פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יוני 2011, 09:30
aribari24 כתב:yzafrir כתב:aribari24 כתב:אחרי ההחתמות של העונה הקודמת למדתי שאי אפשר לבקר מראש את ההחתמות (ראה פארגו).
אני סומך על דיוויד בלאט.. שמכיר את השחקנים.. להזכירכם הוא חתום על כל ההחתמות הגדולות של מכבי בעבר..
הוא יודע מה יש מבשוק.. הוא יודע מה צריך.. ואני סומך עליו.. גם אם על פניו השם לא נראה הכי אטרקטיבי
צודק , לא ההינו צריכים לבקר את החתמת פוט וכדיר ובורשטיין.....
גם דיויד בן אדם וגם לו מותר לטעות כמו שטעה בעבר במכבי (קווינסי לואיס , בשוק ואולי גם גורי ואודריך שלא הבריקו...)
בחייך..
שנינו יודעים טוב מאוד ש-3 ההחתמות האלה הונחתו לו על הראש מההנהלה...
בנו אודריך? סתם שחקן NBA
אני לא קונה את התרוץ הזה , לגבי בורשטיין אני יודע בוודאות שזהלא כך מתוך הכרות עם המשפחה שלו (אמא שלו) , דיויד התקשר אליו לפני שחתם ואמר לו שהוא עומד לחתום והוא רוצה אותו בקבוצה .
לגבי פוט , זה דווקא בדיוק השחקן שהייתי מנחש שמאמן כמו דיודי יכול ליפול איתו , דיויד מכיר את הכדורסל האמריקאי (ואת המכללה שלו בפרט ) יותר טוב מכל אחד אחר במכבי וקשה לי להאמין שמישהו הנחית עליו את השם הזה בניגוד לרצונו .
לגבי כדיר , זה היחיד שיכול להיות הנחתה של ההנהלה בחסות הצביון הישראלי....
אודריך זכה לשריקות בוז בהיכל עוד ליפני הלפרין . הוא היה אפס מוחלט במכבי . זה שיש לזה סיבות מקלות כמו שהוא היה מאוד צעיר ופעם ראשונה מחוץ למדינה שלו , ורק מאוחר יותר התפתח להיות מה שהוא היום זה לא משנה את העובדה שההחתמה שלו במכבי הייתה לא טובה בזמנו...
21 יוני 2011, 10:08
גל גל כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.101954.html
דווין סמית ממכללת גורג וושינגטון על סף חתימה במכבי בן 22 מטר 1.98
מישהו מכיר אותו?
קשה לי לראות שחקן כמו סמית' משחק בקבוצה גדולה כמו מכבי ומוביל אותה להישגים שהיא אמורה להגיע אליהם..
הוא באמת תמיד היה נראה לי שהוא לקבוצות דרג שלישי ביורוליג..אבל אני מניחה שאני אצטרך לתת לבלאט קרדיט..עד כמה שזה לא מוצא חן בעיניי..הוא כנראה יודע יותר מאיתנו
(אני יודעת שזה מבנטון ולא מהקולג',לא על אני מגיבה)
21 יוני 2011, 10:15
קיבלנו שתי מיליון דולר מהאדריאטית ועוד כסף מהיורוליג וזה מה שאנחנו מביאים?
צריך להביא באמת שחקן שיכול להחליף את איידסון..מה גם שהוא נושק ל30 ואין לו לאן להתפתח,עדיף להביא שחקן צעיר ומוכשר או לפחות מישהו מוכח ברמות הגבוהות
21 יוני 2011, 10:26
זה לא רק העניין הכספי או אם הוא מספיק טוב , זה גם זה שבשלב כלכך מוקדם של עונת המלפפונים יש הרגשה שאפשר למצוא שחקנים יותר טובים ממנו . אם זה היה עוד חודשיים אז הייתי יותר מקבל את ההחתמה הזאת כי אז סביר להניח שלא יהיו יותר מידי שחקנים טובים בשוק...
לדעתי מכבי ממהרת מידי בהחתמה הזאת...
אגב , בפורום אינטר באסקט כבר התחילו לקטול את ההחתמה הזאת וטוענים שהוא שחקן ברמת יורוקאפ....
21 יוני 2011, 10:36
רק מזל שצוות מצקועי מבין כדורסל לפחות ברמה של אינרבאסקט . הם קטלו בשנה שעברה ומוזמנים להמשיך גם השנה .
21 יוני 2011, 10:38
אני בהחלט סומך על דיוויד בלאט, וזה נכון לומר ככה.
אך גם לא נהיה תמימים, ואפשר כמובן לחוות דיעה, ימים יגידו עם סמית יחתום, ואם יהיה טוב או לא...
אך זאת זכות לומר את דעתנו, גם אני חושב שהוא לא מתאים למכבי. בכל אופן מי שיבוא שיהיה בהצלחה!
21 יוני 2011, 10:39
אני בטוח שאפשר למצוא בשלב כזה של העונה שחקן יותר טוב ממנו ומתאים יותר לסגל של מכבי....אבל אנחנו לא יודעים כל כך מה בלאט מחפש אז אני חצי חצי בעניין הזה
ברור שזה לא שחקן לרמה של מכבי, אבל אין מה לעשות כל השחקנים שמועמדים להחליף את אידסון הם שחקנים בינונים לרמות יורוקאפ ומטה, אלא כן דיויד יצליח עם איזה נפיל NBA
אני הייתי מחכה עם הזרים קצת יותר בכל זאת אלו לא עמדות בעייתיות כמו עמדת הסנטר לדוגמא,וגם לא מבוקשים מאוד או יקרים מאוד (לפחות עד עכשיו על פי השמות) כך שיהיה אפשר להביא אותם גם בעוד חודש נניח.
21 יוני 2011, 11:00
טוב אז קצת כדי לצאת מהבאסה..נקודות אור על דווין סמית':
1)שחקן מגוון? מאוד מגוון..אני מניחה שבמכבי זה יהיה אפילו יותר בולט.
2)יוכל להתמודד פיזית עם כל שחקן בעמדה 3? ברור,הוא שחקן מאוד מאוד פיזי.
3)שחקן עם אופי נוח וקבוצתי? כן,בכל מקום שהוא היה אמרו שיש לו אופי נהדר.
4)יודע לקלוע? ועוד איך..מכל טווח..כדור גם יכול ללכת אליו אם יש מצב של זריקה אחרונה(למרות שאני מניחה שזה יילך לפארגו או בלו)..בלאט רק יצטרך לאלף אותו מתי לקחת זריקות נכונות.
5)יודע לשמור? כן. חוטף נהדר ושומר נהדר..קצת קשה לו לשמור על שחקנים שיותר זריזים ממנו בעמדות 1-2 אבל בואו נקווה שהוא יטצרך לשמור רק על מספרי 3 ואז יש לנו יופי של מאצ'-אפ הגנתי.
6)מוסר? כן. אולי בסטטיסטיקה זה לא נראה,אבל הוא מוסר את הכדור נהדר ואם בלאט יצליח להנחיל עוד פעם שיטה קבוצתית אז יהיה לנו יופי של מוסר בעמדה 3 שגם יכול לקלוע אם יש לו הזדמנות.
ובואו לא נשכח..בלאט לקח אותו ברגע שהוא ראה שמהעונשין יש לו פחות מ-70%..אי אפשר להרוס משהו כל כך מוצלח כמו שיש במכבי מהעונשין
ד''א-לכל אלה שרשמו שהוא בן 30,הבן אדם הפך באפריל להיות בן 28..הוספתם לו שנתיים לחינם..מה הוא עשה לכם?
21 יוני 2011, 11:16
לא מכיר את שחקן המכללות, אבל ממה שיצא לי לראות העונה בליגה האיטלקית, סמית' מטרוויזו שחקן לרמה של הפועל ירושלים, לא למכבי.
אבל מי יודע, אולי בלאט יחנך אותו ויוצא ממנו את מלוא הפוטנציאל.
21 יוני 2011, 11:18
נקווה שזאת תתברר כהחתמה טובה. לא ראיתי אותו הרבה, אבל ממה שכן ראיתי מדובר בשחקן הגנה מעולה, אבל קלעי יציב הוא לא.
21 יוני 2011, 11:21
משה כתב:נקווה שזאת תתברר כהחתמה טובה. לא ראיתי אותו הרבה, אבל ממה שכן ראיתי מדובר בשחקן הגנה מעולה, אבל קלעי יציב הוא לא.
השנה מה-2 הוא היה מאוד יציב..אבל היו לו משחקים זוועתיים מחוץ לקשת..
1-9
3-10
1-6
1-7
יש לי תחשוה שבלאט יוריד אותו לספסל אחרי 1-4 חחחח
21 יוני 2011, 11:32
זה דווין סמית ששיחק ביורוליג (כמדומני באחת מהטורקיות) לפני כמה שנים?
הוא מזעזע!
בפנטזי הוא תמיד היה בתחתית וכל פעם שקניתי אותו הצטערתי על כך אח"כ...
21 יוני 2011, 11:40
איזה אכזבה הדווין סמית הזה
מכל מה שהיה ועוד יהיה זה מה שאנחנו מביאים?וזה מידע לא סתם דיבורים
היה את קייל וויבר ואפילו קייסי ריברס
ולמה לא מביאים את סמי מחיה נכון היתלבטנו לגביו אבל כרגע הוא השם הכי טוב
21 יוני 2011, 11:42
אדם כתב:איזה אכזבה הדווין סמית הזה
מכל מה שהיה ועוד יהיה זה מה שאנחנו מביאים?וזה מידע לא סתם דיבורים
היה את קייל וויבר ואפילו קייסי ריברס
ולמה לא מביאים את סמי מחיה נכון היתלבטנו לגביו אבל כרגע הוא השם הכי טוב
כי מכבי לא יכולה להתחרות בהצעה של מליון יורו לעונה..זה למה מחיה לא פה
21 יוני 2011, 11:47
אבל בנתיים כולם סימו תעונה וגם צסקא ואין שום חתימה ושום דבר
והיתפנה כסף מגרין ומפיני גרשון ויחסית מחיה שחקן מוכח ששוה 900 אלף דולר ואפילו מ יליון
גם ככה היתכונו לתת לאידסון יותר.
נכון עכשיו תגידו אבל אידסון כבר מוכר וידוע אבל עדיף מאשר להביא שחקן בחצי מליון לשחרר ולהביא עוןד שחקן בחצי
21 יוני 2011, 11:48
אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
בכל מקרה, מה שקצת מפתיע אותי הוא סדר הגודל של שחקן כמו סמית'. מכבי הציעה לאידסון חוזה של 1.2 מיליון דולר ונראה שעל השחקן בעמדה מס' 3 מכבי התכוונה לשים את הכסף הגדול, ובסוף מי שמגיע זה שחקן יורוקאפ?
מכבי הגדילה העונה את התקציב ועד עכשיו עוד לא חרגה בהרבה (אם בכלל) מהתקציב של העונה שעברה. פארגו ירוויח העונה בערך כמו אידסון של העונה שעברה, הלפרין קיבל כמעט את אותו חוזה של גרין ושייר יקבל סכום דומה מאוד לזה שפארגו קיבל בעונה שעברה.
אני לא מתיימר להבין בענייני תקציב וכספים, אבל אם מכבי באמת הגדילה העונה את התקציב, נראה שיש עוד הרבה כסף שלא נוצל.
אני מקווה שהזר הנוסף שיגיע, באמת יהיה שחקן מעולה. מי יודע, אולי מכבי בכלל תביא סווינגמן ולא קומבו גארד.
21 יוני 2011, 11:51
חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
בכל מקרה, מה שקצת מפתיע אותי הוא סדר הגודל של שחקן כמו סמית'. מכבי הציעה לאידסון חוזה של 1.2 מיליון דולר ונראה שעל השחקן בעמדה מס' 3 מכבי התכוונה לשים את הכסף הגדול, ובסוף מי שמגיע זה שחקן יורוקאפ?
מכבי הגדילה העונה את התקציב ועד עכשיו עוד לא חרגה בהרבה (אם בכלל) מהתקציב של העונה שעברה. פארגו ירוויח העונה בערך כמו אידסון של העונה שעברה, הלפרין קיבל כמעט את אותו חוזה של גרין ושייר יקבל סכום דומה מאוד לזה שפארגו קיבל בעונה שעברה.
אני לא מתיימר להבין בענייני תקציב וכספים, אבל אם מכבי באמת הגדילה העונה את התקציב, נראה שיש עוד הרבה כסף שלא נוצל.
אני מקווה שהזר הנוסף שיגיע, באמת יהיה שחקן מעולה. מי יודע, אולי מכבי בכלל תביא סווינגמן ולא קומבו גארד.
לא הייתי יכול לכתוב את זה יותר טוב ממך, מסכים עם כל מילה.
21 יוני 2011, 11:59
משה כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני לא כל-כך מכיר את סמית' ולכן, לא אוכל לחוות דעה עליו.
לא הייתי יכול לכתוב את זה יותר טוב ממך, מסכים עם כל מילה.
האמת ששכתי את ג'יימס ואת מצ'באן, שיקבל שכר משודרג העונה.
בכל מקרה, לא מדובר בחריגה משמעותית במיוחד, בטח לאור העובדה שמכבי תשתחרר מהחוזה של פוט וגם צפויה לשלם פחות לכדיר.