TAYO כתב:MTA2311 כתב:TAYO כתב:MTA2311 כתב:הרבה כאב לב בעיקר
התכוונתי בכסף, או שאתה תימני?
אני יודע שלא תמיד הסכמנו, אבל אין צורך לרדת לרמה כזאת של עלבונות
חס ושלום... תימני בקטע טוב...
מה זה אומר?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:MTA2311 כתב:TAYO כתב:MTA2311 כתב:הרבה כאב לב בעיקר
Jack55 כתב:SirCharles כתב:אז בלאק חתם ואלא אם יסגרו בשבוע הקרוב עם עוד איזה פורוורד כנראה שזה הרוסטר שיפתח את העונה:
גארדים: פארגו, ווילבקין, רול, זוסמן, ריי, דיבה
פורוורדים: קיין, קלויארו, אובריינט, כהן, לוי (אבדיה?)
סנטרים: בלאק, טיוס
אני רוצה רגע להסתכל על מה ומי שיש לנו מבחינת תכונות/יכולות.
קליעה: ווילבקין, רול, קלויארו בעיקר. זוסמן ודיבה קלעים אבל לא מוכחים ברמת יורוליג (יחד עם אנג'לו בעצם). גם אובריינט, כהן ולוי יודעים לקלוע בעיקר מחצי מרחק.
מסירה: פארגו, רול, ווילבקין וקלויארו (גם כהן מוסר לא רע)
חדירה: בעיקר פארגו וגם קצת קיין.
יכולות פוסט: אובריינט. כהן שחקן פוסט טוב ברמת הליגה ואולי יוכל לתרום גם מול הרכבים לא פיזיים. האמת שגם פארגו יכול להוריד גארדים קטנים לאותיות ולפעול משם.
פיקנרולרים (נמוכים): פארגו ורול טובים במציאת הגבוהים ללובים וסקוטי גם לעלייה לקליעה בעצמו.
פיקנרולרים (גבוהים): בלאק וטיוס וגם אובריינט בפיקנפופ.
ריבאונדרים: בלאק, טיוס, קיין, אובריינט.
חוסמים: טיוס, בלאק.
חוטפים: ווילבקין, קיין, קלויארו.
מגנים: קיין, בלאק, זוסמן.
אוסיף ברשותך להודעה שלך :
החמישייה שככל הנראה תפתח ביורוליג :
פארגו - ווילבקין - קיין - אובראיינט - בלאק
חמישייה מצוינת עם שני גארדים מהטופ של אירופה, יש פה את כל אופציות ההתקפה האפשריות ושני סנטרים לא הכי גבוהים בעולם אבל ריבאונדרים מצוינים לגובה שלהם .
גם בצד ההגנתי אני מרוצה, קיין על הכוכב של הקבוצה השנייה וווילבקין על הרכז או השחקן שמרבה לכדרר, עם הידיים שלו הוא יחטוף המון כדורים לשחקנים מהסוג הזה .
קובי כתב:TAYO כתב:MTA2311 כתב:TAYO כתב:MTA2311 כתב:הרבה כאב לב בעיקר
מה זה אומר?
שמואל1 כתב:טאריק בלאק סוגר למכבי קבוצה טובה. אני אוהב את מה שנבנה.
סוף סוף מכבי ירדה מהקונספציה של סנטר כבד. זה לא מתאים ל DNA של מכבי. סנטרים כמו פרחובסקי, צירבס וכו' - זה לא עובד.
היום יש למכבי שני סנטרים שמאפשרים למכבי 40 דקות של תקיפת הטבעת בפיק אנד רול, אתלטיות ואיום ריבאונד. יש למכבי גם גארדים שמצטיינים בפיק אנד רול. יהיה קשה מאוד להגנות להתמודד עם זה.
אבל השחקן הכי משמעותי העונה לדעתי יהיה ג'וני אובריינט. אם הוא לא יהיה טוב, מכבי לא תצליח. הוא השחקן המאזן של מכבי בקו הקדמי ואמור לספק את הורסטיליות. אני מאמין שהוא יהיה טוב, אבל מכבי הלכה כאן על הימור לא קטן.
כמובן שמכבי זקוקה לחיזוק בעמדה 3 כדי באמת להשתדרג לקבוצת פלייאוף יורוליג. מקווה שישכילו להחתים.
MTA2311 כתב:כבר יודעים דיי בוודאות שניסו/מנסים להשאיל אותו. זה צעד שמעיד על אמון?
שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.
Holiday_Armadillo כתב:אם יצליחו להשאיל את ריי כמו שרוצים ולהביא 3 במקומו אני מאמינה שמי שיפתח בעמדה 2 יהיה או קיין או רול ולא ווילבקין ופארגו ביחד
במצב כזה אין לך את מי להעלות מהספסל בשביל לשנות את סגנון המשחק, כל מה שאתה יכול לעשות זה להוריד את אחד מהם ולהעלות את רול או קיין ואז אתה נותן בלעדיות מלאה על סגנון למשחק לרכז שנמצא על הפרקט, אז למה לא להתחיל מנקודת המוצא הזאת וזהו?
שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.
אני מאוד מקווה שהם יהיו ביחד על הפרקט כמה שפחות
זה לא עבד עם קול וג'קסון ואין סיבה שזה יעבוד עם שניהם
אף אחד מהם לא יכול לשחק על תקן סקורר של קאץ' אנד שוט
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.
החציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם יצליחו להשאיל את ריי כמו שרוצים ולהביא 3 במקומו אני מאמינה שמי שיפתח בעמדה 2 יהיה או קיין או רול ולא ווילבקין ופארגו ביחד
במצב כזה אין לך את מי להעלות מהספסל בשביל לשנות את סגנון המשחק, כל מה שאתה יכול לעשות זה להוריד את אחד מהם ולהעלות את רול או קיין ואז אתה נותן בלעדיות מלאה על סגנון למשחק לרכז שנמצא על הפרקט, אז למה לא להתחיל מנקודת המוצא הזאת וזהו?
לגמרי.
פארגו צריך לעלות מהספסל.
אם מכבי הולכת עם פארגו ו-ווילבקין יחד, מי הרכז המחליף? ריי?
זה אפילו גרוע יותר מהאופציה שיעלה בחמישייה...
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.
דווקא ווילבקין יכול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים