פותחים עונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פותחים עונה - יובל זוסמן נשאר במכבי ת

הודעהעל ידי קובי » 18 אוגוסט 2018, 02:04

TAYO כתב:
MTA2311 כתב:
TAYO כתב:
MTA2311 כתב:הרבה כאב לב בעיקר

התכוונתי בכסף, או שאתה תימני?

אני יודע שלא תמיד הסכמנו, אבל אין צורך לרדת לרמה כזאת של עלבונות

חס ושלום... תימני בקטע טוב...

מה זה אומר?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

Re: פותחים עונה

הודעהעל ידי SirCharles » 18 אוגוסט 2018, 02:51

Jack55 כתב:
SirCharles כתב:אז בלאק חתם ואלא אם יסגרו בשבוע הקרוב עם עוד איזה פורוורד כנראה שזה הרוסטר שיפתח את העונה:
גארדים: פארגו, ווילבקין, רול, זוסמן, ריי, דיבה
פורוורדים: קיין, קלויארו, אובריינט, כהן, לוי (אבדיה?)
סנטרים: בלאק, טיוס

אני רוצה רגע להסתכל על מה ומי שיש לנו מבחינת תכונות/יכולות.
קליעה: ווילבקין, רול, קלויארו בעיקר. זוסמן ודיבה קלעים אבל לא מוכחים ברמת יורוליג (יחד עם אנג'לו בעצם). גם אובריינט, כהן ולוי יודעים לקלוע בעיקר מחצי מרחק.
מסירה: פארגו, רול, ווילבקין וקלויארו (גם כהן מוסר לא רע)
חדירה: בעיקר פארגו וגם קצת קיין.
יכולות פוסט: אובריינט. כהן שחקן פוסט טוב ברמת הליגה ואולי יוכל לתרום גם מול הרכבים לא פיזיים. האמת שגם פארגו יכול להוריד גארדים קטנים לאותיות ולפעול משם.
פיקנרולרים (נמוכים): פארגו ורול טובים במציאת הגבוהים ללובים וסקוטי גם לעלייה לקליעה בעצמו.
פיקנרולרים (גבוהים): בלאק וטיוס וגם אובריינט בפיקנפופ.
ריבאונדרים: בלאק, טיוס, קיין, אובריינט.
חוסמים: טיוס, בלאק.
חוטפים: ווילבקין, קיין, קלויארו.
מגנים: קיין, בלאק, זוסמן.

אוסיף ברשותך להודעה שלך :
החמישייה שככל הנראה תפתח ביורוליג :
פארגו - ווילבקין - קיין - אובראיינט - בלאק

חמישייה מצוינת עם שני גארדים מהטופ של אירופה, יש פה את כל אופציות ההתקפה האפשריות ושני סנטרים לא הכי גבוהים בעולם אבל ריבאונדרים מצוינים לגובה שלהם .
גם בצד ההגנתי אני מרוצה, קיין על הכוכב של הקבוצה השנייה וווילבקין על הרכז או השחקן שמרבה לכדרר, עם הידיים שלו הוא יחטוף המון כדורים לשחקנים מהסוג הזה .

בהתקפה זה באמת נראה כמו הרכב סבבה. שני גארדים שמצוינים בפיקנרול, גבוה אחד שמצוין בלתקוף את הטבעת ושני שפועל באזור הlow/mid post, איום מבחוץ בדמות ווילבקין וגם אובריינט שהתרגל לקשת בnba כך שעשוי לקלוע יותר טוב באירופה, וקיין שחותך לסל, הולך חזק לריבאונד התקפה ועוזר כמוביל כדור נוסף.
אם אובריינט יצליח לעמוד בקצב של פורוורדים והקו האחורי הנמוך שלנו לא ינוצל בצד השני של המגרש זו יכולה להיות אחלה חמישייה.

אם פארגו וסקוטי יתקשו מול גארדים גבוהים (כמו של צסקא למשל) יש מספיק אופציות בגארדים להרכב גבוה יותר (קיין, זוסמן ורול), אבל אותי מטריד מה יקרה כשאובריינט יתקשה בהגנה מול ה4ים הטובים - את מי ספאחיה יכניס במקומו? קלויארו, כהן ולוי לא יכולים לשמור את שנגליה, פרינטזיס וגיסט.
יש בי תקווה שאיכשהו יצליחו לגנוב לגלטסראי את ניג'ל הייז, שיכול לסגור לנו בול את החור ההגנתי בעמדות הפורוורד.
SirCharles

Re: פותחים עונה - יובל זוסמן נשאר במכבי ת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2018, 03:02

קובי כתב:
TAYO כתב:
MTA2311 כתב:
TAYO כתב:
MTA2311 כתב:הרבה כאב לב בעיקר

התכוונתי בכסף, או שאתה תימני?

אני יודע שלא תמיד הסכמנו, אבל אין צורך לרדת לרמה כזאת של עלבונות

חס ושלום... תימני בקטע טוב...

מה זה אומר?

אף אחד לא יודע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2018, 10:24

טאריק בלאק סוגר למכבי קבוצה טובה. אני אוהב את מה שנבנה.
סוף סוף מכבי ירדה מהקונספציה של סנטר כבד. זה לא מתאים ל DNA של מכבי. סנטרים כמו פרחובסקי, צירבס וכו' - זה לא עובד.
היום יש למכבי שני סנטרים שמאפשרים למכבי 40 דקות של תקיפת הטבעת בפיק אנד רול, אתלטיות ואיום ריבאונד. יש למכבי גם גארדים שמצטיינים בפיק אנד רול. יהיה קשה מאוד להגנות להתמודד עם זה.

אבל השחקן הכי משמעותי העונה לדעתי יהיה ג'וני אובריינט. אם הוא לא יהיה טוב, מכבי לא תצליח. הוא השחקן המאזן של מכבי בקו הקדמי ואמור לספק את הורסטיליות. אני מאמין שהוא יהיה טוב, אבל מכבי הלכה כאן על הימור לא קטן.

כמובן שמכבי זקוקה לחיזוק בעמדה 3 כדי באמת להשתדרג לקבוצת פלייאוף יורוליג. מקווה שישכילו להחתים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2018, 13:04

שמואל1 כתב:טאריק בלאק סוגר למכבי קבוצה טובה. אני אוהב את מה שנבנה.
סוף סוף מכבי ירדה מהקונספציה של סנטר כבד. זה לא מתאים ל DNA של מכבי. סנטרים כמו פרחובסקי, צירבס וכו' - זה לא עובד.
היום יש למכבי שני סנטרים שמאפשרים למכבי 40 דקות של תקיפת הטבעת בפיק אנד רול, אתלטיות ואיום ריבאונד. יש למכבי גם גארדים שמצטיינים בפיק אנד רול. יהיה קשה מאוד להגנות להתמודד עם זה.

אבל השחקן הכי משמעותי העונה לדעתי יהיה ג'וני אובריינט. אם הוא לא יהיה טוב, מכבי לא תצליח. הוא השחקן המאזן של מכבי בקו הקדמי ואמור לספק את הורסטיליות. אני מאמין שהוא יהיה טוב, אבל מכבי הלכה כאן על הימור לא קטן.

כמובן שמכבי זקוקה לחיזוק בעמדה 3 כדי באמת להשתדרג לקבוצת פלייאוף יורוליג. מקווה שישכילו להחתים.

השחקן הכי חשוב של הקבוצה הזאת לדעתי הוא המנוע שלה וזה אמור להיות ווילבקין.

לדעתי העונה ההצלחה של העונה הזאת עוברת ביכולת של סקוטי ושל פארגו לשתף פעולה, וזה אומר ביכולת שלהם לזוז הצידה
כשהשני בזון, ביכולת שלהם לפרגן אחד לשני ולא למשוך כל אחד לכיוון שלו ובעיקר ביכולת שלהם להניע את הקבוצה קדימה.

אני לא מאמין שיהיו הרבה דקות יורוליג העונה שבהן אחד מהם לא יהיה על המגרש (במצב ששניהם כשירים), ולכן מבחינתי
הם המפתח המוחלט לעונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Jack55 » 18 אוגוסט 2018, 14:42

הכנתי בשבילכם כמה גיפים מהעונה הקודמת של רול מוסר בפיק אנד רולים, אין ספק שהוא הולך להיות מאוד חשוב העונה .
(הבאתי עוד מהלך אחד נגד חולון שהוא לא בפיק אנד רול אבל עדיין החדירה והמסירה הייתה יפה, זה גם היה בדקה האחרונה של המאני טיים)

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2018, 18:57

אני לא מבין את המקום של ריי בקבוצה הזאת כרגע.
בשונה מחלק גדול מכם, אני לא חושב שמכבי תפתח עם פארגו ו-ווילבקין יחד, כמו שנבן התעקש שלא לפתוח עם נוריס קול ופייר ג׳קסון יחד.

יכול להיות שמאמינים בריי ברמה של לתת לו מקום בחמישייה מday 1?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2018, 18:58

כבר יודעים דיי בוודאות שניסו/מנסים להשאיל אותו. זה צעד שמעיד על אמון?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2018, 19:00

אם יצליחו להשאיל את ריי כמו שרוצים ולהביא 3 במקומו אני מאמינה שמי שיפתח בעמדה 2 יהיה או קיין או רול ולא ווילבקין ופארגו ביחד
במצב כזה אין לך את מי להעלות מהספסל בשביל לשנות את סגנון המשחק, כל מה שאתה יכול לעשות זה להוריד את אחד מהם ולהעלות את רול או קיין ואז אתה נותן בלעדיות מלאה על סגנון למשחק לרכז שנמצא על הפרקט, אז למה לא להתחיל מנקודת המוצא הזאת וזהו?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2018, 19:02

זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2018, 19:03

MTA2311 כתב:כבר יודעים דיי בוודאות שניסו/מנסים להשאיל אותו. זה צעד שמעיד על אמון?

שמע, הוא יכול לשחק על החוזה שלו בקדם עונה.
ברמת האתלטיות והכשרון, הוא יכול (בתאוריה בלבד) להביא דברים דומים למה שהביא ריקי היקמן בזמנו- סקורר אינסטנט אתלטי ששומר חזק בהגנה.
אם הוא מצליח להביא דברים כאלה מההתחלה, זה ייתן הרבה שקט למכבי ויגרום להם לוותר על סמול פורוורד נוסף.

אבל זה הימור גדול מאוד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2018, 19:04

שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.

אני מאוד מקווה שהם יהיו ביחד על הפרקט כמה שפחות
זה לא עבד עם קול וג'קסון ואין סיבה שזה יעבוד עם שניהם
אף אחד מהם לא יכול לשחק על תקן סקורר של קאץ' אנד שוט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2018, 19:04

Holiday_Armadillo כתב:אם יצליחו להשאיל את ריי כמו שרוצים ולהביא 3 במקומו אני מאמינה שמי שיפתח בעמדה 2 יהיה או קיין או רול ולא ווילבקין ופארגו ביחד
במצב כזה אין לך את מי להעלות מהספסל בשביל לשנות את סגנון המשחק, כל מה שאתה יכול לעשות זה להוריד את אחד מהם ולהעלות את רול או קיין ואז אתה נותן בלעדיות מלאה על סגנון למשחק לרכז שנמצא על הפרקט, אז למה לא להתחיל מנקודת המוצא הזאת וזהו?

לגמרי.
פארגו צריך לעלות מהספסל.

אם מכבי הולכת עם פארגו ו-ווילבקין יחד, מי הרכז המחליף? ריי?
זה אפילו גרוע יותר מהאופציה שיעלה בחמישייה...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 18 אוגוסט 2018, 19:05

שועל כתב:זה לא כל כך חשוב מי פותח. מה שברור זה שהם יהיו הרבה ביחד על הפרקט וזה שילוב שיכול ממש להצליח וגם ממש להיכשל.

אני חושב שזה יכול להצליח מאוד בגלל שאני רואה את פארגו יותר השחקן שמוסר והמוציא לפועל מבין שניהם לעומת ווילבקין שיהיה הסקורר וזה שיספק יותר נקודות .
לא נראלי שהאגו הוא זה שיהרוס ביניהם או משהו כזה, בסך הכל זה אמור לעבוד, נקווה שזה באמת יהיה ככה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שועל » 18 אוגוסט 2018, 19:05

Holiday_Armadillo כתב:

אני לא חושב שיש אלטרנטיבות טובות יותר בסגל הזה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2018, 19:07

Holiday_Armadillo כתב:

דווקא ווילבקין יכול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 אוגוסט 2018, 19:08

כמובן שהאידיאל הוא שפארגו יהיה הרכז המחליף. אבל שאר הגארדים הם ריי, רול וקיין.

ככה או ככה ברור שהם ישחקו הרבה ביחד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 18 אוגוסט 2018, 19:09

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אם יצליחו להשאיל את ריי כמו שרוצים ולהביא 3 במקומו אני מאמינה שמי שיפתח בעמדה 2 יהיה או קיין או רול ולא ווילבקין ופארגו ביחד

לגמרי.
פארגו צריך לעלות מהספסל.

אם מכבי הולכת עם פארגו ו-ווילבקין יחד, מי הרכז המחליף? ריי?
זה אפילו גרוע יותר מהאופציה שיעלה בחמישייה...

לא ריי אבל אתה לא חייב להוריד את שניהם ביחד באותו הזמן, אתה יכול לפתוח עם שניהם לכמה דקות ואז להוציא את פארגו באמצע הרבע הראשון ולהכניס במקומו את רול\ריי לעמדה 2 בזמן שווילבקין יעבור לשחק כרכז עד סוף הרבע ובתחילת הרבע השני פארגו יחזור לשחק כרכז ביחד עם שחקן בעמדה 2 (ריי\רול\דיבה\קיין\זוסמן...) בזמן שווילבקין נח כמה דקות .

לדעתי לפתוח איתם ביחד זה דבר שצריך לקרות כי עם הרוטציה אתה יכול תמיד לשחק ולשנות שיש לך שחקנים בקו האחורי שיכולים לשחק בכמה עמדות (ריי, רול, קיין, דיבה)
וגם לסיים איתם ביחד משחקים צמודים, שניהם שחקנים עם ביצים שכמעט ולא אכזבו בקלאץ'.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2018, 19:13

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דווקא ווילבקין יכול.

ווילבקין יותר דומה לג'קסון מאשר לקארול או אפילו להיקמן ששיחק בזמנו הרבה ליד רייס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 אוגוסט 2018, 19:15

אגב- ניקולה וויצ׳יץ׳ אמר לי הרגע שהסגל סגור.
התקציב גמור.

אני משער שהודעה רשמית על בלאק תצא הלילה או מחר.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 18 אוגוסט 2018, 19:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־14 אורחים