פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סוני ווימס

07 דצמבר 2016, 12:41

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:"לא הייתה תקשורת בין ארז לשחקנים"
סוני ווימס נפגע מהדיבורים על כך שהוא האחראי לפיטורי אדלשטיין ("הרגשתי אשמה, זה לא מה שרציתי"), אבל בטוח שמכבי תל אביב הייתה זקוקה לשינוי: "אם מכבי הייתה ממשיכה באותה דרך - היינו במצב קשה"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4889387,00.html

נניח... ועכשיו מכבי לא במצב קשה?

אני חשוב שגם עם ארז היינו בערך באותו המאזן.

ארז היה קורס תחת הלחץ. לא חושב שהוא היה מנצח את פנר או אולימפיאקוס.
ולדעתי הוא גם היה מפסיד בקאזאן או קובנה.

לעולם לא נדע...
זה די ברור(גם אם באשמתו) שהוא לא באמת קיבל את הצ'אנס להוכיח את עצמו...

16 דצמבר 2016, 12:39

פלופ לא פחות מצירבס ! , לא יודע לקלוע , לא יודע לחדור , לא יודע לכדרר , לא יודע למסור
יודע רק לדבר ולדבר , יכול לשמש כשחקן ספסל לא מעבר

16 דצמבר 2016, 12:46

זה מדהים איך אנשים אשכרה קונים את זה.

מדובר בסופרסטאר ברמת יורוליג. זה הוכח בקבוצה הרבב יותר גדולה ממכבי. פתאום הוא "לא יודע לקלוע ולכדרר"?

הזוי כמה אפשר להיות מנותקים.

16 דצמבר 2016, 12:47

bigi כתב:פלופ לא פחות מצירבס ! , לא יודע לקלוע , לא יודע לחדור , לא יודע לכדרר , לא יודע למסור
יודע רק לדבר ולדבר , יכול לשמש כשחקן ספסל לא מעבר

מסכים לגמרי
שום מאמן ושום שיטה לא יכולה להצדיק חוסר יכולת כל כך בסיסית.

16 דצמבר 2016, 12:50

MTA2311 כתב:זה מדהים איך אנשים אשכרה קונים את זה.

מדובר בסופרסטאר ברמת יורוליג. זה הוכח בקבוצה הרבב יותר גדולה ממכבי. פתאום הוא "לא יודע לקלוע ולכדרר"?

הזוי כמה אפשר להיות מנותקים.

מדובר בסופרסטאר לשעבר ברמת יורוליג .
אין מה לעשות שחקנים משתנים עם הגיל , עם ירידה ביכולת בעקבות פציעות וחוסר בזמן משחק .
אנחנו כבר באמצע העונה והוא לא מפסיק לאבד ..
סופרסטאר מנצח משחקים , לא עושה במכנסיים כל משחק שני ..

16 דצמבר 2016, 14:05

גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.

16 דצמבר 2016, 14:08

הוא לא הבעיה בשום מצב.
הוא שחקן מוגבל התקפית (כן.), אבל כאולראונדר הוא נהדר. הוא שומר, לוקח ריבאונדים ומוסר. הוא מסוגל לשחק נהדר כשחקן כנף בהתקפת המעבר.
הבעיה היא שבמכבי בנו קבוצה מחוריינת, ואז הוא גם צריך ליצור, גם לקלוע, גם לשמור, גם לרכז ובסוף עוד באים אליו בטענות שהוא גרוע בהכל.

16 דצמבר 2016, 14:14

איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.

נתחיל מזה שאל תשא את שם אלוהי הכדורסל לשווא .
מייקל ג'ורדן כיום יכול לנצח עשרה שחקנים לבד !!

ומצא את ההבדלים בין לנגפורד לווימס , אומנם לא הייתי רוצה לראות כאן את לגנפורד
אבל הוא כלכך טוב שכל משחק של קאזאן יכול להגמר כהפתעה לא משנה נגד מי הם משחקים .
שחקן שבאמת לוקח אחריות ושבאמת יש לו את היכולת לשנות דברים .
סוני ווימס עד עכשיו הוא יותר נזק מתועלת .

16 דצמבר 2016, 14:17

bigi כתב:
איתי-שגב כתב:גם אם מייקל גורדן (בשיאו) היה במקום ווימס הוא היה פח אשפה, כי הוא לא יכול לנצח חמישה שחקנים לבד.

כי ווימס שחקן שבנוי לפרוח במשחק קבוצתי בסיסטם של קבוצה גדולה, ולנגפורד, בגילו, הוא סקורר של קבוצות קטנות.
ההישגים של שניהם מדברים.

16 דצמבר 2016, 14:19

החציל האצטקי כתב:
bigi כתב:

כי ווימס שחקן שבנוי לפרוח במשחק קבוצתי בסיסטם של קבוצה גדולה, ולנגפורד, בגילו, הוא סקורר של קבוצות קטנות.
ההישגים של שניהם מדברים.

כלומר שסוני ווימס לא סופרסטאר , שחקן טוב אולי , אבל לא סופרסטאר
וככזה הוא צריך לשחק כעוד בורג ולא לעשות דברים שהוא לא יודע .
תמשיכו עם התירוצים של למה וכמה , יש כאן שחקן כדורסל שצריך לשחק טוב ולנצח
כרגע הקבוצה לא מנצחת והוא משחק חרא גם ברמה הקבוצתית וגם ברמה האישית

16 דצמבר 2016, 14:22

סוני ווימס לא אשם בכלום. האופי שלו בעייתי, אבל זה לא סוד. היכולות שלו היו ידועות לכל, ברור שאם לא משכילים לבנות סביבו קבוצה מתאימה, הוא יהיה מתוסכל וישחק פחות טוב. לא שמתם לב איך כל השחקנים שבאו לפה בשלוש השנים האחרונות נראים רע? אפילו מחלקת הסקאוטינג שלנו פוגעת נכון לפעמים, זו פשוט הדינמיקה שמרסקת את כולם עם הזמן.

16 דצמבר 2016, 14:24

לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..

16 דצמבר 2016, 14:24

my man כתב:לא מאמין שאשכרה יש חיצים שמופנים אליו ואל אנדרו ..

הפנימו את שיטה של העמלקים

16 דצמבר 2016, 14:26

לא מצליח להבין איך זה קורה אחרי שנה שעברה

16 דצמבר 2016, 14:28

yanay21 כתב:

כולם אשמים ! מהבעלים שהם האשמים העיקריים , לצוות ה"מקצועי " עלק ,לצוות האימון העלוב שלנו , ובסוף גם השחקנים
כן שחקנים ! שחקנים בלי כבוד , אני ספורטאי בעצמי ג'ודוקא מגיל 5 השתתפתי בהמון תחרויות , מעולם לא הפסדתי בלי קרב
גם אם היריב היה חזק ממני בהרבה הייתי עושה הכל כדי לנסות לנצח . האם תמיד הצלחתי ? לא ! אבל ירדתי עם תחושה
של וואלה נתתי הכל .

פה אתה רואה שחקנים שמתחילת המשחק עולים בגישה רעה בלי מוטיבציה .. לא טורפים את המגרש ..
אז כן גם הם אשמים .

16 דצמבר 2016, 14:32

bigi כתב:
yanay21 כתב:

כולם אשמים ! מהבעלים שהם האשמים העיקריים , לצוות ה"מקצועי " עלק ,לצוות האימון העלוב שלנו , ובסוף גם השחקנים
כן שחקנים ! שחקנים בלי כבוד , אני ספורטאי בעצמי ג'ודוקא מגיל 5 השתתפתי בהמון תחרויות , מעולם לא הפסדתי בלי קרב
גם אם היריב היה חזק ממני בהרבה הייתי עושה הכל כדי לנסות לנצח . האם תמיד הצלחתי ? לא ! אבל ירדתי עם תחושה
של וואלה נתתי הכל .

פה אתה רואה שחקנים שמתחילת המשחק עולים בגישה רעה בלי מוטיבציה .. לא טורפים את המגרש ..
אז כן גם הם אשמים .

לא, הם לא אשמים.

להוציא אולי את סילי, זה לא סוד מה אתה מקבל מכל אחד מהשחקנים, גם ברמת המשחק, וגם ברמת האופי. כי כבר ידענו שגאודלוק ו-ווימס יכולים להיות בעייתיים עם האופי(זה נאמר אפילו בפומבי על ידי אנשים מצסק"א איפשהו, על סוני), ידענו שפניני אפס ברמת יורוליג, שגל מקל אגו-מניאק, שיוגב נגר, שאייברסון נגר, שרמי הדר חסר ניסיון, ושמאמן הכושר נראה כמו הצרות שלי. זה לא שהחתמת את ז'ליקו ופתאום, וואלה, הוא פישל. זו הייתה צעידה אל קצה הצוק בעיניים פקוחות לרווחה, אף אחד לא הונה את ההנהלה שולל. הם פשוט האמינו שכמו תמיד, איכשהו, זה יסתדר להם.

16 דצמבר 2016, 14:38

yanay21 כתב:
bigi כתב:
yanay21 כתב:

של וואלה נתתי הכל .

אז כן גם הם אשמים .

לא, הם לא אשמים.

להוציא אולי את סילי, זה לא סוד מה אתה מקבל מכל אחד מהשחקנים, גם ברמת המשחק, וגם ברמת האופי. כי כבר ידענו שגאודלוק ו-ווימס יכולים להיות בעייתיים עם האופי(זה נאמר אפילו בפומבי על ידי אנשים מצסק"א איפשהו, על סוני), ידענו שפניני אפס ברמת יורוליג, שגל מקל אגו-מניאק, שיוגב נגר, שאייברסון נגר, שרמי הדר חסר ניסיון, ושמאמן הכושר נראה כמו הצרות שלי. זה לא שהחתמת את ז'ליקו ופתאום, וואלה, הוא פישל. זו הייתה צעידה אל קצה הצוק בעיניים פקוחות לרווחה, אף אחד לא הונה את ההנהלה שולל. הם פשוט האמינו שכמו תמיד, איכשהו, זה יסתדר להם.[/quote

אני מאשים רק את מי שיוצא בהצהרות .. , פדרמן אמר 12 שחקני יורוליג .. , אין ? אשם .
ווימס אמר אני רוצה להוביל את מכבי לפיינל פור , אני רוצה להיות כמו לברון . אין ? אשם .

16 דצמבר 2016, 14:41

bigi כתב:
yanay21 כתב:
bigi כתב:
yanay21 כתב:

של וואלה נתתי הכל .

אז כן גם הם אשמים .

לא, הם לא אשמים.

להוציא אולי את סילי, זה לא סוד מה אתה מקבל מכל אחד מהשחקנים, גם ברמת המשחק, וגם ברמת האופי. כי כבר ידענו שגאודלוק ו-ווימס יכולים להיות בעייתיים עם האופי(זה נאמר אפילו בפומבי על ידי אנשים מצסק"א איפשהו, על סוני), ידענו שפניני אפס ברמת יורוליג, שגל מקל אגו-מניאק, שיוגב נגר, שאייברסון נגר, שרמי הדר חסר ניסיון, ושמאמן הכושר נראה כמו הצרות שלי. זה לא שהחתמת את ז'ליקו ופתאום, וואלה, הוא פישל. זו הייתה צעידה אל קצה הצוק בעיניים פקוחות לרווחה, אף אחד לא הונה את ההנהלה שולל. הם פשוט האמינו שכמו תמיד, איכשהו, זה יסתדר להם.[/quote

אני מאשים רק את מי שיוצא בהצהרות .. , פדרמן אמר 12 שחקני יורוליג .. , אין ? אשם .
ווימס אמר אני רוצה להוביל את מכבי לפיינל פור , אני רוצה להיות כמו לברון . אין ? אשם .

יש הבדל עצום בין שתי ההצהרות. אף שחקן לא יכול להוביל קבוצה לפיינל פור לבד, ואין לווימס(וטוב שכך) שליטה על השחקנים שיבואו לצידו, או המאמן. פדרמן הוא הקודקוד. כשהוא אומר 12 שחקני יורוליג, אשכרה יש לו את הכלים לקיים.

16 דצמבר 2016, 15:39

למה אתם מתעקשים לקרוא לו סוני ווימס? קוראים לו לברון.

16 דצמבר 2016, 15:44

roy1000 כתב:למה אתם מתעקשים לקרוא לו סוני ווימס? קוראים לו לברון.

Cp3 של אירופה.

Sent from my Nokia5120 using Fapatalk
פרסם תגובה