבתי עליו קודם.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.
אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.
Jack55 כתב:Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?
תאמרו לי, מה שהוא עושה עכשיו בטוויטר לא מדליק לכם כבר נורת אזהרה?
דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.
ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google Adsense [Bot], liran ו־14 אורחים