07 דצמבר 2016, 12:41
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:"לא הייתה תקשורת בין ארז לשחקנים"
סוני ווימס נפגע מהדיבורים על כך שהוא האחראי לפיטורי אדלשטיין ("הרגשתי אשמה, זה לא מה שרציתי"), אבל בטוח שמכבי תל אביב הייתה זקוקה לשינוי: "אם מכבי הייתה ממשיכה באותה דרך - היינו במצב קשה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4889387,00.html
נניח... ועכשיו מכבי לא במצב קשה?
אני חשוב שגם עם ארז היינו בערך באותו המאזן.
ארז היה קורס תחת הלחץ. לא חושב שהוא היה מנצח את פנר או אולימפיאקוס.
ולדעתי הוא גם היה מפסיד בקאזאן או קובנה.
16 דצמבר 2016, 12:39
16 דצמבר 2016, 12:46
16 דצמבר 2016, 12:47
bigi כתב:פלופ לא פחות מצירבס ! , לא יודע לקלוע , לא יודע לחדור , לא יודע לכדרר , לא יודע למסור
יודע רק לדבר ולדבר , יכול לשמש כשחקן ספסל לא מעבר
16 דצמבר 2016, 12:50
MTA2311 כתב:זה מדהים איך אנשים אשכרה קונים את זה.
מדובר בסופרסטאר ברמת יורוליג. זה הוכח בקבוצה הרבב יותר גדולה ממכבי. פתאום הוא "לא יודע לקלוע ולכדרר"?
הזוי כמה אפשר להיות מנותקים.
16 דצמבר 2016, 14:05
16 דצמבר 2016, 14:08
16 דצמבר 2016, 14:14
איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.
16 דצמבר 2016, 14:17
bigi כתב:איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.
נתחיל מזה שאל תשא את שם אלוהי הכדורסל לשווא .
מייקל ג'ורדן כיום יכול לנצח עשרה שחקנים לבד !!
ומצא את ההבדלים בין לנגפורד לווימס , אומנם לא הייתי רוצה לראות כאן את לגנפורד
אבל הוא כלכך טוב שכל משחק של קאזאן יכול להגמר כהפתעה לא משנה נגד מי הם משחקים .
שחקן שבאמת לוקח אחריות ושבאמת יש לו את היכולת לשנות דברים .
סוני ווימס עד עכשיו הוא יותר נזק מתועלת .
16 דצמבר 2016, 14:19
החציל האצטקי כתב:bigi כתב:איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.
נתחיל מזה שאל תשא את שם אלוהי הכדורסל לשווא .
מייקל ג'ורדן כיום יכול לנצח עשרה שחקנים לבד !!
ומצא את ההבדלים בין לנגפורד לווימס , אומנם לא הייתי רוצה לראות כאן את לגנפורד
אבל הוא כלכך טוב שכל משחק של קאזאן יכול להגמר כהפתעה לא משנה נגד מי הם משחקים .
שחקן שבאמת לוקח אחריות ושבאמת יש לו את היכולת לשנות דברים .
סוני ווימס עד עכשיו הוא יותר נזק מתועלת .
כי ווימס שחקן שבנוי לפרוח במשחק קבוצתי בסיסטם של קבוצה גדולה, ולנגפורד, בגילו, הוא סקורר של קבוצות קטנות.
ההישגים של שניהם מדברים.
16 דצמבר 2016, 14:22
16 דצמבר 2016, 14:24
16 דצמבר 2016, 14:24
my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
16 דצמבר 2016, 14:26
my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
16 דצמבר 2016, 14:28
yanay21 כתב:my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
הפנימו את שיטה של העמלקים
16 דצמבר 2016, 14:32
bigi כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
כולם אשמים ! מהבעלים שהם האשמים העיקריים , לצוות ה"מקצועי " עלק ,לצוות האימון העלוב שלנו , ובסוף גם השחקנים
כן שחקנים ! שחקנים בלי כבוד , אני ספורטאי בעצמי ג'ודוקא מגיל 5 השתתפתי בהמון תחרויות , מעולם לא הפסדתי בלי קרב
גם אם היריב היה חזק ממני בהרבה הייתי עושה הכל כדי לנסות לנצח . האם תמיד הצלחתי ? לא ! אבל ירדתי עם תחושה
של וואלה נתתי הכל .
פה אתה רואה שחקנים שמתחילת המשחק עולים בגישה רעה בלי מוטיבציה .. לא טורפים את המגרש ..
אז כן גם הם אשמים .
16 דצמבר 2016, 14:38
yanay21 כתב:bigi כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
כולם אשמים ! מהבעלים שהם האשמים העיקריים , לצוות ה"מקצועי " עלק ,לצוות האימון העלוב שלנו , ובסוף גם השחקנים
כן שחקנים ! שחקנים בלי כבוד , אני ספורטאי בעצמי ג'ודוקא מגיל 5 השתתפתי בהמון תחרויות , מעולם לא הפסדתי בלי קרב
גם אם היריב היה חזק ממני בהרבה הייתי עושה הכל כדי לנסות לנצח . האם תמיד הצלחתי ? לא ! אבל ירדתי עם תחושה
של וואלה נתתי הכל .
פה אתה רואה שחקנים שמתחילת המשחק עולים בגישה רעה בלי מוטיבציה .. לא טורפים את המגרש ..
אז כן גם הם אשמים .
16 דצמבר 2016, 14:41
bigi כתב:yanay21 כתב:bigi כתב:yanay21 כתב:my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..
של וואלה נתתי הכל .
אז כן גם הם אשמים .
לא, הם לא אשמים.
להוציא אולי את סילי, זה לא סוד מה אתה מקבל מכל אחד מהשחקנים, גם ברמת המשחק, וגם ברמת האופי. כי כבר ידענו שגאודלוק ו-ווימס יכולים להיות בעייתיים עם האופי(זה נאמר אפילו בפומבי על ידי אנשים מצסק"א איפשהו, על סוני), ידענו שפניני אפס ברמת יורוליג, שגל מקל אגו-מניאק, שיוגב נגר, שאייברסון נגר, שרמי הדר חסר ניסיון, ושמאמן הכושר נראה כמו הצרות שלי. זה לא שהחתמת את ז'ליקו ופתאום, וואלה, הוא פישל. זו הייתה צעידה אל קצה הצוק בעיניים פקוחות לרווחה, אף אחד לא הונה את ההנהלה שולל. הם פשוט האמינו שכמו תמיד, איכשהו, זה יסתדר להם.[/quote
אני מאשים רק את מי שיוצא בהצהרות .. , פדרמן אמר 12 שחקני יורוליג .. , אין ? אשם .
ווימס אמר אני רוצה להוביל את מכבי לפיינל פור , אני רוצה להיות כמו לברון . אין ? אשם .
16 דצמבר 2016, 15:39
16 דצמבר 2016, 15:44
roy1000 כתב:למה אתם מתעקשים לקרוא לו סוני ווימס? קוראים לו לברון.