פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המאמן החדש - אדלשטיין המועמד המוביל

07 יוני 2016, 23:25

rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:זה כבר ממש הזוי רמת הירידות שלכם על מקל
מה שברור גם שחלק גדול מזה נובע משנאה אישית

אני מאמין שרוב השנאה באה מ2 סיבות- האדרה מוגזמת של התקשורת שכבר יצרה סלידה.
וכן- הלכלוכים של מקל עצמו...

אף אחד לא שונא אותו סתם!

שתי הסיבות האלה זה בדיוק לשנוא סתם, יש שנאה מקצועית ושנאה אישית

דיברתי מאיפה זה בא ונובע...כמובן שיש את הצד המקצועי שבו הוא לא מרשים במיוחד...תראה לאיפה הוא הוביל אותנו בתור השחקן הכי מרכזי בקבוצה...

07 יוני 2016, 23:26

MTA2311 כתב:

הוא שחקן כזה טוב שמי שלא מחזיק ממנו עושה את זה על סמך שנאה אישית?

מכדרר 20 שניות כל התקפה בכל קבוצה ששיחק בה, חייב להיות השחקן המוביל בקו האחורי בכל קבוצה ששיחק בה ופשוט שחקן כדורסל בינוני. זה לא מספיק בשביל מכבי, סורי.

אתה בעצמך אמרת לפני כמה זמן שחלק מזה נובע מהשנאה האישית שלך אליו
לפחות אתה מפרט קצת ולא משווה עם שחקנים בינונים שזכו עם מכבי בתארים כאילו ההצלחה הקבוצתית קובעת את מעמדו של השחקן

1. הוא לא מכדרר כל כך הרבה כמו שאתה טוען. הוא כן עושה את זה לפעמים אבל לא באופן תדיר ומוגזם
אפשר גם לתלות את זה אולי בעובדה שמשחקים סביבו חרא שחקנים

2. חייב להיות השחקן המוביל זאת רק השערה למרות שיכול להיות שהיא נכונה

3. אתה מוזמן לפרט במה הוא בינוני. חוץ מהקליעה הוא טוב כמעט בכל האספקטים

07 יוני 2016, 23:27

זה מאוד רלוונטי לדיון
השחקנים האלה אשכרה השיגו משהו ברמות הגבוהות שתרם למוניטין שלהם בקריירה, הם לא השאירו את התקשורת לנהל להם את התדמית בזמן שהם ישבו בבית
ואם אתה מתכוון להשוות את יניב גרין, יוגב ופניני לאסף דותן ורגב פנאן אז אני לא יודעת כמה משחקים מהשנים שלהם ראית, או שאתה סתם זורק את השמות האלה לאוויר בשביל להוכיח את הטענה שלך

הוא לא שיחק ולא השיג כלום בשנים האחרונות, אתה יודע מה זאת המילה הזאת? אני אגיד אותה שוב - הוא לא השיג כלום ולא השאיר חותם בשום מקום ששיחק בו
זה שאתה נפלת למלכודת של ''הישראלי הבכיר'' זה כמו אלה שנפלו לסיסמאות של ''צביון ישראלי''
מכרו לך משהו ואתה קנית אותו

צודק שמגיע לו קרדיט עצום על זה שהוא מנסה להשתפר, גם היינס הביע רצון להשתפר ומכבי השאירו אותו, ללא ספק עשו את הבחירה הנכונה

הוא נזרק משם והם זרקו אותו עם כל המליונים שלו כי הוא לא עשה כלום כי היו שחקנים יותר טובים ממנו, נקודה
גם בניו אורלינס לא האמינו בו כי הוא לא היה מספיק טוב
אתה יודע כמה שחקנים פלופים שלא שווים כלום קיבלו חוזים ב-NBA? או שאני צריכה להתחיל לעשות עוד רשימה?

ראיתי משחקים רבים של אסף דותן ורגב פנאן. ההשוואה הייתה קיצונית אבל הנקודה שלי הייתה שגם הם לא השפיעו על התארים שמכבי זכתה בהם, כמו חלק מהשחקנים שאת ציינת.

שוב, הוא לא שיחק בגלל שהיו לו שאיפות גדולות. אם הוא היה רוצה, כבר לפני שנתיים הייתה לו אפשרות לחתום על חוזה ארוך טווח במכבי. והוא לא עשה את זה, כי היה לו חלום שהוא רצה להגשים והוא לא ראה שום דבר מלבד המטרה הזאת.

אני דווקא חושב שצריך לתת לו קרדיט גדול מאוד על השאיפות.
אפשר להגיד הרבה דברים על מקל- אבל הוא לוחם. הוא הגיע ל- NBA משום מקום. הוא בנה את עצמו והפך לשחקן כדורסל טוב מאוד, למרות שהוא לא הכי מוכשר. את זה הוא עשה תוך עבודה קשה והמון רצון להשתפר.
זה דבר שאי אפשר להגיד על אף ישראלי היום, חוץ מעומרי כספי.

07 יוני 2016, 23:29

בליגה הוא יותר מ40% ל3

07 יוני 2016, 23:32

Holiday_Armadillo כתב:
זה מאוד רלוונטי לדיון
השחקנים האלה אשכרה השיגו משהו ברמות הגבוהות שתרם למוניטין שלהם בקריירה, הם לא השאירו את התקשורת לנהל להם את התדמית בזמן שהם ישבו בבית
ואם אתה מתכוון להשוות את יניב גרין, יוגב ופניני לאסף דותן ורגב פנאן אז אני לא יודעת כמה משחקים מהשנים שלהם ראית, או שאתה סתם זורק את השמות האלה לאוויר בשביל להוכיח את הטענה שלך

הוא לא שיחק ולא השיג כלום בשנים האחרונות, אתה יודע מה זאת המילה הזאת? אני אגיד אותה שוב - הוא לא השיג כלום ולא השאיר חותם בשום מקום ששיחק בו
זה שאתה נפלת למלכודת של ''הישראלי הבכיר'' זה כמו אלה שנפלו לסיסמאות של ''צביון ישראלי''
מכרו לך משהו ואתה קנית אותו

צודק שמגיע לו קרדיט עצום על זה שהוא מנסה להשתפר, גם היינס הביע רצון להשתפר ומכבי השאירו אותו, ללא ספק עשו את הבחירה הנכונה

הוא נזרק משם והם זרקו אותו עם כל המליונים שלו כי הוא לא עשה כלום כי היו שחקנים יותר טובים ממנו, נקודה
גם בניו אורלינס לא האמינו בו כי הוא לא היה מספיק טוב
אתה יודע כמה שחקנים פלופים שלא שווים כלום קיבלו חוזים ב-NBA? או שאני צריכה להתחיל לעשות עוד רשימה?

ההשוואות שאת עושה פשוט לא נכונות.
יוגב היה במכבי כמה שנים עד ש"השיג משהו" עם מכבי. ובכלל - את מי מעניין מה השחקנים שציינת "השיגו עם מכבי"? זה לא מדד להאם השחקנים האלה טובים או פחות טובים ממקל. הלהשיג עם מכבי הזה המון תלוי בסגל השחקנים שהיה מסביבם. לא יוגב, לא פניני ובטח שלא יניב גרין היו ברגים מרכזיים בהצלחות של מכבי.
לא יודע מה את זוכרת מיניב גרין, אבל אני זוכר דבר מאוד פשוט - משחקו הראשון ביורוליג במדי מכבי הוא קלע איזה 20+ נק'. מאז הוא היה יותר דומה לאונואקו.
ואני חוזר לעניין יוגב ופניני - שניהם במכבי כבר כמעט 5 שנים (אם לא יותר אני לא סופר). מקל במכבי (משחק, לא מחמם ספסל) עונה אחת, וגם לא שלמה. אם היינו לוקחים את פניני \ יוגב בעונתם הראשונה - אז גם הם לא עשו איזה משהו מיוחד. ובלי קשר הצ'אנסים שלהם להוכיח מה הם שווים היו רבים יותר כי הסגל שהם היו שייכים אליו הגיע רחוק יותר. אני ממש לא מבין את ההשוואות שאת עושה. הן לא קשורות לכלום.. בלי לפגוע חלילה. אבל זה באמת לא קשור לכלום.

07 יוני 2016, 23:40

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

מכדרר 20 שניות כל התקפה בכל קבוצה ששיחק בה, חייב להיות השחקן המוביל בקו האחורי בכל קבוצה ששיחק בה ופשוט שחקן כדורסל בינוני. זה לא מספיק בשביל מכבי, סורי.

לפחות אתה מפרט קצת ולא משווה עם שחקנים בינונים שזכו עם מכבי בתארים כאילו ההצלחה הקבוצתית קובעת את מעמדו של השחקן

1. הוא לא מכדרר כל כך הרבה כמו שאתה טוען. הוא כן עושה את זה לפעמים אבל לא באופן תדיר ומוגזם

אין כזה דבר שנאה אישית בספורט. הכל מתבסס על עניינים מקצועיים בסופו של דבר. כמו שאתה לא אוהב את אוחיון, ככה זה לגבי מקל.
אני לא אוהב אותו כי הוא שחקן בינוני שבטוח שהוא הרבה יותר מזה, וזה פוגע בקבוצה. איך? כדררת, לקיחת אחריות מוגזמת וכו'.

וזאת דווקא לא השערה. בכל קבוצה שהוא שיחק בה, כולל מכבי של השנה, הוא היה חייב להראות לכולם שהוא בעל הבית על המגרש. זה יכול להיות סבבה בקבוצת ליגה ישראלית, אולי (!) בקבוצת יורוקאפ ממוצעת. בטח לא בקבוצת יורוליג, ובטח לא במכבי.

07 יוני 2016, 23:40

מקל בעונה הסדירה: מעל 13 נק', במעל 50% ל-2, במעל 40% ל-3, במעל 80% מהקו, עם כמעט 3 ריבאונד (ואיבודים), חטיפה 1 ומעל 7 אסיסטים. וזה לא ב-38 דק' משחק, זה ב-28. מתי פעם אחרונה היה לנו ישראלי כזה? או אפילו זר? שלא נדבר על כל האקסטרה שהוא מביא וחסר לנו: הגנה, אגרסיביות, כח רצון, רוח לחימה.

אז גם אני חושש מהנפילה שלו בפלייאוף, ושהוא לא מספיק יציב לאירופה, ושהקליעה איטית והססנית מדי, והכדררת ממושכת מדי. אבל אני לא מבין מה זה העליהום הזה. למה אוחיון שמעולם לא הגיע לתפוקה של מקל (לא במכבי, ולא בנבחרת) לא מקבל שבריר מהביקורת הזו? זה ברור שזה לא נעשה באובייקטיביות, כל אחד מסיבותיו.

ובחזרה לנושא - מהארץ אדלשטיין, ומחו"ל טרינקיירי.
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 07 יוני 2016, 23:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 יוני 2016, 23:42

jay כתב:מקל בעונה הסדירה: מעל 13 נק', במעל 50% ל-2, במעל 40% ל-3, במעל 80% מהקו, עם כמעט 3 ריבאונד (ואיבודים), חטיפה 1 ומעל 7 אסיסטים. וזה לא ב-38 דק' משחק, זה ב-28. מתי פעם אחרונה היה לנו ישראלי כזה? או אפילו זר? שלא נדבר על כל האקסטרה שהוא מביא וחסר לנו: הגנה, אגרסיביות, כח רצון, רוח לחימה.

אז גם אני חושש מהנפילה שלו בפלייאוף, ושהוא לא מספיק יציב לאירופה, ושהקליעה איטית והססנית מדי, והכדררת ממושכת מדי. אבל אני לא מבין מה זה העליהום הזה. למה אוחיון שמעולם לא הגיע לתפוקה של מקל (לא במכבי, ולא בנבחרת) לא מקבל שבריר מהביקורת הזו? זה ברור שזה לא נעשה באובייקטיביות, כל אחד מסיבותיו.

ליאור הציג מספרים יפים, אפילו ביורוליג. היית מחזיר אותו? זה אותו סיפור.

ולמה יוגב לא מקבל ביקורת? כי יוגב לא בטוח שהוא ברמה של דה קולו ודיאמנטידיס בשיאו. מקל כן.

07 יוני 2016, 23:45

MTA2311 כתב:
jay כתב:מקל בעונה הסדירה: מעל 13 נק', במעל 50% ל-2, במעל 40% ל-3, במעל 80% מהקו, עם כמעט 3 ריבאונד (ואיבודים), חטיפה 1 ומעל 7 אסיסטים. וזה לא ב-38 דק' משחק, זה ב-28. מתי פעם אחרונה היה לנו ישראלי כזה? או אפילו זר? שלא נדבר על כל האקסטרה שהוא מביא וחסר לנו: הגנה, אגרסיביות, כח רצון, רוח לחימה.

ולמה יוגב לא מקבל ביקורת? כי יוגב לא בטוח שהוא ברמה של דה קולו ודיאמנטידיס בשיאו. מקל כן.

אתה טוען שאתה לא אוהב את מקל מבחינה מקצועית. זה ממש לא נשמע ככה, אם מה שהכי מפריע לך זה מה הוא חושב שהוא שווה.
שורה תחתונה, תסתכל מה הוא נתן לך העונה בזמן שכל הקבוצה הסריחה את הפרקט ונראתה כמו חבורה של אפסים.

07 יוני 2016, 23:48

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

אין כזה דבר שנאה אישית בספורט. הכל מתבסס על עניינים מקצועיים בסופו של דבר. כמו שאתה לא אוהב את אוחיון, ככה זה לגבי מקל.
אני לא אוהב אותו כי הוא שחקן בינוני שבטוח שהוא הרבה יותר מזה, וזה פוגע בקבוצה. איך? כדררת, לקיחת אחריות מוגזמת וכו'.

וזאת דווקא לא השערה. בכל קבוצה שהוא שיחק בה, כולל מכבי של השנה, הוא היה חייב להראות לכולם שהוא בעל הבית על המגרש. זה יכול להיות סבבה בקבוצת ליגה ישראלית, אולי (!) בקבוצת יורוקאפ ממוצעת. בטח לא בקבוצת יורוליג, ובטח לא במכבי.

לי זכור שרק בשבוע שעבר כתבת שחלק מהשנאה שלך נובעת מהפן האישי
עוד לפני שהוא חתם פה היו כאן מלא ששנאו אותו מההתנהלות שלו עם מכבי, לא מבין למה אתם לא מודים בזה

אני לא חושב שהוא לקח השנה אחריות באופן מוגזם (כמובן שזה קרה לפעמים)
אתה גם לא יודע איך הוא יגיב ליד שחקנים יותר טובים כמו ווימס
בכל מקרה זה לא מצדיק את רמת השנאה ובטח שהוא לא פחות טוב מהרשימה שציינתם

07 יוני 2016, 23:48

Number8 כתב:
MTA2311 כתב:

אתה טוען שאתה לא אוהב את מקל מבחינה מקצועית. זה ממש לא נשמע ככה, אם מה שהכי מפריע לך זה מה הוא חושב שהוא שווה.
שורה תחתונה, תסתכל מה הוא נתן לך העונה בזמן שכל הקבוצה הסריחה את הפרקט ונראתה כמו חבורה של אפסים.

איך זה לא מקצועי, אם מה שהוא חושב שהוא שווה משפיע באופן ישיר על היכולת המקצועית של הקבוצה?

לפני שהוא הגיע רוצ'סטי נתן תפוקה דומה, הקבוצה נראתה יותר טוב והוא עדיין ספג כאן קיתונות של ביקורת.

07 יוני 2016, 23:49

MTA2311 כתב:
Number8 כתב:
MTA2311 כתב:

איך זה לא מקצועי, אם מה שהוא חושב שהוא שווה משפיע באופן ישיר על היכולת המקצועית של הקבוצה?

לפני שהוא הגיע רוצ'סטי נתן תפוקה דומה, הקבוצה נראתה יותר טוב והוא עדיין ספג כאן קיתונות של ביקורת.

אולי בגלל ההגנה הלא קיימת?

07 יוני 2016, 23:50

הוצאת לי את המילים מהפה
שלא נדבר על זה שהכדררת שמקל מואשם בה מופיעה במצב קיצוני הרבה יותר אצל אוחיון

07 יוני 2016, 23:51

היה דיליי אבל אני לא מצטערת, שיחות עם אמא יותר חשובות מהשטויות האלה

בסופו של יום, אני לא מסכימה ולעולם לא אסכים עם זה שמקל הוא הישראלי הבכיר, אלא אם כן אלה שבשכבת הגיל שלו יעשו ליאב פתאום וייעלמו
הוא כנראה השלישי מבין הישראלים שהייתי משחררת אחרי לאנדסברג וגיא

לא אוהבת את האורגזמות שיש סביבו, לא אוהבת את זה ששיכתבו את ההיסטוריה שלו למשהו שהיא לא (ומעולם לא הייתה), לא אוהבת את סגנון המשחק שהוא כופה על הקבוצה ולא אוהבת את ''כישרון'' הכדורסל שיש לו

07 יוני 2016, 23:53

שועל כתב:
MTA2311 כתב:
Number8 כתב:
MTA2311 כתב:

אולי בגלל ההגנה הלא קיימת?

אולי, ואולי בגלל שאלה שטוענים שאני מכור מראש לרעת מקל, מכורים מראש לטובתו אז הם מוכנים להחליק לו דברים שלרוצסטי לא החליקו.

בכל מקרה, הויכוח על מקל ילווה אותנו בשנים הקרובות, כמו שויכוחי ליאור פלפלו פה את הפורום במשך שנים. מהמשחק הראשון שלו אמרתי שהמבחן שלו יהיה בשנה הבאה ברמת היורוליג. נראה מה יהיה.

07 יוני 2016, 23:54

בינתיים חוץ מכדררת (וקליעה שלא הזכרתם) לא שמעתי שום סיבה הגיונית לשנוא אותו ולזלזל בו
שלושת רבעי מהביקורת שלכם קשורים לדברים שמסביב בפן האישי

07 יוני 2016, 23:56

rc4991 כתב:בינתיים חוץ מכדררת (וקליעה שלא הזכרתם) לא שמעתי שום סיבה הגיונית לשנוא אותו ולזלזל בו
שלושת רבעי מהביקורת שלכם קשורים לדברים שמסביב בפן האישי

מה?
בלי יוצא מן הכלל, כל מילה שכתבתי בדיון הזה הייתה מקצועית ב100%.

07 יוני 2016, 23:57

אז יש לכם משהו אישי נגדו.

אוחיון מכדרר לא פחות. כשאוחיון רצה לקובאן, זה בדיוק מה שהוא חשב - שהוא טופ יורוליג. רק שאת אוחיון אף פעם לא רצו באנ.בי.איי, אף פעם לא לקח ממכבי אליפות ואף פעם לא נתן קמפיין אירופי טוב כמוביל של הנבחרת. אוחיון נתן סידרה אחת טובה, תיקון מצוינת, מול פנאתינייקוס. על זה נבנה כל הקייס שלו במכבי מאז ומעולם. לא מפריע לכם כי הוא צנוע? נו באמת.

ואני אומר - גם אם אתם צודקים בפרשנויות הפסיכולוגיות, והבנאדם בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת, מה זה משנה? הוא משחק עם חשק, הוא נותן ת'תחת גם בהגנה (בניגוד לרוצ'סטי), הוא קבוצתי, הוא לא סרטן בחדר ההלבשה? שיחשוב שהוא ג'ורדן מצידי. ישראלי מעולה בחצי מיליון, תתקדמו הלאה, הבעיה זה מה יש מסביב.

07 יוני 2016, 23:58

נדמה לי שכל אחד הקצין מידיי לכיוון שלו.
לי ברור שמקל עדיף על רוצ'סטי. אבל גם ברור לי שמקל לא יכול להיות שחקן מרכזי בקבוצת יורוליג בכירה.

08 יוני 2016, 00:01

jay כתב:אז יש לכם משהו אישי נגדו.

אוחיון מכדרר לא פחות. כשאוחיון רצה לקובאן, זה בדיוק מה שהוא חשב - שהוא טופ יורוליג. רק שאת אוחיון אף פעם לא רצו באנ.בי.איי, אף פעם לא לקח ממכבי אליפות ואף פעם לא נתן קמפיין אירופי טוב כמוביל של הנבחרת. אוחיון נתן סידרה אחת טובה, תיקון מצוינת, מול פנאתינייקוס. על זה נבנה כל הקייס שלו במכבי מאז ומעולם. לא מפריע לכם כי הוא צנוע? נו באמת.

ואני אומר - גם אם אתם צודקים בפרשנויות הפסיכולוגיות, והבנאדם בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת, מה זה משנה? הוא משחק עם חשק, הוא נותן ת'תחת גם בהגנה (בניגוד לרוצ'סטי), הוא קבוצתי, הוא לא סרטן בחדר ההלבשה? שיחשוב שהוא ג'ורדן מצידי. ישראלי מעולה בחצי מיליון, תתקדמו הלאה, הבעיה זה מה יש מסביב.

יודע מה, נלך על זה בכיוון הפוך.
כשיוגב מצא את עצמו כרכז הראשון של הקבוצה בשנים הקודמות הוא ספג כאן הרים של ביקורות. הרים. מה שמקל סופג פה עכשיו זה כלום.

היום מקל אמור להוביל את הקבוצה בשנים הבאות, ולכן הביקורות מתמקדות בו. ככה זה.
פרסם תגובה