חביב אורנג'ד כתב:כמו שאני רואים את הדברים, מבחינת פארגו, הוא עשה מהלך ממש לא חכם.
זו לא רק העבודה שהוא ויתר על חוזה בטוח בקבוצת יורוליג בכירה, לטובת מצב של אי-ודאות מוחלטת מול האנ.בי.אי., אלא שגם הוא ויתר על הרבה מאוד כסף. ספק גדולת אם קבוצת אנ.בי.אי. , תשלם לפארגו (שבכל זאת יחשב לרוקי צעיר) את אותם סכומים שמכבי יכולה לשלם. אם וכאשר תסתיים השביתה, הליגה צפויה להתקצר, דבר שעשוי לגרור הצעות נמוכות אף יותר מכיוונן של קבוצות האנ.בי.אי, ואם פארגו מתכוון להשאר בארה"ב עד לסיום השביתה, הוא צפוי להפסיד עוד כסף במהלך ההמתנה.
אי-לכך, יכול להיות שפשוט מדובר כאן בסוכן של פארגו שמנסה להסית אותו לכיוונים שמשרתים את האינטרסים שלו ולא של השחקן. יכול מאוד להיות שהסיפור הזה דוקא יגמר טוב.
במקרה ופארגו יצטרך לעזוב, בבהחלט מדובר במכה, אבל דוקא בקיץ כזה ניתן להתאושש ממנה.
יש מספיק שחקנים טובים בשוק, וגם ככה מכבי צריכה שחקן שיותר נוטה לעמדה מס' 2 מאשר לעמדה מס' 1.
גם אם פארגו יעזוב, הקו האחורי של מכבי ישאר חזק מאוד, ואולי אף חזק מזה שהיה כאן בעונה שעברה.
בקשר לכסף..
הבעלים והשחקנים רחוקים כרגע..בערך 800 מליון דולר אחד מהשני..זאת אומרת כמעט מיליארד..
אם הבעלים ישיגו את מה שהם רוצים(ואני מניחה שזה יהיה יותר קרוב אליהם מאשר אל השחקנים)אז השחקנים הבכירים ביותר יקבלו הרבה פחות מה שאומר שהשחקנים הפחות בכירים יקבלו הרבה הרבה פחות..
לא יודעת מה בער לפארגו לוותר על 900 אלף דולר בשביל חצי עונה שלא בטוח כמה הוא יקבל..
הרי אם הוא היה נותן עונה שנייה טובה במכבי,הבמה הכי גדולה לשחקנים אמריקאים באירופה..המעמד שלו היה גודל הרבה יותר..
בקשר לזה שהוא פשוט החליט שלא משנה מה הוא לא ישחק במכבי..אני פשוט לא מבינה את מהלך החשיבה שלו..
אפשר לחשוב שמכבי החתימו אותו ל-5 שנים עם 10 מליון דולר ביי-אאוט ובלי אפשרות יציאה..
כולה חוזה לשנתיים כשכל קיץ יש לו סעיף יציאה ל-NBA..
אני פשוט לא מבינה..הוא נראה לי קצת נחפז עם כל העניין הזה..לא חשב עליו עד הסוף..