פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 דצמבר 2024, 23:51
הפסד טיפשי ומיותר. פריז לא חזקה באמת.
03 דצמבר 2024, 23:54
רוקאס מאבד המון כשהוא מוליך מתפרצות
03 דצמבר 2024, 23:55
A.Parker כתב:הפסד טיפשי ומיותר. פריז לא חזקה באמת.
נראית לא חזקה אבל מובילה את היורוליג
03 דצמבר 2024, 23:56
רנדי וייט כתב:רוקאס מאבד המון כשהוא מוליך מתפרצות
בדיוק אמרתי את זה לחבר
03 דצמבר 2024, 23:57
לא יכול יותר לראות אף אחד מהקבוצה הזו
04 דצמבר 2024, 00:00
רנדי וייט כתב:A.Parker כתב:הפסד טיפשי ומיותר. פריז לא חזקה באמת.
נראית לא חזקה אבל מובילה את היורוליג
אני אסתכן ואהמר שאני לא בטוח שהיא תהיה בפלייאוף
אמנם היא בתקופה טובה מאוד אבל כשמסתכלים על הסגל שלהם אני לא רואה שם כישרון גדול וכידוע העולם הוא גלגל מסתובב ואחרי כל תקופה טובה מגיעה תקופה רעה ועוד יהיו לה רצפים של הפסדים
אין להם גבוהים נורמלים וגם בגארדים חוץ מטי ג׳יי שורטס אין שם איזה בשורה גדולה
04 דצמבר 2024, 00:00
לפריז יש שיטה ושחקנים שמתאימים לה. מכבי לא מאוזנת, עם גארדים קטנים מדי. דחבה בירידה. לבלאט יש כישרון אבל הוא חד מימדי ודה גוליוס לא קשור. רואקאס שחקן נחמד מאד והיה מתאים לצד גארד אחר.
קטש לא הגיע מוכן היום, החילופים מבית הרגו,,ולא נראה שהקבוצה המוגבלת הזו מתאימה לשחק את הכדורסל שלו.
04 דצמבר 2024, 00:51
פאקינג מקום 16. אין גבול לבושה.
04 דצמבר 2024, 00:53
A.Parker כתב:פאקינג מקום 16. אין גבול לבושה.
שם גם נישאר השבוע, כי ווילרבאן אשכרא ניצחה את ריאל
04 דצמבר 2024, 01:20
אני רואה את הגארדים שלנו ואני נזכר בימי ישראל אלימלך.
04 דצמבר 2024, 10:22
יאוש. אני ממש קרוב להפסיק לסבול בצפייה בקבוצה. משהו שלא קרה אצלי ever
נערך לאחרונה על ידי
שמוליק בתאריך 04 דצמבר 2024, 16:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
04 דצמבר 2024, 10:35
מתחילת העונה היה די ברור שהקבוצה בונה קבוצת יורוקאפ, והחתימה שחקנים ב-400 אלף דולר חוץ מלויד שברח בלי התנגדות של הקבוצה. בהתחלה חשבתי שזה צעד שניתון להבין אותו כי בכל זאת משחקים מחוץ לישראל, בלי קהל ובלי חשק, אבל כשאני רואה את הפועל תל אביב אני מבין שאפשר אחרת (מבחינת השקעה). חוץ מזה, דווקא בעת מלחמה וימים קשים למדינה, מכבי יכלה להרים פה קצת את המורל של רבים, אבל העונה הזאת היא סיוט. ממש מרגישים שמכבי כארגון שוקעת למצולות שלא ידענו. אין כבר את המעמד של הקבוצה של המדינה, קבוצות אחרות בליגה לאט לאט תופסות את מקומה בצמרת הכדורסל הישראלי והקבוצה פשוט מרוצה מהמקום הבינוני שנקלעה אליו. לא יפתיע אותי אם בעוד כמה שנים גם את המקום ביורוליג נאבד.
04 דצמבר 2024, 14:46
התנין 2 כתב:מתחילת העונה היה די ברור שהקבוצה בונה קבוצת יורוקאפ, והחתימה שחקנים ב-400 אלף דולר חוץ מלויד שברח בלי התנגדות של הקבוצה. בהתחלה חשבתי שזה צעד שניתון להבין אותו כי בכל זאת משחקים מחוץ לישראל, בלי קהל ובלי חשק, אבל כשאני רואה את הפועל תל אביב אני מבין שאפשר אחרת (מבחינת השקעה). חוץ מזה, דווקא בעת מלחמה וימים קשים למדינה, מכבי יכלה להרים פה קצת את המורל של רבים, אבל העונה הזאת היא סיוט. ממש מרגישים שמכבי כארגון שוקעת למצולות שלא ידענו. אין כבר את המעמד של הקבוצה של המדינה, קבוצות אחרות בליגה לאט לאט תופסות את מקומה בצמרת הכדורסל הישראלי והקבוצה פשוט מרוצה מהמקום הבינוני שנקלעה אליו. לא יפתיע אותי אם בעוד כמה שנים גם את המקום ביורוליג נאבד.
תגידו, שאלה: זה לא קצת קטש והנאמנות שלו ל״שיטה״ שמוליכה אותו להאמין שהוא יכול להוציא הרבה מקבוצה ממושמעת בלי כוכבים?
כלומר אני בטוח שהוא רוצה שחקנים חכמים וטובים,
אבל הוא כל פעם הוא יוצא בהודעות ״[ שחקן ] הוא מגוון ובעל אופי טוב והוא יכול מאוד לעזור לנו״
וזה כאילו לפי השיטה, אבל במציאות - לא שחקן כזה טוב, ולא מי יודע מה עוזר.
למשל בזמנו ״אני אוהב מאוד את תומר גינת״
זה בעיניי אמירות מנותקות מהרמה של היורוליג.
04 דצמבר 2024, 15:06
נראה לי שהוא הוכיח כבר שהוא מאמן גם כוכבים, ואפילו יכול להפוך אותם לכאלה. אני לא אוהב חלק מהשיטה שלו (לשחק עם שני גבוהים מוגבלים), אבל בפועל הוא מצליח למקסם הרבה מהתקציב שהוא מקבל אז אני לגמרי איתו. הבעיה איתו זה הקיבעון גם במשחק עצמו.
04 דצמבר 2024, 15:13
A.Parker כתב:נראה לי שהוא הוכיח כבר שהוא מאמן גם כוכבים, ואפילו יכול להפוך אותם לכאלה. אני לא אוהב חלק מהשיטה שלו (לשחק עם שני גבוהים מוגבלים), אבל בפועל הוא מצליח למקסם הרבה מהתקציב שהוא מקבל אז אני לגמרי איתו. הבעיה איתו זה הקיבעון גם במשחק עצמו.
ההנהלה רוצה להחתים 12 סופרסטארים וקטש המקובע והחולה שליטה לא נותן לה ודורש רק בינוניות
04 דצמבר 2024, 15:38
אז זהו, הוא מקבל פה המון קרדיט, על זה שהוא מאמן של שחקנים.
הוא באמת מצליח למקסם כרגע משהו במכבי?
אבל השאלה שלי היא, נכון שההנהלה סופר בעייתית
אבל אולי זה גם הוא ששואף לקבוצה תחת שליטה - מן חלום כזה על קבוצה ״מרגשת״.
אולי אני טועה.
04 דצמבר 2024, 15:59
גיא כתב:אז זהו, הוא מקבל פה המון קרדיט, על זה שהוא מאמן של שחקנים.
הוא באמת מצליח למקסם כרגע משהו במכבי?
אבל השאלה שלי היא, נכון שההנהלה סופר בעייתית
אבל אולי זה גם הוא ששואף לקבוצה תחת שליטה - מן חלום כזה על קבוצה ״מרגשת״.
אולי אני טועה.
יש גבול להישגים שאפשר להשיג עם זרים בינוניים מינוס ברמה של קבוצת מרכז טבלה ביורוקאפ, גם אם תביא את המאמן הכי טוב בעולם.
לגבי האמירות שלו אחרי החתמות - זה לא שיש לו הרבה ברירה, זה מה שההנהלה עם תקציב המינימום של המינימום מוכנה להביא לו כרגע. ובכלל, האמירות שלו ממש לא בומבסטיות, מה הוא כבר אמר על דהג'וליוס? "זה שחקן צעיר ואני אוהב את הגיל שלו". זה נשמע לך כמו אמירה שמאמינה ביכולות של השחקן להביא להישגים?
04 דצמבר 2024, 16:35
אנחנו באמת מדברים על קטש?
יש פה סגל בינוני גם ברמת הליגה בישראל..
למעט הורד אני אומר שלום לכולם ויפה שעה אחת קודם.
הביזיון של העונה הזו מתחיל ונגמר בסגל הביזיוני של השחקנים פה...מה כבר יעשה קטש עם גבריאל הגמלוני ועם דג'וליוס שרוצה אבל לא יוצא? ועם מר יוקובאיטיס בעל הפוטנציאל הלא ממומש? אולי שאיוק החד ממדי? ריברו שבאמת עשה התקדמות אבל בסוף בסוף הוא פשוט בינוני?
תתבלו את זה בסורקין שפעם היה שחקן טוב לפחות בארץ ובריימן שקולע אחת ל7 משחקים...
די זה פשוט מזעזע..
מחר שוב נפסיד ואז בראשון ההגמוניה עוברת לצד האדום של העיר...
ינאי ניצח! וההנהלה שלנו אפילו לא ניסתה לעשות קולות של מאבק..
04 דצמבר 2024, 19:31
my man כתב:אנחנו באמת מדברים על קטש?
הביזיון של העונה הזו מתחיל ונגמר בסגל הביזיוני של השחקנים פה...מה כבר יעשה קטש עם גבריאל הגמלוני ועם דג'וליוס שרוצה אבל לא יוצא? ועם מר יוקובאיטיס בעל הפוטנציאל הלא ממומש? אולי שאיוק החד ממדי? ריברו שבאמת עשה התקדמות אבל בסוף בסוף הוא פשוט בינוני?
די זה פשוט מזעזע..
1+
אני חושב שקטש מוציא 300% מהסגל הזה, אבל לצערנו זה עדיין כלום ושום דבר. העיקר פדרמן מרוצה
04 דצמבר 2024, 19:42
my man כתב:אנחנו באמת מדברים על קטש?
די זה פשוט מזעזע..
הייתי מוסיף גם את בלאט אבל זהו כנראה