מחשבות לקראת עונת 2020/21

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2020/21

הודעהעל ידי refael » 28 יולי 2020, 16:29

felix_r כתב:לדעתי, חייבים סנטר רציני. סנטר פותח, לא מחליף. לאור הבעיות האחרונות שיש להאנטר בגב, בנוסף לגילו המופלג, אסור להיות אופטימי ושאנן, ולצפות שהאנטר יתן עוד עונה גדולה.

אני חושב שגרג מונרו במידה ולא חותם בחימקי יכול להיות פיט מעולה.
אז נכון לא שומר הכי טוב שיש במיוחד בפיק אנד רול אבל כן יש לו גוף לשים על כל סנטר באירופה באחד על אחד, גם חוסם לא רע.
לדעתי גם עבודה עם יאניס יכולה לשפר אותו.
מונרו ימשוך מההגנה של היריבה ברגע שיכניסו לו את הכדור פנימה כל כך הרבה צומת לב מה שיגרום לסקוטי ודורסי קליעות נוחות.
פיט טוב לקבוצה אבל כנראה גם יקר.
תמונה
refael

הודעהעל ידי felix_r » 28 יולי 2020, 17:25

refael כתב:
felix_r כתב:לדעתי, חייבים סנטר רציני. סנטר פותח, לא מחליף. לאור הבעיות האחרונות שיש להאנטר בגב, בנוסף לגילו המופלג, אסור להיות אופטימי ושאנן, ולצפות שהאנטר יתן עוד עונה גדולה.

אז נכון לא שומר הכי טוב שיש במיוחד בפיק אנד רול אבל כן יש לו גוף לשים על כל סנטר באירופה באחד על אחד, גם חוסם לא רע.
מונרו ימשוך מההגנה של היריבה ברגע שיכניסו לו את הכדור פנימה כל כך הרבה צומת לב מה שיגרום לסקוטי ודורסי קליעות נוחות.

לא הייתי מסרב לגרג מונרו, כמובן, מי כן היה מסרב? אבל אני חושב שהוא שחקן יקר מאוד, שדורש הרבה כסף. אם הדרישות שלו לא היו גבוהות כל כך, הוא כבר היה חותם באחת הקבוצות, או שבאיירן הייתה מצליחה להשאיר אותו. לא רואה את מכבי יכולה להתחרות על שרותיו עם קבוצה כמו חימקי.

זאת הסיבה שאני מאוד הצטערתי על כך, שמכבי לא החתימה את טוני ג'קירי. פיזי, חזק, אתלטי. פחות מלותש מגרג מונרו, אבל סוס עבודה שיכול לסחוב עונת יורוליג אינטנסיבית, ובסכום צנוע יותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יולי 2020, 21:39

felix_r כתב:
refael כתב:

לא הייתי מסרב לגרג מונרו, כמובן, מי כן היה מסרב? אבל אני חושב שהוא שחקן יקר מאוד, שדורש הרבה כסף. אם הדרישות שלו לא היו גבוהות כל כך, הוא כבר היה חותם באחת הקבוצות, או שבאיירן הייתה מצליחה להשאיר אותו. לא רואה את מכבי יכולה להתחרות על שרותיו עם קבוצה כמו חימקי.

זאת הסיבה שאני מאוד הצטערתי על כך, שמכבי לא החתימה את טוני ג'קירי. פיזי, חזק, אתלטי. פחות מלותש מגרג מונרו, אבל סוס עבודה שיכול לסחוב עונת יורוליג אינטנסיבית, ובסכום צנוע יותר.

גם אני הצטערתי רק שאני לא בטוח בכלל שהוא היום בסכום צנוע.
הוא היה השחקן הכי פרודקטיבי בחצי הראשון של העונה. בטוח אחד מהסנטרים המובילים.
לא חושב שיש הבדל מהותי כיום מבחינה כספית.מונרו הגיע שנה שעברה במיליון דולר והיום לדעתי לא רחוק מזה.
כולם באירופה יודעים שמונרו שחקן הגנה רע וגקירי שחקן הגנה טוב יחסית.
זה משוקלל במחיר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 28 יולי 2020, 21:56

אגב,
מקווה שכולם למדו שיש הבדל בין שחקן ליגה נחמד שחכם על גמדים לבין סנטר יורוליג לגיטימי.
אוליבר והנקינס..הייתי חושב שוב.
גרג ווינטינגטון היה נחמד בגאלאטסריי אחרי התבשלות מסויימת מבחינתי הוא אופציה טובה.
לגבי סנטר שני הייתי באמת רוצה מישהו עם ניסיון יורוליג, יותר איכותי, עם גוף וקשיחות.
קולטון אייברסון כזה. לא החתמה יקרה במיוחד אבל גם לא הימור זול.

דורסי הוא אחד מ 5 הסקנד גארדים הטובים באירופה. מקווה שיאריכו לו חוזה.

מבחינתי סגל כזה:
האנטר, אייברסון, סטודמאייר
וונטינגטון, קלויארו, כהן
בראיינט, זוסמן
דורסי, הילארד
ווילבקין, גוני דיברתולומאו
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי A.Parker » 28 יולי 2020, 22:53

כן, המשחק הערב הוכיח כמה ההנקינסים למיניהם הימורים
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יולי 2020, 22:54

הנקינס לחלוטין לא לרמות היורוליג. סתם שחקן.
אמארה עשה ממנו חמוצים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Bluesman » 28 יולי 2020, 22:55

האנטר ואמארה עשו להנקינס בית ספר. שימו לב שמדד והנתונים של האנטר שהיו לא פחות טובים משל אמארה
Bluesman

הודעהעל ידי אדגר פו » 28 יולי 2020, 22:55

עשה ממנו קציצות.
צריך סנטר יותר פיזי ממנו.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי A.Parker » 28 יולי 2020, 23:12

עכשיו תחשבו מה היה קורה אם היו מגלים את זה רק כשהוא כבר משחק כאן.
יש מצב שהוא יהיה אחלה שחקן, אבל מכבי לא צריכה הימור פרוע כזה כרגע.
A.Parker

הודעהעל ידי שועל » 28 יולי 2020, 23:13

לא שופט לפי משחק אחד. לא מכיר אותו מספיק
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Jack55 » 29 יולי 2020, 05:49

מטרות לשבוע וחצי הקרובים :

1. החתמת סנטר פותח, בערוץ הספורט הדגישו שבמכבי מחפשים סנטר שיכול לנוע בין עמדות 4-5.

2. החתמת 4 פותח במקום אייסי, לא אתפלא אם זה יהיה קמרון אוליבר בסופו של דבר.

3. לשחרר את ג'ייק כהן ולהחתים במקומו את רומן סורקין לשנתיים על שכר נמוך.

4. להשאיר את אמארה כישראלי שישי ואחרון.

5. להאריך את חוזהו של ג'ון די לפחות בעוד 3 עונות.

הסגל סגור.

1. ג'ונס, דיבה.
2. ווילבקין, דורסי, סנדי.
3. בראיינט, קלויארו, זוסמן.
4. אוליבר, סורקין, כספי.
5. סנטר זר, האנטר, סטודמאייר.

*בונוס - ישראלי נוסף אם יישאר עוד תקציב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Neo » 29 יולי 2020, 08:47

אני לא מבין את הסופר האכזבה מהטקינס , כאילו חשבתם שהולכים להחתים את טים דאנקן
היה ברור שזה לא סנטר שמכניסים לו את הכדור פנימה ברגע קשה והוא עושה תנועה עם הגב לסל ומציל את הרגע
עדיין מדובר בסנטר שבסיטואציה מסוימת יכול להיות טוב למכבי , 15 דקות של התלהבות והגנה הוא יכול לתת בכיף ביורוליג ... במיוחד ליד אוליבר
כל קבוצת יורוליג שתיקח את הטקינס ותרכיב לו תפקיד שמתאים למידותיו , לא תצטער

סורקין אחלה ילד , מעניין מה המשקל של שותפו לחדר טיילר דורסי בהבעתו ?
או שאולי מכבי בונים גם על אביו של סורקין שהוא אוליגרך רציני בבלארוס
Neo

הודעהעל ידי שופי שוף » 29 יולי 2020, 09:14

אני לא מקנא ביאניס או במערכת הסקאוטינג של מכבי כרגע.

אני באופן אישי לא זוכר מצב של שוק כל כך דל אי פעם. כמובן שהסיבה העיקרית לכך היא ההימרחות האינסופית של הליגה בישראל שמנעה ממכבי לקבל החלטות מוקדם בדומה לשאר הקבוצות ביורוליג ולפעול מהר.

באמת יכול להיות שקם אוליבר הוא אשכרה האופציה הכי טובה שנשארה למכבי בעמדה 4, ואני אומר את זה בתור אחד שלא אוהב אותו במיוחד וחושב שהוא לא בשל עדיין לרמת יורוליג, אבל כמו שמישהו כאן בפורום (יסלח לי שאני לא זוכר את שמו)-גם העובדה שאין כסף לא הופכת אותו להחתמה ראויה, אלא הוא פשוט יגיע לכאן כי זה מה שיש.

עמדת הסנטר היא אפילו אתגר יותר גדול, כי הקיץ הזה התחיל עם המון שחקנים רציניים וטובים שהיו מוכנים לקפיצת המדרגה ליורוליג (המילטון, מרטין, האפ וכו') וכולם נחטפו עד תחילת יוני.
כמו שכבר נאמר פה על ידי אחרים, הנקינס די הרס לעצמו כל סיכוי אתמול להגיע למכבי. מותר שיהיה לך יום רע בהתקפה (ע"ע סקוטי) אבל העובדה שסנטר די מוגבל בן 38 פשוט סובב אותך על הגב שלו היא כבר סימן רע מאוד. אני מוכן להודות שטעיתי, וטוב היה לדעת את זה מוקדם מאשר לעולם לא.

עכשיו כשאני מנסה לחשוב על מועמדים מתאימים לעמדה 5, פשוט אף שם לא עולה לי בראש. כל השמות הראויים כבר נחטפו והאירוניה הגדולה שכנראה שהשם הטוב ביותר שנשאר הוא טאריק בלאק. היום כשמסתכלים על השחרור שלו זה נראה כמו בדיחה עצובה, כי מכבי באמת חשבה שהיא הולכת להחליף את טאריק באנטה זיזיץ' והיום האופציה היחידה שנשארה לה זה אנדראה זיזץ'.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2020, 10:59

בלייזר הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את אבדיה. נכון, הוא לא מוביל כדור כמו שאבדיה עשה, אבל שחקן ישראלי שיכול לשחק ב 3 ו ב 4 (זה בעיקר בליגה). קשוח ואתלטי. קולע לשלוש ולוקח ריבאונד.

לא בטוח שסורקין הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את ג'ייק כהן. אולי הייתי מנסה ללכת על טי. ג'יי. קליין (אם הוא בריא). גם מבחינת סורקין עצמו לא בטוח שהייתי הולך למכבי. נכון, מכבי זה שידרוג כלכלי עבור כל שחקן ישראלי. אבל מצד שני זו הייתה רק העונה הראשונה שסורקין החל לתת תוצרת חיובית. עדיף לו להמשיך לעוד עונה בקבוצה קטנה, בה יקבל דקות משחק, וימשיך להתפתח.

מצבו הבריאותי של ג'ונדי עדיין לא ידוע, למרות שהפציעה שהשביתה אותו לאורך העונה, לא אמורה להיות פציעה חוזרת. לכן, הייתי מגבה את רשימת הגארדים הישראלים ביפתח זיו.

חשוב, שיהיה שחקן ישראלי בכל עמדה, כי רק 5 זרים מורשים לשחק במשחקי הליגה. המאמן עושה רוטציה בין הזרים. יש גם פציעות, עייפות וכו'. לכן עדיף שבכל עמדה יהיה גם ישראלי שיכול להחליף את הזר במקרה הצורך.

1-2 ג'ונדי + יפתח זיו
2-3 זוסמן
3-4 בלייזר
4 סורקין (קליין?)
5 אמארה

נ.ב. ראיתי שאחד האתרים כתב שנועם דוברת מועמד. לא הייתי נוגע בו. בארבעת המשחקים האחרונים (2 פליי-אוף ו 2 פיינל פור) ביחד הוא שיחק כ 20 דקות בלבד, וקלע רק 2 נקודות. הוא מוכשר, אבל אפילו ברמת הליגה המקומית הוא עדיין לא שחקן שאפשר לסמוך עליו. שימשיך לקבל דקות בראשון וימשיך להתפתח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יולי 2020, 12:39

felix_r כתב:בלייזר הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את אבדיה. נכון, הוא לא מוביל כדור כמו שאבדיה עשה, אבל שחקן ישראלי שיכול לשחק ב 3 ו ב 4 (זה בעיקר בליגה). קשוח ואתלטי. קולע לשלוש ולוקח ריבאונד.

לא בטוח שסורקין הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את ג'ייק כהן. אולי הייתי מנסה ללכת על טי. ג'יי. קליין (אם הוא בריא). גם מבחינת סורקין עצמו לא בטוח שהייתי הולך למכבי. נכון, מכבי זה שידרוג כלכלי עבור כל שחקן ישראלי. אבל מצד שני זו הייתה רק העונה הראשונה שסורקין החל לתת תוצרת חיובית. עדיף לו להמשיך לעוד עונה בקבוצה קטנה, בה יקבל דקות משחק, וימשיך להתפתח.

מצבו הבריאותי של ג'ונדי עדיין לא ידוע, למרות שהפציעה שהשביתה אותו לאורך העונה, לא אמורה להיות פציעה חוזרת. לכן, הייתי מגבה את רשימת הגארדים הישראלים ביפתח זיו.

חשוב, שיהיה שחקן ישראלי בכל עמדה, כי רק 5 זרים מורשים לשחק במשחקי הליגה. המאמן עושה רוטציה בין הזרים. יש גם פציעות, עייפות וכו'. לכן עדיף שבכל עמדה יהיה גם ישראלי שיכול להחליף את הזר במקרה הצורך.

1-2 ג'ונדי + יפתח זיו
2-3 זוסמן
3-4 בלייזר
4 סורקין (קליין?)
5 אמארה

נ.ב. ראיתי שאחד האתרים כתב שנועם דוברת מועמד. לא הייתי נוגע בו. בארבעת המשחקים האחרונים (2 פליי-אוף ו 2 פיינל פור) ביחד הוא שיחק כ 20 דקות בלבד, וקלע רק 2 נקודות. הוא מוכשר, אבל אפילו ברמת הליגה המקומית הוא עדיין לא שחקן שאפשר לסמוך עליו. שימשיך לקבל דקות בראשון וימשיך להתפתח.
אתה מודע לכך שנועם דברת בן 17, כן?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 29 יולי 2020, 12:39

לא צריך להעמיס בגארדים

יש מספיק
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Adam » 29 יולי 2020, 12:53

קליין חתם כבר בקבוצה אחרת ולכן לא יגיע למכבי (לפחות לא הקיץ). לי אישית אין בעיה עם זה.
סורקין יכול להיות מחליף מצוין לג'ייק כהן. אני חושב שכהן ומכבי סיימו את הרומן שלהם הפעם. סורקין הוא אחלה התרעננות בסגל הישראלי.
דוברת שחקן שאני לגמרי רואה אותו בתור העתיד של מכבי לצד זוסמן. עם זאת, אני לא חושב שהוא צריך להגיע הקיץ למכבי - כן הייתי נותן לו עוד שנה-שנתיים להתפתח במקום כמו ראשון לצד גודס, שכן מפרגן לו בדקות.
אמארה צריך להישאר כאן למרות הרגליים האטיות ולמרות גילו המאוד מתקדם. בהנחה שהוא לא פורש - צריך לנסות להחתים אותו לעוד עונה. הוא לגמרי יעיל בליגה (מה שאטיאס לא לצערנו).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Jack55 » 29 יולי 2020, 13:23

גל גל כתב:לא צריך להעמיס בגארדים

יש מספיק
יפתחו זיו יכול להיות רק בונוס לכל העסק הזה.
מכבי צריכים להחתים את סורקין ולהשאיר את אמארה, ושוב אם ישאר תקציב להחתים עוד ישראלי שביעי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 29 יולי 2020, 14:39

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:בלייזר הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את אבדיה. נכון, הוא לא מוביל כדור כמו שאבדיה עשה, אבל שחקן ישראלי שיכול לשחק ב 3 ו ב 4 (זה בעיקר בליגה). קשוח ואתלטי. קולע לשלוש ולוקח ריבאונד.

1-2 ג'ונדי + יפתח זיו
2-3 זוסמן
3-4 בלייזר
4 סורקין (קליין?)
5 אמארה

כן, שמואל. בודאי שאני יודע. בגלל זה עדיף שישחק בקבוצה שתתן לו דקות משחק, ולא יחמם את הספסל אצלנו. לנו כבר יש את דורי סהר בשביל זה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 יולי 2020, 16:09

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

1-2 ג'ונדי + יפתח זיו
2-3 זוסמן
3-4 בלייזר
4 סורקין (קליין?)
5 אמארה

כן, שמואל. בודאי שאני יודע. בגלל זה עדיף שישחק בקבוצה שתתן לו דקות משחק, ולא יחמם את הספסל אצלנו. לנו כבר יש את דורי סהר בשביל זה.

אותו דבר אמרו גם על דני אבדיה.
דווקא במכבי הוא יכול להתקדם הרבה יותר, הודות למעטפת המקצועית. את דורי סהר הייתי שולח לראשל"צ, הוא נראה פחות מוכן מנועם דברת לכדורסל בוגרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־14 אורחים