13 ספטמבר 2011, 19:27
חביב אורנג'ד כתב:Chen כתב:חביב אורנג'ד כתב:Chen כתב:הנדריקס מוכיח שהוא ראוי להיות כאן. כל הכבוד!
אכן, משחק אימון מול קבוצה ישראלית הוא האורים והתומים למדידת יכולת של שחקנים.
אם הוא היה נותן משחק בטוח היית אומר שזה מוכיח שהוא לא צריך להיות כאן.. ואז הייתי יכול לענות לך באותה תשובה..
בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר הוא היה דיי טוב בסוף עונה שעברה, במיוחד נגד קאחה.. אולי זה מעיד על שיפור אצלו.
נכון, שהרי כפי שאמרתי, משחק אימון מול קבוצה ישראלית הוא האורים והתומים למדידת יכולת של שחקנים.
13 ספטמבר 2011, 19:40
Holiday_Armadillo כתב:יש 27 תמונות מהמשחק ואפילו לא אחת של שון ג'יימס..
13 ספטמבר 2011, 19:44
13 ספטמבר 2011, 20:00
itai7 כתב:חבל שאין וידאו
14 ספטמבר 2011, 07:27
שחף כתב:המשפט השני שלך כבר יותר הגיוני. אבל אותו דבר אפשר להגיד על בורשטיין בשיאו(ואני חושב שצ'אקי היה יותר טוב ממנו, אבל עדיין לשלם לו סכום כזה זה קצת מצחיק). לאנתוני היה את הפייד אווי הבלתי עציר ויכולות הובלת כדור יוצאות מן הכלל. לשאראס יכולת פנטסטית לשבור את ההגנה בפיק אנד רול וחוש נהדר למשחק(נכון לגבי פאפלוקאס אגב). לניקולה הוק שוט והתמצאות נהדרת מתחת לסל. אפשר לעבור לאנדרסן(פייד אווי מדהים) פקוביץ'(הוק שוט, פיזיות), באסטון(אתלטיות, ידיים ארוכות) אבל נראה לי שהבנת את הכיוון שלי. לכל השחקנים האלה יש איזה גו טו מוב או משהו שהופך אותם לעדיפים במאצ' אפ מול היריב. איזה יתרונות יש לאידסון? הוא לא יכול לעבור שומר בכידרור, הקליעה שלו בינונית סך הכל, ואין לו כל כך משחק פוסט אפ או מיד ריינג' גיים יוצא דופן ברמות האלה. זה לא אומר שהוא שחקן רע או לא שחקן טוב. אבל הוא בפירוש לא עונה להגדרה של שחקן שמצויין בכמה תחומים כי זה דברים שכן רואים בסטטיטיקה.
14 ספטמבר 2011, 07:31
rc4991 כתב:אני ממש לא חושב שאידסון שווה את הסכומים האלו ואפילו לא חצי,מדובר בסך הכל בסמול שמסוגל להוביל כדור ובעל הגנה קבוצתית טובה(וגם היא כתוצאה מהגנת הלחץ) אבל מצד שני יש לו גם מינוסים גדולים:
אנמיות בהתקפה וחוסר ביטחון(אני זוכר את עצמי הרבה פעמים במהלך העונה שמח על כך שאידסון זרק שלשה די פנויה או ניסה לחדור לסל למרות שהכדור לא נכנס)
אני לא מתלהב ממנו יותר מדי וממש לא חושב שהוא צריך לקבל סכומים כאלו
14 ספטמבר 2011, 09:13
14 ספטמבר 2011, 10:56
14 ספטמבר 2011, 12:13
14 ספטמבר 2011, 12:23
14 ספטמבר 2011, 12:24
14 ספטמבר 2011, 12:25
14 ספטמבר 2011, 12:26
asafb96 כתב:
אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט יפייפה לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו
14 ספטמבר 2011, 12:33
14 ספטמבר 2011, 12:37
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:
אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט יפייפה לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו
אשכרה, ראית איך הוא זרק את השומר שלו כשהוא חדר פנימה ובסוף עצר לזריקה משני מטר?
14 ספטמבר 2011, 12:53
14 ספטמבר 2011, 14:38
asafb96 כתב:
אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט ינפלא לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים מאוד. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. אני מקווה ומאמין שנשכח מאידסון די מהר.חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו
14 ספטמבר 2011, 14:45
Ido_Maccabi כתב:asafb96 כתב:
אהבתי את מה שראיתי מג'יימס וסמית'. יש לי הרגשה טוב לגביהם (בעיקר לגבי סמית'). נכון שזה די מוקדם, וזה משחק ראשון, אבל בהרגשה ראשונית כזאת, זה נראה טוב. מה שאהבתי בסמית' זה את סגנון המשחק שלו. את כל הנקודות שרואים (רואים שם כמעט את כל הנקודות ואסיסט ינפלא לסופו) הוא קלע בשטף של המשחק, לא כפה, לקח זריקות נוחות, וידע לסדר לעצמו מצבים נוחים מאוד. שוב, כמובן שזה מוקדם מאוד ואי אפשר לקבוע, אבל לדעתי זה נראה טוב, בטח להתחלה שעוד לא ממש מחוברים. תחושת בטן כזאת. אני מקווה ומאמין שנשכח מאידסון די מהר.חשוב מאוד עכשיו להביא גארד אתלט ששובר הגנות ולא איזה שאראס, והקבוצה נראת יופי, עם כל התהפוכות שעברנו
סמית' ידוע כשחקן חכם שאף פעם לא מכריח זריקות... אני ממש מקווה שהוא ימשיך ככה
לגבי אידסון אני לא חושב שנשכח כל כך מהר, אין שחקנים כאלה באירופה, ובעולם בכלל. אבל לא נכנס לזה עכשיו...
14 ספטמבר 2011, 14:49
14 ספטמבר 2011, 15:22
קודי כתב:אני מקווה שאתם לא מסיקים יותר מדי מסקנות ממשחק אימון נגד קבוצה שסיימה במקום הלפני אחרון בליגה בעונה שעברה. משחקי האימון בארץ הם לא אינדיקציה לכלום - לא לגבי אלה שמשחקים טוב וגם לא לגבי אלה שלא.