זה מאוד רלוונטי לדיון
השחקנים האלה אשכרה השיגו משהו ברמות הגבוהות שתרם למוניטין שלהם בקריירה, הם לא השאירו את התקשורת לנהל להם את התדמית בזמן שהם ישבו בבית
ואם אתה מתכוון להשוות את יניב גרין, יוגב ופניני לאסף דותן ורגב פנאן אז אני לא יודעת כמה משחקים מהשנים שלהם ראית, או שאתה סתם זורק את השמות האלה לאוויר בשביל להוכיח את הטענה שלך
הוא לא שיחק ולא השיג כלום בשנים האחרונות, אתה יודע מה זאת המילה הזאת? אני אגיד אותה שוב - הוא לא השיג כלום ולא השאיר חותם בשום מקום ששיחק בו
זה שאתה נפלת למלכודת של ''הישראלי הבכיר'' זה כמו אלה שנפלו לסיסמאות של ''צביון ישראלי''
מכרו לך משהו ואתה קנית אותו
צודק שמגיע לו קרדיט עצום על זה שהוא מנסה להשתפר, גם היינס הביע רצון להשתפר ומכבי השאירו אותו, ללא ספק עשו את הבחירה הנכונה
הוא נזרק משם והם זרקו אותו עם כל המליונים שלו כי הוא לא עשה כלום כי היו שחקנים יותר טובים ממנו, נקודה
גם בניו אורלינס לא האמינו בו כי הוא לא היה מספיק טוב
אתה יודע כמה שחקנים פלופים שלא שווים כלום קיבלו חוזים ב-NBA? או שאני צריכה להתחיל לעשות עוד רשימה?
ראיתי משחקים רבים של אסף דותן ורגב פנאן. ההשוואה הייתה קיצונית אבל הנקודה שלי הייתה שגם הם לא השפיעו על התארים שמכבי זכתה בהם, כמו חלק מהשחקנים שאת ציינת.
שוב, הוא לא שיחק בגלל שהיו לו שאיפות גדולות. אם הוא היה רוצה, כבר לפני שנתיים הייתה לו אפשרות לחתום על חוזה ארוך טווח במכבי. והוא לא עשה את זה, כי היה לו חלום שהוא רצה להגשים והוא לא ראה שום דבר מלבד המטרה הזאת.
אני דווקא חושב שצריך לתת לו קרדיט גדול מאוד על השאיפות.
אפשר להגיד הרבה דברים על מקל- אבל הוא לוחם. הוא הגיע ל- NBA משום מקום. הוא בנה את עצמו והפך לשחקן כדורסל טוב מאוד, למרות שהוא לא הכי מוכשר. את זה הוא עשה תוך עבודה קשה והמון רצון להשתפר.
זה דבר שאי אפשר להגיד על אף ישראלי
היום, חוץ מעומרי כספי.