דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה וקבוצתו החדשה פורטלנד

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 ינואר 2026, 01:33

משחק הלילה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ינואר 2026, 01:39

Shay_uzan כתב:משחק הלילה
הזדמנות לתת משחק ענק נגד האקסית ואולי להשאיר סיכוי קטן לשחקן החודש
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 28 ינואר 2026, 01:46

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:משחק הלילה
הזדמנות לתת משחק ענק נגד האקסית ואולי להשאיר סיכוי קטן לשחקן החודש

לדעתי אין סיכוי שייקחו שחקן ששיחק החודש רק 10 משחקים.

ייקחו את קוואי או את הארדן כמעט בוודאות, גם המאזן נצחונות שלהם מעולה החודש, אלא אם יפסידו משום מה לג'אז היום.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 28 ינואר 2026, 02:13

יש לי בקשה צנועה מאוד אליך דני: תן היום משחק של 50 נקודות.

אל תאכזב.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 28 ינואר 2026, 08:03

הייתה לי הרגשה שכל הדיבורים על כך שדני ייתן בראש רק יעשו נזק.

הבעיה שחוץ מזה שדני היה חלש שפורטלנד עצמם הפסידו את זה...ככה לא מגיעים לפלייאוף
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 28 ינואר 2026, 18:04

הוא היה נראה מאוד חלוד אתמול.
גם המגבלות דקות הייתה מאוד ברורה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 29 ינואר 2026, 17:51

דני זינק למקום 17 בדירוג השחקנים של the ringer.
לפני שנגון, צ'ט וגונסון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 29 ינואר 2026, 17:53

Shay_uzan כתב:דני זינק למקום 17 בדירוג השחקנים של the ringer.
לפני שנגון, צ'ט וגונסון

כבוד ענק.

גם לפני לברון שמדורג 21 כרגע - זאת למרות שגם הוא עלה מהדירוג הקודם, ועדיין הוא מתחת לדני.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ינואר 2026, 01:02

בסימן שאלה למשחק מחר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 ינואר 2026, 03:00

דני ישחק הלילה, ברגע האחרון
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 ינואר 2026, 04:39

דני נפצע ביד, ירד לחדר ההלבשה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 ינואר 2026, 04:59

חזר למשחק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 ינואר 2026, 05:46

תבוסה של פורטלנד בכל מובן, בעיקר בטקטי.
דני מחצית ראשונה היה נראה חלוד ובכללי מאז הפציעה הוא פחות אקטיבי, (סיים בחדר הלבשה עם פציעה ביד) רבע שלישי הוא היה נראה טוב יותר מבחינת תנועה אבל לא הורגש בהתקפה והיה ממש כמו בשנים המוקדמות בוויזארדס. רבע רביעי הוא התחיל לחזור לעצמו , קלע 7 נקודות ואז המשחק נגמר ויצא לנוח.
המשחק הכי מתסכל לצפיה של דני העונה. מקווה שהמגמה מהרבע הרביעי תמשיך.

הולידי נוראי מאז החזרה שלו, בנוסף הוא פחות משתף את דני, אני לא יודע אם זה בגלל שמנסים להוריד את העומס מדני (דרך יוסג נמוך יותר), אבל אם זה לא אז זה משהו שפורטלנד תצטרך לשים לב אליו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 31 ינואר 2026, 08:58

זה לא נראה טוב.

עם כל הכבוד לרצון ל"נקמה" בוויזארדס ולעלות לפרקט עבור כל עם הישראל והיהודים כשמשחקים בגארדן - זה ברור שדני לא כשיר ב-100% וכנראה גם לא קרוב לזה. היו צריכים לתת לו מהרגע שנפצע את השבועיים-שלושה להחלים וזהו, בלי משחקים. יכול להיות שגם הולידיי חזר מוקדם מידי.

עכשיו אני מקווה מאוד שהמצב לא יחמיר. שווה לתת לו לנוח את המשחקים הקרובים עד קרוב לאולסטאר.
עידן

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 ינואר 2026, 12:09

דני לא נראה כתמול שלשום.
מקווה שיחזור לעצמו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 ינואר 2026, 21:48

טיאגרו ספליטר רמז אחרי המשחק שיתכן שמדובר בבעיה מנטלית, וגם מהדברים של דני אפשר לשמוע שמשהו עובר עליו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 01 פברואר 2026, 02:19

בשני המשחקים אחרי הפציעה הראשונה מול הניקס (מול סקרמנטו ומיאמי), הוא נראה מצויין. והפציעה השנייה מול מיאמי היתה קלה יותר מהפציעה ההיא.
אם מחברים את זה לראיון שלו מהלילה אחרי המשחק "אני עובר כל מיני דברים" ומצרפים את זה להערה של ספליטר על "אני לא יודע אם זה מנטלי או פיזי", אני חושב ששני המשחקים האחרונים שהוא נראה בהם רע מאוד, ופסיבי מאוד, קשורים יותר לפן המנטלי מאשר הפיזי.

אין ספק שהוא לא מאה אחוז פיזית, אבל כאמור מול סקרמנטו ומיאמי זה בכלל לא הורגש, אם כבר להיפך, הוא נראה שם בכושר שיא. בשני המשחקים האחרונים רואים אותו ממש נותן לאחרים להוביל, לא דורש כדורים, בקושי חודר לסל, מחטיא המון ליי אפים. שפת גוף רופסת. זה נראה יותר מנטלי.

היום בסביבות 1 בלילה שעון ישראל תהיה ההכרזה על מחליפי האולסטאר. השבוע האחרון סומן כשבוע האחרון בו הוא יכול לעשות רושם על המאמנים שהוא "התנדנד" ברשימה שלהם, ולצערנו הוא נראה רע. נקווה שהרושם שהוא עשה בתקופה שלפני כן היה מספיק חזק כדי שזה לא ישנה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 01 פברואר 2026, 02:26

~Box & 1~ כתב:בשני המשחקים אחרי הפציעה הראשונה מול הניקס (מול סקרמנטו ומיאמי), הוא נראה מצויין. והפציעה השנייה מול מיאמי היתה קלה יותר מהפציעה ההיא.
אם מחברים את זה לראיון שלו מהלילה אחרי המשחק "אני עובר כל מיני דברים" ומצרפים את זה להערה של ספליטר על "אני לא יודע אם זה מנטלי או פיזי", אני חושב ששני המשחקים האחרונים שהוא נראה בהם רע מאוד, ופסיבי מאוד, קשורים יותר לפן המנטלי מאשר הפיזי.

אין ספק שהוא לא מאה אחוז פיזית, אבל כאמור מול סקרמנטו ומיאמי זה בכלל לא הורגש, אם כבר להיפך, הוא נראה שם בכושר שיא. בשני המשחקים האחרונים רואים אותו ממש נותן לאחרים להוביל, לא דורש כדורים, בקושי חודר לסל, מחטיא המון ליי אפים. שפת גוף רופסת. זה נראה יותר מנטלי.

היום בסביבות 1 בלילה שעון ישראל תהיה ההכרזה על מחליפי האולסטאר. השבוע האחרון סומן כשבוע האחרון בו הוא יכול לעשות רושם על המאמנים שהוא "התנדנד" ברשימה שלהם, ולצערנו הוא נראה רע. נקווה שהרושם שהוא עשה בתקופה שלפני כן היה מספיק חזק כדי שזה לא ישנה.

יכול להיות ששני הדברים קשורים אחד בשני. יכול להיות שהפציעה מאוד מגבילה אותו ומקשה עליו לעשות את הדברים שהיה רגיל לעשות כמו חדירות לסל, מה שגורם לו לתסכול ומצב רוח ירוד ומשפיע גם על שאר האספקטים במשחק ובאופי שלו.

לגבי חומרת הפציעה - מי אמר שהשנייה קלה יותר? רק בגלל ההערה ההיא של דני? זה לא אומר כלום.

אני עדיין חושב שהוא צריך מנוחה משמעותית יותר כי בינתיים המשחקים האלו של "כשיר/לא כשיר" עד שעה לשריקת הפתיחה כל משחק - לא עובדים.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 01 פברואר 2026, 03:32

עידן כתב:
יכול להיות ששני הדברים קשורים אחד בשני. יכול להיות שהפציעה מאוד מגבילה אותו ומקשה עליו לעשות את הדברים שהיה רגיל לעשות כמו חדירות לסל, מה שגורם לו לתסכול ומצב רוח ירוד ומשפיע גם על שאר האספקטים במשחק ובאופי שלו.

לגבי חומרת הפציעה - מי אמר שהשנייה קלה יותר? רק בגלל ההערה ההיא של דני? זה לא אומר כלום.

אני עדיין חושב שהוא צריך מנוחה משמעותית יותר כי בינתיים המשחקים האלו של "כשיר/לא כשיר" עד שעה לשריקת הפתיחה כל משחק - לא עובדים.

אבל גם מול סקרמנטו ומיאמי הוא היה "אחרי פציעה" ונראה מצויין. 15 נק' ברבע הראשון מול סקרמנטו, 20 נק' ב18 דקות מול מיאמי. למה שם זה לא "הגביל אותו וגרם לו למצברוח ירוד"?

בכל מקרה לגבי הגב שלו, אני מקווה שהמעטפת הגופנית שהוא הקיף סביבו ועד עכשיו הוכיחה את עצמה, תשים הרבה דגש על חיזוק איזור הגב בקיץ הקרוב.
~Box & 1~

הודעהעל ידי עידן » 01 פברואר 2026, 10:09

~Box & 1~ כתב:
עידן כתב:

אבל גם מול סקרמנטו ומיאמי הוא היה "אחרי פציעה" ונראה מצויין. 15 נק' ברבע הראשון מול סקרמנטו, 20 נק' ב18 דקות מול מיאמי. למה שם זה לא "הגביל אותו וגרם לו למצברוח ירוד"?

בכל מקרה לגבי הגב שלו, אני מקווה שהמעטפת הגופנית שהוא הקיף סביבו ועד עכשיו הוכיחה את עצמה, תשים הרבה דגש על חיזוק איזור הגב בקיץ הקרוב.

מה הקשר? זה בדיוק מחזק מה שאני אומר - הוא חזר אחרי הפציעה הראשונה, ניסה לעשות מה שהוא יודע ויכול, ונפצע במהירות שוב. אני מדבר על כך שהפציעה החוזרת גרמה לו למצב רוח ירוד, ושאחריה היו צריכים לתת לו זמן מנוחה רב יותר. מן הסתם זו השערה בלבד.
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים