פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 אוגוסט 2011, 13:06
asafb96 כתב:מקנטס שחקן לא פחות מוכשר מפארגו, הבעיה זה אם הראש שלו מסודר..
גם לות'ר הד, ננדו דה קולו והוקינס אחלה שחקנים ופנויים, ויש גם ג'אבר שעלה השנה הרבה מאוד פעמים בפורום..
פארגו שחקן מצוין, וזה יכולה ליהיות אבידה, אבל מכבי תעבור את זה. אין אף שחקן שבא לפני הקבוצה, בטח קבוצה שמפוצצת בכישרון כמו הקבוצה הזאת
אז מסתבר שגם הראש של פארגו לא ממש מסודר...
15 אוגוסט 2011, 13:08
לא לשכוח שמכבי אולי ויתרה על כישרון כמו פארגו ואיידסון.
אבל מכבי את שון גיימס בעל פוטנציאל אדיר להיות תואם מוריס,שייר הצעיר והנהדר, ואוחיון שלדעתי יכול להצליח מאוד גם ברמות הגבוהות.
לא לשכוח את סמית' שאף אחד לא יודע מה הוא יביא.
15 אוגוסט 2011, 13:11
כמו שאני רואים את הדברים, מבחינת פארגו, הוא עשה מהלך ממש לא חכם.
זו לא רק העבודה שהוא ויתר על חוזה בטוח בקבוצת יורוליג בכירה, לטובת מצב של אי-ודאות מוחלטת מול האנ.בי.אי., אלא שגם הוא ויתר על הרבה מאוד כסף. ספק גדול אם קבוצת אנ.בי.אי. תשלם לפארגו (שבכל זאת יחשב לרוקי צעיר) את אותם סכומים שמכבי יכולה לשלם. אם וכאשר תסתיים השביתה, הליגה צפויה להתקצר, דבר שעשוי לגרור הצעות נמוכות אף יותר מכיוונן של קבוצות האנ.בי.אי, ואם פארגו מתכוון להשאר בארה"ב עד לסיום השביתה, הוא צפוי להפסיד עוד כסף במהלך ההמתנה.
אי-לכך, יכול להיות שפשוט מדובר כאן בסוכן של פארגו שמנסה להסית אותו לכיוונים שמשרתים את האינטרסים שלו ולא של השחקן. יכול מאוד להיות שהסיפור הזה דוקא יגמר טוב.
במקרה ופארגו יצטרך לעזוב, בבהחלט מדובר במכה, אבל דוקא בקיץ כזה ניתן להתאושש ממנה.
יש מספיק שחקנים טובים בשוק, וגם ככה מכבי צריכה שחקן שיותר נוטה לעמדה מס' 2 מאשר לעמדה מס' 1.
גם אם פארגו יעזוב, הקו האחורי של מכבי ישאר חזק מאוד, ואולי אף חזק מזה שהיה כאן בעונה שעברה.
15 אוגוסט 2011, 13:17
קודי כתב:asafb96 כתב:מקנטס שחקן לא פחות מוכשר מפארגו, הבעיה זה אם הראש שלו מסודר..
גם לות'ר הד, ננדו דה קולו והוקינס אחלה שחקנים ופנויים, ויש גם ג'אבר שעלה השנה הרבה מאוד פעמים בפורום..
פארגו שחקן מצוין, וזה יכולה ליהיות אבידה, אבל מכבי תעבור את זה. אין אף שחקן שבא לפני הקבוצה, בטח קבוצה שמפוצצת בכישרון כמו הקבוצה הזאת
אז מסתבר שגם הראש של פארגו לא ממש מסודר...
נכון..
זה מכה לא קטנה, אין ספק, אבל אני חושב שמכבי יכולה להתאושש מזה, בטח בכסף שישאר לה (חוזה של 1.9 מיליון נטו לשנתיים+פיצויים..)
15 אוגוסט 2011, 13:19
חביב אורנג'ד כתב:כמו שאני רואים את הדברים, מבחינת פארגו, הוא עשה מהלך ממש לא חכם.
זו לא רק העבודה שהוא ויתר על חוזה בטוח בקבוצת יורוליג בכירה, לטובת מצב של אי-ודאות מוחלטת מול האנ.בי.אי., אלא שגם הוא ויתר על הרבה מאוד כסף. ספק גדולת אם קבוצת אנ.בי.אי. , תשלם לפארגו (שבכל זאת יחשב לרוקי צעיר) את אותם סכומים שמכבי יכולה לשלם. אם וכאשר תסתיים השביתה, הליגה צפויה להתקצר, דבר שעשוי לגרור הצעות נמוכות אף יותר מכיוונן של קבוצות האנ.בי.אי, ואם פארגו מתכוון להשאר בארה"ב עד לסיום השביתה, הוא צפוי להפסיד עוד כסף במהלך ההמתנה.
אי-לכך, יכול להיות שפשוט מדובר כאן בסוכן של פארגו שמנסה להסית אותו לכיוונים שמשרתים את האינטרסים שלו ולא של השחקן. יכול מאוד להיות שהסיפור הזה דוקא יגמר טוב.
במקרה ופארגו יצטרך לעזוב, בבהחלט מדובר במכה, אבל דוקא בקיץ כזה ניתן להתאושש ממנה.
יש מספיק שחקנים טובים בשוק, וגם ככה מכבי צריכה שחקן שיותר נוטה לעמדה מס' 2 מאשר לעמדה מס' 1.
גם אם פארגו יעזוב, הקו האחורי של מכבי ישאר חזק מאוד, ואולי אף חזק מזה שהיה כאן בעונה שעברה.
בקשר לכסף..
הבעלים והשחקנים רחוקים כרגע..בערך 800 מליון דולר אחד מהשני..זאת אומרת כמעט מיליארד..
אם הבעלים ישיגו את מה שהם רוצים(ואני מניחה שזה יהיה יותר קרוב אליהם מאשר אל השחקנים)אז השחקנים הבכירים ביותר יקבלו הרבה פחות מה שאומר שהשחקנים הפחות בכירים יקבלו הרבה הרבה פחות..
לא יודעת מה בער לפארגו לוותר על 900 אלף דולר בשביל חצי עונה שלא בטוח כמה הוא יקבל..
הרי אם הוא היה נותן עונה שנייה טובה במכבי,הבמה הכי גדולה לשחקנים אמריקאים באירופה..המעמד שלו היה גודל הרבה יותר..
בקשר לזה שהוא פשוט החליט שלא משנה מה הוא לא ישחק במכבי..אני פשוט לא מבינה את מהלך החשיבה שלו..
אפשר לחשוב שמכבי החתימו אותו ל-5 שנים עם 10 מליון דולר ביי-אאוט ובלי אפשרות יציאה..
כולה חוזה לשנתיים כשכל קיץ יש לו סעיף יציאה ל-NBA..
אני פשוט לא מבינה..הוא נראה לי קצת נחפז עם כל העניין הזה..לא חשב עליו עד הסוף..
15 אוגוסט 2011, 13:22
כרמל, מאיפה המידע לפיו פארגו דוחה מכל וכל לשחק במכבי?
15 אוגוסט 2011, 13:24
פארגו לא ירוויח יותר מרבע או שליש ( בנטו ) ממה שהחוזה שלו במכבי מבטיח לו לעונה הקרובה לפחות. אולי אפילו פחות, כי אם העונה תתקצר בחצי, נניח, הוא עשוי לקבל רק את החלק היחסי של סכום מינימום בנ.ב.א.
מאוד תמוה המהלך הזה שלו. דווקא כשהזרם הולך לכיוון אירופה הוא מתעקש לשבת בבית , לא לשחק ולא להרוויח כסף טוב. משהוא מאוד מסריח
כאן.
15 אוגוסט 2011, 13:25
חביב אורנג'ד כתב:כרמל, מאיפה המידע לפיו פארגו דוחה מכל וכל לשחק במכבי?
רק אינטרנט..
למרות שהבנתי שבלאט אומר שפארגו לא ישחק במכבי ושיביאו שחקן אחר..
בקשר לזה שכתבתי שפארגו לא ישחק במכבי..רק מכתבות שקראתי..אני עוסקת בספקולציות כמו כולם..
15 אוגוסט 2011, 13:27
פארגו מסונדל גם מבחינה משפטית...
במהלך הלוקאאוט אסור באופן מפורש לקבוצות לנהל משא ומתן עם שחקנים..
ובמידה ומכבי מגיעים לבוררות מול פארגו, והוא מציג את הקלף היחיד שבעצם יש לו- הבטחה בע"פ מאחת מקבוצות הנ.ב.א לחוזה..
אותה קבוצה תענש ותיקנס ע"י הנהלת הנ.ב.א
אף קבוצה לא תסתכן בקנס ובפגיעה במוניטין בשביל האדון פארגו
ג'רמי.. רד מהעץ.. תתנצל... תגיד שטעית ושהרצון לשחק בנ.ב.א שיבש את דעתך... נקבל אותך בזרועות פתוחות
15 אוגוסט 2011, 13:27
yarinsaky כתב:פארגו לא ירוויח יותר מרבע או שליש ( בנטו ) ממה שהחוזה שלו במכבי מבטיח לו לעונה הקרובה לפחות. אולי אפילו פחות, כי אם העונה תתקצר בחצי, נניח, הוא עשוי לקבל רק את החלק היחסי של סכום מינימום בנ.ב.א.
מאוד תמוה המהלך הזה שלו. דווקא כשהזרם הולך לכיוון אירופה הוא מתעקש לשבת בבית , לא לשחק ולא להרוויח כסף טוב. משהוא מאוד מסריח
כאן.
סתם מהלך מטומטם של שחקן שמתגלה גם כאדם כזה. יש לו פה את כל התנאים הדרושים, מערכת שלא מתייחס אליו כמו "עוד שחקן".., אמון מהמאמן וההנהלה, מקום שהוא קיבל את כל החשיפה, ושכר די גבוה, והוא זורק את זה לפח. אני מקווה שהוא יקבל את מה שמגיע לו, ויסיים את הקריירה אפישהו בסיביר.
15 אוגוסט 2011, 13:28
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:כרמל, מאיפה המידע לפיו פארגו דוחה מכל וכל לשחק במכבי?
רק אינטרנט..
בקשר לזה שכתבתי שפארגו לא ישחק במכבי..רק מכתבות שקראתי..אני עוסקת בספקולציות כמו כולם..
ברור.
חשבתי שאולי קיים איזה מידע קונקרטי או פרסום באתר אמין שמאשר את זה.
לי נראה שדוקא מי שעשה את התרגיל המסריח הוא הסוכן ולא השחקן. אני בטוח שנדע יותר פרטים בעתיד הקרוב.
15 אוגוסט 2011, 13:30
חביב אורנג'ד כתב:Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:כרמל, מאיפה המידע לפיו פארגו דוחה מכל וכל לשחק במכבי?
רק אינטרנט..
ברור.
חשבתי שאולי קיים איזה מידע קונקרטי או פרסום באתר אמין שמאשר את זה.
לי נראה שדוקא מי שעשה את התרגיל המסריח הוא הסוכן ולא השחקן. אני בטוח שנדע יותר פרטים בעתיד הקרוב.
אני דווקא בדעה שונה ממך..
לסוכן של פארגו אין כל כך רצון לתקוע מקל בגלגלים כשזה מגיע לעסקה של פארגו..
פארגו קיבל חוזה לא קטן וחלק מזה גם יגיע לסוכן שלו..
אני שמה את כל האחריות במקרה הזה על פארגו(עד שיוכח לי אחרת)
15 אוגוסט 2011, 13:34
Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא בדעה שונה ממך..
אל תשכחי גם את אח שלו ג'נרו, שהוא זה שמייעץ לו.
15 אוגוסט 2011, 13:35
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני דווקא בדעה שונה ממך..
אל תשכחי גם את אח שלו ג'נרו, שהוא זה שמייעץ לו.
לא יודעת איזה עצות אח שלו נתן לו..
אני כן יודעת שהוא זה שייעץ לו לוותר על המחנה הסופי של הספרס לפני שנה ולבוא למכבי..
15 אוגוסט 2011, 14:27
אני מקווה שהסוכן של פארגו ירד מהעץ שהוא עלה אליו. אף קבוצת NBA לא תודה שהיא דיברה עם פארגו במהלך הלוק אאוט, כי בשביל רכז מחליף אף אחד לא יסתכן בקנס גדול מהליגה. כסף הוא לא ירוויח בזמן הזה ועל הפרת חוזה הוא ישלם בזמן ובמזומן.
15 אוגוסט 2011, 14:34
אם אני מכבי ת"א, לא רק שאני מודיע שפארגו בכל מקרה לא ישחק אצלי, אלא אני תובע את האמא שלו ושל הסוכן שלו על הפרת חוזה חוקי שנחתם.
פשוט בזיון ששחקן שקיבל כ'כ הרבה דברים ממכבי בעונה החולפת ובעצם בזכות מכבי הוא הפך לסופר סטאר בקנה מידה אירופאי, פשוט יורק לבאר ממנה הוא שותה.
שיתבייש. לא רוצה לראות אותו כאן גם אם יתחרט. שילך להיות המחליף של פארקר בספרס.
ותכלס, אני בספק אם בכלל הוא קיבל חוזה ואם קיבל אז מתחת לשולחן.
פארגו, תתבייש לך כפוי טובה
15 אוגוסט 2011, 14:35
לא הייתי מהבוקר אפשר עדכון יומי בקצר בפרשה?
חשבתי שפארגו פשוט ביקש להשתחרר לא?
15 אוגוסט 2011, 14:40
itay92 כתב:לא הייתי מהבוקר אפשר עדכון יומי בקצר בפרשה?
חשבתי שפארגו פשוט ביקש להשתחרר לא?
פארגו חתם במאי על חוזה לשנתיים במכבי ת"א תמורת 950 אלף דולר כשהכניס סעיף יציאה לNBA שאומר שאם הוא מציג חוזה חתום מהנבא עד הראשון לאוגוסט-הוא משוחרר אוטומטית מהחוזה.
השביתה בNBA הוכרזה עוד לפני אוגוסט כך שבכל מקרה הוא לא יכול לקבל חוזה כי לקבוצות ולבעליהן אסור לדבר עם אף סוכן או שחקן ומי שיעשה כך יקנס בצורה מאוד מאוד מחמירה.
פארגו טוען שקיבל חוזה עוד לפני אוגוסט ולכן החוזה שלו מתבטל.
מכבי אומרת שזה בלתי אפשרי כי יש בעצם שביתה שמונעת ממנו לקבל חוזה שכזה.
החוזה של פארגו כרגע בבורות, ואם הבוררות תקבע שהחוזה בעצם תקף ופארגו לא רשאי לבטלו, מכבי יכולה לבטלו במידה וג'רמי יחליט בכל זאת לא להגיע לאימונים.
15 אוגוסט 2011, 14:41
כלומר השאלה פה היא האם הוא קיבל הצעה מלפני השביתה או לא? נכון?
15 אוגוסט 2011, 14:43
itay92 כתב:כלומר השאלה פה היא האם הוא קיבל הצעה מלפני השביתה או לא? נכון?
השאלה פה האם הוא באמת קיבל הצעת חוזה לפני תאריך הפקיעה בראשון לאוגוסט.