yanay21 כתב:bigi כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
הפנימו את שיטה של העמלקים
כולם אשמים ! מהבעלים שהם האשמים העיקריים , לצוות ה"מקצועי " עלק ,לצוות האימון העלוב שלנו , ובסוף גם השחקנים
כן שחקנים ! שחקנים בלי כבוד , אני ספורטאי בעצמי ג'ודוקא מגיל 5 השתתפתי בהמון תחרויות , מעולם לא הפסדתי בלי קרב
גם אם היריב היה חזק ממני בהרבה הייתי עושה הכל כדי לנסות לנצח . האם תמיד הצלחתי ? לא ! אבל ירדתי עם תחושה
של וואלה נתתי הכל .
פה אתה רואה שחקנים שמתחילת המשחק עולים בגישה רעה בלי מוטיבציה .. לא טורפים את המגרש ..
אז כן גם הם אשמים .
לא, הם לא אשמים.
להוציא אולי את סילי, זה לא סוד מה אתה מקבל מכל אחד מהשחקנים, גם ברמת המשחק, וגם ברמת האופי. כי כבר ידענו שגאודלוק ו-ווימס יכולים להיות בעייתיים עם האופי(זה נאמר אפילו בפומבי על ידי אנשים מצסק"א איפשהו, על סוני), ידענו שפניני אפס ברמת יורוליג, שגל מקל אגו-מניאק, שיוגב נגר, שאייברסון נגר, שרמי הדר חסר ניסיון, ושמאמן הכושר נראה כמו הצרות שלי. זה לא שהחתמת את ז'ליקו ופתאום, וואלה, הוא פישל. זו הייתה צעידה אל קצה הצוק בעיניים פקוחות לרווחה, אף אחד לא הונה את ההנהלה שולל. הם פשוט האמינו שכמו תמיד, איכשהו, זה יסתדר להם.[/quote
אני מאשים רק את מי שיוצא בהצהרות .. , פדרמן אמר 12 שחקני יורוליג .. , אין ? אשם .
ווימס אמר אני רוצה להוביל את מכבי לפיינל פור , אני רוצה להיות כמו לברון . אין ? אשם .