המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:הפסד טיפשי ומיותר. פריז לא חזקה באמת.
רנדי וייט כתב:רוקאס מאבד המון כשהוא מוליך מתפרצות
רנדי וייט כתב:A.Parker כתב:הפסד טיפשי ומיותר. פריז לא חזקה באמת.
נראית לא חזקה אבל מובילה את היורוליג
A.Parker כתב:פאקינג מקום 16. אין גבול לבושה.
התנין 2 כתב:מתחילת העונה היה די ברור שהקבוצה בונה קבוצת יורוקאפ, והחתימה שחקנים ב-400 אלף דולר חוץ מלויד שברח בלי התנגדות של הקבוצה. בהתחלה חשבתי שזה צעד שניתון להבין אותו כי בכל זאת משחקים מחוץ לישראל, בלי קהל ובלי חשק, אבל כשאני רואה את הפועל תל אביב אני מבין שאפשר אחרת (מבחינת השקעה). חוץ מזה, דווקא בעת מלחמה וימים קשים למדינה, מכבי יכלה להרים פה קצת את המורל של רבים, אבל העונה הזאת היא סיוט. ממש מרגישים שמכבי כארגון שוקעת למצולות שלא ידענו. אין כבר את המעמד של הקבוצה של המדינה, קבוצות אחרות בליגה לאט לאט תופסות את מקומה בצמרת הכדורסל הישראלי והקבוצה פשוט מרוצה מהמקום הבינוני שנקלעה אליו. לא יפתיע אותי אם בעוד כמה שנים גם את המקום ביורוליג נאבד.
A.Parker כתב:נראה לי שהוא הוכיח כבר שהוא מאמן גם כוכבים, ואפילו יכול להפוך אותם לכאלה. אני לא אוהב חלק מהשיטה שלו (לשחק עם שני גבוהים מוגבלים), אבל בפועל הוא מצליח למקסם הרבה מהתקציב שהוא מקבל אז אני לגמרי איתו. הבעיה איתו זה הקיבעון גם במשחק עצמו.
גיא כתב:אז זהו, הוא מקבל פה המון קרדיט, על זה שהוא מאמן של שחקנים.
הוא באמת מצליח למקסם כרגע משהו במכבי?
אבל השאלה שלי היא, נכון שההנהלה סופר בעייתית
אבל אולי זה גם הוא ששואף לקבוצה תחת שליטה - מן חלום כזה על קבוצה ״מרגשת״.
אולי אני טועה.
my man כתב:אנחנו באמת מדברים על קטש?
יש פה סגל בינוני גם ברמת הליגה בישראל..
למעט הורד אני אומר שלום לכולם ויפה שעה אחת קודם.
הביזיון של העונה הזו מתחיל ונגמר בסגל הביזיוני של השחקנים פה...מה כבר יעשה קטש עם גבריאל הגמלוני ועם דג'וליוס שרוצה אבל לא יוצא? ועם מר יוקובאיטיס בעל הפוטנציאל הלא ממומש? אולי שאיוק החד ממדי? ריברו שבאמת עשה התקדמות אבל בסוף בסוף הוא פשוט בינוני?
תתבלו את זה בסורקין שפעם היה שחקן טוב לפחות בארץ ובריימן שקולע אחת ל7 משחקים...
די זה פשוט מזעזע..
מחר שוב נפסיד ואז בראשון ההגמוניה עוברת לצד האדום של העיר...
ינאי ניצח! וההנהלה שלנו אפילו לא ניסתה לעשות קולות של מאבק..
my man כתב:אנחנו באמת מדברים על קטש?
יש פה סגל בינוני גם ברמת הליגה בישראל..
למעט הורד אני אומר שלום לכולם ויפה שעה אחת קודם.
הביזיון של העונה הזו מתחיל ונגמר בסגל הביזיוני של השחקנים פה...מה כבר יעשה קטש עם גבריאל הגמלוני ועם דג'וליוס שרוצה אבל לא יוצא? ועם מר יוקובאיטיס בעל הפוטנציאל הלא ממומש? אולי שאיוק החד ממדי? ריברו שבאמת עשה התקדמות אבל בסוף בסוף הוא פשוט בינוני?
תתבלו את זה בסורקין שפעם היה שחקן טוב לפחות בארץ ובריימן שקולע אחת ל7 משחקים...
די זה פשוט מזעזע..
מחר שוב נפסיד ואז בראשון ההגמוניה עוברת לצד האדום של העיר...
ינאי ניצח! וההנהלה שלנו אפילו לא ניסתה לעשות קולות של מאבק..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, where is the love?, גיא, מרסר ו־44 אורחים