הערב ב-19:30: משחק אימון נגד מכבי חיפה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הערב ב-19:30: משחק אימון נגד מכבי חיפה

הודעהעל ידי Chen » 13 ספטמבר 2011, 19:27

חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
Chen כתב:הנדריקס מוכיח שהוא ראוי להיות כאן. כל הכבוד!

אכן, משחק אימון מול קבוצה ישראלית הוא האורים והתומים למדידת יכולת של שחקנים. :clap2

אם הוא היה נותן משחק בטוח היית אומר שזה מוכיח שהוא לא צריך להיות כאן.. ואז הייתי יכול לענות לך באותה תשובה..
בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר הוא היה דיי טוב בסוף עונה שעברה, במיוחד נגד קאחה.. אולי זה מעיד על שיפור אצלו.

נכון, שהרי כפי שאמרתי, משחק אימון מול קבוצה ישראלית הוא האורים והתומים למדידת יכולת של שחקנים.
:clap2

טעיתי בהקלדה, התכוונתי לרשום אם הוא היה נותן משחק גרוע בטוח היית אומר זה מוכיח שהוא לא צריך להיות כאן... שחכתי את המילה גרוע.. מילה משמעותית להבנת המשפט :laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 ספטמבר 2011, 19:40

Holiday_Armadillo כתב:יש 27 תמונות מהמשחק ואפילו לא אחת של שון ג'יימס..

העלו עכשיו, יש לו לפחות 6 תמונות...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 13 ספטמבר 2011, 19:44

חבל שאין וידאו
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 ספטמבר 2011, 20:00

itai7 כתב:חבל שאין וידאו

אמרו באתר הרשמי שיהיה..
אולי מחר :neutral

פוטוגני(הוא ככה בכל התמונות חחח)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 3417_n.jpg
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 14 ספטמבר 2011, 07:27

שחף כתב:המשפט השני שלך כבר יותר הגיוני. אבל אותו דבר אפשר להגיד על בורשטיין בשיאו(ואני חושב שצ'אקי היה יותר טוב ממנו, אבל עדיין לשלם לו סכום כזה זה קצת מצחיק). לאנתוני היה את הפייד אווי הבלתי עציר ויכולות הובלת כדור יוצאות מן הכלל. לשאראס יכולת פנטסטית לשבור את ההגנה בפיק אנד רול וחוש נהדר למשחק(נכון לגבי פאפלוקאס אגב). לניקולה הוק שוט והתמצאות נהדרת מתחת לסל. אפשר לעבור לאנדרסן(פייד אווי מדהים) פקוביץ'(הוק שוט, פיזיות), באסטון(אתלטיות, ידיים ארוכות) אבל נראה לי שהבנת את הכיוון שלי. לכל השחקנים האלה יש איזה גו טו מוב או משהו שהופך אותם לעדיפים במאצ' אפ מול היריב. איזה יתרונות יש לאידסון? הוא לא יכול לעבור שומר בכידרור, הקליעה שלו בינונית סך הכל, ואין לו כל כך משחק פוסט אפ או מיד ריינג' גיים יוצא דופן ברמות האלה. זה לא אומר שהוא שחקן רע או לא שחקן טוב. אבל הוא בפירוש לא עונה להגדרה של שחקן שמצויין בכמה תחומים כי זה דברים שכן רואים בסטטיטיקה.

שחף , עם כל הכבוד לדיעה שלך , שחקן לא רק נמדד בנתונים ומובים אלא גם ביכולת שלו להשפיע על הקבוצה , כך לדוגמא את פרקינס , שאת הלא יכול להגיד עליו שיש לו איזה משהו יוצא דופן , ועןם זאת הוא הרים בנוכחות שלו את הקבוצה , והשפיע עליה לטובה.
אני בטוח שבאחד על אחד וויל סולומון היה לוקח את שאראס בהליכה , אבל ההשפעה שלו על הקבוצה לא היתה חיובית כפי שלשאראס היה.
כנ"ל הנפלד , עד לגמר ב2001 הוא היה נעלם סידרתי במשחקים גורליים באירופה , היה קלעי נוראי , כמעט ולא איים לסל , מוסר טוב , ושומר מדהים , אבל ההשפעה שלו על הקבוצה היתה אדירה.

כנ"ל אידסון , שחקן שמחבר קבוצה , נותן כמה דברים מכל דבר ומתעלה ברגעים גדולים , קל נורא לפרוט אותו לפרוטות , אבל תוציא אותו ממכבי של אשתקד וזאת לא אותה קבוצה.

שווה את המחיר? אם יש משהו שמוכן לשלם אז הוא שווה את זה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 14 ספטמבר 2011, 07:31

rc4991 כתב:אני ממש לא חושב שאידסון שווה את הסכומים האלו ואפילו לא חצי,מדובר בסך הכל בסמול שמסוגל להוביל כדור ובעל הגנה קבוצתית טובה(וגם היא כתוצאה מהגנת הלחץ) אבל מצד שני יש לו גם מינוסים גדולים:
אנמיות בהתקפה וחוסר ביטחון(אני זוכר את עצמי הרבה פעמים במהלך העונה שמח על כך שאידסון זרק שלשה די פנויה או ניסה לחדור לסל למרות שהכדור לא נכנס)
אני לא מתלהב ממנו יותר מדי וממש לא חושב שהוא צריך לקבל סכומים כאלו

כמו נדב הנפלד , לא?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קובי » 14 ספטמבר 2011, 09:13

אני דווקא לא אוהב את ההשוואה הזו בין אידסון להנפלד.
הנפלד היה תמנון הגנתי שאין שני לו. אחד שהיה מגבה חורים בהגנה ועוצר מתפרצות של 2 ו-3 על אחד. הגנה אישית שהייתה עוצרת את השחקנים הכי טובים של היריבה, בין היה מדובר על שחקן מהיר יותר מעמדה 2-3 ובין אם היה מדובר על יריב פיזי וגבוה יותר בעמדה 4.

אידסון במכבי השתלב בהגנה הקבוצתית טוב מאוד והיה לגורם משפיע, יחד עם פרקינס ופארגו בהגנת הלחץ. יחד עם זאת, אי אפשר להגיד עליו שהוא היה סותם חורים, או שההגנה האישית שלו היא פאר היצירה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 10:56

מישהו יודע אם יש וידאו או איזה תקציר למשחק?
asafb96

הודעהעל ידי Dookie » 14 ספטמבר 2011, 12:13

תמונה
Dookie

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 ספטמבר 2011, 12:23

סמית' פשוט שחקן חכם..
אוחיון השאיר אותי בלי מילים, כל הכבוד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ספטמבר 2011, 12:24

איזה הזוי זה לראות שחקן אחר עם הסיפרה 6 על הגב..זה לא מסתדר לי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 12:25

אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט ינפלא לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים מאוד. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. אני מקווה ומאמין שנשכח מאידסון די מהר.חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 ספטמבר 2011, 12:26

asafb96 כתב:

אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט יפייפה לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו

אשכרה, ראית איך הוא זרק את השומר שלו כשהוא חדר פנימה ובסוף עצר לזריקה משני מטר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itai7 » 14 ספטמבר 2011, 12:33

דווקא אוחיון נראה על הכאפק מכל התקציר הזה

ג'ימס עם כמה מהלכים יפים עם הפנים לסל
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 14 ספטמבר 2011, 14:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
itai7

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 12:37

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט יפייפה לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו

אשכרה, ראית איך הוא זרק את השומר שלו כשהוא חדר פנימה ובסוף עצר לזריקה משני מטר?

בדיוק על זה חשבתי. סידר לעצמו זריקה כל כך נוחה, שנכנסת באחוזים שנכנסות זריקות העונשין.
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 ספטמבר 2011, 12:53

אני לא מבדיל חיצונית בין בלו ופראמר ... הם נראים אותו דבר רק אחד גדול ואחד קטן יותר ...
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 14 ספטמבר 2011, 14:38

asafb96 כתב:

אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט ינפלא לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים מאוד. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. אני מקווה ומאמין שנשכח מאידסון די מהר.חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו

סמית' ידוע כשחקן חכם שאף פעם לא מכריח זריקות... אני ממש מקווה שהוא ימשיך ככה
לגבי אידסון אני לא חושב שנשכח כל כך מהר, אין שחקנים כאלה באירופה, ובעולם בכלל. אבל לא נכנס לזה עכשיו...
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ספטמבר 2011, 14:45

Ido_Maccabi כתב:
asafb96 כתב:

סמית' ידוע כשחקן חכם שאף פעם לא מכריח זריקות... אני ממש מקווה שהוא ימשיך ככה
לגבי אידסון אני לא חושב שנשכח כל כך מהר, אין שחקנים כאלה באירופה, ובעולם בכלל. אבל לא נכנס לזה עכשיו...

סלח לי שאני הופכת שנייה לג'סטין ביבר(אני לא בטוחה שאני אסלח לעצמי)אבל..NEVER SAY NEVER..
סמית' לקח לא פעם זריקות שהוא לא היה אמור לקחת..אבל זה לא מוריד מכמה שהוא חכם..
הוא פשוט הרגיש אחריות על זה שהמשחק בורח ולקח זריקות שהוא לא היה אמור לקחת מבחינת שטף המשחק..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 14 ספטמבר 2011, 14:49

אני מקווה שאתם לא מסיקים יותר מדי מסקנות ממשחק אימון נגד קבוצה שסיימה במקום הלפני אחרון בליגה בעונה שעברה. משחקי האימון בארץ הם לא אינדיקציה לכלום - לא לגבי אלה שמשחקים טוב וגם לא לגבי אלה שלא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 14 ספטמבר 2011, 15:22

קודי כתב:אני מקווה שאתם לא מסיקים יותר מדי מסקנות ממשחק אימון נגד קבוצה שסיימה במקום הלפני אחרון בליגה בעונה שעברה. משחקי האימון בארץ הם לא אינדיקציה לכלום - לא לגבי אלה שמשחקים טוב וגם לא לגבי אלה שלא.

לא לא, שלא תטעה, לא מסיקים שום מסקנה. סתם הרגשה כזאת מראייה ראשונה של חלק מהשחקנים בקבוצה כזאת.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 14 ספטמבר 2011, 16:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־16 אורחים