המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
הזדמנות לתת משחק ענק נגד האקסית ואולי להשאיר סיכוי קטן לשחקן החודשShay_uzan כתב:משחק הלילה

שמואל1 כתב:הזדמנות לתת משחק ענק נגד האקסית ואולי להשאיר סיכוי קטן לשחקן החודשShay_uzan כתב:משחק הלילה

Shay_uzan כתב:דני זינק למקום 17 בדירוג השחקנים של the ringer.
לפני שנגון, צ'ט וגונסון

~Box & 1~ כתב:בשני המשחקים אחרי הפציעה הראשונה מול הניקס (מול סקרמנטו ומיאמי), הוא נראה מצויין. והפציעה השנייה מול מיאמי היתה קלה יותר מהפציעה ההיא.
אם מחברים את זה לראיון שלו מהלילה אחרי המשחק "אני עובר כל מיני דברים" ומצרפים את זה להערה של ספליטר על "אני לא יודע אם זה מנטלי או פיזי", אני חושב ששני המשחקים האחרונים שהוא נראה בהם רע מאוד, ופסיבי מאוד, קשורים יותר לפן המנטלי מאשר הפיזי.
אין ספק שהוא לא מאה אחוז פיזית, אבל כאמור מול סקרמנטו ומיאמי זה בכלל לא הורגש, אם כבר להיפך, הוא נראה שם בכושר שיא. בשני המשחקים האחרונים רואים אותו ממש נותן לאחרים להוביל, לא דורש כדורים, בקושי חודר לסל, מחטיא המון ליי אפים. שפת גוף רופסת. זה נראה יותר מנטלי.
היום בסביבות 1 בלילה שעון ישראל תהיה ההכרזה על מחליפי האולסטאר. השבוע האחרון סומן כשבוע האחרון בו הוא יכול לעשות רושם על המאמנים שהוא "התנדנד" ברשימה שלהם, ולצערנו הוא נראה רע. נקווה שהרושם שהוא עשה בתקופה שלפני כן היה מספיק חזק כדי שזה לא ישנה.
עידן כתב:
יכול להיות ששני הדברים קשורים אחד בשני. יכול להיות שהפציעה מאוד מגבילה אותו ומקשה עליו לעשות את הדברים שהיה רגיל לעשות כמו חדירות לסל, מה שגורם לו לתסכול ומצב רוח ירוד ומשפיע גם על שאר האספקטים במשחק ובאופי שלו.
לגבי חומרת הפציעה - מי אמר שהשנייה קלה יותר? רק בגלל ההערה ההיא של דני? זה לא אומר כלום.
אני עדיין חושב שהוא צריך מנוחה משמעותית יותר כי בינתיים המשחקים האלו של "כשיר/לא כשיר" עד שעה לשריקת הפתיחה כל משחק - לא עובדים.
~Box & 1~ כתב:עידן כתב:
יכול להיות ששני הדברים קשורים אחד בשני. יכול להיות שהפציעה מאוד מגבילה אותו ומקשה עליו לעשות את הדברים שהיה רגיל לעשות כמו חדירות לסל, מה שגורם לו לתסכול ומצב רוח ירוד ומשפיע גם על שאר האספקטים במשחק ובאופי שלו.
לגבי חומרת הפציעה - מי אמר שהשנייה קלה יותר? רק בגלל ההערה ההיא של דני? זה לא אומר כלום.
אני עדיין חושב שהוא צריך מנוחה משמעותית יותר כי בינתיים המשחקים האלו של "כשיר/לא כשיר" עד שעה לשריקת הפתיחה כל משחק - לא עובדים.
אבל גם מול סקרמנטו ומיאמי הוא היה "אחרי פציעה" ונראה מצויין. 15 נק' ברבע הראשון מול סקרמנטו, 20 נק' ב18 דקות מול מיאמי. למה שם זה לא "הגביל אותו וגרם לו למצברוח ירוד"?
בכל מקרה לגבי הגב שלו, אני מקווה שהמעטפת הגופנית שהוא הקיף סביבו ועד עכשיו הוכיחה את עצמה, תשים הרבה דגש על חיזוק איזור הגב בקיץ הקרוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים