ת'רד המלפפונים V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יולי 2019, 20:47

הטירוף בטוויטר נמשך.
ציוץ של ג'יימס מהדקות האחרונות:

I plan to stay in Milan and i guess not play. That’s what it sounds like I’m going to do.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יולי 2019, 20:49

שמואל1 כתב:הטירוף בטוויטר נמשך.

I plan to stay in Milan and i guess not play. That’s what it sounds like I’m going to do.

אין סיכוי שהוא באמת מתכוון לזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2019, 20:49

MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס

בגדול זה נכון, אבל אין שום סיבה לנהל את המאבק הזה בטוויטר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 יולי 2019, 20:52

שמואל1 כתב:הטירוף בטוויטר נמשך.

אני לא כועסת עליו שהוא רוצה את כל הכסף, אבל יש לו חרא אופי בלי קשר
גם עם פארגו לא אהבתי את כל דיבורי הטוויטר שלו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יולי 2019, 20:53

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:בושה וחרפה איך שחקן לא מוכן לוותר על כסף שמגיע לו לפי חוזה גועל נפש מי רוצה שחקן כל כך בעייתי שלא מוכן שיזרקו אותו מהקבוצה לפי החלטה של מאמן חדש ולא מוכן לוותר על כסף איכס

אח שלי אם היו מנחיתים לך מתכנת ("אני לא מתכנת אני מהנדס!!!!“) חדש על הראש, מפטרים אותך מהרגע להרגע ודורשים ממך לוותר על כסף, היית מנהל מאבק בכל פלטפורמה שהיית מצליח לגייס.

יש לו כוח והשפעה ברשתות החברתיות, המעסיק שלו השתין לו על הראש, אז הוא עושה מה שצריך בשביל לקבל לפחות את הכסף שמגיע לו.

אין לגיטימי מזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יולי 2019, 20:59

MM3 כתב:
Jack55 כתב:
yellowaura כתב:
Jack55 כתב:
yellowaura כתב:
די ברור לא?
יש לו חוזה מובטח בדכ מגיעים לפשרה שאחד הצדדים לא מעוניין...הוא רוצה את מלוא הסכום.
מילאנו בטח איימו עליו שאם הוא יחצה גבול בטוויטר הם יפעלו נגדו ואני מאמין שהוא יוריד הילוך בביקורת

אז לא הבנתי מה הבעיה, אם הם רוצים לשחרר אותו הם חייבים לשלם לו את כל הסכום לא?
או שהם מחפשים קבוצה כמו מכבי שתשלם לו חצי מהסכום ומילאנו תשלם את החצי השני לצורך העניין.

קודם כל הוא נפגע..יש לו אגו והוא מרגיש שזרקו אותו.
דבר שני כנראה מילאנו רוצים למצוא פשרה ולשלם פחות כי לא מדובר בחוזה זניח.

אני לא רואה הרבה קבוצות רודפות אחריו בשלב זה..
יכול להיות שהוא יקבל חוזה מקבוצה אחרת של 1 מיליון דולר ומילאנו לא מעוניינים לשלם 700 k דולר על שחקן שמשחק ביריבה.
באירופה מדובר בסכום גדול

אבל זה לא בסדר מבחינת מילאנו, אם הם רוצים לשחרר אותו הם צריכים לשלם לו את כל השכר שמגיע לו.
לא?
הם רוצים למזער נזקים , בטח המו"מ עכשיו הוא על גובה הפיצוי (השתתפות) בחוזה הבא שלו.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

בסדר אבל אפשר להבין את ג׳יימס, מבחינתו דפקו אותו עכשיו ומן הסתם שירצה את כל הכסף שמגיע לו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2019, 21:00

להחתים ולתת לו לשחק רק נגד מילאנו 40 דקות כל משחק.
cifkcv

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2019, 21:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אח שלי אם היו מנחיתים לך מתכנת ("אני לא מתכנת אני מהנדס!!!!“) חדש על הראש, מפטרים אותך מהרגע להרגע ודורשים ממך לוותר על כסף, היית מנהל מאבק בכל פלטפורמה שהיית מצליח לגייס.

יש לו כוח והשפעה ברשתות החברתיות, המעסיק שלו השתין לו על הראש, אז הוא עושה מה שצריך בשביל לקבל לפחות את הכסף שמגיע לו.

אין לגיטימי מזה.

סלח לי...לא!!
ועובדה שזו התנהגות חריגה.
יש דרך לסיים יחסי עובד מעסיק.
אתה צריך למצוא עבודה אחרי זה?
אתה צריך המלצות?

לך תבכה לחברים שלך.זה לגיטימי.

אני מציע לך שאם מפטרים אותך, במיוחד בישראל, לא תנהל מלחמה מתוקשרת נגד המעסיק..אם אתה חפץ למצוא עבודה אחרת בצורה קלה יותר. זה חכם.

אתה היית מעסיק מישהו שאתה יודע שמלכלך בפומבי ועושה צרות אם בשלב כלשהו תחליט שאתה לא מעוניין בו???
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יולי 2019, 21:07

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אין לגיטימי מזה.
האמת שזו דוגמה לא טובה. בהייטק זה קורה כל הזמן. אפשר לתת לך התראה של חודש לפני פיטורים והחוזה הדדי אז אין שום כסף שמקבלים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2019, 21:08

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אין לגיטימי מזה.

1. אני מתכנת ולא מהנדס יותר. עשיתי את ההשלמה עם עצמי והיום אני גאה בזה
2. המצב הוא לא בדיוק אותו הדבר כמו שהצגת. לג'יימס יש חוזה מובטח. אף אחד לא יכול לדרוש ממנו לוותר על הכסף (גם לא ראיתי שדיברו על זה באיזשהו מקום). אותי יכולים לפטר בכל רגע, עם התרעה של חודש, ואין לי מה לקשקש על זה בשום פלטפורמה, וזה גם לא יעזור.

אפשרות נוספת שאולי קיימת לו היא לקבל פיצוי שמן על התרת החוזה, ואז לנהל מו"מ חדש עם מי שירצה. לדעתי הוא יכול לצאת אפילו מורווח מכל הסיטואציה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2019, 21:12

מה הדיון? ברור שזה לגיטימי שהוא לא רוצה לוותר על שקל. אל תשכחו שיש לשחקני כדורסל 15 שנה בערך מתוכם אולי 7-8 שנים ב'שיא' להרוויח כסף.
אמנם אני לא דואג למצבו הכלכלי, אבל עדין - זה עסק ועסק זמני מבחינתם.
חוץ מזה, הבן אדם סהכ נתן עונה מטורפת מבחינה אישית ושיחק הכי הרבה דקות על המגרש מגיע לו את הכסף שכתוב בחוזה שחתם עליו. (גם אם לא היה טוב היה מגיע לו).
זה שיש עוד מיליון שיקולים כמו לשחק, לא להיות במקום שלא רוצים אותך ועוד ועוד, זה ברור - מניח שיגיעו להסדר מסוים וקבוצה אחרת תקלוט אותו ותשלים לו את השכר.

סתם מבאס שעכשיו תתחיל עוד סאגה מעיקה, כאילו שלא שבענו ממילוש ואנחנו לא חווים אחת על בשרנו עם כספי.
cifkcv

הודעהעל ידי NY boy » 26 יולי 2019, 21:14

בדרך כלל זה לא קורה כי הסוכנים רוצים לשמור על יחסים טובים עם הקבוצה ומבקשים מהשחקן לשמור על שקט, בדרך כלל זה לא קורה כי לשחקן שחותכים אותו אין כוח והוא לא טוב ולא רוצה להיות בעייתי ושלא ייקחו אותו... ג'יימס נמצא במצב אחר, שחקן עם חוזה של 2 מיליון דולר מובטח, וכנראה בייאווט לא קטן לצאת מהשנה השלישית. הכוח אצלו והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ובצדק.
NY boy

הודעהעל ידי cifkcv » 26 יולי 2019, 21:15

My stats gon be 102 claps, 17 towel waives and 3 times jumping over the barrier thing by the bench lol
שנון סהכ
cifkcv

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יולי 2019, 21:22

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

אין לגיטימי מזה.
האמת שזו דוגמה לא טובה. בהייטק זה קורה כל הזמן. אפשר לתת לך התראה של חודש לפני פיטורים והחוזה הדדי אז אין שום כסף שמקבלים.

לא יודע על איזה חוזה אתה חתום, מדבר על מצב שיש לך חוזה, מפרים איתך את החוזה ולא משלמים לך את מה שמגיע לך. זאת הסיטואציה עם גיימס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2019, 21:23

חברים אתם מפספסים לגמרי את הדיון!!!

1. אף אחד פה לא אומר שגיימס צריך לוותר על הכסף. אנחנו מדברים על דרך המאבק!!
2. נראה לכם שלשחקנים כל יום אין פיטורין, כולם פראיירים, לכולם אין חשק או כח להילחם על מאות אלפי דולרים?? הם עושים את זה בשקט. גיימס יכול היה לומר להנהלה שהוא לא מוכן וזהו בלי להוציא עצבים וללכלך. חוקית לא היה למילאנו דרך לצאת מזה.

אני חושב שהגישה ההוגנת היא להגיע לפשרה מסויימת.
שכירים במדינת ישראל בדכ לא נמצאים בחוזים מובטחים. אם אחד מהצדדים לא מרוצה אומרים שלום.

בכדורגל וכדורסל בדכ מדובר לפעמים בחוזי עתק ולשנים..לפעמים משהו משתבש בדרך ולדעתי יש מקום לנסות להגיע לפשרה, במיוחד בחוזי עתק שלא מאפשרים לקבוצה או לשחקן לשלם את הכסף ולהשתחרר ומכריחים להישאר במערכת יחסים ש 2 הצדדים לא מרוצים.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 26 יולי 2019, 21:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Adam » 26 יולי 2019, 21:23

אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
כל ההתנהגות שלו עכשיו בטוויטר רק מוכיחה לי את מה שחשבתי עליו קודם.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.

אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Blazergun » 26 יולי 2019, 21:28

אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?

תאמרו לי, מה שהוא עושה עכשיו בטוויטר לא מדליק לכם כבר נורת אזהרה?

דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Jack55 » 26 יולי 2019, 21:30

Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?

דיי כבר, אני מעדיף שיחתימו נגר מאשר את סוני ווימס 2.0 , אפילו הוא לא זיין את השכל לכל העולם ואשתו בטוויטר.

ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2019, 21:32

Adam כתב:אני חושב שהרוב כאן יודעים מה הדעה שלי לגבי ג'יימס. נראה לי שגם נתתי מספיק סיבות (כולל סרטון) למה הוא לא צריך להיות פה.
כל ההתנהגות שלו עכשיו בטוויטר רק מוכיחה לי את מה שחשבתי עליו קודם.
מדובר בשחקן נהדר בסה"כ. עם המון כישרון (בהתקפה) בכדורסל. ועם כל זה, הוא ההגדרה הפשוטה של "ילד קקה". כל הדיבורי טוויטר האלו פשוט לא מקצועיים. הוא ספורטאי וכדורסלן לפני הכל והוא פשוט מאכזב את המקצוע בהתנהגות הילדותית הזאת. בן אדם נטול מחויבות שרואה רק דולרים בעיניים.
אין ספק שזה מתסכל לקבל יחס כזה של "מגיע בחור חדש והוא זורק אותך", אך זה לא מצדיק את כל ההתנהלות שלו. הוא צריך להבין שהוא בחר מקצוע לא קל עם השלכות, בו אתה לפעמים למעלה ולפעמים למטה. ככה או ככה אתה עושה בסופו של דבר הרבה יותר כסף מאדם ממוצע.

אנשים פה פשוט עיוורים לשם גדול, ושוכחים שכל השמות הגדולים לא מביאים תארים. להזכיר לכם את מקרה סוני ווימס לפני כמה שנים?
מייק ג'יימס לא צריך להיות בכלל אופציה שמכבי חושבים עליה. אם באמת הוא מועמד רציני, וחס וחלילה אפילו יגיע לכאן בסופו של דבר- באמת שאפשר לסגור את העונה שלנו.

צודק בכל מילה.
אני יכול להרגיע אותך שראשי מכבי לא עיוורים ואין שום סיכוי בעולם שיגיע.

חלק מהאנשים שוכחים שזה לא משחק מחשב שאתה מכניס שחקן עם ממוצע 89 ומעלה את הדירוג של הקבוצה.

יש לי לא מעט ניסיון עם אנשים שעבדו איתי שיצרו מרמור וסכסכנות...זה אופי שמתפתח עם השנים. קל מאוד להיות שלילי וזה מדבק.
זה בקלות יכול להשמיד קבוצה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יולי 2019, 21:35

Jack55 כתב:
Blazergun כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך רוצים את מייק ג'יימס?

ועכשיו שאלה לי אלייך (ואני לא ממעריצי ג'יימס אבל עדיין) - לא מעט פה רוצים את דילייני, אז במה הוא יותר טוב מג'יימס?

דילייני לא הגיע לסכסוך כזה והשמצות נגד קבוצה ולא אמר שהוא יהיה מעודדת.

ועדיין אני כבר רשמתי הרבה לפני שראיתי את הטוויטר שלו שצריך לבדוק אותו ב 7 עיניים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־12 אורחים